Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mart 2010, 08:13
arkadaşlar herkese günaydın...
hakan hemen koy gezi resimlerini.şiddetle bekliyom..yaw burada motorsuz ve gezisiz kaldım..resim bari koyun da bakayım yaa
acoşkun senin de resimlerini bekliyoz.tüm resimlerini hatta..resim koymak çok basit aslında.sitede başlık vardı nasıl resim konur diye ama şimdi hatırlayamıcam nerde olduğunu..hatta bizim başlıkta bile zaman zaman arkadaşlar linkini koymuştu.ama kaçıncı sayfalarda kaldı onu da bilmiyorum..
bu arada gaz kontrol aparatı nasıl?ne kadar rahatlatıyor bu aparat?biraz bahseder misin?
yasin sen de öldün mü birader hani çanta resimleri yaw.oofff resim de resim çıldırcam yaaa.resim koyun
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
22 Mart 2010, 09:19
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese günaydın...
hakan hemen koy gezi resimlerini.şiddetle bekliyom..yaw burada motorsuz ve gezisiz kaldım..resim bari koyun da bakayım yaa
acoşkun senin de resimlerini bekliyoz.tüm resimlerini hatta..resim koymak çok basit aslında.sitede başlık vardı nasıl resim konur diye ama şimdi hatırlayamıcam nerde olduğunu..hatta bizim başlıkta bile zaman zaman arkadaşlar linkini koymuştu.ama kaçıncı sayfalarda kaldı onu da bilmiyorum..
bu arada gaz kontrol aparatı nasıl?ne kadar rahatlatıyor bu aparat?biraz bahseder misin?
yasin sen de öldün mü birader hani çanta resimleri yaw.oofff resim de resim çıldırcam yaaa.resim koyun
Günaydın Arkadaşlar,
Dün 30 motordan oluşan çok güzel bir gezi yaptık..
Bir ara kendimi harley çetecileri gibi hissettim.
Gezide Hakan (Hazer) ile tanıştık, görüştük.. Çok iyi bir arkadaş. Bizim motorun da doktoru olmuş kendisi.. Keşke aynı şehirde otursaydık..
Gezinin en büyük kazanımı Hakan la tanışmak oldu. İnşallah tekrar beraber yollar yaparız..
Ayrıca bizim motorun çok ilgi çektiğini söyliyebilirim. Gruptaki hemen herkez gelip bilgi aldı motorla ilgili.
İlker, vallahi sana karşı mahçubum. Bir türlü fotoğraf çekemedim. Çeker çekmez paylaşıcam burada. Hakan biraz farklı şekilde takmışız çantaları.
İyi haftalar..
-
22 Mart 2010, 11:13
-
22 Mart 2010, 19:24
gezi resimlerini yükleyemiyorum :S http://imageshack.us/ da yükle diyorum yarısında takılıp kalıyor dün akşamdan beri
-
22 Mart 2010, 19:57
HAZER adlı üyeden alıntı
gezi resimlerini yükleyemiyorum :S
http://imageshack.us/ da yükle diyorum yarısında takılıp kalıyor dün akşamdan beri
Benim linklini daha önce attıgım siteden yükle abi?
-
22 Mart 2010, 23:27
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır guzel bi motor arayıp duruyordum.sonunda gv 250 de karar kıldım.yalnız bir yerde ikilemde kaldım yardım edersenız cok sevinirim.sorun şuki st&kanuni gv 250 mi alayım yoksa hyosung gv 250 mi alayım karar veremedim.bu konudaki görüşlerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız bana çok yardımcı olmuş olacaksınız.şimdiden teşekkürler.
-
23 Mart 2010, 01:33
-
23 Mart 2010, 09:13
-
23 Mart 2010, 12:10
Slm arkadaşlar sonunda tam istediğim gibi olmasa da motorumu buldum ama acilen büyük ayaklık taktırmak istiyorum ve şu ana kadar izmirden bulamadım, bende int den bakmaya başladım bizim motorlara uyan ayaklıkları int de bulabileceğim yerler varsa paylaşırsanız sevinirim. Herkese bol gezmeli kazasız sürüşler.
-
23 Mart 2010, 13:53
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Bu arada bu haftasonu pazar gününü boşa çıkarmaya çalışıyorum. Olursa süper olacak, gitmek istediğim yerler var. Öncelikle tüm pazarı boşa çıkarabilirsem Trakya tarafını düşünüyorum. O taraflara hiç gitmedim çünkü, topicten bir kaç kişi olursak daha da süper olur, mini bir gezi olur bizim içinde. Tüm pazarı boşa çıkaramazsam da Kocaeli tarafında Ballıkayalara gitmek istiyorum.
İlkercim bu pazar gezersem (inşallah) bol bol resim çekerim senin içinde kardeş
Süpersin hocam, bu tarafa gelirsen mutlaka haberleşelim.
nedd adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar sonunda tam istediğim gibi olmasa da motorumu buldum ama acilen büyük ayaklık taktırmak istiyorum ve şu ana kadar izmirden bulamadım, bende int den bakmaya başladım bizim motorlara uyan ayaklıkları int de bulabileceğim yerler varsa paylaşırsanız sevinirim. Herkese bol gezmeli kazasız sürüşler.
Ya yurtdışından satın alacaksın, ya da Kanuni bayilerinden alacaksın ayaklığı.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
23 Mart 2010, 13:58
canantas adlı üyeden alıntı
Süpersin hocam, bu tarafa gelirsen mutlaka haberleşelim.
Ya yurtdışından satın alacaksın, ya da Kanuni bayilerinden alacaksın ayaklığı.
İnşallah Canan, o tarafları da görmeyi çok istiyorum.
-
23 Mart 2010, 15:26
arkadaşlar havaların ısınmasıyla ben de bugün motoru bi çıkarıp dolaşayım dedim. geçen yaz sezon kapanırken okuduğum bir tavsiye nedeniyle aküyü çıkardım.
şimdi aküyü taktım ama ne farlar yanıyor, ne de motosiklet bi yaşam belirtisi veriyor. götürdüm aküyü şarj ettirdim, fakat yine bana mısın demiyor. sorun nerede olabilir acaba?
-
23 Mart 2010, 16:48
Şarj ettirdikten sonra ölçtürdün mü aküyü? Belki de artık şarj tutmuyordur?
Eğer ölçüm sonucu da doğru ise aküyü takarken kablo uçlarını şaseye değdirmiş olabilirsin ki bu da sigortaları attırır. Eğer uçları da ters bağladıysan aynı problemi yaşayabilirsin.
Eğer konuya hakim değilsen bir elektrik ustasına baktırmanı öneririm.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
-
23 Mart 2010, 17:59
buraya mesaj yazdıktan sonra aküyü ölçtürmeye gittim, aküde sorun olmadığını gördük. motosikletin başına gittim, baktım ki sigorta atmış. yedek sigortayı taktım ve sigorta kutusunu kabloya bağlamaya çalıştığım anda bir kıvılcım daha çıktı.
baktım ki yedek sigorta da atmış. yani sorunun sigorta kaynaklı olduğuna eminim şu an. fakat neden attığı hakkında en ufak bi fikrim yok.
uçları ters bağlamış olabilir miyim diye düşünüyorum, ilk önce artıyı sonra eksiyi bağladım. akünün artı yönünü sola doğru aldım. yani akünün artı yönü iç tarafa bakıyor.
uzun lafın kısası sorunun kaynağını bilemiyorum. :(
-
23 Mart 2010, 18:14
Elektrik aksamı önemlidir. Yanlış bir işlemle büyük bir hasar (CDI ünitesi zarar görebilir) meydana gelebilir.
Bence senin sorunun akü kutup başı bağlantında. Sanırım kutup başlarında biri gövdeye temas ediyor. Bu da direkt kısa devreye sebep olup sigortayı hemen attırıyor.
Tavisyem, eğer bir elektrik ustasına götüremiyorsan :
1- Kontağın kapalı olduğunda ve hiçbir elektrikli aksamın (lamba, sis farı, çakar lamba vesaire) çalışmadığından emin ol.
2- Aküyü kutup başı bağlantılarını kontrol et. Plastik bir muhafaza ile kapalı olduklarından ve hiç bir yere temas etmediklerinden emin ol.
3- Artı ve eksi bağlantının doğru yapıldığından emin ol. Kırmızı plastikli başlığın olduğu kablo akünün artı ucuna bağlı olmalı.
4- Yukarıdaki işlerimlerin hepsini sigorta takılı değilken yap.
5- Hepsini sağlıklı bir şekilde yaptıktan sonra tekrar sigortayı tak, muhtemelen olacaktır.
Eğer hala olmuyorsa, şu soruya cevap vermelisin: Motor kışın beklerken düştü mü, ya da herhangi bir kablosu koptu mu? O kopan kablo gövdeye temas ediyor olabilir.
Ama yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra olacağından eminim ben.
Hadi kolay gelsin, sonucu da haber ver mutlaka
-
23 Mart 2010, 19:31
canan teşekkür ederim ilgine
bugün heralde uğraşamam da, yarın gidip iki yeni sigorta alıp deneyeceğim. direk yazarım buraya sonucu ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
üşenmedim gittim sigorta aldım. sonuç olumlu. sanıyorum kutup başları ile ilgili bi problem vardı, kutup başını plastik muhafaza ile kapatıp sigortaları değiştirince sorun halloldu. çok teşekkür ederim tekrardan canantas
-
23 Mart 2010, 22:21
orko_ye ilgin için teşekkürler.şimdi araştırmaya başlıyorum.
-
23 Mart 2010, 22:22
Arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi motorumun yakıt durumunu ölçmüş bulunmaktayım.50 tlye full doluyor rezerve dahil ve tam 300 km yol yapıyor 300 km ile.Yanlış hesaplamadıysam 170 bin lira yakıyor km başına.
-
23 Mart 2010, 23:14
Şarköy'de Sigortacı...
-
23 Mart 2010, 23:39
Resimler şahane, ilk defa kardelen görüyorum.
Eminim daha ne güzellikler vardır oralarda.
Bu arada fotoğraf makinen hangisi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler