Cok tesekkurler arkadaslar.
Devrim nasil kaza yapmis Tarkan? Kendisiyle bir kere gorusebilmistim ama bolca paylasimimiz olmustu topicte. Cok gecmis olsun Tarkan kardesimize, Acil sifalar diliyorum.
Cok tesekkurler arkadaslar.
Devrim nasil kaza yapmis Tarkan? Kendisiyle bir kere gorusebilmistim ama bolca paylasimimiz olmustu topicte. Cok gecmis olsun Tarkan kardesimize, Acil sifalar diliyorum.
..::.. GO ..::..
Tarkan arkadisimiza cok gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum Umariz cabucak iyilesir.
Geçmiş olsun allah kimseye kaza göstermesin.
tarkan arkadaşımıza geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..arkadaşlar korumalarımıza muhakkak gereken önem verelim.allah tüm arkadaşları kazadan beladan korusun...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Tarkan arkadaşımıza Allah'tan şifalar diliyorum. İnşallah tez iyileşirde aramıza tekrar döner...
Şarköy'de Sigortacı...
Tarkan arkadaşım geçmiş olsun umarım biran önce hem sen hem de motorun iyileşir.
Bugün benim için de belalı bir gündü iki sağlam tehlike atlattım. İlkinde ikinci vitese atıp hızlanırken motorun arkası birden kaymaya başladı hemen gaz kesip toparladım. Heralde yerde bişey vardı ama anlamadım. İkincisinde ise küfür etmeden anamıyacağım bi yaratık arabasıyla sıkıştırdı beni. Herif yanımdan geçerken aynasını koluma çarptı. Montun korumaları olmasa kesin yapışırdım yere. Vaktim olsaydı hemen arardım polisi ama hiç uğraşacak vaktim yoktu.
Tarkan kardeşime büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlar ve onu forumda tekrar görürüz.
Orhan, hayırlı olsun yeni motorun. Çok da yakışıklı duruyor maşallah, sen de fena değilsin üzerinde Allah kazasız belasız km'ler nasip etsin.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
geveleyip durmayın yahu elektrik sorunu yasamaya baslamadınız mı siz bunların alayı konjektöründen sorunlu ya ) .
Sanırım yanlış başlıktasın arkadaşım.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
İlker abicim,görüşemedik sizle geldiniz mi Türkiye 'ye geçen sene İzmire geldiğimde sizin telaşınız vardı görüşememiştik.Bu sefer geldiğimde İzmirin güzel bir köşesinde kahveyi (motorizeyken bira olmuyor haliyle) çok görmezsiniz umarım =))))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------
[/COLOR]GV250 & GV650 kardeşliği tam gaz devam ediyor.
2007 yılında Kütahyaya ilk hyosungu ben getirmiştim.Şimdi hyo sayımız 7 yi buluyor.Kütahya hyo temsilcisi gibi hissediyorum kendimi...Sonuçta bu aletler kendini ispatlamayı başardı.40.000-50.000 kmlere ulaşmış Hyosunglar gördüm 5 yıl önce söylenen bütün ön yargıları ortadan kaldırdı.Nerede yaşadığımız hiç önemli değil yollarda görüşmek ümidiyle...Yolumuz hep açık olsun =))
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Galiba Çorum'a ilk gv250'yi de ben getirdim. En azından geçen hafta konuştuğum bir tamirci öyle dedi.
kardeşim benim hala afganistandayım ama kısmetse 14 nisanda döneceğiz hayırlısıyla.ne demek kahvenin lafımı olur.sadece izmirde değil heryerde her karşılaştığımızda senin karnını doyurup sırtını rahat ettirmeden göndermem bir yere,o konuda şüphen olmasın..bu arada sen bu başlığında temsilcisi sayılırsın..başta ben olmak üzere çoğu arkadaşımız senden etkilenerek aldılar motorlarını..ben rüyalarımda senin gezi fotoğraflarını görerek aldım motorumu..görüşmek dileğiyle kardeşim..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
herkeze selam..kaç gündür yazamadım hiç foruma,hafta sonu iş yoğunluğu falan...bugün küçükyalı hamdi ustaya gittim yüksek sissy bar için elinde kalmamış haftaya kaldı benim yüksek sissy bar..orada bi gv650 vardı mavi kiminse..ilk kez bire bir gördüm gv650
Ben ilk geçen sene fuarda görmüştüm gv 650'yi çok şahane bir duruşu var ve çok kuvvetli bir makine olduğunu söylüyorlar hem tork hem serilik açısından.
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)