Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Haziran 2009, 12:35
Reklamlar
-
02 Haziran 2009, 15:11
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
kimyacı_23 merhaba, hafta sonu tanışmak dileğiyle.
Orhan senin için gazyağı alırım, bulamazsan hiç sorun etme.
Koray tayin haberini alınca hemen karşı trübünlere geçtin.
Gebze' den gidince rahat edeceğini sanıyosan yanılıyosun. gelir seni oralarda da bulurum.
Valla çok iyi olur Muratcım, senin şişe kadarda olsa yeter. Sanırım 3 kere temizlemeye yeter.
Yok yok Koray öyle tayinle felan kurtulamaz bizden, nereye kaçsa kaçsın yakalar buluruz
-
02 Haziran 2009, 21:54
Arkadaşlar 31 Mayıs Pazar günkü gezinin fotoğraflarını nete yüklemek için cebelleşiyorum şu an. Facebooka yükleyeceğim. Toplu halde resim yükleyebileceğimiz bir site var mı? Yoksa imageshack'ten tek tek mi uğraşmak lazım?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------
facebook linki. photobucket'a yüklüyorum resimleri toplu olarak. bitince braya atacağım linklerini.
http://www.facebook.com/photo.php?pi...0&id=671487827
-
03 Haziran 2009, 00:00
sizden kurtulmaya çalışılırmı hiç.. sizle huzur buluyorum abi ben.. bursa civarında ortada biyerde buluşuruz işte.. orhan hafta sonu gelebilmene çok sevindim.. burakla devrimden ses yok.. özledim onlarıda.. hele burak :( ehliyetini bile göremedik daha kimyacı hoşgeldin.. izmite gidelim hafta sonu muhterem ne dersin? murat eve yakın olsun.. orhan gadaşım hem sende gaz yağını alırsın olmazmı?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
03 Haziran 2009, 00:15
koray pazargünü izmitte buluşulursa bizim gelmemiz zor olur biraz özlem antalyada cumartesi gece gelecek yorgun olur ama buluşma istanbul civarında olursa öğlen felan katılırız size özlemde orhanın eşiyle tanışmayı çok istiyordu buralarda biryerde yapın şu buluşmayı şile felan olmazmı yahu
-
03 Haziran 2009, 01:01
sayın hyosung sahipleri başlığı takip ediyorum sürekli. hysong düşünüyorum.
Ancak bir aralar kafayı taktığım virago 535 yine aklımı çelmeye başladı. sizce ne yapmalı?
95 model civarı bir alete 3500 lira verip alsam pişman olur muyum, keşke hysong alsaydım der miyim sizce?
Yoksa yamaha taştan da olsa yamaha mıdır?
sizin motorun yakıt sarfiyatının iyi olduğunu okumuştum buradan. peki viragoya benzin yetiştirebilir miyim? 535 olduğu için vergisi beni çok zorlar mı? ya da hyosung 250 alırsam yarın bir gün yetersiz bulup yine 535'lik motorlara bakmaya başlar mıyım?
Şu da var ki görüntüde önemli yani. deposunda göçük olan egzozunda çizikler olan bir alette insanın içine nasıl siner bilmiyorum
Not: Şehir içi ve dışı kullanmayı düşünüyorum. Benim şuan 150'lik bir scooterım var ve haftanın her günü üzerindeyim. işe gezmeye giderken farketmiyor. motor benim hem tutkum hem aracım... Biraz kahrımı çekecek ve beni derslere giderken yolda bırakmayacak şık bir cruiser motor arıyorum.
-
03 Haziran 2009, 01:13
perioğlu adlı üyeden alıntı
koray pazargünü izmitte buluşulursa bizim gelmemiz zor olur biraz özlem antalyada cumartesi gece gelecek yorgun olur ama buluşma istanbul civarında olursa öğlen felan katılırız size özlemde orhanın eşiyle tanışmayı çok istiyordu buralarda biryerde yapın şu buluşmayı şile felan olmazmı yahu
olur abi olmasınada murat izmitten fazla uzaklaşmasam dedi ondan dedim.. yoksa şile banada tam karar.. bi muratla görüşelim o zaman..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 AM ----------
draggy adlı üyeden alıntı
Pazar günü Kemerburgaza eğitime gidiyorum, Cumartesi mesai var, hafta sonlarım çok kötü
çok üzüldüm devrim bu serbest ilk pazardı benim :( ama diğer pazara inşallah..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
03 Haziran 2009, 09:41
Koraycım söz vermeyeyim ama pazar günü bende aranızda olurum sanırım. Bu arada senin taşınma ne zaman?
-
03 Haziran 2009, 17:11
-
03 Haziran 2009, 17:25
Balbar ne yazıkki durum İzmit' tede çok farklı değil.Bende bir fabrikada bakımcı olarak çalışıyorum.Bu kötü tamirciler yüzünden motosikletimin bütün bakımlarını kendim yapıyorum.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
03 Haziran 2009, 17:45
Slm arkadaşlar nasılsınız. Bende hep bi şeyler sormak için yazıyorum. ama idare edin. bundan bir hafta önce zincir almak için tavsiye istemiştim sizlerden. En sonunda kavga gürültü zincirimi aldım. D.I.D marka x-ring zincir. o-ring zincirlerden daha iyi olduğunu düşündüğüm için aldım. Neyse zincir konusundaki ayrıntıları ve edindiğim bilgileri daha sonra paylaşacağım. Alınan zincir kadar nerden aldığında önemli çünkü!!!!! Şimdi de bujileri değiştirim diyorum. bakım kılavuzuda her 8000 de değiştirin diyo ama benim motor 13.000 oldu değiştirmedim. Şimdi her türlü bujiyi almak istemiyorum. bizim motorlara uyacak bujileri bilen var mı. öncelikle üç çeşit buji var sıcak,soğuk,standart daha sonra yapım malzemesine göre bujiler var normal iridyum gibi vb.... bujilerini değiştiren var mı arkadaşlar. yaz gelmeden önce bütün donanımı hazır etmek istiyorum yavvv. yazın gezerken insanın bu tarz şeyleri almak canı istemiyo açıkçası. zincir, buji, arka çanta taşıyıcısı (hala ona sıra gelmedi) vb... bide arkadaşlar benim motoru sitede çocuklar yana yatırmış ufak bi zedelenme var ama kaportaya götürdüm abi kalsın böle dediler fazla belli olmuyo ya da çektirip boyıcaz dediler. boya deyince beynim döndü. Neyse deponun yandaki logodan lazım bi de bana bilen var mıdır? bi de boya olarak ne kullanılır onu da bilmiyorum.
-
03 Haziran 2009, 17:51
Balbar ne yazıkki durum İzmit' tede çok farklı değil.Bende bir fabrikada bakımcı olarak çalışıyorum.Bu kötü tamirciler yüzünden motosikletimin bütün bakımlarını kendim yapıyorum.
aga en iyizi wallahi yaa...biraz kenimizi sıksak balatalara kadar değiştirirz..yeterki alet edevat olsun elimizde....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------
brsa adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar nasılsınız. Bende hep bi şeyler sormak için yazıyorum. ama idare edin. bundan bir hafta önce zincir almak için tavsiye istemiştim sizlerden. En sonunda kavga gürültü zincirimi aldım. D.I.D marka x-ring zincir. o-ring zincirlerden daha iyi olduğunu düşündüğüm için aldım. Neyse zincir konusundaki ayrıntıları ve edindiğim bilgileri daha sonra paylaşacağım. Alınan zincir kadar nerden aldığında önemli çünkü!!!!! Şimdi de bujileri değiştirim diyorum.
bakım kılavuzuda her 8000 de değiştirin diyo ama benim motor 13.000 oldu değiştirmedim. Şimdi her türlü bujiyi almak istemiyorum. bizim motorlara uyacak bujileri bilen var mı. öncelikle üç çeşit buji var sıcak,soğuk,standart daha sonra yapım malzemesine göre bujiler var normal iridyum gibi vb.... bujilerini değiştiren var mı arkadaşlar. yaz gelmeden önce bütün donanımı hazır etmek istiyorum yavvv. yazın gezerken insanın bu tarz şeyleri almak canı istemiyo açıkçası. zincir, buji, arka çanta taşıyıcısı (hala ona sıra gelmedi) vb... bide arkadaşlar benim motoru sitede çocuklar yana yatırmış ufak bi zedelenme var ama kaportaya götürdüm abi kalsın böle dediler fazla belli olmuyo ya da çektirip boyıcaz dediler. boya deyince beynim döndü. Neyse deponun yandaki logodan lazım bi de bana bilen var mıdır? bi de boya olarak ne kullanılır onu da bilmiyorum.
yazıyı şöyle yap kuralkanın sitesindeki yazan servislerden birine git yazıyı istediğini söyle 1-2 gün içinde getiriyolar...boya işine gelince bence seni rahatsız etmiyosa hiç boyatma...yada bu depoyu komple kaplayan deriler var...onlardan kaplatabilirsin mesela
-
03 Haziran 2009, 18:01
brsa buji işe ilgili sorularının cevapları topiğin geçmiş sayfalarından var.Hatta buji değişimini anlatan, tarafımdan hazırlanmış resimli bilgilerde mevcuttur.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
03 Haziran 2009, 18:04
brsa buji işe ilgili sorularının cevapları topiğin geçmiş sayfalarından var.Hatta buji değişimini anlatan, tarafımdan hazırlanmış resimli bilgilerde mevcuttur.
236. sayfadayız...alanı daralt bari şunla şunun arası falan de
-
04 Haziran 2009, 01:00
brsa adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar nasılsınız. Bende hep bi şeyler sormak için yazıyorum. ama idare edin. bundan bir hafta önce zincir almak için tavsiye istemiştim sizlerden. En sonunda kavga gürültü zincirimi aldım. D.I.D marka x-ring zincir. o-ring zincirlerden daha iyi olduğunu düşündüğüm için aldım. Neyse zincir konusundaki ayrıntıları ve edindiğim bilgileri daha sonra paylaşacağım. Alınan zincir kadar nerden aldığında önemli çünkü!!!!! Şimdi de bujileri değiştirim diyorum.
bakım kılavuzuda her 8000 de değiştirin diyo ama benim motor 13.000 oldu değiştirmedim. Şimdi her türlü bujiyi almak istemiyorum. bizim motorlara uyacak bujileri bilen var mı. öncelikle üç çeşit buji var sıcak,soğuk,standart daha sonra yapım malzemesine göre bujiler var normal iridyum gibi vb.... bujilerini değiştiren var mı arkadaşlar. yaz gelmeden önce bütün donanımı hazır etmek istiyorum yavvv. yazın gezerken insanın bu tarz şeyleri almak canı istemiyo açıkçası. zincir, buji, arka çanta taşıyıcısı (hala ona sıra gelmedi) vb... bide arkadaşlar benim motoru sitede çocuklar yana yatırmış ufak bi zedelenme var ama kaportaya götürdüm abi kalsın böle dediler fazla belli olmuyo ya da çektirip boyıcaz dediler. boya deyince beynim döndü. Neyse deponun yandaki logodan lazım bi de bana bilen var mıdır? bi de boya olarak ne kullanılır onu da bilmiyorum.
GV250 Stadart bujisi NGK CR8E dir.İridyumunu alırsan 20000 km boyunca buji derdinden kurtulursun
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
04 Haziran 2009, 01:07
Teşükkürler mrock.Peki 7E 8E ve 9E nedir? Hangisi daha uygundur. yani abi sanki servisteki eleman bana 20000 e kadar gider üzerindeki 8E ama sen başkasını kullanabilirsin dedi de 7E mi dedi 9E mi anlamadım. Türkiye şartlarında hangisi gider. Genelde sıcak havalarda kullandığımız zaman mesela
YOLA ÇIKMA İSTEĞİİİ
BAŞKA YERDE OLMAK......
-
04 Haziran 2009, 02:37
Sıcak Tip CR7E
Standart Tip CR8E
Soğuk Tip CR9E
şeklinde geçiyor.Ben bunu bir kaç ustaya sordum sıcak tip soğuk iklimde,soğuk tipte sıcak iklimde kullanılır dedi.Bir başka ustada tam tersini söyledi.Bense naptım tabiki standart olanı seçtim.NGK CR8E bujinin tek fiyatı 12-13 TL civarıdır. benim motorun bujilerini değiştirirken farkettim GV250 ile GV650 aynı bujileri kullanıyormuş...Bİlhassa uzun yolda başına dert almak istemiyorsan 8000-10000 km de bir bujilerini değiştir.Zira şehirlerarası yolda kalırsan buji değişimi için saatlerini kaybedebilirisin.Bujilerin şehir içinde arızalanırsa tek silindirle falan patırdayarak) ustana kadar gidersin ama uzun yolda öyle bir şansın yok...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
04 Haziran 2009, 09:35
Selam arkadaşlar..
Dün akşam iş çıkışı eşimle buluşup Feyizoğluna gittik ve kendisine kask-mont ve eldiven aldık. Artık gezilerde daimi artçımı hazırlamış oldum
Evet bu pazar için plan nedir? Nereye gidiyoruz?
-
04 Haziran 2009, 09:39
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar..
Dün akşam iş çıkışı eşimle buluşup Feyizoğluna gittik ve kendisine kask-mont ve eldiven aldık. Artık gezilerde daimi artçımı hazırlamış oldum
Aldığın Kask ne marka ??
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
04 Haziran 2009, 10:01
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar..
hadi hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)
Bu Konudaki Etiketler