Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Nisan 2010, 00:49
kilitci adlı üyeden alıntı
Hepinize teşekkür ederim.
Gerçekten çok güzel motor bir de çok gösterişli şu anda hiçbir aksesuar olmamasına rağmen her gören hasta oluyor inşallah yavaş yavaş aksesuarlarını tamamlayacağım.
kilitçi, hayırlı uğurlu olsun motorun. Çok yerinde bir karar vermişsin. Gerçekten çok güzel motordur GV 250. Fiyat-performans ve kalite olarak tek geçerim. Sen birde aksesuarları tamamladıktan sonra gör. Bilmeyen 600'lük motordan ayırt edemez. En azından benim eski motoru millet 600'lük sanıyordu ordan biliyorum. Ayaklıklardaki titreşim normaldir, zira arka ayaklıkta daha fazla olabilir benim eşimde söylüyordu çünkü.
Reklamlar
-
02 Nisan 2010, 08:30
herkese günaydın arkadaşlar..
wayy koray abi ve sinan abi gelmiş..hoşgeldiniz dicem ama hayırsızlık ama sizin yaptıklıarınız canım
koray abi dl650 hayırlı olsun..abi resimlerini muhakkak bekliyoruz..orhan da transalplendi ama resim koymadı henüz..
sinan abi gt650 vardı dimi sende en son?abi arada sesiniz çıksın yaa.artık madem şimdi geldiniz,kopmayın bizden..
kilitçi motorun hayırlı olsun.güle güle kullan motorunu ve rodajına dikkat et..
o tarz küçük titreşimler japonlarda bile olur kanımca..çok sorun etmene gerek yok..
herkese hayırlı ve kazasız sürüşler arkadaşlar..hepinize saygılar sevgiler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
02 Nisan 2010, 09:39
İlker sisleri taktım fotolarına bakabilirsin bizim başlıktan.
-
02 Nisan 2010, 09:47
@canantas @Orko_ye @YÖRÜK Teşekkürler Allah sizlerede kazasız belasız sürüşler nasib etsin.
-
02 Nisan 2010, 11:53
hayırlı olsun kilitci, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
arkadaşlar istanbul'da motosikletlerinizi hangi tamircilere götürüyorsunuz? güvendiğiniz tamircileri paylaşırsanız herkese faydası dokunabilir görüşündeyim.
kendi adıma konuşmam gerekirse Kadıköy'deki İstanbul Motor'a gidiyorum, bir kere de Maslakta bulunan bir yetkili servise gitmiştim. hatta motosikleti ilk aldığımda önce maslaktaki servise gitmiştim de, baya bi kazıklamış arkadaşlar beni sağolsunlar. sonradan öğrenince bi daha gitmedim :D
bir de bi sorum olacak, motosikletin aliminyum parçalarını neyle parlatıyorsunuz? kadranın etrafı krom değil de aliminyum sanıyorum. onları ne ile parlatıyorsunuz?
-
02 Nisan 2010, 16:09
queequeg adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kilitci, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Teşekkür ederim.
Evet istanbuldaki servisleri bende bilmek istiyorum ben avrupa yakasında bayrampaşadayım tavsiye edebileceğiniz servis varsa yazarsanız iyi olur
Daha olmadı istanbul motora götürürüm bende.
-
02 Nisan 2010, 16:20
arkadaşlar bu motordan satmayı düşünen var mı?
-
02 Nisan 2010, 16:31
Arkadaşlar bi arkadaşım gv 250 almayı düşünüyor, satmayı düşünen var mı?
Edit: zaten kendisi yazmış afedersiniz benim mesajım fazlalık oldu
-
02 Nisan 2010, 16:43
Bende Gv 250 arıyorum ve ilk danıştığım ve alacağım ilk yerde buradaki kullanıcıların motorlarındandır. Sebebide burada yorum yazan yada yazmasada okuyanlar motorlarını diğer kullanıcılardan daha bilinçli kullanmıştır diye düşünüyorum.
-
02 Nisan 2010, 17:02
bildiğim kadarıyla bu forumda satmayı düşünen kimse yok. sahibinden.com'dan araştırabilirsiniz. yalnız motosikleti alırken kesinlikle yanınızda bir bilen olmasına özen gösterin. ben ikinci el aldım motosikleti, aldıktan sonra çok masraf yapmam gerekti. ilk sahibi motosiklete ne yazık ki hiç bakmamış.
bence sadece kozmetik açıdan bakmayın, bir ustaya götürün baştan sona kontrol ettirin.
-
02 Nisan 2010, 17:16
Aslında topicte motorunu satmak isteyen arkadaşlar vardı eski sayfalarda. Hatta Muhterem (perioğlu)'da ilan vermişti. İsteyen olursa Muhteremle telefonda görüşebilirim halen satıyor mu motorunu diye.
Whitehair, hocam doğru düşünüyorsun. Burdaki arkadaşlar dediğin gibi bilinçli kullanıcılar ve motorlarına iyi bakıyorlar.
-
02 Nisan 2010, 18:03
süleyman teşekkür ederim arkadaşım..şimdi bakıyorum..aydınlatması nasıl onu da merak ediyorum ama sizin başlıktan sorarım..sağol..
whitehair,orhanın da dediği gibi burada bilgi paylaşımında bulunduğumuz için herkes ona göre daha dikkatli ve özenli kullanıyor motorunu..
-
02 Nisan 2010, 18:42
Nexagon adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motordan satmayı düşünen var mı?
tarkan satıyordu ama ne oldu bilmıyorum belkıde satmıştır bi sor istersen 0544 340 13 34
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
herkese günaydın arkadaşlar..
wayy koray abi ve sinan abi gelmiş..hoşgeldiniz dicem ama hayırsızlık ama sizin yaptıklıarınız canım
koray abi dl650 hayırlı olsun..abi resimlerini muhakkak bekliyoruz..orhan da transalplendi ama resim koymadı henüz..
sinan abi gt650 vardı dimi sende en son?abi arada sesiniz çıksın yaa.artık madem şimdi geldiniz,kopmayın bizden..
kilitçi motorun hayırlı olsun.güle güle kullan motorunu ve rodajına dikkat et..
o tarz küçük titreşimler japonlarda bile olur kanımca..çok sorun etmene gerek yok..
herkese hayırlı ve kazasız sürüşler arkadaşlar..hepinize saygılar sevgiler..
Saol varol hoşbuldum
Foruma yazmasamda sürekli takip edıyorum
Ben yine motoru değiştirme aşamasındayım :D Kle 500 almayı dusunuyorum ama baklım kısmet olmadı bır turlu ışlerden ılgılenemedım. Yanınlarda bi en 500 var onu mu alsam dıyorum :D ne alaka demeyın motor motordur herturlusune binerim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
02 Nisan 2010, 18:53
Arkadaslar merhabalar.Hyosung GV250 almaya karar verdigim gunden beri bu arac hakkindaki yazillanlari okuyorum. Bir kac gun icinde devir islemlerini halledicez insalah.
buldugum motor 2006 model 10000 km de ve cok temiz bakimli orjinal Hyosung GV250 Kanuniyle ortak yapilandan degil. Bugun ilk kez surus keyfini yasadim harika bir makine. Sizlerinde tavsiyesine uyarak bu motoru kacrmak istemiyorum.
-
02 Nisan 2010, 19:00
-
02 Nisan 2010, 19:06
-
02 Nisan 2010, 20:03
koray abim benim yaa..abi hani resimler nerde yeni atının?
benim tayin çıkaacak muhtemelen..erdek yazdım eğer olursa daha yakın oluruz..
-
02 Nisan 2010, 21:39
Arkadaslar merhabalr GV 250 lerde vitesi bosa alamama sorunu sizlerde de var mi? Sanziman yagini degistirsek yenilesek faydasi olur mu?
-
02 Nisan 2010, 22:56
wolverineGV adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhabalr GV 250 lerde vitesi bosa alamama sorunu sizlerde de var mi? Sanziman yagini degistirsek yenilesek faydasi olur mu?
dostum şanzıman yağını değiştirsen kanımca sadece vites geçişlerin yumuşar biraz.ama vitesin boşa geçmeme sorunu-sorun olarak görülürse- tüm gv250 lerde vardır.
-
02 Nisan 2010, 23:55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler