Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Eylül 2009, 12:28
Volkan, 3 aydır gv250 kullanıyorum 6000 km yol yaptım, beni hiç bir şekilde yarı yolda bırakmadı. Aksine çok keyifli bir sürüşü var. Sahibinden'e bakarsan temiz gv250'ler var orada. Burada da satanlar vardı sanırsam, onları da arayabilirsin. 250cc'lik cruiserların içinde en iyisi bu makinadır, kuşkun olmasın. Aklında varsa gözün kapalı al.
Reklamlar
-
29 Eylül 2009, 13:49
merhaba
forumda 200. sayfaya geldim
az önce emekkoray ısımlı arkadaşın ilanını gordum belkı başka ılanlarda vardır bılmıyorum
mersin de hiç görmedim ve en azından yakın bir yer olursa deneme şansım olur dıye çevre illere bakıyorum ve sadece antalyada var selçuk beyden yardım ıstemeyı dusunuyorum ama utanıyorum açıkçası sizden yarımı bu yuzden ıstedim en azından bilindik bir motor olursa gözü kapalı giderim uzak olsa da.
teşekkürler...
antalyada kı ilanın lınklerı
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------
merhaba
tarkan beyin ve perioğlu arkadaşların ilanlarınıda buldum
bizim burda havalar hala güneşli ekim sonuna hatta kasım ayının sonuna kadar gezilebilir ( kışın yağışlı havalarda kullanmayı pek sevmiyorum )
o yuzden artık bende bir an önce almak istiyorum...
-
29 Eylül 2009, 18:42
volk@n adlı üyeden alıntı
merhaba
forumda 200. sayfaya geldim
az önce emekkoray ısımlı arkadaşın ilanını gordum belkı başka ılanlarda vardır bılmıyorum
mersin de hiç görmedim ve en azından yakın bir yer olursa deneme şansım olur dıye çevre illere bakıyorum ve sadece antalyada var selçuk beyden yardım ıstemeyı dusunuyorum ama utanıyorum açıkçası sizden yarımı bu yuzden ıstedim en azından bilindik bir motor olursa gözü kapalı giderim uzak olsa da.
teşekkürler...
antalyada kı ilanın lınklerı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------
merhaba
tarkan beyin ve perioğlu arkadaşların ilanlarınıda buldum
bizim burda havalar hala güneşli ekim sonuna hatta kasım ayının sonuna kadar gezilebilir ( kışın yağışlı havalarda kullanmayı pek sevmiyorum )
o yuzden artık bende bir an önce almak istiyorum...
Dostum inan buradaki arkadaşlar motorlarından arıza yada herhangi bir aksaklık çıktığından dolayı satmıyorlar. Benimde maddi durumum biraz iyi olsa cc yükseltmek şaftlı bir cruise yada enduroya geçmek isterim. Ama durumlar malum, dediğin gibi Mayıs ayında evlendim ve hala borçları var onları ödüyorum
Tarkan'ın motorunu görmedim hiç, çünkü maalesef daha kendisiyle tanışamadım, ama perioğlu (Muhterem) ile birlikte 2-3 gezi yaptık şimdiye kadar onuda üzmedi motoru.
Antalya'daki ilanlardan ise Selçuk'un motorunu gözü kapalı alabilirsin bence. Çünkü şimdiye kadar bir sorunu olsaydı emin ol burada yazar ve paylaşırdı. Diğer ilan için birşey demem doğru olmaz çünkü tanımıyorum motoru.
Heyecanını çok iyi anlıyorum, buradaki herkes senin geçtiğin yollardan geçti İnşallah en kısa zamanda GV'ne kavuşursun diyelim
-
29 Eylül 2009, 20:14
Volkan kardeşim,yazılarını yoğunluktan yeni farkettim kusura bakma. GV250 kendi segmentinde gerçekten iddialı. koray hocamın gv250 sini sana alalım,yabancıya gitmesin kulübümüz kazanmış olsun. Şimdiden hayırlı olsun.
selçuk yazılanları farkettiği an deneyimlerini paylaşacaktır.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
29 Eylül 2009, 20:25
kısmet
vıceroy adlı üyeden alıntı
Volkan kardeşim,yazılarını yoğunluktan yeni farkettim kusura bakma. GV250 kendi segmentinde gerçekten iddialı. koray hocamın gv250 sini sana alalım,yabancıya gitmesin kulübümüz kazanmış olsun. Şimdiden hayırlı olsun.
selçuk yazılanları farkettiği an deneyimlerini paylaşacaktır.
merhaba
hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim ( yogun olduğunuzu düşünmüştüm ) bir arkadaştan ( Serden Hoca ) telefon gelince ben şaşırdım..
öncelikle samimiyetiniz ve içtenliğiniz için teşekkür ederim.
selçuk beye de özelden mesaj atacam umarım bırkaç haftada netleşir bu olaylar. Akşama kadar iş yogunluğundan unutmaya başlamıştım içim gene kıpır kıpır oldu.
iyi akşamlar
-
29 Eylül 2009, 20:36
koray bu sitede tanıdığım dürüst ve samimi dostlarımdandır. Volkan sende görüştüğün zaman aynı duyguları paylaşacaksın hiç şüphem yok.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
29 Eylül 2009, 20:44
vıceroy adlı üyeden alıntı
koray bu sitede tanıdığım dürüst ve samimi dostlarımdandır. Volkan sende görüştüğün zaman aynı duyguları paylaşacaksın hiç şüphem yok.
teşekkürler hocam
benim çıkmam gerekiyor artık tam 12 saatlik bir mesai oldu akşam evde yeniden girerim nete.
iyi akşamlar
-
30 Eylül 2009, 20:16
Merhaba arkadaşlar bende bir soru sormak istiyorum gv250'nin motoru kaç kilometre gider yani 2. el alırken kilometresi kaça kadar olursa iyidir.
Alırız ondan sonra bir de motor bitip elimizde kalmasın değil mi.
-
01 Ekim 2009, 14:33
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyi ve sorunsuzdur
serden hoca sayesinde koray hocam la tanıştım ( telefonda )
sizden son bir ricam olsa orhan bey sanırım şu an online
antalya daki selçuk beyle görüşmek istiyorum daha önceki forumlarda tlf yazmış ama habersiz aramak istemedim.
yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
kolay gelsin
-
01 Ekim 2009, 15:02
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyi ve sorunsuzdur
serden hoca sayesinde koray hocam la tanıştım ( telefonda
)
sizden son bir ricam olsa orhan bey sanırım şu an online
antalya daki selçuk beyle görüşmek istiyorum daha önceki forumlarda tlf yazmış ama habersiz aramak istemedim.
yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
kolay gelsin
Koray ile tanıştın demek güzel
Valla Selçukla bende hiç tanışamadım ve konuşamadım arkadaşım. Ama habersiz aramaktan niye çekiniyorsun. Bence ara ve kendini tanıt, topicten tanıdığını ve motoruyla ilgilendiğini söyleyebilirsin çekinme Volkan
-
02 Ekim 2009, 13:33
MERHABA arkadaşlar
umarım herkesin sıhhati sağlığı yerindedir.
Forumu bıtırdım tam 275 sayfa ( ansiklopedi ) bende o dolu dolu geçen sayfalarda aranızda olmak isterdim ama kısmet değilmiş.
henüz motoru almadan siteden iki kişiyle telefonda tanıştım her ikiside çok samimi insanlardı ve iki arkadaşımada teşekkür ediyorum.
Benim motor işim haftaya kaldı bir aksilik olmazsa haftaya artıkalmak istiyorum.
Bu arada sorularımı cevapsız bırakmayan orhan arkadaşada teşekkür ederim.
Neşeli günler....
-
03 Ekim 2009, 03:26
MERHABA arkadaşlar
umarım herkesin sıhhati sağlığı yerindedir.
Forumu bıtırdım tam 275 sayfa ( ansiklopedi ) bende o dolu dolu geçen sayfalarda aranızda olmak isterdim ama kısmet değilmiş.
henüz motoru almadan siteden iki kişiyle telefonda tanıştım her ikiside çok samimi insanlardı ve iki arkadaşımada teşekkür ediyorum.
Benim motor işim haftaya kaldı bir aksilik olmazsa haftaya artıkalmak istiyorum.
Bu arada sorularımı cevapsız bırakmayan orhan arkadaşada teşekkür ederim.
Neşeli günler....
Volkan merhabalar...
İşlerimin yoğunluğundan siteye giremedim. Yazılarını yeni fark ettim. Telefonda seninle konuşmuştuk. Hatta seninle uçağa binmeden 10 dakika önce acele ile konuşmuştuk. Söylediklerim aynen geçerli. GV250 mi asla sorundan dolayı satmadım.
Gaz kesme motorumda vardı ama beni hiç rahatsız etmemişti. Boşa geçme sıkıntı gibi görünsede Orhanın dediği gibi alışınca bence sorun olmuyor..
Motosikletim şu an başka ellerde.. Benim olsa idi bugün satardım sana..
Hayırlısı olsun..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
03 Ekim 2009, 10:17
-
07 Ekim 2009, 17:47
selam millet.yaw nerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor?ben yarın itibariyle gidiyorum artık.birkaç resim atmaya çalışayım bari de başlığımız canlansın..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
07 Ekim 2009, 17:50
Nereye gidiyorsunuz?Yol haritası belirtiniz belki gelenler olur
-
07 Ekim 2009, 17:57
dostum motorla gitmiyorum.zira oldukça uzak bir yer.ben göreve gidiyorum yurt dışına.ben gelene kadar motoru temizleyip garaja koydum,orada bekleyecek beni.yalnız akü kutup başlarını çıkarmak yerine anahtarları babama verdim iki haftada bir 10 dk kadar çalıştıracak.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
07 Ekim 2009, 18:02
Ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama görev ne olursa olsun kutsaldır, güle güle gidin...
-
07 Ekim 2009, 18:37
İlkercim güle güle git-gel inşallah
Bizler çok aktif olamasakta buradayız. Döndüğünde tanışma fırsatı buluruz inşallah.
Eee hani resimler
-
07 Ekim 2009, 20:29
-
07 Ekim 2009, 20:39
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler