Selamlar Arkadaşlar,
Malum hava şartları nedeniyle fuara motorsuz gitmeye karar verdim. Pazar günü neredeyse tüm gün fuarda olacağım.
Belli bir saatte falan anlaşılırsa orada olmaya çalışırım..
Selamlar Arkadaşlar,
Malum hava şartları nedeniyle fuara motorsuz gitmeye karar verdim. Pazar günü neredeyse tüm gün fuarda olacağım.
Belli bir saatte falan anlaşılırsa orada olmaya çalışırım..
bi aksilik olmassa arkadaşımla beraber pazar sabahı önce sitenin kahvaltısına oradanda fuara gitmeyi düşünüyoruz..yağmur olsada motorla gidecem sanırım.nasılsa mont pantolon tam takım mevcut ..çok geç saatlere kalmadanda dükkana geri dönmem gerekiyor
hepinize cok selamlar arkadaşlar.
ben ilk motorum olarak gv 250 almaya karar verdim. ne tavsiye edersiniz, kaç model alınır,kronik sorunları nelerdir,motorun iyi durumda olup olmadığını nasıl anlarım, ortalama bütçem 4000-4500 liradır.
bu motor beni üzermi, aranızda satmak isteyen yada tavsiyede bulunmak isteyen var mı.
şimdiden cok teşekkürler.
Benim motorun referenasını forumdaki herkeze sorabilirsin arkadasım
Günaydın arkadaşlar,
Ben 1 saat sonra fuara gidiyorum. Bugün için giden varsa görüşmek isterim! Giden varsa eğer özelden iletişim bilgilerini paylaşabiliriz.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Gidişi,yol tutuşu çok farklı diğer 250 lere göre.Hemen hemen çoğunda görülen CDİ sorunu dediğimiz durum yani yüksek devirlere tırmanırken arada bir gazı biraz geç alıyor ama tamir edilebiliyor,ayrıca çoğumuz tamir bile ettirmeye gerek duymadık,önemsiz bir sorun.Başka da bir problemi yok.Onun dışında iyi araştırın beğendiğiniz ilk motora hemen de takılmayın,daha temizi daha uygunu hep çıkar.
Kolpa Adamları
Hakan bende yarın fuara gidiyorum hava bugünkü gibi olursa motorla gidicem bende. Muhterem'de gelecek fuara. Ama olurda çok yağış olursa mecburen arabayla gidicez.
..::.. GO ..::..
bu sabah kahvaltıya,oradan fuara gittik bir akadaşımla..eski salıpazarında toplanılacaktı,buluşma topiğinde biçok kişi sabah orada olacağını yazmıştı ...FİYASKO.sadece 4 motosiklet orada toplandı ve yola çıktık(gelen arkadaşlar sağolsun)oradan kahvaltı yapılacak yere geçtik...FİYASKO..ilk kez katıldığım MT aktivitesinde sadece 3 kişinin(çok sağolsunlar)bize kendilerini tanıtıp hoşgeldiniz demesi ciddi anlamda FİYASKOYDU...daha önceden samimi olmuş,birbirini tanımış 20 kişilik bir gurubun kenarda sadece kendi aralarında makara yapmaları,15 dakikalarını ayırarak bizim gibi yeni arkadaşlara hoşgeldiniz dememeleri FİYASKO...heleki fuar benim için ciddi anlamda FİYASKOYDU..fuara katılan mağazaların internet sitelerindeki fiyatlarla fuardaki fiyatlarının aynı olması beni beni şaşırttı...birde fuardaki MT standının sadece montlarınızı bırakabileceğiniz bir durumda olmasıda ayrı FİYASKO durumuydu
hakan abi kötü denk gelmiş sana herşey valla
valla bende Bodrum dan cıkıp gelmeyi dusunuyordum. Fuar bir yandan grup ayrı bir yandan agır basıyordu. Ama bazı özel sebeblerden dolayı gelemedim. İyi ki gelememişim o zaman.
Hakan abi kuzey ve güneyin ortasında batı sahillerinde ortak bir noktada umarım GV250 ciler olarak umarım kendi aramızda toplanırız bu ilkbahar da .. en azından 3-5 kişi bile olsak en azından biz bize oluruz.
Şöyle 1 geceli konaklamalı felan olsa bizim olsa ;)
aynen bizde aynı şeyi konuştuk hakan abiyle herkez özelleştirsin o zaman grubunu ne anlamı var mtnin bence yapılan bir yanlış ve buyuk bir ayıp var mt adına.
kesinlikle haklısın fuardaki herşey çok pahalı. organizasyonlardada eksiklik olduğu kesin. ayrıca kapıda bilet 25ytl gibi abartı bi rakam. motor dergisi alıpta girmek en mantıklısı ben motoron dergisi aldım 7ytlye. 7 nerde 25 nerde yuh bence. bu da benim çektiğim resimlerden birtanesi
http://img148.imageshack.us/img148/1...022010230y.jpg
Forum aktivitelerinden fazla bir şey beklemeyin, biz ağzımızın payını çok önce aldık, en iyisi sağlam az ama öz bir grup oluşturmak fuara Muhterem, Orhan ve ben gittik fazla bir şey yoktu ama Motosyadaki çantalar feci aklımı çeldi, deri çanta istemiyordum artık hard çanta takacaktım ama gördüğüm çantalar hem çok sert hemde çok güzel tipli idi kısmet artık Birde dandik markalar, çin malı eldivenler 100 den başlıyodu kafayı yedim
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Alın benden de o kadar.
Fuar fuar diye bekledim, bende biraz hayal kırıklığına uğradım.
Çanta için daha önce size bahsettiğim gibi fuarı bekliyordum. Beyendiğim Armode Ar-750 modelini bir yerde buldum, o da internetin üzerinde rakam verdi.
Kısa günün karları; bir eğitime katıldım çok iyiydi, birde pantolon aldım, internet fiyatından 30TL ucuza. Ama sadece benim aldığım mağaza internetten daha ucuza veriyordu. Hatta sanırım pazar akşam üzeri olduğundan düşürdüler fiyatı, çümnkü ana-baba günüydü mağaza.
Ayrıca lastikler ucuzdu ama 3 yaşındaydı lastikler.
Yanlız arkadaşlar, GV ye ihanet olarak görmeyin ama, Transalp XL-700 ve BMW GS-650 ye bayıldım... İlginçde birşey öğrendim, adının aksine GS-650, 800cc bir motora sahip. Adı niye 650, derseniz tamamen saçmalık...
Bir de motorların üzerinde "lütfen oturmayınız" yazmasına sinir oldum. Gerzek herifler..
Bu arada; GV ciler olarak bir organizasyon yapılmasını ŞİDDETLE destekliyorum. Önerim İstanbul, Yalova, Kocaeli, Bursa dır. Sizde öneri yapın, tarih de önerin yapalım bu işi.. Alın size benden bir tarih; 27 Mart!!
Arkadaşlar selam,
Haftasonu çok istememe rağmen ne sizleri arayabildim ne de fuara gidebildim. Bizim ufaklık hastalanınca tabi evden çıkmak mümkün olmadı. Sadece Cumartesi motora bakmaya Edirne'den gelen arkadaşa motoru göstermek için çıkabildim ki bu da siyah incimle ayrılmamızı resmileştiren çıkış oldu. Evet ctesi anlaşıp bugün noter işlemlerinden sonra resmi olarak bir GV kullanıcı değilim ama gönlüm hep incim ve sizler ile olacak :( Heee sıkıtırımla bilem icabında gezilere katılır peşinizde tırtır kovalarım
Ride hard or stay at home
bugün hepsiburda.com dan xenon siparişi verdim..gelince montajı kendim yapacam..bakalım beyin ünitesine nerede yer bulacam
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)