arkadaşlar merhaba,
aquila 250'nin boş vitesi bulma ve genel sert şanzıman sorunu çok dile getirildiği için beni düşündürüyo..bunca yıllık modelde nasıl çözemiyolar bu sorunu anlamıyorum.
bir de devirli kullanımda krank kırıyomuş dediler...
bu arada çok zorlamadan kullanıldığında yakış ne kadar oluyor. enjeksiyonlular için ;1 depo şehir içi ve dışı ne kadar yakar ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
aşağıdaki paragraf hazer'den alıntıdır.
dostum aramıza hoşgeldin...bu sorularına ilker gayet güzel yanıt vermiş...benin tek eklemek istediğim şey prestij hakkında söylediklerin...yarın öbürgün bunu neden aldın kore malı bu falan filan diyecekleri kafana takacaksan gv250 alma...ama bundan daha iyi 250 cc motosiklet bulamazssın bunuda unutma..taş gibi motor,ne ısınır ne soğur
insana yolda keyif verir,ver gazı uçar tık demez..bence aldığına pişman olmazssın...ama ben prestij yapacam,motorun ne diye soranlara bilinen marka söylemek isterim dersen başka..
.................................................. .................................................. .................................................. ...................................
prestij derken elbette Hyosung prestijli marka ve bu markadan gocunmam.
prestijsizden kastım Kanuni. bir de daha önce kulanınca ne kadar dandik bir marka daha iyi anlıyorsunuz.
diyeceğim o ki;
mal Kore ve Hyosung
ama marka dandik ve Kanuni
Kuralkan firması bilgi almak için yazdığım kısa maile bile cevap vermedi.
bunların müşteri anlayışı buysa Kanuni den elbette prestij beklenemez.
ama orjinal markaya lafım yok.
(ama St Kore'ye ve Kymco Tr'ye attığım maile cevap geldi) sonuç; bence yanlış distürbütör.
size katılıyorum, genel manada iyi makina.