Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Aralık 2009, 09:51
Yasoe sağolasın paylaşım için. Sitede gerçekten fiyatlar çok uygun. Özellikle benimde aklımda geniş ayak pegleri, debriyaj teli, hava ve yağ filtrelerini hesaplattım 100 TL gibi birşey tuttu. Birde kargo 78 TL var tabiki de ama yine de fiyatları çok uygun. Motorun bakımını yaptıracağım zaman burdan alışveriş yapmayı deneyeceğim ben
Reklamlar
-
24 Aralık 2009, 11:24
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Yasoe sağolasın paylaşım için. Sitede gerçekten fiyatlar çok uygun. Özellikle benimde aklımda geniş ayak pegleri, debriyaj teli, hava ve yağ filtrelerini hesaplattım 100 TL gibi birşey tuttu. Birde kargo 78 TL var tabiki de ama yine de fiyatları çok uygun. Motorun bakımını yaptıracağım zaman burdan alışveriş yapmayı deneyeceğim ben
bu fiyat özel kargo firması fiyatımı..çok gibi geldi bana..posta ile yapıldığı taktirde daha uygun olur sanırım
-
24 Aralık 2009, 11:36
HAZER adlı üyeden alıntı
bu fiyat özel kargo firması fiyatımı..çok gibi geldi bana..posta ile yapıldığı taktirde daha uygun olur sanırım
Hakan siteyi çok inceleyemedim ve satın alır gibi yaptım. Sonrada tahmini kargo ücretini hesaplattığımda çıkan fiyattı bu. Posta ile gelse daha ucuza gelir dediğin gibi. Aslında bişeyler almaya niyetlendiğimde firmaya mail atıcam posta ile alabilir miyiz diye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 ----------
draggy adlı üyeden alıntı
Fiyatlar gerçekten çok uygun bu sitede; özellikle benim aklımda olan şu, Harleylerinkine bakıyordum Dragstara takmak için GV nin kini bir ölçmek gerekecek artık
Devrim bu camlar harika dostum ya. Kanıma giriyorsun bak Bastırıcam parayı taktırıcam bende yoksa.
-
24 Aralık 2009, 15:15
şarz işlemini başarıyla bitirmiş bulunmaktayım..24 saat şarzda bıraktım aküyü umarım tam dolmuştur
-
24 Aralık 2009, 19:46
HAZER adlı üyeden alıntı
şarz işlemini başarıyla bitirmiş bulunmaktayım..24 saat şarzda bıraktım aküyü umarım tam dolmuştur
Hadi hayirli olsun. Eskisi gibi olur insallah akun
-
24 Aralık 2009, 19:51
Valla uzun zamandır aklımda be Orhan , görmem lazım ama... Dragstara Harleylerinki ufak tefek rütuşla oluyor ama 400 dolar civarı :(
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
25 Aralık 2009, 13:05
Siteden bende birşeyler almayı deneyeceğim ama bu sene değil sanırım, motordu, kıyafetti, ehliyetti derken astarı yüzünü geçti. Hem motorun orjinal halinin de tadını çıkartıyım biraz..
Hafta sonu ehliyet sınavı var, 20 motor sorusu, internetten son 3 sınavın sorularına baktım, çözdüm, 60 da 60 yaptım hiç bakmadan. Fakat bu benim konuyu bilmemden falan değil, sorular aşırı kolay.
Bu arada arkadaşlar, benden size bir tavsiye, AVATAR filmini izleyin. Hele 3 boyutlu versiyonu gösteren sinema varsa yakınınızda mutlaka ona gidin. Ben Palladyum Cinebonus da gittim.. Tek kelimeyle süpper bir film.. Üç boyut işi müthiş güzelleştiriyor. 2 gündür etkisinden kurtulamadım..
Motor dışı oldu biraz ama paylaşmak istedim..
İyi hafta sonları...
-
25 Aralık 2009, 16:04
-
25 Aralık 2009, 18:18
Yasoe o filmi bende 3 boyutlu olarak izledim. Çok güzel bir film bence de.
Hakan valla yer var zaman var alet edavat var oturup uğraşmışsın motorunla valla ne diyeyim bende istiyorum böyle söküp takmak ama elimde kalır diye kalkışamıyorum hiç
-
25 Aralık 2009, 18:59
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Yasoe o filmi bende 3 boyutlu olarak izledim. Çok güzel bir film bence de.
Hakan valla yer var zaman var alet edavat var oturup uğraşmışsın motorunla valla ne diyeyim bende istiyorum böyle söküp takmak ama elimde kalır diye kalkışamıyorum hiç
bende toplayamıycam diye yusuflamıştım ilk başta..ilk defa söktüm böyle motosiklet ama alnımın akıyla çıktım işin içinden alet edevatta bi pense bi kurbacık bide tonavida takımı hepi topu...keyifli oluyomuş ama tavsiye ederim orhan
-
26 Aralık 2009, 00:45
özendiriyosun sonra ben de kalkışıp motoru alıcam elime
ya arkadaşlar bu arada kaç km giderim diye test ediyordum o yüzden benzin doldurmamıştım. benzin bitti daha sonrasında yedek depoya geçtim çalışmadı motosiklet problem ne olabilir? (not: geçenlerde kablolara ulaşmak için benzin deposunu çıkarıp geri takmıştık, bir de benzin şamandırası değişti(değişmez olaydı))
-
26 Aralık 2009, 01:21
Yedek depoya geçtiğinde depo dibindeki muhtemel birikmiş pislikler karbüratöre gitmiş olabilir. Ya da yakıt hattında hava kalmış olabilir. Tavsiyem, gazı full açıp marşa basman (bir kaç kere 5 er saniye boyunca tekrarla). Bu sayede karbüratöre benzin sürekli gitmeye başlar ve yanma kolaylaşır. Eğer hala olmuyorsa, artık full gaz açmadan marşa bas, kesin çalışacaktır! (Başıma geldi, oradan biliyorum...)
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
26 Aralık 2009, 02:32
canantas adlı üyeden alıntı
Yedek depoya geçtiğinde depo dibindeki muhtemel birikmiş pislikler karbüratöre gitmiş olabilir. Ya da yakıt hattında hava kalmış olabilir. Tavsiyem, gazı full açıp marşa basman (bir kaç kere 5 er saniye boyunca tekrarla). Bu sayede karbüratöre benzin sürekli gitmeye başlar ve yanma kolaylaşır. Eğer hala olmuyorsa, artık full gaz açmadan marşa bas, kesin çalışacaktır! (Başıma geldi, oradan biliyorum...)
tamam tekrar deneyeceğim teşekkürler
-
26 Aralık 2009, 03:39
kardeş ısparta şahinlere bi fiyat sor sen 3000 tl 4500 tl arasında fiyat veriyolar bence biraz araştır o motoru bana göre çok pahalı geldi verdiğin fiyat yanlız bi sorun var aynı motoru bende almak istedim fakat mart 20 den önce gelmez dediler haberin ola .. saygılarımla
-
26 Aralık 2009, 10:14
cienfuegos adlı üyeden alıntı
tamam tekrar deneyeceğim teşekkürler
Rezervde gidiyor olmayasın, GV lerde tersti diye hatırlıyorum, normalde üst normal, alt rezervdir ama gvlerde bu tam tersiydi yanlış hatırlamıyorsam...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
26 Aralık 2009, 11:53
Rezervde gidiyor olmayasın, GV lerde tersti diye hatırlıyorum, normalde üst normal, alt rezervdir ama gvlerde bu tam tersiydi yanlış hatırlamıyorsam...
evet gv'lerde alt normal,üst rezerve...bi ihtimal dediğin gibide olabilir
-
26 Aralık 2009, 12:15
Tersten kasıt nedir tam anlayamadım. Zaten vananın üzerinde ne tarafın rezerv ne tarafın normal olduğu belirtilmiş durumda.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
26 Aralık 2009, 12:34
El alışkanlığı ile ters bırakılmış olabilir, birde hepsinde yazmıyordu, r ve t gibi harfler vardı galiba...
-
26 Aralık 2009, 12:52
canantas adlı üyeden alıntı
Tersten kasıt nedir tam anlayamadım. Zaten vananın üzerinde ne tarafın rezerv ne tarafın normal olduğu belirtilmiş durumda.
benim bir önceki motorumda draggy'nin dediği gibi gv'ye göre tam ters konumda depo musluğu..yani üstte normal,altta reserve konumundaydı
-
28 Aralık 2009, 01:42
yok kontrol ettim onda bir yanlışlık yok lakin geçenlerde depoyu sökmüştüm. bir tek benzin hortumunu bu reserv-normal kısmının oraya taktım ve depoyu yerleştirdim. başka takacak birşey yoktu acaba diyorum orda mı bi hata var tam bilemedim açıkcası. yarın(pazartesi) iyice açıp kurcalayacağım motoru muayeneye götürmem lazım.
arkdaşlar bu arada yeni yasaya göre motorlarda 4lü sinyal zorunluluğu olacakmış. geçenlerde muayeneye götüren bir arkadaşa sormuşlar ve en kısa zamanda taktırın demişler sanırım hafif kusur olarak geçmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler