Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ;Yani aslında kronik bir sorun var ve açıkcası gv 250 ler görüyorum yollarda, şurada kaç senelik motorlar ama açıkcası sanki 10 yıllık gibi duruyorlar. Hyo nun çok ekmek yemesi lazım çok...
    benim motor 2005 model 20000 km de kromajında en ufak bi sararma kararma 10 yıllık gibi durma olayı görmedim bu tip yaklaşımları..... ancak kullanıcılarına sorarsanız daha iyi olur..

siz ona cruiser motor gibi davranın 2015 de 2025de de bu motorlar parıl parıl yollarda olcaklar.

[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Eğer öyle olursa şanslısınız, ama forumlarda çinliler ilk geldiğinde deli gibi savunanlar vardı, biz diyorduk böyle böyle, sonradan çok arkadaş pişman oldu, çünkü astarları yüzünden pahalıya çıktı. Umarım sizin başınıza gelmez...

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Merhaba Bolulu arkadaşım para limitin 8500 ytl demişsin. Tavsiyem siteleri araştır. Bazen 2007 model sıfır GV bulabilirsin daha ekonomik hemde sıfır. Bu paraya alabileceğin en iyi motor, kanımca. ST yada Hyosung farketmez. Bu motoru ister Global getirsin ister kanuni faturanı hangisi keserse kessin. Sonuçta Ticaret bakanlığı bu ithal edilen ürünün teknik desteğini sağlamadan vatandaşını garantiye almadan ithalat iznini firmalara vermez. Aksi durumda vatandaşını kandırmış olur ki; devlet bunu yapamaz, anayasaya aykırı. O yüzden kanuni istediğini desin hukukçu olmadıklarına göre onları Global motordan fatura kestirmiş biri olarak öylr bir dava ederim ki; o motora verdiğim paranın 3 katını alırım. Böyle davalarla ne gazetecilerden ne müteahittlerden para aldım. Öyle böyle asarlar keserler, sonra günde 5 defa seni ararlar; aman şöyle aman böyle diye; Çok görüldü bu filmler o yüzden müsterih ol! İkiside sadece birbirine zararı dokunur vatandaşı ikiside kollamak durumunda...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yüksek devirde kırmayacağı ne malum, Forumda gt de krank kıran ve servis sorunu, garanti sorunu yaşıyanlar var. 2 kişi bindiğinde bide redline tavan yaptın mı ikisi de aynı motor, diğerinde kronik sorun varsa bunda da yaşanacaktır. Şasi engelleyecek değil ya bu sorunu. Ayrıca Kuralkan ve Global olayı hala muamma ve bazı şeyler gerçekten mide bulandırıyor, hala net cevaplar yok...
    Dostum merhaba; sadece merak ettim...
    senin motorun ne marka ve hangi model?
    şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    Dragstar 650
    650 dragstar

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    650 dragstar

teşekürler...

Motosikleti
    Shadow VT750

Custom GV250

[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]

Motosikleti
    Dragstar 650
    Olmamış Dragstar gibi olmamış ;)

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Ya Benim pek hoşuma gitmedi.... Klasik GV görüntüsü daha şık bence....

Motosikleti
    Shadow VT750
    olmamış bencede =)))))

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Ya tüm GV ci arkadaşlar eğer yolunuz Antalyaya düşerse sizlerle yol almak isterim. Keyifli olacağına eminim...

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Selka umarım önümüzdeki yaz antalya ya motorla gelmeyi düşünüyorum, mutlaka haberleşiriz,
    bu arada draggy bu motoru ısrarla aşağılamaya çalışmanın sebebi ne
    hiç krank kıran yok diyoruz, ya kırarsa diyorsun
    motorlarımız tertemiz diyoruz, ben gördüm 10 yıllık gibi diyorsun
    10 yıl sonra dağılır çalışmaz diyorsun, elinde hiçbir geçerli veri yok
    gerçek sorunun ne ?
    [B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Boşgeç onu -hea kardeşim. Ben GV 250 ile Yamaha 600cc ile kağıt üzerinde teknik olarak karşılaştırmalı bir forum açmıştım istersen bi ara oku. Bana kızmışlığı var ama sonuçta ben veriler ve değerler ile konuştum hiçbirşeyi kafadan atmadım, sancı oaradan. Neyse, Antalya'da muhakka haberleşelim, gezecek çok yer var...

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı khazid-hea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selka umarım önümüzdeki yaz antalya ya motorla gelmeyi düşünüyorum, mutlaka haberleşiriz,
    bu arada draggy bu motoru ısrarla aşağılamaya çalışmanın sebebi ne
    hiç krank kıran yok diyoruz, ya kırarsa diyorsun
    motorlarımız tertemiz diyoruz, ben gördüm 10 yıllık gibi diyorsun
    10 yıl sonra dağılır çalışmaz diyorsun, elinde hiçbir geçerli veri yok
    gerçek sorunun ne ?

