Merhabalar ve hayırlı olsun motorun.
İstanbul Motor dediğin küçükçekmece deki yer değil mi?
Ben de motorumu oradan aldım, benim motorda da aynı problem var. Fakat çok hafif birşey, bir kaç saniyelik bir gaz kesme olayı, gerçekten değiştirmeye gerek var mı acaba emin değilim.
Sanırım senden sonra da ben aldım oradan motor. Benim motor da 2007 model ama Aralık 2009 tarafiğe çıkışlı oldu.
iyi akşamlar arkadaşlar..nasılsınız?ben şuan hakkarideyim eşimle birlikte..bugün eşimin atama evraklarını teslim ettik.20 sinde başlayacak.o zamana kadar birlikte takılacağız.bende afganistan dönüşüne kadar eşimle kalacağım.
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun dilerim.bu arada garantisi devam edipte 2007 model motoru olan arkadaşlar bence garantiye çok güvenmesinler.istanbul motor bile sanırım garanti kapsamında yeni cdi ünit vermeyecektir.ama kopartabilirlerse helal olsun derim o ayrı.bir arkadaş ta istanbul motora gittiğini ve ilgilenmediklerini söylemiş.sebebi global motora ait motorların servis garantisi olmadığı ve uğraşmak istememeleri ve en önemlisi şirket kapatıldığı için yurt dışından parça tedariği olmaması.ben de o bahsedilen problemli haliyle kullanıyorum.alıştım hiç sıkıntı yaşamıyorum.çok önemli bişi değil bence..
bu arada vitesin boşa geçmemesi ve cdi ünit durumu gv250 nin karakteristik özelliği haline gelmiştir.
devrimcim kolay gelsin.en yakın zamanda bulursun inşallah contayı.
canan abi iyi dileklerin için çok teşekkürler..
şimdilik bu kadar.tekrar görüşmek üzere,iyi akşamlar arkadaşlar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Arkadaşlar geçen gün www.hyosungsource.com dan yetkili birisine mail atmıştım Türkiye'ye kargo yolluyor musunuz yolluyorsanız fiyatlandırma ne şekildedir diye, baya nazik bir cevap geldi sizinle paylaşıyorum, mesajı kopyalamadan önce türkçesini yazıyorum.
Evet Türkiye'ye kargo yolluyoruz. Zannediyorum ki %3.7 lik bir gümrük vergisi ödemeniz gerekiyor. Türkiye için kargo bedelimiz KG baz alınarak aşağıdaki tablodaki gibidir. Sütunun sol tarafı ağırlığı, sağ tarafı ise türk lirası olarak fiyatı belirtiyor.
Here is our shipping table for Turkey. The left column is weight in KG,
the second is price in TLR:
0.5 32.35
1 39.73
1.5 49.82
2 60.05
2.5 63.80
3 67.43
3.5 71.18
4 74.80
4.5 78.56
5 82.18
5.5 85.93
6 89.56
6.5 93.31
7 96.94
7.5 100.69
8 104.31
8.5 108.07
9 111.69
10 119.07
15 155.95
20 192.84
22 207.60
24 222.35
26 237.10
28 251.86
30 266.61
Thank you for your interest in our site. Let me know if you have any
more questions.
Sincerely,
Sasha Shepherd
HyosungSource.com
On 2010-01-14 오전 7:13, Ahmet Alkan wrote:
> From: Ahmet Alkan
> Email: ahmet_cien@hotmail.com
>
> ------------------------------------------------------
>
> hi there.. I have a gv 250 and I'm livin' in Turkey. Do you ship to our
> country and how much generally does it cost?(for instance, for an item costs
> 100 dolar)
>
Bu %3,7 lik gümrük vergisini Hyosungsource daha önce de söylemişti. Birkaç sayfa öncesinde bu şirket ile yaptığım yazışmaları yayınlamıştım furumda. Ancak ozaman Türkiye ye hiç satış yapmadıklarını söylemişlerdi, sanırım artık yapmışlar. Önceki yazıma buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-290.html
Bu %3,7 lik vergiyi paket bize ulaştığında kargoya mı yapıyoruz acaba yoksa gümrükten gidip teslim almak mı gerekiyor?
Evet kargo ücreti ağırlıkla bayağı bi değişiyor. Gümrük vergisini eğer bana sorarsan gümrükten alırken ödemek gerekir yani benim gibi Ankara'da oturuyorsan sanırım almak biraz risk.. Eğer deneyen olursa deneyimlerini paylaşırsa çok memnun kalırım, ben de bazı şeyler almak istiyorum..
üzülme devrimcim umarım en kısa zamanda kavuşursun contana
enjoy your ride and enjoy forever
hehehehehheh artık sanayi contası takılcak, bir dahaki yağdeğişiminde değiştiririm
Arkadaşlar, hepinizi gurubumuza bekliyoruz
http://www.facebook.com/group.php?v=...d=302120076000
arkadaşlar hiç egsozuna değişiklik yapan var mı? ses olarak değişim ne şekildedir merak ediyorum, eğer egsozunu delen kuryelerin çıkarttığı o kötü sese benzemiyorsa 1 tane susturucuyu çıkarayım diyorum ne dersiniz?
ben ikisinide çıkardım harika sesi var bu şekilde.zaten ikisi sıkışma yaptığında hareret oluyor yani 1 tanesini açarsan motor da rahatlar.
ben oynadım egsozla ve çok da memnunum. Bizim egsozlarda yani içinde 3 tane perde vardır. Bu perdeleri söktükçe ses choppera dönmeye başlıyor. Şöyleyi ben en son perdeyi söktüm sese baktım dedim biraz daha sonra ikinci perdede bir delik açtık baktık sese yok dedim biraz daha bir delik daha tamam dedim istediğim ses şimdilik bu Ben gayet memnunum başlarda biraz kafa şişiyo ama sonra sonra alışıyosun ve emin ol sesi arar oluyorsun bazen arkadaşlarımda kullanmak isteyen olduğunda al bir tur at diyorum uzaktan duyunca ya bu benim motormu diyorsun
bence çok güzel hem trafikte de çok işe yarıyor. ara gazı verdikçe sürücüler sıkışık trafikte seni fark ediyor ve yol veriyor. İnan başka cruisere bindiğim zaman ( 250 cc) o ses gelmeyince yok zevk almıyorum sakın yanlış anlaşılmasın . Ama cruiserda da ses o egsoz sesi olmalı bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
her iki egsozda yani üst ve altta da aynı işlemi yaptım
enjoy your ride and enjoy forever
Bence bizim motorlardaki ses haricinde kapışacak tek motor var regal raptor.Benim motorun sesini biliyorum bide regalin sesini duydum hemen hemen yakın birbirine.Acaba dedim ekstra bi modifiye mi var egzosta.Ben çunku sadece 2 egzosun kapağını açtım acaba adam farklı bişey mi yaptı cunku gercekten yuksek ses cıkarıyodu ve direksiyon sınavında bi dragstar sesi duydum yemin ediyorum gök gürlemesi o derece.
Nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar şu egsoz işini?
Kapaklar falan demişsiniz, nerede onlar?
Birde yaptıktan sonra geri alma şansın var mı?
Orjinal egsozlara kıymayın, yenisi 1,500 TL cik benimkilere kıymış ilk sahibi maalesef Ama tavsiyem sanayide yaptırın hem fazla maliyetli olmaz hemde orjinal egsozunuza kıymamış olursunuz... Ha açtırttınız geri dönüşü vidalı değil ve kaynakla kesildi ise, susturucu denen baffle lardan takmanız gerek, kısa sürüşlerde açık egsoz keyif verici iken, uzun seyahatlarda kulak tıkacına ihtiyaç duyuyorsunuz
tam da istediğim tarz cevaplar gelmiş arkadaşlar içimi rahatlattınız....
yeni egzos yaptırmak da mantıklı geliyor, neyse bi düşüneyim ben bu işi.
Bu Regal raptor konusuna kesinlikle katılıyorum geçen Ankara buluşmasında alpayyuce abim Regal Raptoru ile geldi egsoz ile biraz oynanmış mükemmel bir sesi vardı, sonrasında egsozu ile oynanmış bir dragstarı olan arkadaşımla buluşunca yeeteeeeeer artık ben de yapayım şu işi dedim kendi kendime. nasıl yapılır, yaptırılır konusunda biraz daha akıl verirseniz önümüzdeki hafta bu işi halletmeyi düşünüyorum
Abicim 2 tane kapak var zaten eğilip baktığında yani 2 tane perde görevi gören susturucu zarlar var.Bunlardan bi tanesini çıkartırsan motorun rahatlar yokuşlarda fln performansın artar çünkü motoru sıkan bişey yoktur.2 tanesini çıkartırsan ses keyifi olur ki bende ikiside açık şekilde eğer kaparları saklarsan zaten onları tutan 3 tane somun var geri takarsın ya da geri kaynak attırırsın o 3 yerinden.
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)