neyse o zaman yapacak bişi yok çok teşekkürler sinan abi.çok faydan dokundu sağol.ben o zaman biraz foto koyim de pekiştireyim
neyse o zaman yapacak bişi yok çok teşekkürler sinan abi.çok faydan dokundu sağol.ben o zaman biraz foto koyim de pekiştireyim
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Nedemek herzaman. Sana kolay gelsin.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
sağol sinan abi.şimdi sen çevrimiçi olduğuna göre başta sen olmak üzere tüm gv ci arkadaşlara soruyorum:
malumunuz motorumun 4000 km bakımı yapılacak ama zaman bulamadım.neyse haftasonu yapılacak bakım.bu arada birkaç servise ne tür yağ koyduklarını sordum.elemanlar abuk subuk yağ markaları saydılar.hatta bazıları açık yağ bile sattıklarını,isteğe bağlı olarak en ucuz olanını koyduklarını söylediler.birde o saydıkları yağ markaları asıl motorsiklet yağı olduğunu söylediler.ben castrol 10-40 yağ koyalım dedim karşı çıktı hepsi.birde 15-50 koyalım,yazın bu yağ daha iyi olur dediler.bu 10-40 ne 15-50 ne ben bilmiyorum.ilk rakamlar neyi son rakamlar neyi ifade ediyor bilgilendirirseniz çok sevinirim.birde ne marka yağ alayım yaw?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------
al bir sorun daha.4 mb gibi fotolar var makineyle çekilmiş onları koyamıyorum.dosya çok uzun diyor.ben diğer resimleri cepten çekmiştim.koyabiliyordum offf..
Öncelike yağ sorununu kendin çöz.
Al castrolunu götür motorcuya fazla detaya girme direk yağı değiştirt. Yada youtube den gv 250 oil change diye video arattır bak ordan değiş yağı bu kadar.
Diğer meseleyide http://photobucket.com/ bu siteyi kullanarak çözebilirsin
Aynı anda birden fazla resmi istediğin boyutta getirerek yukluyor sadece resimleri bir kerede seç ve upload et.
abi çok sağol yaa..
E hani resimler....
arkadaşlar elimizde az kullanılmış GV250 CDi(beyin) ünitesi vardır.Bizim GV250 de gaz kesme problemi olmadığı halde yeni beyin alıp onu takmıştık eskisinde de sorun yok.Uzun süredir elimizin altında bekliyor.İsteyen varsa uygun bi fiyata verebiliriz.Veya sıfır veya az kullanılmış GV250 ön lastiği ile takasda yapabiliriz.Cdi düzgün çalıştığını son bir kontrol eder öyle gönderebiliriz.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
emrah ne kadar fiyat geçiyor beyin için aklınızdan?sinan abi şimdi deneyeceğim resimler için..
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
tamam emrah.teşekkürler.
sinan abi www.photobucket.com adresini kullanamadım üyelik istiyor ama olmamadım.şifrem uzun geliyor yada kullanıcı adımı kabul etmiyor.neyse bakarım bir ara..sağol sinan abi.
walla istanbul motorda muhakkak vardır.ama garanti belgeni muhakkak incele.mesela servis bakımlarını yatkili hyo servisinden yaptırmadıysan adamlar birader sen bakımlara bize gelmemişsin ki derler ve değiştirmezler haklı olarak.o zaman birşey diyemeyiz.yani incele ve açık vermeyeceksen git değiştir garantiden..
Ben Hyo mu yetkili servisde bakımlarını yaptırdım lakin CDİ ünitesini garantiden değiştireceklerini sanmıyorum. Yetkili servisim bile Global ile ümidini kesti. Ama doğrusu ben o kadar rahatsız olmuyorum...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Arkadaşlar bendeki ön cam bu, orjinal Hyosung. Rodajdayken motoru zorlamasın diye söktüm. Maddi nedenlerden dolayı satmayı düşünüyorum arkaya çanta alıcam. İsteyen olursa aldığım fiyata verebilirim.
Brody kardeşim bu ön camdan memnun kalmadın mı? Rakam olarak ne düşünüryorsun?
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Biraz motorun çekişini etkiliyor gibi geldi. O yüzden çok kullanmadan söktüm. Rodajın başında olduğum için yüksek hızlarda deneme şansım olmadı. 100dolara almıştım 150liraya vericem hiç kullanılmadı sayılır.
selka önce cam bendede var bunun aynısından...ama şunu söylim ben sevemedim bi türlü...çok büyük bence...biraz daha ufak olsa güzel olabilirdi...bide taktığım zaman ona bakıyorum sürekli hakimiyetimi kaybediyorum
çanta işinide 100-120 arası çok geüzel 30-40 litrelik depo üstü çantalar var onlardan alıcam...yan çantalara karşıyım ben biraz...kask mont koruma çanta vs her motorda kullanabileceğim şeyler olmalı diye düşünüyorum...yarın enduroya geçersem bunlar için bi daha para harcamamalıyım...fikir tabi bu
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45766
balbar uzun yola çıkınca zaten motor kendini buluyor ve göreceksin o gaz yememe olayı çok azalıyor.hatta hiç olmuyor.zamanlar alışırsın.bu arada yağ olarak ne koymuştun 4000km de motora?
brody ben kesinlikle düşünüyorum ön camı ama o kadar fiyat veremem.ikinci el çıkma bişi bulacağım.olmadı sen elden çıkaramazsan senle anlaşmaya otururuz
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)