Orhan Hocam;
Bak siteyi takip etmenin faydaları, bende zorlanıyordum boşa almaya, 3.500 devirde bende deneyim, inşallah başarılı olurum..
Orhan Hocam;
Bak siteyi takip etmenin faydaları, bende zorlanıyordum boşa almaya, 3.500 devirde bende deneyim, inşallah başarılı olurum..
Şarköy'de Sigortacı...
yanlış hatırlamıyorsam son zamanlarda keşfettiğim bişeydi bu ; durmaya yakın boşa atıyordum. çünkü durduğu yerde zor geçiyor boşa.. ama hareket halindeyken kolay oluyordu.. nacizane görüşümdür
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Bu da güzel bir görüş, çok teşekkür ederim Koray Hocam...
Şarköy'de Sigortacı...
rica ederim ne demek..şaka bir yana 12000 km yaptım ben gv m ile.. küçük kronik sorunlarına rağmen hiç pişman olmadım.. benim motosiklet değiştirmemin sebebi oturuş pozisyonu idi.. yani gv den değil cruiser tarzı tüm motosikletlere veda etmek zorunda olduğumdan.. ilk motosikletimdi.. iyiki gv yi yaşamışım diyorum..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Koray Hocam;
Bu motosikleti almaya karar verdiğimde bu siteyi tamamen okuyarak motosiklete nerdeyse görmeden tamamen hakim oldum diyebilirim. Sizin gibi değerli dostların usanmadan, sıkılmadan anlatımları çok etkili oldu. Teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
bütün GV 250 cilere selam
bugün kara kızımı sattım ve kısmetse GV 250 düşünüyorum.
eğer alırsamda regal-raptor topiğinden buraya transfer olmak olcam,ve bunu gerçekten istiyorum.
arkadaşlar aranızda motorunu satma düşüncesi olan varsa bana özelden mesaj gönderirse ben kendisine dönerim ve irtibata geçeriz.ankarada ikamet ediyorum ama ankara dışıda olabilir.tabiiki ilk tercihim ankara olacaktır.
umarım form içinden bir arkadaşla alışverişim olur.
herkese bol güneşli günler
Sevgili dostlar, nihayet motorumun bugün resimlerini çektim. Gerçi dün yağmurda kaldım sabahta tam temizleyemeden çektim resimleri ama idare eder.
İşte yeni motorum (Karatay'ım). Birlikte nice km.ler yapmak dileyiğle....
Imageshack hata verdiği için başka siteden yükledim inşallah sorunsuz görüntülenir.
Bu fotolar, motora ilk bakmaya gittiğim zamanki;
Bunlarda bu sabah otoparkta çektiğim resimler;
Bunlarda arkadaşın dükkanın önünde çektirdiğim resimler; bazıları birbirine benzer resimler oldu ama neyse artık
Darısı tüm dostlarımın başına. Allah herkese gönlündeki motoru versin arkadaşlar. İnşallah sizler daha iyierini alırsınız.
..::.. GO ..::..
orko resimler şahane, baya baya yakışmış karatay'ın.
ya ben geçen gün bi şey sormuştum ama arada kaynamış sanırım;
GV250 motosikletinizi bakıma hangi tamircilere götürüyorsunuz demiştim. güvenilir tamircileri birbirimizle paylaşsak güzel olur diye düşünmüştüm.
bir de motosikletin aliminyum bölümlerini neyle temizlediğinizi merak etmiştim.
Çok sağol dostum teşekkür ederim
Usta olarak tavsiyem ben Kartal Oto Sanayinin içindeki Altan Motor'u önerebilirim. Kendileri aslında Suzuki'lere bakıyorlar fakat zaten Hyosung eskiden Suzuki'ye motor ürettiklerinden (yani Suzukinin eski motorlarını kullandıklarından) bizim motorladan da anlıyorlar. Hatta ilk aldığımda benim ön fren balatasını değiştirmek istemiştim, suzuki balatasını uydurmuşlardı benim motora. Bakımlarını kendim yaptığım için pek ustaya gitmezdim aslında ben. Youtube'den yağ değişimi videosunu izleyerek kolayca kendiniz de yapabilirsiniz mesela bakımlarını. Ben yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişimlerini kendim yapıyordum. Sağolsun benim GV bakım haricinde ustaya hiç ihtiyaç duymazdı
Ayrıca alüminyum bölgelerden kastın kromajlı bölgeler ise, onları bauhaus, praktiker, koçtaş vs. yapı marketlerinden metal parlatıcısı alarak uygulayabilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 ----------
Bu arada GV250 satın almak isteyen arkadaşlar biraz önce Muhterem (perioğlu) ile görüştüm. Kendisi bizim topictendir fakat işlerinin yoğunluğundan uzun süredir giremiyor foruma. Motorunu satıyormuş biraz önce konuştum kendisiyle. İlgilenmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Motoru canlı gözle gören biri olarak motorun çok temiz olduğuna güvence verebilirim. Zaten Muhterem oto kuaförü sahibi dolayısıyla motoruna da çok temiz bakıyor. Benim motorun en temiz olduğu zamanlar Muhterem'in dükkanına gittiğim zamanlar olurdu ordan biliyorum
İlanı bu arkadaşlar;
http://www.sahibinden.com/arac_takas...XQQdisplayitem
..::.. GO ..::..
Orhan Hocam Merhaba;
Çok yakışmış motorun, güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin...
Şarköy'de Sigortacı...
perioğlu'nun yan ve arka çantaları çok şıkmış. bayıldım.
bu arada evet kromajlı bölgelerden bahsediyordum orko, teşekkürler. kapalı garajda duruyordu da, yine de lekelenmeler olmuş üzerinde :(
selam tüm gv cilere forumları okurken gözüme takıldı arkadaşlar bu motorların hiçbirinde vitese geçme sorunu yoktur kesinlikle yoktur 10/40 sentetik yağ kullandığınız sürece herhangi birinin tavsiye etiği başka yağı kullanırsanız sorun yaşanıyor doğrudur kulandığınız yağın sentetik olmasına özen gösterin saygılar
günaydın arkadaşlar.nasılsın?neler yapıyorsunuz?
koray abi nerde motorun fotoğrafları yaa
orhan kardeşim.motor tek kelimeyle harika..allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..tecrübelerini muhakkak bekliyorum.kardeşim ne yakar bu motor,performansı nasıldır?gv250 den sonra neler hissettiriyor,vs.vs.vs tmm?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Orhan kardeşim çok yakışmış güle güle kullan Karatay'ı Eski resimlerden sonra motor senin eline geçince daha bir güzelleşmiş ne de olsa bizden biri olmuş ondandır
Koraaaaaaaay gel kardeşim bak odanı hazırlıyorum şimdiden söylemedi deme
Ride hard or stay at home
orhan çok güzel yeni motosikletin güle güle kullan dostum
Allah kaza bela vermesin 2 teker devam etsin
Arkadaşlar Tarkan arkadaşımız -nicki nightshift kaza yapmış. Omzunda ve dirseğinde kırık varmış. Durumu iyi şu anda, telefonda konuştum. İsteyen varsa özelden telefonunu veririm.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Geçmiş olsun , kaza nasıl, olmuş kırıklar olduğuna göre durum ucuz atlatılmıştır umarım, güneşin kendini gösternesi ile birlikte kaza haberleri de peş peşe gelmeye başladı,yeğenimde cbf 150 ile kamyonun altına girdi cuma günü motor pert,kendisi bir iki kesik ve kas ezilmesi ile durumu atlattı çok şükür, korumalar kesinlikle olmalı ve faydası tarif edilemez gerçekten.. neyse ...
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)