Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 21:09
selam arkadaşlar.ben antalya'dayım yarın sabah bir terslik olmazsa motorumla yola çıkacağım ve izmir'e gideceğim.sabah 9 gibi çıkmayı planlıyorum.akşama kadar 100-150 kmde bir molalar vererek izmir'de olmayı planlıyorum.dün itibariyle motorun kontrollerini yaptırdım.şuan 2965 kmde.yağını değiştirmedim.4000 km'ye kadar sıkıntı yaratmaz diye düşündüm.zincirini kontrol ettirdim.usta diğer kontrolleri de yaptı ve gönül rahatlıyla bin git dedi.yanıma yinede zincir spreyi ve lastik tamir köpüğü alacağım.ilk defa uzun yol tecrübem olacak ama sık molalarla üstesinden geleceğimi düşünüyorum.yolun ve motorun fotoğraflarını çekip izmir'e varınca sizlerle paylaşırım..
haluk abi motorunu satacakmışsın sanırım.üzüldüm o kadar çanta falan imal ettin emek verdin.neyse hayırlısı olsun.
bu arada son gezi süper olmuş manzara süper.orhan bandana da yakışmış biz de nişanlıma kask mont alıp birlikte yol yapmaya başlayacağız inşallah.
tavsiyelerinizi bekliyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 22:21
draggy adlı üyeden alıntı
ben sürpriz yapabilirim
çok sevindirirsin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------
yörük adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar.ben antalya'dayım yarın sabah bir terslik olmazsa motorumla yola çıkacağım ve izmir'e gideceğim.sabah 9 gibi çıkmayı planlıyorum.akşama kadar 100-150 kmde bir molalar vererek izmir'de olmayı planlıyorum.dün itibariyle motorun kontrollerini yaptırdım.şuan 2965 kmde.yağını değiştirmedim.4000 km'ye kadar sıkıntı yaratmaz diye düşündüm.zincirini kontrol ettirdim.usta diğer kontrolleri de yaptı ve gönül rahatlıyla bin git dedi.yanıma yinede zincir spreyi ve lastik tamir köpüğü alacağım.ilk defa uzun yol tecrübem olacak ama sık molalarla üstesinden geleceğimi düşünüyorum.yolun ve motorun fotoğraflarını çekip izmir'e varınca sizlerle paylaşırım..
Haluk abi motorunu satacakmışsın sanırım.üzüldüm o kadar çanta falan imal ettin emek verdin.neyse hayırlısı olsun.
Bu arada son gezi süper olmuş manzara süper.orhan bandana da yakışmış
Biz de nişanlıma kask mont alıp birlikte yol yapmaya başlayacağız inşallah.
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
getir karacayı getir.. yol yapıcaz egede.. ilker dikkatli git olurmu?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
13 Haziran 2009, 22:33
-
13 Haziran 2009, 22:43
bende onu düşünüyordum.. buluşma öncesi güzel oluyor.. heyecanlı oluyor.. simit ve çay benden
-
Devrim süpriz yap bize.....
İlker iyi yolculuklar, dikkati elden bırakma...
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
murat kimseden ses yok nerede bunlar
-
13 Haziran 2009, 22:48
Koray belkide hepsi sürpiriz yapacaklardır bize...
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
13 Haziran 2009, 22:57
arkadaşlar ben de yalovadayım. şimdiye kadar gv 250 yi canlı olarak göremedim:( topçulara gelsem rahatsız etmiş olur muyum sizi?
-
13 Haziran 2009, 23:03
pol@ris adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben de yalovadayım. şimdiye kadar gv 250 yi canlı olarak göremedim:( topçulara gelsem rahatsız etmiş olur muyum sizi?
ne demek.. mutlu oluruz.. telefonu atarsanız özelden feribota bindiğimizde ararız.. muhtemelen saat 11 cicarı orada oluruz..
-
13 Haziran 2009, 23:13
Neden topculara geliyorsun ki sen zahmet etme biz yalovaya geliriz
Arkadaşlar diyorum ki oraya kadar gitmişken İznik gölüne kadarda gidebiliriz dimi
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
13 Haziran 2009, 23:26
-
13 Haziran 2009, 23:29
aslında ben yalova altonovadayım
topçular tam ortada
o nedenle öyle dedim. hatta topçulardan sonra yalovaya ben de sizinle gelirim sorun olmazsa
İznike gittinmi hiç o civarda gezdir bizi işde güzel yerler varmı ?
-
13 Haziran 2009, 23:42
evet gittim. güzergah olarak altınova içinden geçen yeşil mavi yol izniğe kadar gidiyor ve yol manzaralı göl kenarında hoş çay bahçeleri var. ama şöyle birşey tavsiye edebilirim. eğer buraya kadar geliyorsanız ve yalova kent ormanını görmediyseniz (çifte şelaleler ve dipsiz göller) oraya da gidilebilir. Daha verimli olur bence doğa manzarasını severseniz...
gezdirmekten de zevk duyarım bu arada..
-
13 Haziran 2009, 23:50
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
haluk abi motorunu satacakmışsın sanırım.üzüldüm o kadar çanta falan imal ettin emek verdin.neyse hayırlısı olsun.
bu arada son gezi süper olmuş manzara süper.orhan bandana da yakışmış
biz de nişanlıma kask mont alıp birlikte yol yapmaya başlayacağız inşallah.
tavsiyelerinizi bekliyorum..
İlker abi ilk uzun yolunda başarılar diliyorum sana.Virajlarda kontra tekniğini tam anlamıyla uygularsın artık.Dikkatli dikkatli ve en uygun hızda virajlara gir.Bende 4-5 gün sonra izmire geçeceğim.Görüşmek üzere...
-
13 Haziran 2009, 23:56
valla bana uyar nereye derseniz.. yarın buluşalım.. geçelim karşıya.. sonra neresi olursa.. devrim gelmene çok sevindim.. emrah keşke sende olsaydın.. polaris numaranı aldım yarın görüşürüz.. sabah hepinizi bekliyorum beyler eskihisarda çay içerek
-
13 Haziran 2009, 23:59
evet gittim. güzergah olarak altınova içinden geçen yeşil mavi yol izniğe kadar gidiyor ve yol manzaralı
göl kenarında hoş çay bahçeleri var. ama şöyle birşey tavsiye edebilirim. eğer buraya kadar geliyorsanız ve yalova kent ormanını görmediyseniz (çifte şelaleler ve dipsiz göller) oraya da gidilebilir. Daha verimli olur bence doğa manzarasını severseniz...
gezdirmekten de zevk duyarım bu arada..
Ok Anlaştık. Rehberimiz sensin. Geldiğimizde daha detaylı konuşuruz.
Sanırım 11 gibi karşıya geçmiş oluruz.
-
14 Haziran 2009, 00:00
tamamdır. yarın görüşürüz. şimdi bana müsaade. herkese iyi akşamlar...
-
14 Haziran 2009, 00:08
-
14 Haziran 2009, 00:26
Koray abi valla aklım sizde bende gelmeyi çok isterdim.pol@ris dostumda rehberlik edecek size.Hoşgeldin topiğe bu arada,yakında GV250 ye geçersen hiç şaşmam
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
14 Haziran 2009, 00:38
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)
Bu Konudaki Etiketler