Arkadaş Dragstar 650 ile Hyosung 250 arası karşılaştırma topiki açtı ve kendince hyo 5-0 galip diyerek olayını bitirmeye çalıştı. Orada tüm dediklerini çürttüler, neden mi buraya yazdım arkadaş copy-paste her tarafa aynı mesajlarını yapıştırıp duruyor. E tabi ki bu ifadeler sonucu yanıltılabilecek bir çok insan olabilir. Ben de her nereye yapıştırdıysa kendimce gerçekleri ifade ettim.

Ha şöyle bir başlık açsaydı. HYO 250 Dragstar 250 karşılaştırması yapsaydı kimse birşey demezdi, hatta çok güzel bir topik olurdu; ama ısrarla hatasını anlamadı ve karşılaştırma da herkesin onun tezlerini çürütmesine rağmen yazdı.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    tamam draggy kendince gerçekleri ifade etmeye, selka ya katılmamaya tabii ki hakkın var, ama bunu yaparken gv250 ile ilgili herşey kötü demeye getiriyorsun olayı, bu motoru kullandıysan ve problem yaşadıysan bunları mutlaka yaz ama sadece selka ya kızdığın için motoru eleştiriyorsan bu insanları yanlış yönlendirmek olur ki bu forumun amacı kesinlikle bu değil
    [B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Merak eden arkadaşlarımız için Hyo GV250 cc nin motor eksoz ses ilgili linkte...

Bence 250cc lik bir motora göre iyi bir ses...

http://www.ktunnel.com/index.php/101...d817417b116740

http://www.ktunnel.com/index.php/101...2b2d5041416740

Arkadaşlar buda GV250 nin servite motor yağı ve yağ filtre ekipmanın nasıl değişeceğini öğretir nitelikte videosu....

http://www.ktunnel.com/index.php/101...cea681ba516740

Güzel bir tanıtım videosu...

http://www.ktunnel.com/index.php/101...d53b562ed17610

http://www.ktunnel.com/index.php/101...e6db32cc717610

Motosikleti
    Shadow VT750
    sis ve yağmurla başlayan GV250 ile Ayvalık-Ege maceram devam ediyor şu an havalar sıcak ve çekecek çok fotoğraf var.motorda ve bende en ufak sıkıntı yok gezim haftaya bitecek o zamana kadar fotoğraf yok bu arada 21000 km yi devirdim 22000 e doğru gidiyorum...... herkese sevgiler.....

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    mrock dostum keyifli gezmeler

Valla süpersin, umarım yakın zamanda bende iyice tecrübelenip uzun yolculuklara çıkabilirim. Senin daha önceki gezintilerini de takip etmiştim, haftaya yeni resimlerini bekliyorum. Tebrikler...
    ..::.. GO ..::..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı fuat_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv 250 sahibiyim.250 cc makineye göre daha performanslısı yok, yakıtıda az.bu güc ve ekonomi mucize gibi.ben çok memnunun,düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum
    tavsiye eden varda para veren yok scootere talim kaça alırız 2. elini acep

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    mrock dostum doğrusu resimlerini merak ettim. Kazasız sürüşler dilerim. Vay be 22000 km bravo... Bende 1000 km yi devirdim. Servise gittim ama bu motorsiklet servisleri pek dandik. Adamlar motorları satıyorlar arkasında kimse yok.. Ben ileride kendime 14000 16000 ytl lik bir cruıser alırım diyordum ama asla.. İster japon ister kore isterse çinli olsun herkes servislerden şikayetçi.. Ancak motor almadan önce iyi bir avukat bulun.. Bu bağlamda 3000 liraya çin işi motor alanları daha mantıklı görüyorum. Hiç değilse sineye çekilcek bir meblağ, oyasa düşünün 24000 liraya bir japon al servis dandik... Olaya bak.. Bence Türkiye şartlarında Hyo GV 250 bile fazla.. Bu arada bisikletçiden bozma servisim 1.5 lt valvalin motor yağı 10/40W , yağ filtresi değiştirip ayrıca hava filtresine de tazyikli hava bastı ve temizledi. Far ayarımı yaptı zinciri yağladı.. 50 YTL dedi.. Biraz fazla geldi bana ama.. Neyse dedim kaşesini garanti kağıdına vurud bende çıktım.. Sizce pahalı mı? Yoksa ortalama bir fiyat mı? İlk defa motor servisine gittim????

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)

Bu Konudaki Etiketler