Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    GT250 başlığına sordun mu? Sanırım oradan daha çabuk ve de net bir cevap alabilirsin!
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Hemen sözünü dinliyorum kardeşim
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia

[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    archangel bencede gt250r başlığına bak.zaten cbr125 kullandıktan sonra yarış sınıfına devam etmen için gt250r doğru tercih olacaktır.gv250 de hız bekleyeceksin ama seni hız konusunda tatmin etmeyecektir.çünkü tarzı hız değil.o yüzden gt250r

canan abi benim aklımdan da gv650,dl650 veya transalp geçiyor.yani cruiser ile devam edecek olursam gv650 olacak.ama enduroya da içim gidiyor bakalım sadece düşünce.ama enduroya da sempatim var.ama motorumdan da çok memnunum.şimdiye kadar da hiç üzmedi.tek bir vida bile sıkmadım ve her seferinde tek marşla çalışıyor.o kadar huzurlu oluyorum ki motorla anlatamam.ama gel görki biraz daha güç olsun istiyor insan zamanla..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Haklısın İlker... Ama acele etmemek lazım. Şu bizim küheylanların tadını çıkartalım önce, şekil şemallerini de güzelleştirelim... Zaten yollarda oldukça fazla dikkat çekiyor
    Seneye inşallah değiştirirz biz de....

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    evet gerçekten dikkat çekiyor abi ya bende hiçbiş yok daha.tam motoru donatacakken afganistan olayı çıktı yaa motorcazım hala çırılçıplak çantalarımı,camı ve koruma demirini hepsini seçtim ama zamanım yokki

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Sıkma canını... Her işte bir hayır vardır. Sen dönene kadar ben aksesuarları yaptırmış olurum. Resimleine bakarak nasıl yaptırman ya da yaptırmaman gerektiğine karar verirsin işte...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    abi valla çok iyi olur yaa.yaw motorsuz bir hayat düşünemiyorum.çok güzel planlarım vardı ama olmadı işte.seneye inşallah.

benim beğendiğim çantalar şunlardı..

http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45809
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45518
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43957

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Selçuk bey, bu biraz da kar zarar hesabıdır diye bakıyorum..satarken 100 tl kaybediyor gözükürken alırken 2000 tl kazanıyorsan burada kaybeden yok hem alan hem de satan kazanıyor demektir.. Hayırlı olsun hem satışın hemde alışın ..
    Şu son yazışmalarda hyosung st kanuni arasındaki karalamayıda anlamış değilim.
    Bir kere hyosung ilk toptancısını yanlış seçti ve 4 yılda satılan malların garantisi bitmeden kendisi bitti.Eldeki mallarıda yok fiyatına satıyor ister istemez.Bundan sonrada bu motorlara kanuni yedek parça ve servis (garanti olmasa bile) hizmeti verecek.ve hepsinden önemlisi bu motorlar her geçen gün yollarda çoğalacak.Ufak tefek sorunlarda sabırla çözülür diye düşünüyorum.Toptancıların kavgası bizi germemesi gerekir diye düşünüyorum.Biz bu motorları servis ve yedek parça sorunu olmadan uzun yıllar kullanabilecekmiyiz yoksa bir kaç arızadan sonra kaldırım kenerına mı terk edeceğiz bizim için önemli olan bu olsa gerek..
    Birde bu tarz kaliteli bir motoru 8400 tl bile olsa diğer marakalarda bulabilirmiyiz ? Sanırım hayır
    Kazasız ve sevinç dolu yol alamalr hepimize...
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alıntı balbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satmana değilde bu kadar ucuza vermene üzüldüm...bu tezcanlılık çok kötü bişiy bendede var aynı durum..taktımmı takıyorum....
    Balbar o kadar doğru sözler söylüyorsun ki; sanki ben yazıyorum. Aynen dediğin gibi taktım ya! Satılacak.. Tezcanlıyım... Oysa bekle yokla.. Ama nerde...
    Oysa sıkıntı mı var. YOKK:: İŞte öyle..
    Bilmiyorum ki...
    Adamada söz verdik. Benim ağzımdan çıktı adamda OK dedi ya.. Eğer dönersem bu sefer kendime yakıştıramam.. Laf ağzımdan çıktı tamam olur yarın bi bak dedim..

Şimdi değil 1000 lira 5000 lira zarar etsem, bu lafımı yiyemem... Kendime olan saygım yiter.. Ya da olmaz demem gerekir di...

Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen satılmasını istiyosa başka yolu yok... 4.000 liralık fiyatıyla bile hemen satılamayabilir... piyasayı öldüren çekip giden global ve sıfır km gv250 lerin 5.500 liraya satılıyo olması...
    Bu arada çok doğru.. Müşteri olur hergün müşteri olur bir tane olmuyor. Kısmet azıcıkta... Ama hemen satılsın istiyorsanız 1000 lira aşağıya çekilmeli diyorum. İstanbul'da 2007 sıfır Hyo'ları 5500'e veriyorlar. Doğrusu bu kadar aşağıya çekilen bunları 5500 liraya kadar aşağıya çeken acentalar.. Global batınca ikinci eller çok düştü. Bu bir gerçek. Sıfırının 5500 lira olduğu bir yerde 11.000 km de olan motoruma 4500 lira diyorsam bence gene iyi. İşin aciliyeti olunca aradaki 300-500 ü görmedim artık ve laf çıktı..

Ama aranızda olacağım, bu GV bence süper..
    Bakalım sabah ola hayır ola..

İlkerciğim illa Antalyada seninle GV ile gezeceğiz diye bişey yok belki CBF600 ler gezeriz...

Bu arada 600 lük motora geçip deli gibi benzin parası vereceğimide biliyorum ama...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 PM ----------

tamam senin paran çok onu biliyoruzda:D piyasayı bitirdin walla...neyse hyrlısı olsun tabi
    Ya para kimde çok... Hhahahahahaha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selçuk bey, bu biraz da kar zarar hesabıdır diye bakıyorum..satarken 100 tl kaybediyor gözükürken alırken 2000 tl kazanıyorsan burada kaybeden yok hem alan hem de satan kazanıyor demektir.. Hayırlı olsun hem satışın hemde alışın ..
    Şu son yazışmalarda hyosung st kanuni arasındaki karalamayıda anlamış değilim.
    Bir kere hyosung ilk toptancısını yanlış seçti ve 4 yılda satılan malların garantisi bitmeden kendisi bitti.Eldeki mallarıda yok fiyatına satıyor ister istemez.Bundan sonrada bu motorlara kanuni yedek parça ve servis (garanti olmasa bile) hizmeti verecek.ve hepsinden önemlisi bu motorlar her geçen gün yollarda çoğalacak.Ufak tefek sorunlarda sabırla çözülür diye düşünüyorum.Toptancıların kavgası bizi germemesi gerekir diye düşünüyorum.Biz bu motorları servis ve yedek parça sorunu olmadan uzun yıllar kullanabilecekmiyiz yoksa bir kaç arızadan sonra kaldırım kenerına mı terk edeceğiz bizim için önemli olan bu olsa gerek..
    Birde bu tarz kaliteli bir motoru 8400 tl bile olsa diğer marakalarda bulabilirmiyiz ? Sanırım hayır
    Kazasız ve sevinç dolu yol alamalr hepimize...
    Mitmuallim hocam, aynen dediğin gibi. Artık kar yada zarara bakmıyorum. Tatmin olup olmadığıma bakıyorum. GV nin şu an değerinin 6000 YTL olması gerekirken 4000 liraya veriyorum.
    Ama İstanbulda sıfır acenta 2007 GV 5500 'e hatta ruhsat bedelini bile dahil edince benim 11000 km deki gv me 4500 lira çok matıksız olmuyor ki. Birde işin aciliyeti olunca o son 500 ümde güme gitti.

Ama daha motor bende yahu.. Sabah ola hayır ola belki adam motorumu beğenmeyecek di mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 PM ----------

Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    archangel bencede gt250r başlığına bak.zaten cbr125 kullandıktan sonra yarış sınıfına devam etmen için gt250r doğru tercih olacaktır.gv250 de hız bekleyeceksin ama seni hız konusunda tatmin etmeyecektir.çünkü tarzı hız değil.o yüzden gt250r

canan abi benim aklımdan da gv650,dl650 veya transalp geçiyor.yani cruiser ile devam edecek olursam gv650 olacak.ama enduroya da içim gidiyor bakalım sadece düşünce.ama enduroya da sempatim var.ama motorumdan da çok memnunum.şimdiye kadar da hiç üzmedi.tek bir vida bile sıkmadım ve her seferinde tek marşla çalışıyor.o kadar huzurlu oluyorum ki motorla anlatamam.ama gel görki biraz daha güç olsun istiyor insan zamanla..
    İlker şu an kaç km desin bilmiyorum ama 10.000 km devirince yahu ben napıyorum diye bir kırılma yaşıyorsun. Sonrasını bir anda gözün görmüyor.. Sende hatta erken bile başlamış.... Ben ilk 5000 de ayaklarım hala yerde değildi...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selçuk abi hangi motor olursa olsun önemli değil.önemli olan birlikte olmak..ama bence motorun ucuza gitti gibi geliyor.
    istanbulda adamın elinde 2 tane veya 3 tane,5 tane kaldı.hadi onları 5500-5750 gibi fiyatlara sattı.piyasada sıfır km gv250 kalmadı.hyo olanların hepsi satıldı.peki ondan sonra ne olacak?st ler 2009 modelleri piyasaya sürmeye başlarken ikinci elde ne olacak?bence o zaman biraz canlanacak ikinci eller.

ben şahsen 2007 model 4800 km olan motorumu 4000 tl gibi bir rakama satacağıma garajımda tutarım borca harca girerim ve ikinci motor olarak alırım ne alacaksam.çünkü cidden bedevaya gidecek.ama sen eğer honda da alırken kar yapıyorsan ucuza sattığın hyo nun zararını oradan çıkarabilirsin.bu da kar zarar ve senin bütçe hesabın..ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun.cbf600 olacağı kesin artık anladığım kadarıyla.peki yeni motordan bahsetsene nasıl?

bu arada mitmuaalim hocam.haklısınız önemli olan bu motorların çok tutulması ve yıllarca yollarda görünmesi.ama bizim dememiz şu ki..kanuni getirdiği gv250 modeli üzerinde biraz değişiklik yapmış gibi.mesela benim en çok dikkatimi çeken ve kendi gözlerimle gördüğüm olay yan aynaların biraz basitliği ve çabuk kararması..ayrıca grenajları ve kromajları hyolara göre daha çabuk bozulduğu..işte burada biz şunu tartışıyoruz:neden hyolarda böyle bir durum yokken üstelik en genci 2007 model iken,2009 model st lerde daha yesyeni iken bu tarz sorunlar çıkıyor?yoksa st olmuş hyo olmuş.motor olmuş yada olmamış önemli olan dostluk ve muhabbettir.saygılarımla..

grognard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slmlar ist da 5500 e gv veren bayii hakkkında bana bilgi verebilcek olan var mı acaba...hemen atlar istanbula gelirim...
    şimdiden teskkurler

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Selçuk hadi hayırlı olsun, satışın ve alışın diyelim

Herkesin dediği gibi ucuza gidiyor ama hesap senin hesabın. Ben bile bugün motorumu satsam (ki benim motor 2007 model ve 17600 km.de full aksesuarlı) 4500 liradan aşağı vermem diyorum ama hesap senin hesabın elbette. Sonuçta buradan edeceğin zararı yeni motorunu alırken karşılayacaksın. Gelişmelerden haberdar et bizleri de.
    ..::.. GO ..::..

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Fiyat konusunda arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum motor uygun fiyata gidiyor ama birde şunu düşünmek gerekiyor. Motora şu an gerçek değerini istese daha uzun bir süre satabilmesi zor. Bu sürede istediği motoru muhtemelen de kaçıracak.

Şu an piyasada nakit dönmüyor ve insanlarda motora yatırımlarını harcamak istemiyorlar. Şu an satılan motorlar değeri yüksek olan bütçesi güçlü olan kişilerin aldığı motorlar. Bizim gibi bütçesi sınırlı kişiler motor alımı yapmıyorlar ki bu daha bir süre daha böyle gidecektir.
    Tekirdağ-Çorlu

balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selçuk abi hangi motor olursa olsun önemli değil.önemli olan birlikte olmak..ama bence motorun ucuza gitti gibi geliyor.
    istanbulda adamın elinde 2 tane veya 3 tane,5 tane kaldı.hadi onları 5500-5750 gibi fiyatlara sattı.piyasada sıfır km gv250 kalmadı.hyo olanların hepsi satıldı.peki ondan sonra ne olacak?st ler 2009 modelleri piyasaya sürmeye başlarken ikinci elde ne olacak?bence o zaman biraz canlanacak ikinci eller.

tespitin çok doğru sana katılıyorum ilkercim...sabır sabır sabır

grognard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı grognard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmlar ist da 5500 e gv veren bayii hakkkında bana bilgi verebilcek olan var mı acaba...hemen atlar istanbula gelirim...
    şimdiden teskkurler

yardımcı olursanız sevinirim...

bide arkadaşlar ben bakımdan önce yani pazar gününe kadar 100kmde 4 litre yakıt tüketiyordum...bakımdan sonraki durumu bilmiyorum henüz fullemedim...karbüratörlerle oynadı çünkü usta...oynadı dediğim ikisi arasında senkron farkı vardı onu aynı yaptı....bugün yine fulleyim görcez durumu bakalım.... 100 de 4 litre normalmi sizce

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    29 beygir bir motora göre bence normal bir yakıtı var.

Benim motorum 22 beygir yakışı 3-3,5 lt arası şehir içi trafiginde 4,2 lt ye kadar çıktığı oldu ama.
    Tekirdağ-Çorlu

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    bide arkadaşlar ben bakımdan önce yani pazar gününe kadar 100kmde 4 litre yakıt tüketiyordum...bakımdan sonraki durumu bilmiyorum henüz fullemedim...karbüratörlerle oynadı çünkü usta...oynadı dediğim ikisi arasında senkron farkı vardı onu aynı yaptı....bugün yine fulleyim görcez durumu bakalım.... 100 de 4 litre normalmi sizce
    GV De yakıt tuketımın artmışsa hiçbirşeye elini sürme direk hava filtresine bak.

Yakıt tuketımınde 3.7 litre civarında olmalıdır. 4.0 limit ama devirli kullanıyorsan biraz daha artabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

Alıntı grognard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdiden teskkurler
    Yardım derken nasıl bir yardım beklıyorsun anlayamadım. Sahibinden.com a gir ordan bak telefonla göruş anlaş ondan sonrası kolay zaten.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

sanırım haklısın şu an 7000 kmdeyim değiştirmediğim tek şey hava filteresi şu ana kadar...olmadı onuda değiştircem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 86 kullanıcı var. (0 üye ve 86 misafir)

Bu Konudaki Etiketler