Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    dostum sen mimarlık okuyup ev falan çizmiyormuydun?bende üniversitedesin sandım.lisede nasıl yapıyon bunları?yoksa ben mi yanlış anladım..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum sen mimarlık okuyup ev falan çizmiyormuydun?bende üniversitedesin sandım.lisede nasıl yapıyon bunları?yoksa ben mi yanlış anladım..
    Evet abi mimarlık okuyorum, lisede.Yanlış anlamadın doğru.Yaz abi www.google.com.tr'ye İSOV YAPI TEKNİK ve ENDUSTRİ MESLEK LİSESİ diye ya da eski adıyla ZİNCİRLİKUYU YAPI MESLEK yaz hemen çıkar.Bizde üniversite bölümlerinin çoğu var inşaat teknolojisi alanı adı altında.Mesela, mimari çizim teknik ressamlığı, statik çizim teknik ressamlığı, çelik yapı teknik ressamlığı, seramik kaplamacılığı, çatı zemin ve beton kaplama, yapı yalıtımcılığı, yapı dekorasyonculugu bir tek harita kadastro bolumu kaldı o da açılacak hayırlısıyla.

Yasoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet abi mimarlık okuyorum, lisede.Yanlış anlamadın doğru.Yaz abi www.google.com.tr'ye İSOV YAPI TEKNİK ve ENDUSTRİ MESLEK LİSESİ diye ya da eski adıyla ZİNCİRLİKUYU YAPI MESLEK yaz hemen çıkar.Bizde üniversite bölümlerinin çoğu var inşaat teknolojisi alanı adı altında.Mesela, mimari çizim teknik ressamlığı, statik çizim teknik ressamlığı, çelik yapı teknik ressamlığı, seramik kaplamacılığı, çatı zemin ve beton kaplama, yapı yalıtımcılığı, yapı dekorasyonculugu bir tek harita kadastro bolumu kaldı o da açılacak hayırlısıyla.
    Çok ilginç, böyle bir okul olduğunu bilmiyordum.

Umarım üniversitede de aynı yönde devam edersin. Bir ara İTÜ Taşkışla da mimarlık okuma hayalim vardı ama mühendislik ve izmir ağır bastı

Pazar günü İzmit-İstanbul da hava açık gözüküyor arkadaşlar, bilginize...
    İstanbula gelemem (henüz acemiyim biliyorsunuz) ama bu taraflarda Körfez-İzmit-Değirmendere-Karamürsel... yapılacak bir etkinliğe katılabilirim..

Motosikleti
    hyosung gv250
    Zaten okulun tarihi ilginç okul 1936 yılından beri kullanıyor, çok revizyon gormus geçirmiş 6-7 kere ismi değişmiş tarihi okul 42 dönüm arazi uzerine kurulu içinde yok yok hersey var halı sahasından kapalı spor salonuna kadar dusunun.Sultan vahdettinin av köşküymüş şu anlarda bizim uduriyet binası olarak kullandıgımız yer, kapılar 3-4 metre tavan 4-5 metre tavandaki kartonpiyerler altın kaplama, koltuklar altın kaplama biblolar ve halı tarihi eser istanbul sanayi odası vakfı okula el koymak istiyor ama milli eğitim vermiyor bundan 2 sene önceki mudur tam 28 yıl mudurluk yapmıs birisi, okulda 120 tane hoca 30-40 tanede atölye şefi var bunların çoğuda bizim okuldan mezun olupda burda çalışmaya başlayan kişilerden oluşuyor yani okulun mazisi geniş anlatmakla bitmez anlayacagınız.

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Fuara gidecek olan varsa benide listeye ekleyin.Sabah erken saatte kütahyadan yola çıkacağım yol üzerinde kocaelindeki dostlarla birleşip istanbula toplu girilebilir.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Arkadaşlar,gv 250 resmi olarak üstüme geçirmiş bulunuyorum..12000 de,temiz kullanılmış.
    10-15 km yaptım,motor güzel,sorunsuz çalışıyor.Bir de 140 milyon trafik sigortası vermesem süper olacaktı.
    Merak ettim,soğukta çalıştırmadan 10 dakika jiklede çalıştırıyorum.Fazla mı az mı,siz ne kadar tutuyorsunuz?
    Kolpa Adamları

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

walla dostum ilk defa duyuyorum bende..ama inşallah buradan sonra seni mimar sinan üniversitesinde görürüz.

motocycleboyreigns dostum ben 3-5 dk çalıştırıyorum,yetiyor.10 dk bana fazla geldi gibi.ama jikle açık şekilde yol almazsan en fazla yakıttan gider başka bir sıkıntı yaşatmaz herhalde olduğu yerde..ama yinede çok tutmamak gerek..

emrah motorla kütahyadan istanbula kaç saat sürüyor yolculuk??

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

motocycleboyreigns dostum ben 3-5 dk çalıştırıyorum,yetiyor.10 dk bana fazla geldi gibi.ama jikle açık şekilde yol almazsan en fazla yakıttan gider başka bir sıkıntı yaşatmaz herhalde olduğu yerde..ama yinede çok tutmamak gerek..

emrah motorla kütahyadan istanbula kaç saat sürüyor yolculuk??

abi motorla 4-5 saat civarında giriliyor istanbula.Bu arada jigle 2 dakikadan fazla açmamanızı öneririm.Buji ıslanması denilen olay bu sebepten oluyor.Bujilerin ömrü için ayrıca soğuk olan motorun az yağlama yapacağı hesaba katılarak jigle açmanızı öneririm.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,gv 250 resmi olarak üstüme geçirmiş bulunuyorum..12000 de,temiz kullanılmış.
    10-15 km yaptım,motor güzel,sorunsuz çalışıyor.Bir de 140 milyon trafik sigortası vermesem süper olacaktı.
    Merak ettim,soğukta çalıştırmadan 10 dakika jiklede çalıştırıyorum.Fazla mı az mı,siz ne kadar tutuyorsunuz?
    hayırlı olsun güle güle kullanın ama 140tl sigorta için çok çok fazla vermişsiniz

acoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Merahaba Arkadaşlar;
    Motorum geldi, bir kaç gündür ancak bir kaç km yol yapabildim, çok hoşuma gitti, ama - 4 derecede biraz zor oluyor binmesi. Daha önce sohbetini yapmıştık, ön cam almak istiyordum, sonunda bir ön cam siparişi verdim, inşallah gelsin taktırıp fotoğrafını çekeceğim. Satın aldığım site
    http://www.motosev.com/siperlik.html
    MTS YX 05. İnşallah en pazartesi gelecek. Taktıracağım, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine koruma demirleri ve sis farları da önümüzdeki hafta içinde onlarda gelecek, hem önceki hallerini, hem sonraki durumlarını fotoğraflayıp yayınlayacağım.
    Arkadaşlar bu gün bir şey daha yaşadım, havalar çok soğuk, henüz (+) olmadı. Hep (-)'lerde seyrediyor. Bu gün motor çalıştığında eklsozadan aşırı bir patırdama geldi, Birde motor ısındığı halde gaz kolunu bırakınca stop ediyor. Bu eksozdaki patlama neden yapar? Bir kaç gündür ısınınca stop etmeyen motosiklet, bu gün neden stop etmeye ve aşırı eksozada patlama yapıyor, teşekkürler...
    Şarköy'de Sigortacı...

Motosikleti
    Honda Shadow 750 - 2007
    Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız zevkin doruklarına çıkman dileklerimle..

Yanlız bir tavsiyem bence şu sigortacınla bir daha konuş.. az buçuk yamyamlık yapmış gibi.. Benimde 2006 modelimi almam 12 gün oldu. Ruhsatın içinde benden önceki sahibinin 84 TL lik ödenmiş bir sigorta kağıdı vardı.
    ee tabi yeni satış alınca eski sigorta devreden çıkmış olduğundan bende yeni 1 yıllık bir sigorta yaptırmak için sigortacının kapısını çaldım. Hemen benden eski poliçeyi istediler. Bende yok bana verilmedi dedim.
    Sonuç olarak : yeni satış işlemi olduğundan yeni kayıt adı altında bir poliçe düzenlendi vede muğla il sınırları içerisinde olduğumdan dolayı 32 TL ödedim. Daha büyük şehir olsaydı risk grubu biraz daha yüksek olacağı için az bişey daha ( 3-5 TL ) gibi bir fazla ödeme yapacaktım.
    Bence sen bir daha git sigortacıya ekşi .. belki onu iptal edip yeni bir poliçe yapabilir. Olmasa da canın saolsun. En azından denemiş olursun.

Tekrardan hayırlısı olsun.. Hoşgeldin

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı acoskun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merahaba Arkadaşlar;
    Motorum geldi, bir kaç gündür ancak bir kaç km yol yapabildim, çok hoşuma gitti, ama - 4 derecede biraz zor oluyor binmesi. Daha önce sohbetini yapmıştık, ön cam almak istiyordum, sonunda bir ön cam siparişi verdim, inşallah gelsin taktırıp fotoğrafını çekeceğim. Satın aldığım site
    http://www.motosev.com/siperlik.html
    MTS YX 05. İnşallah en pazartesi gelecek. Taktıracağım, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine koruma demirleri ve sis farları da önümüzdeki hafta içinde onlarda gelecek, hem önceki hallerini, hem sonraki durumlarını fotoğraflayıp yayınlayacağım.
    Arkadaşlar bu gün bir şey daha yaşadım, havalar çok soğuk, henüz (+) olmadı. Hep (-)'lerde seyrediyor. Bu gün motor çalıştığında eklsozadan aşırı bir patırdama geldi, Birde motor ısındığı halde gaz kolunu bırakınca stop ediyor. Bu eksozdaki patlama neden yapar? Bir kaç gündür ısınınca stop etmeyen motosiklet, bu gün neden stop etmeye ve aşırı eksozada patlama yapıyor, teşekkürler...
    Karbüratör, egsoz vb.. buhar yapmıştır ısınınca, kapalı bir ortamda saklayıp birde orada dene, soğuk havalarda normal bence...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Cevaplar için teşekkürler.Sorun şu ki dün 5 dakika çalıştırdıktan sonra jigleyi kapattım,motor stop etti.Ben de mz de öğrendiğim taktikle jigle ile çalıştırdım,30 sn kadar,sonra kavrama ile gazsız bir şekilde biraz yürüttüm.Bir dakika gazsız gittikten sonra jigleyi kapattım,babalar gibi yoluma devam ettim.Jigleyi uzun süre açmak bujiye zarar veriyorsa hep öyle yapayım en iyisi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------

