Arkadaşlar uzun zamandır motoru aktif olarak sürmüyordum, İstanbul'da yaşayanlar hava muhalefetinden haberdardır.Haftada 1 defa 10-20 dakka çalıştırıyordum ama Dün öğleden sonra hava biraz açtı dedim fırsat bu fırsat en azından motor yol yapsın diye iş yerimizden eve çıktım.(İş yerim Kağıthane'de, ev Sular İdaresi'nde.)Yani toplasan 2-3 km ya var ya yok o derece yakın ama motoru çıkarıp sürdüğümde 4-5 defa normal çalışırken yani aktif seyir halindeyken istop ettiğini gördüm.Eğer elimi debriyajdan tam çekmiş olsaydım motor viteste istop ettiği için direk arka teker kitliyecekti Allah'tan erken farkına vardım arka teker hafif yalpaladı hemen debriyaja asıldım istop etmiş halde durma seviyesine geldim.Acaba uzun süre motor yattığından dolayı mı böyle yapmıştır, çünkü daha önce hiç böyle yapmamıştı yaklaşık 2.100 kmde motorum yani ilk defa karşılaştım ve 2-3 kmlik güzergahta 4-5 kere bu hatayı yaptı.Şimdi siz değerli motorseverlerden bu konuyla ilgili yardım ve bilgi almak istiyorum ya da daha önce karşılaşan varmıdır aranızda?