Kilitçi Merhaba;
Süper olmuş, çok beğendim, ön ayaklıkları ucuz bulmuşsun, adresi verirsen bende almayı isterim, teşekkür ederim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------
Caner Merhaba
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel, güle güle kullan...
Şarköy'de Sigortacı...
Adres olarak ikitellide yuki motor en iyisi internet adresini vereyim
http://www.yuki.com.tr/yedekparca/mo...otosiklet.html
Burada YK 250-4 modeline bakarsanız bütün parçaların listesi ve fiyatları var.
Tabi ayaklıklar direk yerine uymuyor bazı değişiklikler yapmak gerekiyor.
Kilitçi , eklentilerin hoş olmuş ben artçı arkalığı almamış olsa idim bu tarzı benimsedim,artçı ayaklığı artçı için büyük rahatlık ,ön ayaklığa şimdiye kadar ihtiyaç hissetmedim ama genelde millet taktırdığına göre var bir faydası,
caner hayırlı olsun kara motorun evin kapısı yola sıfır anlaşılan yoksa o motor o ağırlıkta eve zor girer, her daim mutlu,keyifli ve sağlıklı kullanmalar diliyorum..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
hepinize iyi dilekleriniz için Çok teşekkür ederim. motoru eve 3 kişi 2 saatte sokabildik ev müstakil olmasa imkansız zaten. ilk motor heyacanı olsa gerek arada biniyorum. akü bitmesin diye arada camları açıp çalıştıryrm evdekilerin sabrını birazcık zorluyrm galiba . aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu söylemek isterim. allah hepimizi kazalardan korusun. saygılar...
caner yeni motorun hayırlı olsun..Allah kaza bela göstermesin
kilitci aksesuarlarını güle güle kullan.çok şık olmuş..sürücü geniş ayaklıkları için ne gibi değişiklik yapmak gerekti takmadan önce acaba?
caner hayırlı olsun yeni motorun, canım çekmedi desem yalan olur, aylardır bende okuyorum senin gibi, şu anda türkiye de değilim, erasmus bitipte tr ye döner dönmez hemen faaliyete geçicem, ehliyeti gelmeden halletmiştim o cepte ilk iş korumalarla başlıcam, yanlız benimde ilk motorum olucak, ve tarz konusunda halen kesin olarak karar vermiş değilim, aylardır gt250 gv250 topiclerini okuyup duruyorum... yanlış tarz alıp pişman olmak en büyük çekincem... bakalm.. sanırım ikisininde üstüne binip neler hissettiğime kulak vermeden karar vermemem lazım :S
Kilitçi Merhaba;
Bu geniş ayaklığı bende inceledim, Hazer'in sorduğu soruyu hemen bende soruyorum, ne gibi değişiklik yapmak gerekiyor???
Şarköy'de Sigortacı...
Merhaba hazer ve acoskun.
Montaj hakkında şunları söyliyim kendi orjinal ayaklıkların üzerinde lastik var o lastikleri söktüm altta kalan demir parçanın üstüne bu ayaklıkları koydum bazı deyen ve oturmasına engel olan çıkıntılar vardı onları keserek ve taşlayarak yerine tam oturmasını sağladım ondan sonra vida deliğininin tam hizasından bir delik delerek sabitledim.
O yedek parça listesine baktıysanız orada ayak ve lastiği var bir de bağlantı aparatı var o aparata gerek yok sadece ayak demiri ve lastiği gerekli bilginiz olsun.
Eğer yadımı olrsa ayakların detaylı resimlerini çekip ekleyebilirim.
Merhaba Kilitçi;
Çok faydalı açıklamalarda bulundun, teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bende sipariş veriyorum. Saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------
Hocam Kafama yatmayan bir bazı konular var, bir de makro bir fotoğraf çekersen sevinirim, saygılar.. .
Şarköy'de Sigortacı...
Selamlar Arkadaşlar,
Bayadır foruma yazamıyordum. Geçenlerde motorumu satmak istediğimi söylemiş, ilanımın linkini paylaşmıştım.
Bugün bir arkadaşa sattım otorumu arkadaşlar. Önceden de belirttiğim gibi tamamen ihtiyaç yüzünden sattım motorumu. Yoksa her şeyinden çok memnundum.
Buradan çok güzel muhabbetler ettiğimiz (Hakan, İlker...) arkadaşara, bana GV 250 yi almaya karar verme sürecinde yardımcı olup bu deneyimi yaşamamı sağlayan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim.
Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim..
İyi tatiller..
çok sağol, tam olarak fikrim olgunlaştıkça sorularım netleştikçe soracağımdan emin olabilirsin
aslında şimdiye kadar sadece çok çok az cbf150 ile tanışmışlığım var o yüzden diğer tarzlara ve modellere sadece forum üzerinden takip ediyorum, ilk bakışta gt250r ın duruşu kalbimi çalsada, gv250 nin rahat ve daha özgür ruhu bi yandan aklımı çeliyo, ikisini de kullanmadığımdan, ve motosiklet olayına daha başlangıç aşamasında olduğumdan kestiremiyorum hangisi benim için daha uygundur, mesela gt250r kullanıyo olsam, o sürüş pozisyonunda 100-150 km sonunda haşatım çıkmış olarak hisseder miyim ? gv250 de böyle bişey olmayacağı ortada
bir süre önce sipariş verdiğim pleksi birkaç gün önce elime geçti...bugün kesim çalışmalarına başladım...bikaç fotoğraf çekip sizlerle paylaşayım dedim.acosku'nun çektiği fotoğraflar kadar profesyonel olmasada idare edein arkadaşlar
pleksinin kesilmiş hali...böyle çizik içinde olduğuna bakmayın..üzerinde koruyucu film tabakası var...onlar çıktığında sıfır çizik
kesmeden önce çıkardığım yarım şablon...mukavva üzerinde şablon çıkardım yarım olarak..daha sonra aynısından birtane daha çıkarıp kestim ve şablonu tamamladım
buda şablonun tam hali
pleksinin bombesini verdikten sonra etrafına oto aksesuarcılarda satılan bu metaryalden geçip kenarlarını zımparalama derdinden kurtulmak düşüncesindeyim
yanlız pleksiyi keserken bir sorunla karşılaştım..kestiğim yerler dekopaj testeresinin fazla ısınmasından dolayı eriyerek tekrar birbirine yapıştı...bizde kesme işlemini bir su fısfısı aracılığıyla soğutarak yaptık..aşağıdaki gibi
şimdi sıra demirci ile iyi bir ortak çalışma yapıp bağlantı ayaklarını ortaya çıkarmaya kaldı..onlarıda tamamlayınca fotoğrafları buraya eklerim
buda benim yavru ördeğim..şirinliğini sizde görün istedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
yasin hayırlısı olsun dostum..üzüldüm motorunu satmana neyapalım,hayırlısı diyelim..unutma bizi gir foruma sık sık,kopmayalım lütfen
Pleksiglas çalışman güzel ama esas güzellik Ördek te!!!
Çok güzel duruyor, adı yok mu?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
şükür ben de gv me kavuştum bazı terüddürlerim vardı fakat binince çoğu geçtii bir cruiser olmasına rağmen gaza basılınca o fırlaması beni öldürdüü. ses zaten muhteşem aldığım kişi deldirmiş bi de egzozu.şu an bi depoyu doldurmadım tereddütüm o şiimdilikk. 5 lt felen yakarsa sanırım kötü. bazen de gaz kesme olayı oluyor neden anlıyamadım ama o çok rahatsız etmiyorr. yağ hava filtrelrini nereden bulabilirim bilgisi olan var mı? bu arada da motoru sahibinden.com da ist avcılar dan aldım bursaya getirdim. 2006 model 6400km de 4250 ye aldım. teşekkürlerr...
öncelikle herkese merhabalar.ben bu başlığı uzun süredir takip ediyorum ve motor konusunda acemiyim çok fazla bilgim ve deneyimim yok.ehliyetimi yakın bir tarihte alacağım inşallah.fiyat ve tarz olarak ikinci el bir gv 250 düşünüyorum.boyum 185cm ve 110 kiloyum.sizce bu motor bana uyar mı?
bir de ben ankarada yaşıyorum ve nette ikinci el motorda pek fazla ankara ilanı göremiyorum.yardımcı olacak arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.
Merhaba Hazer Hocam;
Teknik bakımdan olmasada, komposizyon, yeni fikirler, bir de ördekle imza atman benim fotoğrafçılığı gölgede bıraktı, teknikte senin senin Sony S 730 kullanmandan yani objektiften kaynaklanıyor. Yani benim karizma yerlerde hocam... Gerçekten ön cam çalışman süper olmuş, çok başarılı bir çalışma.
Arkadaşlar 10 gün kadar yokum, izne ayrılacağım, bir çok şehir gezeceğim, inşallah burda tanıştığım arkadaşlarla gerçekte tanışma fırsatı bulurum. Saygılar...
Şarköy'de Sigortacı...
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)