Alıntı 35onder48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olduğumdan dolayı 32 TL ödedim. Daha büyük şehir olsaydı risk grubu biraz daha yüksek olacağı için az bişey daha ( 3-5 TL ) gibi bir fazla ödeme yapacaktım.
    Ya İstanbul etkiliyor oluyor belki de.Zira sigortacı yakın dostum,elindeki defterde 2007 gv 250 bu civarda çıkıyor.Çoğu motorda buna yakın.

Topic açıp bunu herkese danışsam mı?
    Kolpa Adamları

Motosikleti
    suzuki an125
    Cevaplar için teşekkürler.Sorun şu ki dün 5 dakika çalıştırdıktan sonra jigleyi kapattım,motor stop etti.Ben de mz de öğrendiğim taktikle jigle ile çalıştırdım,30 sn kadar,sonra kavrama ile gazsız bir şekilde biraz yürüttüm.Bir dakika gazsız gittikten sonra jigleyi kapattım,babalar gibi yoluma devam ettim.Jigleyi uzun süre açmak bujiye zarar veriyorsa hep öyle yapayım en iyisi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------

Ya İstanbul etkiliyor oluyor belki de.Zira sigortacı yakın dostum,elindeki defterde 2007 gv 250 bu civarda çıkıyor.Çoğu motorda buna yakın.

Topic açıp bunu herkese danışsam mı?
    dostum hiç danışmana gerek yok çok aşırı fiyat alınmış senden ..bende 36 tl vermiştim sigorta için..zam geldi falan deniyor ama nekadar zam gelebilirki

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Emrahcım fuarda görüşürüz inşallah.

Dediğin gibi motorla gelebileceksen Kocaelindeki arkadaşlarla buluşup İstanbul girişte karşılarım sizi. Sonra topluca gideriz fuara. Tabi bütün bunlar havanın yağışsız olacağını umarak yaptığım planlar. Olurda yağış felan olursa toplu taşımayla gitmeyi düşünüyorum yada hiç gidemeyebilirim iş durumuma göre.

Motorun sigortası ile ilgili yazılanları okuyunca açıp baktım ben kaça yaptırmışım diye. Eylül 2009 da yenilediğimde 55 TL'ye yaptırmışım. 140 TL bana da fazla geldi. Ama sıkma canını dostum arkadaşlarında dediği gibi iptal ettirip yeniden yaptırmayı dene, olmazsa da boşver bir sonraki sefere tecrüben olmuş olur.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    Hyosung GV250

Herkese Merhaba,

Bu güzel ortamı bende uzun zamandır takip etmekteydim. Hatta gv 250 sahibi olma kararımda çok etkili olmuştur burada verilen bilgiler. Sanırım artık benimde katılma zamanımdır diyerek bugün sizlerin yanına gelmiş bulunuyorum. Tekrar hepinize merhaba.

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı BigBull adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu güzel ortamı bende uzun zamandır takip etmekteydim. Hatta gv 250 sahibi olma kararımda çok etkili olmuştur burada verilen bilgiler. Sanırım artık benimde katılma zamanımdır diyerek bugün sizlerin yanına gelmiş bulunuyorum. Tekrar hepinize merhaba.
    merhaba,aramıza hoşgeldin

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Teşekkür ederim Hazer. Yanlış hatırlamıyorsam Hakan dı isminiz. Bende biraz tanıtayım kendimi; Ankara' da yaşamaktayım. Bu forumdaki kafakağıdı eski olanlardanım sayılır. 97 model olan ama ağustos 2009 da trafiğe çıkarttığım GV 250 mi, 41. yılımın kutlaması için aldım. Gören duyan arkadaşlarım 41. kere maşallah, bizim keyif adamı yine yapmış yapacağını dediler
    [I][COLOR="Navy"]İmkansız yoktur, mükemmel ise biraz zaman alır.[/COLOR][/I]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    arkadaşlar iyi akşamlar.öncelikle bigbull hoşgeldiniz aramıza.

arkadaşlar ben yarın sabah önce van'a sonra ankara'ya oradan da pazartesi günü afganistana dönüyorum..orada bağlantı durumları ne alemde bilmiyorum ama fırsat buldukça aranızda olmaya devam edeceğim..hepinize kucak dolusu sevgiler ve saygılarımı yolluyorum..görüşmek dileğiyle,tekeriniz düz bassın...

Motosikleti
    hyosung gv250
    Abicim hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesin çarçabuk gidip gelirsin hayırlısıyla inş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler