Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 00:35
vay gv250'ciler...helal olsun geziyosunuz tozuyosunuz gezdiğinizi gördüğünüzü paylaşıyosunuz da ehliyeti olan var olmayan var kardeşim...vallahi ben de şu sayfalardaki muhabbetten sonra karar verdim çıkartıyorum motoru yola, yattığı yeter, şayet ceza yersem her birinize paylaştırıcam,(bu güneydoğu anadolu gezisinden sonra zaten %70'i selka arkadaştan tahsil edicem ) başımı yakan sizler olcaksınız çünkü...
moderatörden ricam ağustosa kadar bu topiğin kilitlenmesi, gv250 leri ile yol yapanların yol hikayelerinin yasaklanması ....
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 00:40
souvarine arkadaşım inşallah beraberde gezeriz.. Ama gerçekten GV250 lileri sen uzun yolda asfalt üzerinde görmen lazım. Şehir içi motoru değil bu.. Günlük uzun yolda 150-200 km lik yolların 1 numarası..
Motor kendini bulur, vites geçişleri yağ gibi olur... Motosikletin ruh değiştirir...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
23 Haziran 2009, 00:45
benim hesabım zaten hep uzun yol üzerine selka, gv250'yi de ondan tercih ettim 250 cc ama 500lüklere yakın bi performansı var ve düşük yakıt tüketimiyle...
route menager diye bi program indirdim, tavsiye ederim, google earth'den daha kullanışlı ve güncel, şimdiden gezi planlarını hazırladım, şehir içi tamam da şehir dışı ehliyetsiz yemiyor açıkcası...burda yol yapan arkadaşları gördükçe hakkaten kafayı duvarlara vuruyorum 18 nisandaki sınava niye girmedim diye (gerçi başvuru zamanı benim motor işi çok muallakta idi ama keşke alaydım o zaman ehliyeti)
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
-
23 Haziran 2009, 00:48
Geçen sene bi arkadaşımla trakya gezisine çıktık iki kez jandarma durdurdu. bende ehliyet vardı benden istediler arkadaştan ehliyet istemediler. Ben önde gidiyordum, beni kontrol edince ona sormadılar falan. fakat 2 3 ay sonra polis herekede arakdaşı durdurmuş sağolsun. ehliyet var mı diye sormuş o da B sınıfı ehliyeti çıkarmış . polis hiç sormadan atlamış motora gitmiş otoparka.... sonra arkadaş 800 civarında ceza otopark parası ve ayrıca gecikmiş vergi borçları falan derken 1400 civarında ödemişti. motoru da jinlun 150 idi 1500'e falan satmayı düşünüyodu. bilemem artık......
YOLA ÇIKMA İSTEĞİİİ
BAŞKA YERDE OLMAK......
-
23 Haziran 2009, 01:19
-
23 Haziran 2009, 11:06
Zincir yağlama ve temizleme konusunda ben mobilette öğrendiğimi gv 250 dede uyguluyorum.hazır sprey yağ ve temizleyicilerin fiyatları bana hep pahalı gelmiştir zaten. Selçuk beyin dediği motor yağını ve yağdanlığı hep kullndım ama tek sıkıntısı yağladıktan sonra cantı ve lastiği yağ içinde bırakması.Son bir aydır rahmetli babamdan kalan yaklaşık 25 yıldır kullanılmayan kauçuklu gres yağını kullanıyorum seyhan 150 de ve gv 250 de diğer yağa göre daha uzun km yapıyor ve çok az sıçratıyor.olumlu ve olumsuz durumlarıda zamanla paylaşırım artık.
bu arada bugun motohobiye gidip sissy bar ve yan çanta taşıma demiri taktıracağım tabi ustanın keyfi gelirse 15 gündür doğru düzgün randevu bile alamadım ustadan .dün de gel dedi .gidelim bakalım .. sonuçları sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacağım..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
23 Haziran 2009, 12:25
Merhaba arkadaşlar ben de sonunda motorumu cumartesi günü teslim aldım.. Biraz şanssız bir hafta sonu oldu. Arka çamurluğa bağlanan vidalar gevşemiş onları sıkarken arka stopa giden kablolara zarar vermişim galiba. Kısa devre olmuş ve sigorta atmış. Pazar günü uğraştım çalıştıramadım. Dün aldığım yeri aradım hemen geldiler sağolsunlar. Ücretsiz düzeltip gittiler. Koruma demirini de taktırdım ustaya. Motor daha 50km.de en kısa sürede rodajını tamamlayacağım inşallah.
Arkaya çanta takılabilen sisibar çin motohabiyi aradım. 200 lira dediler. Yan çanta demirleri için de 120 dedi. Hepsi birarada 300 dedi. Bu arka çanta demirinin büyüklüğü nasıl? Taktıran var mı? Ben arkaya biraz büyük çanta düşünüyorum. Yoksa sadece ince deri çantaları takmaya mı uygun?
-
23 Haziran 2009, 12:57
arkadaş hayırlşı olsun.
kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
-
23 Haziran 2009, 13:02
joshua__ adlı üyeden alıntı
arkadaş hayırlşı olsun.
kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Teşekkürler . . .
-
23 Haziran 2009, 13:16
arkadaşlar aranızda gidon yükseltme işlemi yaptıran veya araştıran varmı?
3-5 cm yükseltsek kablolar yetiyomu?
aparatı nereden bulabiliriz?
aparatı yaptırmakmı gerekir?
-
23 Haziran 2009, 13:36
arkadaşlar aranızda gidon yükseltme işlemi yaptıran veya araştıran varmı?
3-5 cm yükseltsek kablolar yetiyomu?
aparatı nereden bulabiliriz?
aparatı yaptırmakmı gerekir?
Hazır satılıyor Kablolar yeterince uzun uzatmana gerek yok.
http://www.sahibinden.com/gidon_yuks...y%C3%BCkseltme
http://www.sahibinden.com/gidon_yuks...y%C3%BCkseltme
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
23 Haziran 2009, 14:35
brody adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ben de sonunda motorumu cumartesi günü teslim aldım.. Biraz şanssız bir hafta sonu oldu. Arka çamurluğa bağlanan vidalar gevşemiş onları sıkarken arka stopa giden kablolara zarar vermişim galiba. Kısa devre olmuş ve sigorta atmış. Pazar günü uğraştım çalıştıramadım. Dün aldığım yeri aradım hemen geldiler sağolsunlar. Ücretsiz düzeltip gittiler. Koruma demirini de taktırdım ustaya. Motor daha 50km.de en kısa sürede rodajını tamamlayacağım inşallah.
Arkaya çanta takılabilen sisibar çin motohabiyi aradım. 200 lira dediler. Yan çanta demirleri için de 120 dedi. Hepsi birarada 300 dedi. Bu arka çanta demirinin büyüklüğü nasıl? Taktıran var mı? Ben arkaya biraz büyük çanta düşünüyorum. Yoksa sadece ince deri çantaları takmaya mı uygun?
Hayırlı uğurlu olsun motorun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah
-
23 Haziran 2009, 14:45
Ride hard or stay at home
-
23 Haziran 2009, 15:07
Teşekkürler. Aman o vidaları sıkarken dikkatli olun. Eksoz tarafında çamurluğun altından kablolar geçiyor. Onlar zarar görürse benim gibi uğraşırsınız.
-
23 Haziran 2009, 15:26
brody hyrlı uğurlu olsun...kazsız belasız kullanman dileğiyle...arka çamurluğun ordaki kabloları iyi bilirim...ben komple sökmüştüm birkaç hafta önce ordan bilirim
bu arada korumalık taktırdım demişsin...orkoye 175e takdırdım demişti bi keresinde...sende aynı yerdemi taktırdın??? yok başka yer diyosan kaça takdırdınj??bide resim ekleyebilirimisin müsaşt olunca
-
23 Haziran 2009, 15:28
harbiturk adlı üyeden alıntı
teşekkürler
-
23 Haziran 2009, 15:50
ben de o 175 e olan koruma demirinden taktırdım. gayet memnunum. eger dusunuyorsanız tavsiye ederim.
-
23 Haziran 2009, 15:58
balbar adlı üyeden alıntı
brody hyrlı uğurlu olsun...kazsız belasız kullanman dileğiyle...arka çamurluğun ordaki kabloları iyi bilirim...ben komple sökmüştüm birkaç hafta önce ordan bilirim
bu arada korumalık taktırdım demişsin...orkoye 175e takdırdım demişti bi keresinde...sende aynı yerdemi taktırdın??? yok başka yer diyosan kaça takdırdınj??bide resim ekleyebilirimisin müsaşt olunca
Teşekkürler hepimize kazasız belasız sürüşler.
Koruma demirini ben de aynı yerden kargoyla 175'e aldım, burda taktırdım. İlanı ve fotoları sahibinden.com'da var.
http://www.sahibinden.com/4358454
-
23 Haziran 2009, 16:10
teşekkürler
Ben de gidon yükseltmeyi planlıyorum Bora. Sanırım senin de boyun biraz uzun. Ben dizlik kullanırken gidon dizlerime çarpıyor dönüşlerde...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
23 Haziran 2009, 16:23
canantas adlı üyeden alıntı
ben de gidon yükseltmeyi planlıyorum bora. Sanırım senin de boyun biraz uzun. Ben dizlik kullanırken gidon dizlerime çarpıyor dönüşlerde...
ben dizlik kullanmıyorum ama yinede rahatsız ediyo biraz yükseltsek fena olmıycak benim aklıma bir fikir geldi ama söküm bakmam lazım. Sende bak istersen gidonun bağlı olduğu ayaklar varya onun altına yuvarlak olan kısıma tornada paslanmazdan bir barça yapıp uzun cibatalarla sıkıştırırsak olur gibi geldi bana
birde yan çanta taşıma aparatı falan nasıl bişey oluyo ölçüleri falan varmı yada bir resmi ben ona göre bir parça hazırlatayım.
Uzun sisybarda yapmalıyım hoş duruyo. Kendi sisybarını uzatmakmı gerekiyo acaba.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)
Bu Konudaki Etiketler