Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    2005 ama 2007 çıkışlıymış
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    suzuki an125
    napayım ilker aldım çekirdeğimi gazozumu lost takılıyorum...sen napıyorsun herşey yolundamı...çantaların geldimi sen buradayken?

Yasoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Harbiden İlker, nasıl oldu çantalar, ona göre bende alıcam..
    Birde, çantanın montajı kolay mı? Yani istediğim zaman takıp, istediğim zaman çıkarsam çok zaman alır mı?

Birde fuarda baktım çantaya, satıcının açması çok uzun sürdü. Bu satıcının kabiliyetsizliği mi yoksa böyle zor mu açılıp kapanıyor?

Bizim motorun en hoşuma giden kısımlarından biri, sisybar ve onun nikelajla kaplı kısmı, o tarafı kapatacak diye endişeleniyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:34 ----------

Birde bu çantanın monte edilmeyip, heybe şeklinde asılanı var. Ona ne dersiniz? Onu niye almadınız? Hatırladığım kadarıyla Hakan senin motorda da bu çantadan (İlkerinki gibi monte edilen) var di mi?

Çantayı kullanırken her iki modelde de, düz durması için altına bir aparat takmak gerekiyor mu?

Devrim'in gösterdiği çanta da hoşuma gitti ama kilitli değil, birde nereden alacağımızı bilmiyorum..

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    hakan 4 sezon bitirdim lostta ama 5. sezon başlamış.tekrar adaya dönüyorlarmış ama ben izleyemedim.

yasin abey çantalar ben hakkarideyken gelmiş antalyaya eve ama ben eve gidemediğim için ne çantaları görebildim nede montanjını yapabildim.ama çok basit ve pratik bir kullanımı varmış.çıkarıp takması kolay bildiğim kadarıyla.bağlantı aparatları motorda kalıyor,sen çantayı takacağın zaman o aparatalara asıyor gibi takıyorsun anladığım kadarıyla.hakan da kullanıyor aynı çantayı o bize daha çok bilgi verebilir.ha çantaları almasaydım devrimin gösterdiği çantaları kesin alırdım ama geç artık,hayırlısı..ama benim çantalardan ve aynı zamanda hakanın çantalarından alabilirsin güzel ve dış tarafı saçlı olması avantaj (tekere bakan tarafı)

ya heybe gibi olanlar için cantanın altına taşıma demiri monte ettirmek gerekiyo çünkü sarkmış gibi duruyo.ama monteli olan bizimkiler gibi de bu sorun yok çünkü sabit..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı Yasoe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harbiden İlker, nasıl oldu çantalar, ona göre bende alıcam..
    Birde, çantanın montajı kolay mı? Yani istediğim zaman takıp, istediğim zaman çıkarsam çok zaman alır mı?

Birde fuarda baktım çantaya, satıcının açması çok uzun sürdü. Bu satıcının kabiliyetsizliği mi yoksa böyle zor mu açılıp kapanıyor?

Bizim motorun en hoşuma giden kısımlarından biri, sisybar ve onun nikelajla kaplı kısmı, o tarafı kapatacak diye endişeleniyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:34 ----------

Birde bu çantanın monte edilmeyip, heybe şeklinde asılanı var. Ona ne dersiniz? Onu niye almadınız? Hatırladığım kadarıyla Hakan senin motorda da bu çantadan (İlkerinki gibi monte edilen) var di mi?

Çantayı kullanırken her iki modelde de, düz durması için altına bir aparat takmak gerekiyor mu?

Devrim'in gösterdiği çanta da hoşuma gitti ama kilitli değil, birde nereden alacağımızı bilmiyorum..
    yasin çanta hem kilitli hem önden iki toka ile hemde kapaktaki cırt cırtlar ile kapanıyor..evet açmak kapamak biraz dert diğer çantalara göre heleki motorun üstünde sabit dağilken sana göstermek için açmaya çalışan adamın çilesini görür gibi oldum ..ama istersen kapaktaki cırt cırtları söküp iptal edebilirsin..bunu yapmayı düşündüm fakat onlarda kapakların tam yerine oturmasını ve derli toplu durmasını sağlıyor.....çantaları kolaylıkla çıkarabiliyorsun,içersinde bir vida var elle sıkıp açabildiğin...sıktığında motora monte ettiğin demirin altına giriyor ve çantanın çıkmasını engelliyor(buda herhengi birinin kilitli çantanı çalmasını engelliyor)..onu gevşeterek çantayı yukarı çektiğinde çok kolay çıkıyor çanta....çantayı çıkardığında motora monte ettiğin asma aparatı sabit motorun üstünde kalıyor görüntü kirliliği yapmıyor ama...çantayı tavsiye edermiyim diye sorarsan şiddetle tavsiye ederim...kalın,sağlan,geniş,kolay çıkan,kilitli olduğu için güvenli ve şık çanta..daha ne olsun demi
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakan 4 sezon bitirdim lostta ama 5. sezon başlamış.tekrar adaya dönüyorlarmış ama ben izleyemedim.

yasin abey çantalar ben hakkarideyken gelmiş antalyaya eve ama ben eve gidemediğim için ne çantaları görebildim nede montanjını yapabildim.ama çok basit ve pratik bir kullanımı varmış.çıkarıp takması kolay bildiğim kadarıyla.bağlantı aparatları motorda kalıyor,sen çantayı takacağın zaman o aparatalara asıyor gibi takıyorsun anladığım kadarıyla.hakan da kullanıyor aynı çantayı o bize daha çok bilgi verebilir.ha çantaları almasaydım devrimin gösterdiği çantaları kesin alırdım ama geç artık,hayırlısı..ama benim çantalardan ve aynı zamanda hakanın çantalarından alabilirsin güzel ve dış tarafı saçlı olması avantaj (tekere bakan tarafı)

ya heybe gibi olanlar için cantanın altına taşıma demiri monte ettirmek gerekiyo çünkü sarkmış gibi duruyo.ama monteli olan bizimkiler gibi de bu sorun yok çünkü sabit..
    ilker bende 4. sezonu bitirip uzun süre ara vermiştim..şimdi 5i sezondan başladım..döndüler adaya şapşallar

Motosikleti
    hyosung gv250
    Fuarda armodenin çantalarından birkaçını incelem fırsatım olmuştu, deri bildiğiniz gibi yağmur yedikçe sarkar eğer gergin değilse, adamlar da bunun çözümünü şu şekilde bulmuş derinin içine plastik plakalar yerleştirmiştir deriyle perçinlenmiş bir şekilde.Deri plastik plakayla yapışık oldugu için ne sarkma durumu var ne oynama durumu biblo gibi
    Bu yöntem genelde sissybarın arkasına koyulan 25-35 litre arası çantalarda uygulanıyormuş ama artık yan çanta&heybelere de koyulmaya başlanmış.

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuarda armodenin çantalarından birkaçını incelem fırsatım olmuştu, deri bildiğiniz gibi yağmur yedikçe sarkar eğer gergin değilse, adamlar da bunun çözümünü şu şekilde bulmuş derinin içine plastik plakalar yerleştirmiştir deriyle perçinlenmiş bir şekilde.Deri plastik plakayla yapışık oldugu için ne sarkma durumu var ne oynama durumu biblo gibi
    Bu yöntem genelde sissybarın arkasına koyulan 25-35 litre arası çantalarda uygulanıyormuş ama artık yan çanta&heybelere de koyulmaya başlanmış.
    evet dediğin gibi altı plastik ile desteklenmemiş hiç bir yeri yok bu çantaların..hatta arka ve alt kısmı teneke destekli.motorunuzu kapalı yerde muhafaza ediyorsanız arada sırada yağmura yakalanarak ıslanıyorsa motorunuz bu çantalar çok uzun süre sizi idare edecektir

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    arkadaşlar hepinize tekrar merhaba. sınav döneminde olduğumdan pek yazamadım foruma. umarım hepiniz iyisinizdir.. bakıyorum da çanta konusu hala konuşuluyor demek ki çok birşey kaçırmamışım

benim şu an lastik sorunum devam ediyor hala, fuarda metzeler ön-arka lastiği 280 TL ye buldum fakat ön lastik 1 cm kalın arka lastik 1 cm ince olunca kararsız kaldım. eğer alacak arkadaşlar varsa iletişim numaralarını verebilirim. lastiklerin üretim tarihi 2008-2009 muş. ne dersiniz alınır mı?

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    arka çantam kaldı almadığım bir de koruma demirim.koruma demirini gelince alacam istanbuldaki elemandan şu ömür boyu pazlanmazlık garantisi verenden.sonra onun üzerine sis farı takacam.daha sonra seleler değişecek ve artçı için peg takacam.sonra mükemmel bir motorum olacak inşallah.

ama sissybar çantası için çok kararsızım.

Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet dediğin gibi altı plastik ile desteklenmemiş hiç bir yeri yok bu çantaların..hatta arka ve alt kısmı teneke destekli.motorunuzu kapalı yerde muhafaza ediyorsanız arada sırada yağmura yakalanarak ıslanıyorsa motorunuz bu çantalar çok uzun süre sizi idare edecektir
    Alıyım o zaman bende bugün çantaları. Hem de netten iyi fiyata buldum, (Aman İlker Duymasın) 130 TL. 12 Taksitli fiyatı da 142 TL.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    aman tanrrııııııııııııııııııımmmmmmmmm nerden buldun o fiyata?ben 165 e aldım taksitli :( 23tl gitti desene hangi site o ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------

Alıntı cienfuegos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hepinize tekrar merhaba. sınav döneminde olduğumdan pek yazamadım foruma. umarım hepiniz iyisinizdir.. bakıyorum da çanta konusu hala konuşuluyor demek ki çok birşey kaçırmamışım

benim şu an lastik sorunum devam ediyor hala, fuarda metzeler ön-arka lastiği 280 TL ye buldum fakat ön lastik 1 cm kalın arka lastik 1 cm ince olunca kararsız kaldım. eğer alacak arkadaşlar varsa iletişim numaralarını verebilirim. lastiklerin üretim tarihi 2008-2009 muş. ne dersiniz alınır mı?
    ön arka ikisi mi 280 tl?bir yanlışlık olmasın??

Motosikleti
    Kawasaki EN500
    aman tanrrııııııııııııııııııımmmmmmmmm nerden buldun o fiyata?ben 165 e aldım taksitli :( 23tl gitti desene hangi site o ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------

ön arka ikisi mi 280 tl?bir yanlışlık olmasın??
    http://www.emall.com.tr/product/armo...dow-der-canta/

Devrimden de ses yok, Devrimin gösterdiği çantalara bir ulaşabilsem gönül rahatlığı ile alıcam bu çantaları.

Bir yandan da Hakan kullanıyor, memnun, diğer çantaları kullanan yok...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    devrimin gösterdiği çanta gerçekten hoş.hakan memnun ben aldım ama açamadım bile.babam kargoyu geldiği gibi açmadan koymuş ben anlamam gelince sen açarsın diye.yani öylece koca kutu açılmamış beni bekliyor.ama armodenin bu modeli gerçetken çok güzel..sen de al yasin abiy

Motosikleti
    Kawasaki EN500
    devrimin gösterdiği çanta gerçekten hoş.hakan memnun ben aldım ama açamadım bile.babam kargoyu geldiği gibi açmadan koymuş ben anlamam gelince sen açarsın diye.yani öylece koca kutu açılmamış beni bekliyor.ama armodenin bu modeli gerçetken çok güzel..sen de al yasin abiy
    Alıyom anasını satıyım Battı balık yan gider...

Yaw, alamadım.
    Armode nin iki çantası arasında kaldım..
    Ar-650 veya Ar-750.
    Fikirlerinizi bekliyorum..
    http://www.motorturk.com.tr/armode_deri_yan_canta.html

en alttaki ilk iki tanesi..

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı Yasoe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıyom anasını satıyım Battı balık yan gider...

Yaw, alamadım.
    Armode nin iki çantası arasında kaldım..
    Ar-650 veya Ar-750.
    Fikirlerinizi bekliyorum..
    http://www.motorturk.com.tr/armode_deri_yan_canta.html

en alttaki ilk iki tanesi..
    al al pişman olmayacaksın...dediğim gibi en fazla kapaktaki cırtları iptal edersin..hatta onlarıda sökmeden üstlerine birer parça fazladan cırt yapıştır kalsınlar öyle..açıp kapatırken birbirlerine yapışmasına engel ol yeter..şimdiden güle güle kullan

Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al al pişman olmayacaksın...dediğim gibi en fazla kapaktaki cırtları iptal edersin..hatta onlarıda sökmeden üstlerine birer parça fazladan cırt yapıştır kalsınlar öyle..açıp kapatırken birbirlerine yapışmasına engel ol yeter..şimdiden güle güle kullan
    Hangisini beyendin Hakan?

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    walla ben pek püsküllü sevmem o yüzden elcik püskülü bilem almadım motora yasin abey zevk meselesi tabi ama ben sade olan 75 i tavsiye ederim hakanın aldığından.ama öteki de kötü durmuyor.senin sevkine kalmış.sonuçta hakanın tavsiye ettiği ve memnun olduğu tüm özellikleri ikisinde de mevcut sadece tipleri farklı..bir de bu sitede pahalı fiyatlar ama bende şu çantayı mı alsam diyorum arkaya..ama yan çantalarla uyumlu değil.olsun tipi hoşuma gitti ama..
    siz ne dersiniz?
    http://www.motorturk.com.tr/armode/deri_canta/AR40.html

Motosikleti
    suzuki an125
    püskül konusunda ilkerle aynı düşüncedeyim..bence sade olan derim ama zevk meselesi yasin..her ikiside aynı özelliklerde..hangisi kafana yatıyorsa onu al...ama ortadan heybe gibi olmasın alacağın çanta.....demir aparatla takılandan olsun

ilker o sisybar çantası yan çantalarınla ne görüntü açısından nede kalite açısından uymayacak dostum yaw

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750

Bakın 4 sene önce ne demişim

Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çocukken;helikopter, uçak ,kamyon, ayırmadan her motorlu taşıt sesi duyduğumda yaptığım işi bırakır sesin geldiği yere bakardım.Koca adam oldum hala bakıyorum .Sesinden Ktm'yi Bmw'den,Harley'i Suzuki den ayırır hale geldim.Bir tek bunlarinkini ayıramıyorum.Çok kendine has ve kaliteli,imkanım olursa mutlaka
    2010 da kısmet olmuş.Sesi hala çok farklı geliyor diğer 250 liklere göre.Kıyak motosiklet valla.

Bu arada sormak istediğim bir soru var.Depoyu fulledim haftalar evvel,dün bir de baktım rezerve gelmiş benzin.Hemen 10 liralık attım,yarısı dolu gözüküyor şimdi.
    Kısacası 200 km de rezerve dayanmışım.Bu biraz çok değil mi?Devamlı trafikte kullandım,motoru üç dört saat aralıklarla kullandığım için bol bol jigle ile çalıştırmam gerekti.Ne diyorsunuz?
    Kolpa Adamları

Motosikleti
    hyosung gv250
    Sakın o çantayı almayın hakan abideki görüntüsü hiç estetik değil, yaşlı işi gibi geldi bana açıkçası ama http://www.motorturk.com.tr/armode_deri_yan_canta.html
    bu linkteki 2 çanta benim aradıgım ve daha önce sahibinden.comda bi tigerda gördüğüm soruşturdugum çantanın çok benzeri ve hoşuma gitti AR46-AR56

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler