Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2010, 23:00
Bende en yakın zamanda sirkeciye uğrasam iyi olacak motorumun aksesuar olarak eksiği çok.
Şu koruma demirini de herangi bi çin malınınkini alsak olmazmı ki.
Benim daha önceki motorum yuki marka çin malı idi koruma demiri falan aksesuarları gayet güzeldi yani.
Reklamlar
-
06 Nisan 2010, 23:13
hazer, bu fikir gayet iyi, orta ayak fikri yani, hangi motor adına aldın ayaklığı, yoksa herhangi bir ayaklık mı? jinlun,yuki gibi bir markanın mı?
Temizlik için ucuz ve pratik bir çözüm gibi geldi bana,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------
Bir de bu gibi uygulamaları fotoğrafla belgelesek tadına doyum olmayacak forumun..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
07 Nisan 2010, 00:20
-
07 Nisan 2010, 00:40
Hazer Hocam;
Sirkeci'de bizim motosiklete uyan geniş ayak pedalları bulabilir miyiz diye sormuştum ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
Ayrıca Fotoğraflar için teşekkürler, çok hoş olmuş...
Şarköy'de Sigortacı...
-
07 Nisan 2010, 00:43
acoskun adlı üyeden alıntı
Hazer Hocam;
Sirkeci'de bizim motosiklete uyan geniş ayak pedalları bulabilir miyiz diye sormuştum ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
Ayrıca Fotoğraflar için teşekkürler, çok hoş olmuş...
pardon sorunu atlamışım..hiç sormadım ama tahminen söyliyim..uygun fiyata bire bir uyacak bişey bulabileceğimizi sanmıyorum çin malı bulabiliriz ama onuda uydurmak için kaynak falan yapmak lazım ki oşekil hoş durmayacak birşey çıkar ortaya sanırım..orta sehpaya kaynak yaptırsakta altta olduğu için görüntü kirliliği yaratmaz ama geniş ayaklıkta durum aynı olmayacaktır...yinede birdaha gittiğimde bakarım
-
07 Nisan 2010, 00:48
Cevabın için teşekkür ederim Hocam;
Bir yerde okumuştum, bire bir uyanlar varmış, sanırım benim aksesuar olarak en büyük eksiğim o kalacak. Orda olabileceğini düşünmüştüm. Tekrar gittiğinde bakarsan sevinirim. Kısa bir süreliğine İstanbul'a geleceğim, Sirkeci'ye uğrama vaktim olur mu bilmiyorum. Çok teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
-
07 Nisan 2010, 02:19
-
07 Nisan 2010, 09:34
-
07 Nisan 2010, 11:44
Orhan henüz fark ettim. Demek GV yi sattın sende enduro kervanına katıldın. Bende GV mi sattığım zaman çok üzülmüştüm. Ancak Türkiye yollarında enduro konforuda farklı. Para olacak hiçbirini satmıyacaksın ama malum sebebler... Transalp çok iyi bir seçim. Arıza yok. Bin ve Şili'ye git, o kadar.. Tekrar hayırlı olsun...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
07 Nisan 2010, 12:36
Selka adlı üyeden alıntı
Orhan henüz fark ettim. Demek GV yi sattın sende enduro kervanına katıldın. Bende GV mi sattığım zaman çok üzülmüştüm. Ancak Türkiye yollarında enduro konforuda farklı. Para olacak hiçbirini satmıyacaksın ama malum sebebler... Transalp çok iyi bir seçim. Arıza yok. Bin ve Şili'ye git, o kadar.. Tekrar hayırlı olsun...
Sağol Selçuk teşekkür ederim. Dediğin gibi keşke imkan olsa da satmasaydım GV'mi onun tadı farklı enduro farklı. Fakat dediğin gibi canım ülkemin yolları düzgün değil ki o yüzden enduro her yerde rahat ettiriyor.
-
07 Nisan 2010, 12:52
[QUOTE=HAZER;2020455]
Harika olmuş,bu motorun kalitesine diğer camlar yakışmıyor bence.Şahsen çıkma highway hawk vs. aşağısı olmadıkça takmam paşa paşa rüzgarımı yerim diye düşünüyordum,yaptırmak da mantıklı.Kasnakları da sağlam olmuş.
Bu arada motorun göstergesine kanmışım.Havalar da ısınmıştı zaten,270 km yol yaptım bir depo benzinle,gösterge bitmiş gibi gösterse de daha en az 20-30 km yapardım,üstüne de reserv olurdu.Şimdi fulledim,300 ü görmeden bırakmayacağım
-
07 Nisan 2010, 18:31
Arkadaşlar sahibinden de Transalp için fren balatası bakarken GV250 içinde gördüm. Fiyatı çok ucuz ve aynı markadan Transalpinde ve Yamaha xmax'inde kullanan bir arkadaş orjinaliyle bir farkının olmadığını söylemişti. Belki ön fren balatasını değiştirmek isteyen arkadaşlar olabilir diye linkini koyuyorum.
http://www.sahibinden.com/hyosung_gv...QQdisplayitem?
-
07 Nisan 2010, 19:15
arkadaşlar selam..hakan kardeşim valla mantıklı bir fikir pleksiglasstan yaptırmak..ben orjinal ön cam aldım ama takamadım daha fırsatım da olmadı..yan çantalarda öle pakette duruyo açılmamış bile..gidince bir anda donanacak benim karacam da..
orhan nasıl ilk tecrübeler?transalp ön izlenimler alabilir miyiz senden?yakıt olayını ölçebildin mi?
selçuk abi sesin soluğun çıkmıyo yaa? zaten dl650 alanlar hemen unutuyo bizi
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
07 Nisan 2010, 19:36
Orhan Hocam;
En çok emek senindi, çok teşekkür ederim. Emeklerine sağlık...
Hakan hocam;
İnşallah gönlünüze göre camı yaparsınız, ben hazır aldığım halde, bir tane daha yaptırabilirim. İlk dikkatimi çeken de ayak pedalları oldu. ;) Şöyle bir arkadaş bulsa da hepimiz için sipariş verse, ayak pedallarını değiştirsek...
Şarköy'de Sigortacı...
-
07 Nisan 2010, 22:04
ayhan abi bende orjinal ayaklıklar var önde..şimdi de hyosource'dan artçı için ayaklık siparişi vericem.orjinaller güzel..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
07 Nisan 2010, 23:14
Hazer kardeş,çok teşekkür ederim fotolar için bana ufuk açtın bu konuda izmitteki parçaçılardan alırım artık bir tane bir de kaynak bu iş tamam gibi, ön cam konusunda görüntüye bir şey söylenemz ama kullanımda özellikle 100 km civarındaki bir süratte etkisi nasıl olur ,rüzgarı toplayıp kafaya vurur mu? direksiyon hakimiyetinde -tırların yanımızdan geçerken vakumlaması gibi- bir dalgalanma yaparmı şeklinde şüphelerim var,
hazer, tecrübeleinizi merakla bekleyeceğim ..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
08 Nisan 2010, 00:32
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
ayhan abi bende orjinal ayaklıklar var önde..şimdi de hyosource'dan artçı için ayaklık siparişi vericem.orjinaller güzel..
İlker Hocam Merhaba;
Haklısınız, ilk bulduğumda alacağım. Başka çaresi kalmadı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Hazer kardeş,çok teşekkür ederim fotolar için bana ufuk açtın bu konuda izmitteki parçaçılardan alırım artık bir tane bir de kaynak bu iş tamam gibi, ön cam konusunda görüntüye bir şey söylenemz ama kullanımda özellikle 100 km civarındaki bir süratte etkisi nasıl olur ,rüzgarı toplayıp kafaya vurur mu? direksiyon hakimiyetinde -tırların yanımızdan geçerken vakumlaması gibi- bir dalgalanma yaparmı şeklinde şüphelerim var,
hazer, tecrübeleinizi merakla bekleyeceğim ..
Muallim Hocam Merhaba;
Ben bundan daha küçük boy bir cam taktırdım, yandaki geçen araçtan etkilenme her zaman oluyor, büyük cam da biraz daha fazla olur diye tahmin ediyorum. Hazer Hocam bana orjinallerinin kısayol adresini kopyalamıştı. Ama orjinal camlarını bulmak mümkün değil. Onların dizaynı sanki etkilemeyecek gibi gözüküyor. Türkiye'de orjinal camları olan arkadaşa rastlamadım. Varsa bizde öğrenmiş oluruz. Teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
-
08 Nisan 2010, 00:44
-
08 Nisan 2010, 00:59
Şarköy'de Sigortacı...
-
08 Nisan 2010, 13:09
arkadaslar slm dun GV 250 me kavustum bugunde devir islemleri tamamlanmak uzere fotogrflarini koyacktm ama hunuz msj hakkini dolduramadim
ayrica Mugla yresinde GV 250 nin hava filtresi ni bulabilecegim bir yer var mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler