bende 2 aylık gv 250 kullancıısıyım aranıza katılmak guzel kısmet olursa bi gezide birlikte sürüş yapmak dileğiyle herkeze keyifli sürüşler...
bende 2 aylık gv 250 kullancıısıyım aranıza katılmak guzel kısmet olursa bi gezide birlikte sürüş yapmak dileğiyle herkeze keyifli sürüşler...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Arkadaşlar, pek eski bir kullanıcı sayılmam.
Hyosung 6a50de gözüm var. param yetmezse iyi bir chopper almış olmak için 250sinede razı olcam. ama alınca daha değiştirmek gibi bir derdim yok. hatta uğraşacak vaktimde pek olmuyor. bu yüzden asıl soruyu sorayım. ben bu chopperla yarın bugün uzun yol yapabilecekmiyim. şimdilik 200 kmlik yola gidip geliyorum. ama bendeki ismi lazım değil, çin malı bişey.bunu değişicem. eğer uzun yola chopper ayıp kaçmazsa, yolda görüp gülmeyecekseniz, müsade edin hyosung alim be, olmama mı?(çok ciddi bir soru!!!!,valla)
Bence çok rahatlıkla uzun yola da gidebilirsin GV250 ile. Ama belki bir süre sonra maddi durumunda elverirse üst cc ye geçme isteği olabilir. Uzun yolda çok rahat 110-120 km hızlarda seyahat edebilirsin. Ben bir keresinde İstanbul'dan Bolu'ya gidip gelmiştim, oradaki gezintilerle birlikte 400 küsür km yol yapmıştım 1 günde.
Sonuç itibariyle seni üzmeyecek bir 250 cc cruiser istiyorsan Hyosung GV 250 alabilirsin
..::.. GO ..::..
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
bende gelsem istanbula banada kahve ısmarlarmısınız ?
istanbul ayvalık arası yol süper.. neredeyse hiç tek şerit yok.. gerçekten.. çokta keyifli.. birtek ayvalık balıkesir arası var orasıda 1 saat.. devrim geçmiş olsun.. umarım önemli birşey değildir abi..
Arkdaşlar bu gün TVS apache mi sattım, Hyosung 250 Naked almayı düşünüyorum, ama St ve eski modeli varmış, farkları da karbratörlü, enjeksiyonlu olması ve gösterge farkı diye biliyorum. Neyi tavsiye edersiniz? Tercihim tabiki yeni teknoloji enjeksiyon olacak yinede fikirlerinizi paylaşmanızı rica edecxeğim
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
evet doğru yakıtta hiç bir fark yok belkide bir miktar fazla yakıyor enjeksiyonlu olan ....
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
selam arkadaşlar )
bakıyorum da bana kahve falan ısmarlayan yok
neyse bende istanbula gelmem o zaman ne yapalım..
arkadaşlar bu arada ankaradayım.izmirden ayrıldık,şuan ankaradayım.burada 1,5 ay kadar kalıp daha sonra afgana gideceğim inşallah.ankarada bizden kimse yok herhalde görüşecek.neyse..
koray abi 21 indeki buluşmaya gelmeyi o kadar çok isterim ki.emrah da gelecek sanırım çok güzel olurdu yaw..bu haftasonu izmir'e gideceğim.bakalım özge'yi razı edebilirsem ayvalık'a gezmeye gelebiliriz.razı edemezsem yapacak bişi yok zaten
devrim geçmiş olsun.inşallah tez zamanda iyileşir yasemin yengemiz..
orhancım nasılsın?umarım herşey yolundadır.yengemize de selam kardeşim..
_unreal_ arkadaşım başlığımızı biraz karıştırırsan istediğin her türlü bilgiye ulaşırsın.daha önceki sayfalarda st ile hyo arasında ne tür farklılıklar olabilir onun tartışmasını yapıp bilgi paylaşımında bulunmuştuk.tembellik yok biraz karıştıralım sayfaları
neyse fırsat buldukça yazarım.herkese iyi akşamlar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
İlkercim aşkolsun, bir görüşebilsek ne kahveler ısmarlarım ben
Ben iyiyim kardeş, sende iyisin umarım. Yeni görevinde başarılar dilerim
Merhaba arkadaşlar,
İzin bitti...
İlker cim, arayamadım seni çünkü 2 gün Çeşme de kaldıktan sonra gece geç saatte İzmir den geçtik, rahatsız etmek istemedim. Kısmet başka sefere inşallah...
Sohbet muhabbet biraz yavaşlamış gibi sanki değil mi?
Millet izinde ya da yollarda galiba?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
hoşgeldin....nası geçtin neler yaptın....
walla dediğin gibi yavaşladı biraz havalardanmıdır nedir)
arkadaşlar bişiy sorcam bizim egsozların hemen çıkışındaki perçinli o kapakları sökmek yeterli oluyomu içinide sökmemiz lasımmı....
Neler yapmadım ki
Ayvalık
Çeşme
Didim
Manavgat
Alanya
Tarsus
Antakya
Harbiye
Tuz Gölü
Ankara
Yorucuydu ama çok da zevkliydi.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)