Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Yasoe sağolasın paylaşım için. Sitede gerçekten fiyatlar çok uygun. Özellikle benimde aklımda geniş ayak pegleri, debriyaj teli, hava ve yağ filtrelerini hesaplattım 100 TL gibi birşey tuttu. Birde kargo 78 TL var tabiki de ama yine de fiyatları çok uygun. Motorun bakımını yaptıracağım zaman burdan alışveriş yapmayı deneyeceğim ben
    ..::.. GO ..::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yasoe sağolasın paylaşım için. Sitede gerçekten fiyatlar çok uygun. Özellikle benimde aklımda geniş ayak pegleri, debriyaj teli, hava ve yağ filtrelerini hesaplattım 100 TL gibi birşey tuttu. Birde kargo 78 TL var tabiki de ama yine de fiyatları çok uygun. Motorun bakımını yaptıracağım zaman burdan alışveriş yapmayı deneyeceğim ben
    bu fiyat özel kargo firması fiyatımı..çok gibi geldi bana..posta ile yapıldığı taktirde daha uygun olur sanırım

Motosikleti
    -
    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu fiyat özel kargo firması fiyatımı..çok gibi geldi bana..posta ile yapıldığı taktirde daha uygun olur sanırım
    Hakan siteyi çok inceleyemedim ve satın alır gibi yaptım. Sonrada tahmini kargo ücretini hesaplattığımda çıkan fiyattı bu. Posta ile gelse daha ucuza gelir dediğin gibi. Aslında bişeyler almaya niyetlendiğimde firmaya mail atıcam posta ile alabilir miyiz diye.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 ----------

Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar gerçekten çok uygun bu sitede; özellikle benim aklımda olan şu, Harleylerinkine bakıyordum Dragstara takmak için GV nin kini bir ölçmek gerekecek artık

Devrim bu camlar harika dostum ya. Kanıma giriyorsun bak Bastırıcam parayı taktırıcam bende yoksa.

Motosikleti
    suzuki an125
    şarz işlemini başarıyla bitirmiş bulunmaktayım..24 saat şarzda bıraktım aküyü umarım tam dolmuştur

Motosikleti
    -
    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şarz işlemini başarıyla bitirmiş bulunmaktayım..24 saat şarzda bıraktım aküyü umarım tam dolmuştur
    Hadi hayirli olsun. Eskisi gibi olur insallah akun

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Valla uzun zamandır aklımda be Orhan , görmem lazım ama... Dragstara Harleylerinki ufak tefek rütuşla oluyor ama 400 dolar civarı :(
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Yasoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Siteden bende birşeyler almayı deneyeceğim ama bu sene değil sanırım, motordu, kıyafetti, ehliyetti derken astarı yüzünü geçti. Hem motorun orjinal halinin de tadını çıkartıyım biraz..

Hafta sonu ehliyet sınavı var, 20 motor sorusu, internetten son 3 sınavın sorularına baktım, çözdüm, 60 da 60 yaptım hiç bakmadan. Fakat bu benim konuyu bilmemden falan değil, sorular aşırı kolay.

Bu arada arkadaşlar, benden size bir tavsiye, AVATAR filmini izleyin. Hele 3 boyutlu versiyonu gösteren sinema varsa yakınınızda mutlaka ona gidin. Ben Palladyum Cinebonus da gittim.. Tek kelimeyle süpper bir film.. Üç boyut işi müthiş güzelleştiriyor. 2 gündür etkisinden kurtulamadım..

Motor dışı oldu biraz ama paylaşmak istedim..

İyi hafta sonları...

Motosikleti
    suzuki an125
    dün akşam canım sıkıldı ne yapsam ne yapsam diye düşünürken hadi motorun bujilerine bir bakayım dedim ...birazda resim çektim tabi,telefondan resim çektiğim için çok net değil ama idare eder..
    alet edevat ve yardımcı meteryalleri alıp motorun yanına indim :D

motoru dağıtmaya başlamadan bir resimleyeyim dedim...eğer geri toplayamazssam resme bakıp yapmaya çalışırım hiç olmazssa

yarım kutu biradan sonra motorun durumu böyleydi.....biranın tamamını bitirip motoru topladığımda sanırım ortaya bi SS çıkarırım dedim kendi kendime

öntarafta koruma demiri ile yağ radyötörünün arkasındaki buji yuvası ve deponun altındaki buji yuvası..

bu arada motoru aldığım arkadaş bana motorla beraberinde herhangi alet edavat vermedi....eski motorumun buji anahtarını kullanmayı düşünüyordum fakat onunda boyutları çok kısa kalınca banada kal geldi...ama dahiyane bir fikir ile buji anahtarının boyunu uzatıp çalışmalara devam ettim tabi

bujiler temizlendi(gerçi gayet iyiydi bujiler)zincir ayarı yapıldı,normalde ulaşamadığım yerlerin nekadar kirli olduğu görüldü ve temizlendi..sıra geldi toplamaya...CİVCİVMİ ÇIKAR KUŞMU ÇIKAR..yoksa bana yeni bir motor arama işimi düşer bilmem artık...bakayım valla topladım

bastım marşa çalıştı ŞÜKÜR..2 tur attım gayet normal herşey..son olarakta motoru bursadan aldığım için plaka yenilenmişti..trafik plakaya damga bastıktan sonra bende tescillemiştim onuda göstereyim dedim :D

istabbul anadolu yakasında akü şarz edilri,buji değiştirilir :D

Motosikleti
    -
    Yasoe o filmi bende 3 boyutlu olarak izledim. Çok güzel bir film bence de.

Hakan valla yer var zaman var alet edavat var oturup uğraşmışsın motorunla valla ne diyeyim bende istiyorum böyle söküp takmak ama elimde kalır diye kalkışamıyorum hiç

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yasoe o filmi bende 3 boyutlu olarak izledim. Çok güzel bir film bence de.

Hakan valla yer var zaman var alet edavat var oturup uğraşmışsın motorunla valla ne diyeyim bende istiyorum böyle söküp takmak ama elimde kalır diye kalkışamıyorum hiç
    bende toplayamıycam diye yusuflamıştım ilk başta..ilk defa söktüm böyle motosiklet ama alnımın akıyla çıktım işin içinden alet edevatta bi pense bi kurbacık bide tonavida takımı hepi topu...keyifli oluyomuş ama tavsiye ederim orhan

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    özendiriyosun sonra ben de kalkışıp motoru alıcam elime

ya arkadaşlar bu arada kaç km giderim diye test ediyordum o yüzden benzin doldurmamıştım. benzin bitti daha sonrasında yedek depoya geçtim çalışmadı motosiklet problem ne olabilir? (not: geçenlerde kablolara ulaşmak için benzin deposunu çıkarıp geri takmıştık, bir de benzin şamandırası değişti(değişmez olaydı))

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Yedek depoya geçtiğinde depo dibindeki muhtemel birikmiş pislikler karbüratöre gitmiş olabilir. Ya da yakıt hattında hava kalmış olabilir. Tavsiyem, gazı full açıp marşa basman (bir kaç kere 5 er saniye boyunca tekrarla). Bu sayede karbüratöre benzin sürekli gitmeye başlar ve yanma kolaylaşır. Eğer hala olmuyorsa, artık full gaz açmadan marşa bas, kesin çalışacaktır! (Başıma geldi, oradan biliyorum...)
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yedek depoya geçtiğinde depo dibindeki muhtemel birikmiş pislikler karbüratöre gitmiş olabilir. Ya da yakıt hattında hava kalmış olabilir. Tavsiyem, gazı full açıp marşa basman (bir kaç kere 5 er saniye boyunca tekrarla). Bu sayede karbüratöre benzin sürekli gitmeye başlar ve yanma kolaylaşır. Eğer hala olmuyorsa, artık full gaz açmadan marşa bas, kesin çalışacaktır! (Başıma geldi, oradan biliyorum...)
    tamam tekrar deneyeceğim teşekkürler

Motosikleti
    MZ 301
    kardeş ısparta şahinlere bi fiyat sor sen 3000 tl 4500 tl arasında fiyat veriyolar bence biraz araştır o motoru bana göre çok pahalı geldi verdiğin fiyat yanlız bi sorun var aynı motoru bende almak istedim fakat mart 20 den önce gelmez dediler haberin ola .. saygılarımla

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı cienfuegos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam tekrar deneyeceğim teşekkürler
    Rezervde gidiyor olmayasın, GV lerde tersti diye hatırlıyorum, normalde üst normal, alt rezervdir ama gvlerde bu tam tersiydi yanlış hatırlamıyorsam...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    suzuki an125
    Rezervde gidiyor olmayasın, GV lerde tersti diye hatırlıyorum, normalde üst normal, alt rezervdir ama gvlerde bu tam tersiydi yanlış hatırlamıyorsam...
    evet gv'lerde alt normal,üst rezerve...bi ihtimal dediğin gibide olabilir

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Tersten kasıt nedir tam anlayamadım. Zaten vananın üzerinde ne tarafın rezerv ne tarafın normal olduğu belirtilmiş durumda.
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    Dragstar 650
    El alışkanlığı ile ters bırakılmış olabilir, birde hepsinde yazmıyordu, r ve t gibi harfler vardı galiba...

Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tersten kasıt nedir tam anlayamadım. Zaten vananın üzerinde ne tarafın rezerv ne tarafın normal olduğu belirtilmiş durumda.
    benim bir önceki motorumda draggy'nin dediği gibi gv'ye göre tam ters konumda depo musluğu..yani üstte normal,altta reserve konumundaydı

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    yok kontrol ettim onda bir yanlışlık yok lakin geçenlerde depoyu sökmüştüm. bir tek benzin hortumunu bu reserv-normal kısmının oraya taktım ve depoyu yerleştirdim. başka takacak birşey yoktu acaba diyorum orda mı bi hata var tam bilemedim açıkcası. yarın(pazartesi) iyice açıp kurcalayacağım motoru muayeneye götürmem lazım.

arkdaşlar bu arada yeni yasaya göre motorlarda 4lü sinyal zorunluluğu olacakmış. geçenlerde muayeneye götüren bir arkadaşa sormuşlar ve en kısa zamanda taktırın demişler sanırım hafif kusur olarak geçmiş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler