Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Nisan 2010, 21:25
Merhaba Kilitçi;
Zorlada olsa fotoğrafıma baktırdım ;)
Ayaklığı demircide yaptırdım, ucuza maloldu. Hazer hocam fotoğrafını istemişti, taktım bir de baktım bir parçası kırılmış, olduğu şekli ile fotoğrafını çekip göndermiştim, tekrar ortadaki parça demiri kaynatınca motoru ayağa kaldırıp o hali ile yeniden gönderdim. Kilitçi dediğin şekilde olabilir, ben kaldırırken zorlandığım için 2 kişi kaldırıyorum. Yaptırdıktan sonra söylediğin parçaya ilave olarak lastik takılıp , bir yay sabitlenebilir. Ama ben bu kadarla yetindim.
Cama gelince, camın modeli istediğim gibi, rüzgarı göğüsten engelliyor, ama boğazına rüzgar geliyor. Biraz daha yüskek olabilirdi diye düşünüyorum. Teşekkürler....
Şarköy'de Sigortacı...
Reklamlar
-
19 Nisan 2010, 21:56
acoskun adlı üyeden alıntı
Timotu beğenin için teşekkür ederim, ama nazarlık oldu, sağ cam kırıldı :(
Orhan Hocam;
Çok güzel bir gezi olmuş, acıktım, sucukları görünce canım çekti.
Arkadaşlar benim fotoğraflarda bu arada beğenilmedi anlaşılan. :(
Ayhan hocam beğendine sevindim. Bu arada inan fotolar çok hoşuma gitti benim ama araya ne girdiyse yazmamışım bende. Kusuruma bakma Özellike GV'ni köprünün üzerine alıp, arka plandaki dağı sol tarafa çektiğin foto favorim
-
19 Nisan 2010, 22:08
Şarköy'de Sigortacı...
-
20 Nisan 2010, 12:06
Ride hard or stay at home
-
20 Nisan 2010, 14:03
HeruNolweo adlı üyeden alıntı
Orhan kardeşim ne güzel gezmişsiniz ya walla içim cız etti
Biz gezemiyoruz artık afacan bütün işimiz
Ama birgün ekibi toplayın gelin bizim bahçede yapalım şu sucukları hem bizim kız da elinizi öper
Burakcım valla çok acilen gelişti tüm organizasyon yoksa sanada haber verirdik zaten.
Tamam kardeş bir gün ekibi toplar geliriz senin bahçede sucuk kızartmaya
-
20 Nisan 2010, 23:09
Kilitci SLM
onerdigin bir on cam markasi modeli var mi nereden kolay ve guvenle temin edebilirim?
-
21 Nisan 2010, 09:30
wolverineGV adlı üyeden alıntı
Kilitci SLM
onerdigin bir on cam markasi modeli var mi nereden kolay ve guvenle temin edebilirim?
Ben camı buradan yani sirkeciden aldım orada çeşitli camlar var biraz büyük bi cam tercih ettim çok kaliteli bişey değil fakat rüzgarı iyi kesiyor
acoskun hocamın taktığı cama bakabilirsin ben daha önce kullandım ondan gayet güzel bi cam.
-
21 Nisan 2010, 09:46
Sirkeci'de fiyatlar nasıl, 100 lira civarında bağlantı aparatlarıyla birlikte cam bulunabiliyor mu?
Be aware and beware of the Dark
-
21 Nisan 2010, 11:24
ozanpinar adlı üyeden alıntı
Sirkeci'de fiyatlar nasıl, 100 lira civarında bağlantı aparatlarıyla birlikte cam bulunabiliyor mu?
Fiyatlar değişiyor 35 40 liradan başlıyor bir tane gördüm orjinal camın birebir aynısı gibiydi 60 lira dedi bağlantı aparatlarına da 30 lira dedi fakat o anda sadece cam vardı elinde aparatları yoktu pazar günü olduğu için öteki dükkanda orası da kapalı dedi görmediğim için aparatlarına bişey diyemiyorum fakat cam iyiydi.
-
21 Nisan 2010, 12:26
kilitci adlı üyeden alıntı
Fiyatlar değişiyor 35 40 liradan başlıyor bir tane gördüm orjinal camın birebir aynısı gibiydi 60 lira dedi bağlantı aparatlarına da 30 lira dedi fakat o anda sadece cam vardı elinde aparatları yoktu pazar günü olduğu için öteki dükkanda orası da kapalı dedi görmediğim için aparatlarına bişey diyemiyorum fakat cam iyiydi.
ön cam için size yardımcı olurum istediğiniz şekilde ölçüde yatırabiliyorum isterseniz özelden mesaj yazın yardımcı olayım ben motoruma yaptırdım gayet saglam ve güzel oldu daha önce piyasadan alıyordum hemen kırılıyor bir işe yaramıyordu bilğinize arkadaşlar
-
21 Nisan 2010, 13:34
herkese selamlar...
ilk motorum olan 2010 gv 250yi 6 nisanda almış bulunmaktayım.
açıkögrtm sınavları okuldaki vizeler ve a2 sınavı derken ancak yazabildim.
mayısta ehliyetimi alıcam plaka ruhsat ve kasko işlemlerini tamamlayıp haziranda yollarda olmak istiyorum.
motorum şu anda evde mecazi anlamda değil gerçekten evin içinde .
güvenlik açısından hem kaskosu yok hemde plakası bu yüzden işi sağlama almak istedim.
forumu yaklaşık olarak 6 aydır takip ediyorum bu kararı vermemde tecrübeleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok etkili oldu.
herkese çok teşekkür ederim...
http://www.resimupload.com/ds306535517_09042010284.html
-
21 Nisan 2010, 15:34
caner_54 adlı üyeden alıntı
herkese selamlar...
mayısta ehliyetimi alıcam plaka ruhsat ve kasko işlemlerini tamamlayıp haziranda yollarda olmak istiyorum.
motorum şu anda evde mecazi anlamda değil gerçekten evin içinde
.
güvenlik açısından hem kaskosu yok hemde plakası bu yüzden işi sağlama almak istedim.
forumu yaklaşık olarak 6 aydır takip ediyorum bu kararı vermemde tecrübeleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok etkili oldu.
Hayırlı olsun güle güle kullan eve sokmayı nasıl başardın o motoru valla kimsenin aklına gelmez
Arkadaşlar bazı aksesuarlar almıştım arka çantalık arka basamaklar ön geniş ayaklıklar bunların montajını yeni bitirdim bu taktıklarım orjinalleri değil çok aradım türkiyede hiçbir yerde bulamadım bu parçaları sirkeciye gittim oradaki malzemelere baktım onların da kalitesi hoşuma gitmedi daha önce kullandığım yuki marka motorum vardı onun bu nikelaj aksamı çok kaliteliydi hiç paslanma falan yapmamıştı gittim onlardan aldım ön ayaklıklar da dahil hepsini kendim monte ettim tabi kolay olmadı epey uğraştırdı beni.
Buyrun resimler:
Daha resim çekecektim ama cep telefonumun şarzı bitti.
-
21 Nisan 2010, 15:47
caner_54 adlı üyeden alıntı
herkese selamlar...
motorum şu anda evde mecazi anlamda değil gerçekten evin içinde
.
En büyük hayalim Kışın doyasıya seyredebilmek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------
Hayırlı olsun güle güle kullan eve sokmayı nasıl başardın o motoru valla kimsenin aklına gelmez
Arkadaşlar bazı aksesuarlar almıştım arka çantalık arka basamaklar ön geniş ayaklıklar bunların montajını yeni bitirdim bu taktıklarım orjinalleri değil çok aradım türkiyede hiçbir yerde bulamadım bu parçaları sirkeciye gittim oradaki malzemelere baktım onların da kalitesi hoşuma gitmedi daha önce kullandığım yuki marka motorum vardı onun bu nikelaj aksamı çok kaliteliydi hiç paslanma falan yapmamıştı gittim onlardan aldım ön ayaklıklar da dahil hepsini kendim monte ettim tabi kolay olmadı epey uğraştırdı beni.
Buyrun resimler:
Güzel olmuş hem çanta desteği, hemde yolcu ayaklığı, valla çok hoş durmuş
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
21 Nisan 2010, 16:16
Buyrun resimler:
ya yolcu ayaklıkları biraz kalın gibi, ama yolcu çok rahat eder sanıyorum. sorması ayıp toplamda kaça mal oldu sana, bagaj ve ayaklık?
-
21 Nisan 2010, 17:22
Devrim sende koy terasa kışın senin motoru Doya doya seyredersin, manzara yerine Dragstarı izlersin.
Kilitçi valla süper olmuş arkadaşım bence. Bu yolcu için geniş ayaklıktan olsaydı belkide eşim bana sattırmazdı GV'yi
-
21 Nisan 2010, 17:36
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Devrim sende koy terasa kışın senin motoru
Doya doya seyredersin, manzara yerine Dragstarı izlersin.
Kilitçi valla süper olmuş arkadaşım bence. Bu yolcu için geniş ayaklıktan olsaydı belkide eşim bana sattırmazdı GV'yi
Vinç tertibatı kurmak lazım, Harbitürk Sinan la bir aralar konuşmuştuk, nasıl yaparız ederiz diye
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
21 Nisan 2010, 18:48
Ride hard or stay at home
-
21 Nisan 2010, 19:00
Valla bizim sitede o konuda sınıfta kalıyor
Sitedeki bir arkadaşla otoparkın en uç kısmına üzeri kapalı yer yaptırdık ona bile laf ettiler. Oysa ben en azından 3 tarafınıda kapatmak istemiştim brandayla. Düşünün tek araçlık yere 2 motor koyuyoruz yine millete yaranılmıyor.
Burakcım şanslısın kardeş o zaman sen
-
21 Nisan 2010, 19:48
HeruNolweo adlı üyeden alıntı
Devrim bizim apartmanda motorlara özel yer yapmayı düşünüyorlar diyip seni bir kıskandırayım ben
motor dostu apartman olduk şu an 4 motor var 5inci de yolda
Valla kıskandım, işyerine bırakmak zorunda kalıyorum motoru kapalı otopark bile yok burada
-
21 Nisan 2010, 20:04
queequeg adlı üyeden alıntı
ya yolcu ayaklıkları biraz kalın gibi, ama yolcu çok rahat eder sanıyorum. sorması ayıp toplamda kaça mal oldu sana, bagaj ve ayaklık?
Toplamda 150 tl'ye mal oldu.Bir de bugün çift ayaklık aldım o da pimi ve yayıyla beraber 25 tl fakat pim kalın keldi artık ona ince bi pim yaptırıp takarım lastiğe vida girmiş çift ayak olmadan lastiği söküp götüremedim lastikçiye.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)
Bu Konudaki Etiketler