Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Geçmiş olsun Koray.
    Aşağıdaki sitede CDI ünitesi 100 usd artı nakliye (yaklaşık 30 usd civarı).
    Ben de buradan alışveriş yaptım, güvenilir bir site. Oldukça da ucuz!!!

http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    canan çok teşekkür ederim.. dediğin gibi eğer emrahtaki olmazsa ilk buraya bakmakta fayda var.. yanlız bu tip sitelerden nasıl alış veriş yapacağımı bilmiyorum.. onuda bu siteden almya karar verirsem senden rica ederim kısaca bi tarif verirsin olurmu?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

arkadaşlar kısa bir sorum olacak. internette 2007 model sıfır gv250 motsikletler için 5750 TL fiyat veriliyor. önerir misiniz? çünkü s&t'nin sıfırlarına göre fiyat farkı çok. forumda daha önceleri özellikle 2005 modeller için pek çok negatif şey yazıldı. sizce ben de bu motosikletle sorun yaşar mıyım? ayrıca yukarıda viceroy 5500 liradan bahsetmiş, nerde olduğunu söyleyebilirse çok sevinirim.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Merhaba leventtoker

Bu topicteki arkadaslarin (bende dahil) cogu hyosung markali gv kullaniyor. Bence 2007 model hyo almanda bir sakinca yok. Tek dezavantaji servis garantisi yok maalesef. Ama bu modelde kronik problemi olan motor duymadim. Bosa alma derdi haric tabi buna dert dersen ki bununda pratigini cozduk artik

Korayim kardesim tekrar gecmis olsun. Yapabilecegimiz birsey olursa buradayiz biliyorsun dostum. Elimizden geleni yapariz.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    gadaşım teşekkür ederim.. şimdilik birşey yok çok sağol ama olursa alo derim..

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Koray.
    Aşağıdaki sitede CDI ünitesi 100 usd artı nakliye (yaklaşık 30 usd civarı).
    Ben de buradan alışveriş yaptım, güvenilir bir site. Oldukça da ucuz!!!

http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm
    Bir çok arkadaşa faydalı olabilecek bir site .. başlığın ilk mesajına bu siteyi ekliyorum
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    S&T GV250
    bu richard hyosung beyden alışveriş yapan varsa bize bir alışveriş rehberi hazırlayabilir mi zahmet olmazsa...pay pal falan diyor, kredi kartı vs nasıl oluyor hakkaten? shipping price'a gümrük de dahil mi? gerçekten hiç bir şey anlamadım ben de cc bar almayı düşünüyorum çünkü
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    100€ yu (posta ücreti dahil) geçmeyen ürünlerden gümrük vergisi alınmaz .. Hesabınızı ona göre yapın

Bide birisi bu modelin başlığını hazırlarsa
    teknik veriler, tr satış fiyatı , bi kaç resim ve yukardaki link ve benzer linkleride ekliyerek onu ilk mesaj yapacam duyurulur...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canan çok teşekkür ederim.. dediğin gibi eğer emrahtaki olmazsa ilk buraya bakmakta fayda var.. yanlız bu tip sitelerden nasıl alış veriş yapacağımı bilmiyorum.. onuda bu siteden almya karar verirsem senden rica ederim kısaca bi tarif verirsin olurmu?
    Olur elbette, seve seve
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    herkese merhaba.. gerçekten moralim çok bozuk 2 gündür.. gece çalıştığım yerden çıkıp eve gitmek için motosiklete bindim marşa bastım fakat motor çalışmadı.. daha sonra 1 2 denemeden sonra çalıştı fakat sesi garip geliyordu.. viragosu olan bi abimiz yanıma geldi baktı ve silindirlerden birinin ( öndeki) çalışmadığını söyledi.. tek silindir yola koyulayım dedim ama 20 metre sonra stop etti.. bu arada ayvalıkta adı bilinen birkaç tane motor tamircilerinden biri denk geldi. ve bakmaya başladı sağına soluna.. depoyu söktü.. kablolara baktı.. en sonunda silindirlerin ön tarafındaki bobinlere ( galiba fincan deniyormuş) elektrik gelmediğini söyledi.. söylediğine göre silindirlerden birinin elektriğiyle ikisini birden çalıştırdı.. motoru cundadan ayvalıka kadar götürdük ( sabah 5 te ) ertesi gün pazardı açık olmadığından bu sabah gittim.. oraya bide elektrikçi çağırdılar.. ustalar baktı ve şunu söyledi.. beyinden çıkan ön silindire giden sarı siyah kabloya elektrik gelmiyor. alternatif olarak başka bir motorun beynini uydurabiliriz istersen dediler ama kabul etmedim.. onlarda önermediler.. neyse daha fazla uzatmayayım ben.. şimdi emrahtan beyni bekliyorum.. muratla konuştuk kuralkanda 350 lira imiş.. istanbul motoru aradım 550 lira dediler.. bunuda unutmadan paylaşayım.. sanırım istanbul motordakinin yazıları sedef altın ve yakut taşlarla süslü ama o kadarına gerek yok alacağım beyin biraz düşünsün yeter dimi ? ehehehee.. bu arada ilk önce biraz canım sıkıldı ama halen gv mi çok seviyorum.. saygılar herkese..
    Koray Abi İstanbul motormuş ,e_buymuş,richardmış ne gerek var.Korede Richar_hyosung.com varsa Türkiye'de de Emrah_hyosung var ehu ehu hue hue

bugün kargoyu gönderiyorum abi.Bu arada beyini değiştirirken cdi ünitesine giren kablolarıda yenilersen çok iyi olur.Eminim usta kontrol ederken soketlere ve soketten çıkan kablolarıda sıyırmış veya aşındırmıştır.Hadi inş. güzel günlerde kullanırsın.

Saygılar....

[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alıntı Qadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar ben motorumu değiştirirken çok düşündüm , sizin bu paylaşımlarınızı okuduktan sonra zaten almak istediğim ama düşündüğüm gv 250 yi artık hiç düşünmeden koştum ve aldım. şu an 650 km yol yaptım ve gerçekten güzel bir motor bende bu motoru tavsiye edenler arasındayım artık...hepinize teşkkürler bende ilerleyen zamanlarda yorumlarda bulunarak sizin yanınızda olacağım....
    Kadir arkadaşım hayırlı olsun.. Emin ol! Memnun kalacaksın...

Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Video paylaşımı için teşekkürler, çok güzel fikirler ve detaylar var o videoda.
    GV250 de fiyat/performans oranı maksimum seviyede.
    Benim gibi birçok forum üyesi bu başlık sayesinde GV250 almaya karar verdi.
    Viceroy, mrock, Selka ve daha nick ini hatırlayamadığım arkadaşların tecrübe ve bilgi paylaşımları hem karar vermemizi kolaylaştırdı, hem bilgi kirliliğini ortadan kaldırdı hem de bilinçli motorcu (!!!) lar olmamızı sağladı. Herkese katkılarında ve paylaşımlarında ve samimiyetinden dolayı teşekkürler.
    Umarım bu başlık hep böyle samimi ve doğru kalır, kirlenmden...
    Yardımcı olup iyi bi'şeylere sebeb vermişsem ne mutlu bana.. Canan arkadaşım umarım motosikletin ile olan sorunsuzluğun ve mutluluğun daim olur...

herkese merhaba.. gerçekten moralim çok bozuk 2 gündür.. gece çalıştığım yerden çıkıp eve gitmek için motosiklete bindim marşa bastım fakat motor çalışmadı.. daha sonra 1 2 denemeden sonra çalıştı fakat sesi garip geliyordu.. viragosu olan bi abimiz yanıma geldi baktı ve silindirlerden birinin ( öndeki) çalışmadığını söyledi.. tek silindir yola koyulayım dedim ama 20 metre sonra stop etti.. bu arada ayvalıkta adı bilinen birkaç tane motor tamircilerinden biri denk geldi. ve bakmaya başladı sağına soluna.. depoyu söktü.. kablolara baktı.. en sonunda silindirlerin ön tarafındaki bobinlere ( galiba fincan deniyormuş) elektrik gelmediğini söyledi.. söylediğine göre silindirlerden birinin elektriğiyle ikisini birden çalıştırdı.. motoru cundadan ayvalıka kadar götürdük ( sabah 5 te ) ertesi gün pazardı açık olmadığından bu sabah gittim.. oraya bide elektrikçi çağırdılar.. ustalar baktı ve şunu söyledi.. beyinden çıkan ön silindire giden sarı siyah kabloya elektrik gelmiyor. alternatif olarak başka bir motorun beynini uydurabiliriz istersen dediler ama kabul etmedim.. onlarda önermediler.. neyse daha fazla uzatmayayım ben.. şimdi emrahtan beyni bekliyorum.. muratla konuştuk kuralkanda 350 lira imiş.. istanbul motoru aradım 550 lira dediler.. bunuda unutmadan paylaşayım.. sanırım istanbul motordakinin yazıları sedef altın ve yakut taşlarla süslü ama o kadarına gerek yok alacağım beyin biraz düşünsün yeter dimi ? ehehehee.. bu arada ilk önce biraz canım sıkıldı ama halen gv mi çok seviyorum.. saygılar herkese..
    Koray kardeşim çok üzüldüm. Ama sorunun tespiti yapıldıktan sonra tamiri kolay oluyor. Asıl en sıkıntılı olanı sorunun devam edip çözümün bir türlü bulunamamasıdır. Ancak üzerinden 4-5 yıl geçen motosikletlerde bu tip ufak sıkıntıların yaşanmasını ben normal kabul ediyorum. Çünkü eşyanın tabiatı gereği 5 yıl sonunda yağmur, kar, sıcak, güneş yiyen özellikler kabloların plastik ve kauçuk kısımlarında aşınma, esneme, çürüme olabiliyor. Kauçuk çürüyünce elektrik kesilmesi, sigorta atması gibi sorunlar bizleri motosiklet sevdasından uzaklaştırmamalıdır. Önemli olan kazasız sürüş yapmak..

Hatta eskiyen kablodan dolayı bujiye giden elektriği CDI ünitesinin kesip silindiri ateşlememesi bile güzel ki güvenlik daha önemli..

Bu kablolardan Yamaha 660XT si yanan arkadaşımı biliyorum....

Yinede geçmiş olsun Emrahın dediği gibi CDI değiştirirken bende sana tüm kablolarını 5yıl geçmesinden dolayı yenilemeni tavsiye ederim. Kal sağlıcakla..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray Abi İstanbul motormuş ,e_buymuş,richardmış ne gerek var.Korede Richar_hyosung.com varsa Türkiye'de de Emrah_hyosung var ehu ehu hue hue

bugün kargoyu gönderiyorum abi.Bu arada beyini değiştirirken cdi ünitesine giren kablolarıda yenilersen çok iyi olur.Eminim usta kontrol ederken soketlere ve soketten çıkan kablolarıda sıyırmış veya aşındırmıştır.Hadi inş. güzel günlerde kullanırsın.

Saygılar....

Emrahcım süpersin valla
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    emrah ne diyim ki çok teşekkür ederim.. benim güzel abbasım yollara bir çıksın sonra gel ayvalıka; kafiyeyi test edelim ; RAKI BALIK AYVALIK çok çok çok teşekkür ederim.... SELÇUK; bende öyle düşünüyorum ilk etapta canım biraz sıkıldı ama çözülemeyecek birşeyin olmadığına karar verince geçti.. sadece abbasın herşeyi sökük ilk defa gördüm moralim bozuldu.. yaz sonu antalya yapabiliriz umarım tanışırızda.. teşekkür ettim selçuk.. GADAŞIM ; herzaman yanımda olduğunu bilmek güzel.. iyiki varsın orhanım..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrahcım süpersin valla
    saol orhan abi bi de hallolduğunu duyarsak tam olacak.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Ben bu siteden yaklaşık 2 ay önce alışveriş yaptım.
    Benzin deposu kapağının kilit mekanizmasında problem vardı, Türkiye den bulamadığım için buradan sipariş ettim. kontak anahtarı, benzin deposu kapağı ve yan granaj kilit takım halinde aldım.
    Ödemeyi Paypal aracılığı ile yaptım. Paypal, uluslararası para transferi yapmanızı sağlayan bir site. Her üyenin kredibilitesi var, kredibilitesi düşük üyelerin üyeliği iptal ediliyor. Kısacası, sitenin kendisi, ödemelere referans oluyor ve de güvenilri bir site. Bu siteye üye olmanız gerekiyor kredi kartınızla.

http://www.richardhyosunggvgt.com sitesinden alışveriş yapmak için sitenin sahibi Richard'a mail atıyorsunuz ve istediğiniz ürünleri ve adresinizi bildiriyorsunuz (mail adresi sitede var). Sonrasında kendisi size nakliye dahil teklifini iletiyor. Kabul ederseniz paypal den ödemeyi yapmanız için gereken linki gönderiyor ve ödeme hesabına geçtikten 1 gün sonra (ben de öyle olmuştu) ürünleri gönderiyor.
    Türkiye ye gönderiyi özel kargolarla yapmıyor (DHL, TNT gibi...) PTT aracılığı ile gönderiyor. GÖnderdikten sonra gönderi takip numarasını da iletiyor.
    Ürün ilk olarak Istanbul Topkapı daki Paket Posta Gümrük Müdürlüğüne geliyor. Eğer teslimat adresi olarak Istanbul verdiyseniz, oradan ürününüzü evinize gelen tebligatla alabiliyorsunuz. Eğer Istanbul dışı bir adres verdiyseniz, ürününüz Istanbul dan adresinizdeki ilin paket posta müdürlüğüne gönderiliyor ve akabinde evinize gelen tebligatla ürününüzü alabiliyorsunuz. Vergi konusunda artık işlem yapan memurun insiyatifine, paketin büyüklüğüne, toplam tutara göre şansınız değişiyor.

Motosikleti
    S&T GV250
    canan hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Rica ederim, memnuniyetle...

pol@ris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125, Hyosung GV 250, Honda CBR 250R
    Merhaba arkadaşlar. 2009 model bir S&T gv 250 buldum ikinci el. İstanbul şişlide motosiklet. bıgün bakmak istiyorum. o taraflara yakın ve müsait olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba bugün?

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar düğünler bitti, Motora atlayıp ege yollarına vurucaz yarından itibaren
    hadi bakalım kazasız belasız inş
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

pol@ris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125, Hyosung GV 250, Honda CBR 250R
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar düğünler bitti, Motora atlayıp ege yollarına vurucaz yarından itibaren
    Tebrik ederim draggy hayırlı yolculuklar mutluluğunuz daim olsun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler