Ben her daim yarışa hazırım hayatın her alanında
Hatta bu gece reflektörü de yapıştırmayı planlıyorum motora işim bittikten sonra resim çekebilirsem koyarım gece siteye.
Ben her daim yarışa hazırım hayatın her alanında
Hatta bu gece reflektörü de yapıştırmayı planlıyorum motora işim bittikten sonra resim çekebilirsem koyarım gece siteye.
Selamlar Arkadaşlar,
Uzun zamandır yazamadım foruma.
İş yerinde internetle ilgili problemler mevcut. Bu tarz forum sitelerine giriş engellenmeye başladı. Akşam da geç çıkınca evde giremiyorum.
Hakan resimler için çok teşekkürler..
İlker, çantaların resimlerini hafta sonu öndereceğim. Vallahi affına sığınıyorum, çok yoğun bu ara günler.
Motorda Kerpeden geldiğimden beri aynen duruyor, bir tozunu bile alamadım.
Yeni arkadaşla var, hepiniz hoş geldiniz, gelir gelmez de forumu zenginleştirdiniz..
Hepinize çok selam...
Bir başka açıdan
Merhaba Hazer Dostum;
Bu gün sana söylediğim alt demiri çıkarttım, bir de fotoğrafını çekeyim dedim, 2 adet fotoğrafı çektim, motosiklete takayım bir de öyle çekeyim dedim, tam üst kısımda kaynak izi belli, bir demir vardı, o kaynak yerinden kopmuş. Ama sadece üstünde bir demir parçası kopuk. Fotoğrafı bu. O parçayı kaynatınca hem çıkartılmış halini hem de motora takılı halini çekip göndereceğim. Saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
Arkadaşlar daha önceden söz vermiştim, ön camı taktırınca fotoğrafını çekip göndereceğim diye, 3 adet gönderiyorum.
Ayrıca üstte gördüğünü anten direğini de bağladım, bir de bayrak astım, ama çok sallanıyor, motorun dengesi bozuluyor. Direği biraz daha kısaltmam gerekecek.
İnşallah ilk fırsatta koruma demiri gelince, elimde sis farları da hazır, onları da taktırınca fotorğaflarını yayınlyacağım. Teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
sağol coşkun..sanırım kopan parça,motoru ayağa aldığında altta motora yaslanıp motorun havada durmasını sağlayan parçaydı.sana zahmet yüksekliğinide ölçebilirsen ayağın çok sevinirim
İlkercim bakalım artık gidip geliyorum Transalp mi? F650 mi diye. Arada da KLE 500'e bakıyorum. Hepsinin artısı eksisi var. KLE 500'ün de fiyat avantajı var. Bakalım artık hangisi kısmetimse artık alıcam herhalde.
Haftasonu motoru bakmaya birisi gelecek bakalım anlaşırsak vericem motoru.
Ayhan hocam özelden mesaj atım sana.
..::.. GO ..::..
farkettim koptuğu yeri...onu boru şeklinde değilde,üstteki delikli parçalar gibi geniş,daha çok kaynak atılabilecek şekilde parça koydurarak yaptırırsan daha sağlam olur bence...malum motoru havada tuttuğu için çok yük biner o parçaya..ama çok güzel ve pratik çözüm bulmuşsunuz kutlarım
Üste konulan parça boru değildi, kalın bir demir parçasıydı, bahsettiğin şekilde daha sağlam olabilir. En kısa zamanda halledeceğim. Teşekkürler.
Şarköy'de Sigortacı...
dostum benim daha 3 haftam var Türkiyeye dönmeme..o zamana kadar sana avans vermiş olayım ama benim bu işi yapmam biraz zaman alacak çünkü döner dönmez düğün hazırlıkları beni bekliyor.ama sonuca bakarız tmm?anlaştık mı?
bu arada arkadaşlar gönderdiğiniz hiçbir resmi ben buradan göremiyorum?imageshack ile mi koyuyorsunuz??
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Yok resim upload ile ekliyorum.3 hafta içinde çanta da almış olurum hayırlısıyla çantadan sonra sissybar ve ön rüzgarlık daha sonraları tefferruat burdan söylemiyim adil bir yarış olsun
Orhan kardeşim hayırlı olsun
senin ilanı görünce motoru alasım gelmedi desem yalan olur özlemişim GV'yi Ben de biraz toparlandıktan sonra enduro düşünüyorum 650GS benim de hedeflerimin arasında Transalp ile ama esas hedefim Africa Twin en temizinden Şimdilik tırtır scooter gezmeye devam
Ride hard or stay at home
Arkadaşlar reflektör için yorum yapmadınız, nasıl olmuş iyimi kötümü durmuş?
yaw ben göremiyom ki görebilsem yorum yapacam ama...dejavu şu imageshack denesene.ben bunu açamıyom..dostum bu arada adil yarış olsun tabiki söylemeyelim
burak nasıl gidiyo scooterla?ya büyük motordan sonra bisiklet gibi geliyordur o sana şimdi dostum hayırlısı olsun bakalım.inşallah hepimizin gönlüne göre olur ileride..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
İlker scooter ile başlarda baya bir garipsedim yüksek geldi bizim motordan sonra ama bisiklet gibi esas şoku ilk defa E5'e çıktığımda geçirdim sonra hemen en sağ şeride kaçarak kurtardım kendimi demek ki scooter GV gibi gidemiyormuş onu anladım Sıkışık trafikte çok rahat ama İlker aralardan alışınca da hop hop geçiveriyorum Zaten motoru değiştireceğim zaman scooter ı satmıycam zaten ikinci eli pek para etmez Öznur da kullanırım ben bunu yakınlara giderken diyor
Ride hard or stay at home
Sağolasın Burak kardeşim, bakalım kısmet artık. Bugün birisi bakacak motora, yarında Kocaelinden birisi bakmak istediğini söylemişti. Artık satınca yüksek bir motor bakıcam bende. Transalp yada KLE500 arasında gidip geliyorum açıkcası. KLE500'ün fiyat avantajı var, Transalp de çok yakışıklı motor fakat onunda yakıtı diğerlerine göre biraz fazlaymış. Bakalım artık kısmet.
Dejavu, valla resimler karanlıkta çekildiğinden pek yorum yapamıyorum, gündüz gözüyle bi resimleri koyda hele ona göre yorum yapalım bizde
Şu an iş yerinde olduğum için resimleri aşağıya garaja inip çeksemde atacak bir alet yok. Bu sebeple şimdi çekebilirsem akşama koyarım çekemezsem cumartesi chopper grubuyla buluşmamız var zaten orda bol bol fotoğraf çekeriz koyarız foruma.
Arkadaşlar, biraz önce Canan'la (canantas) tanıştım.
Bugün benim motora bakmak için bir arkadaş aramıştı, bende Cuma'ları işe motorla geldiğimden gelip bakabileceğini söylemiştim. Neyse sözleştik geldi arkadaş, bir baktım yanındaki arkadaşı bir yerden tanıyacak gibiyim. Meğersem benim motora bakmak isteyen arkadaş Canan'ın kayınbiraderiymiş Güzel bir rastlantı oldu benim içinde. Umarım kayınbiraderi satın alır benim motoru çünkü yabancıya gitmesini istemem yavrukuşumun.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)