Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 10:03
Arkadaşlar selam...
Evde net olmadığından haftasonu neler oldu bitti haberim olmadı şimdi işyerine gelip okudum geçenleri. Muhterem,Murat ne yaptınız buluşup gezdiniz mi? Valla içim gidiyor katılamıyorum diye.
Murat bende gazyağı arıyorum zincir temizliği için. Cuma akşamı kontrol ettim zinciri, yağı eksik kalmış ama hem gazyağım olmadığından hemde vaktim olmadığından sadece zincir yağıyla yağladım biraz. Eski yağı çıkarıp temizlemem lazım onun içinde PO istasyonlarına gazyağı sormaya başlıyorum etraftaki.
Korayım kardeşim, demek tayinin çıktı ha Üzülsem mi, senin adına sevinsem mi bilemedim, ama biraz burukluk yok desem yalan olur. O da çok sık görüşemeyeceğiz diye sanırım. Ama merak etme Ayvalık'ta seni bu yaz rahatsız edicez bi haftasonu
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 12:07
Orhan gazyağını İzmit' te bende çok aradım.Sonunda tesadüfen buldum.Benim gazyağı aldığım yer sürekli bulundurduğunu söyledi.Sanada alabilirim oradan.
Ayrıca Koray gitmeden, hazırda hafta sonunu boşaltmışken bu hafta sonu buluşalım
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
01 Haziran 2009, 12:52
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Orhan gazyağını İzmit' te bende çok aradım.Sonunda tesadüfen buldum.Benim gazyağı aldığım yer sürekli bulundurduğunu söyledi.Sanada alabilirim oradan.
Ayrıca Koray gitmeden, hazırda hafta sonunu boşaltmışken bu hafta sonu buluşalım
Muratcım valla süper olur kardeşim. Ben bakayım bizim buralara, bulamazsam sana söylerim bir haftasonu gelirsen bu tarafa alırım senden. Hatta dediğin gibi bu haftasonu Korayım kardeşimde gitmeden toplaşsak hep beraber.
-
01 Haziran 2009, 13:35
Arkadaslar merhaba. Ben de gecen seneden beri gv250 sahibiyim. Havalar duzelince aktif kullanmaya basladım. Yakın zamanda gezilere katılmayı da isterim. Umarım gorusebiliriz Forumda gordugum http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm adresinde cdi unitesi gordum. Bu unite bizim motordaki cdi sorununu cozecek olan parca mı? Tek basina siteden getirtsek sorunu cozebilir miyiz? Buradan getirtmek daha ucuz oluyor sanırım. Benim motorda cdi sorunu var, garantiyi coktan asmis durumda, onceki sahibi degistirmemiz. Gerci ben alıstım ama bu sekilde cozulecekse dusunebilirim. Teknikten anlayan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim
-
01 Haziran 2009, 13:43
bteo adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba. Ben de gecen seneden beri gv250 sahibiyim. Havalar duzelince aktif kullanmaya basladım. Yakın zamanda gezilere katılmayı da isterim. Umarım gorusebiliriz
Forumda gordugum
http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm adresinde cdi unitesi gordum. Bu unite bizim motordaki cdi sorununu cozecek olan parca mı? Tek basina siteden getirtsek sorunu cozebilir miyiz? Buradan getirtmek daha ucuz oluyor sanırım. Benim motorda cdi sorunu var, garantiyi coktan asmis durumda, onceki sahibi degistirmemiz. Gerci ben alıstım ama bu sekilde cozulecekse dusunebilirim. Teknikten anlayan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim
CDI sorunu dediğiniz gaz kesme problemi mi?
Kaç bin devirde gaz kesiyor? Motor hangi yılın üretimi?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
01 Haziran 2009, 13:52
-
01 Haziran 2009, 14:18
bteo merhaba, hoşgeldin.
Bahsettiğin sorun 2005 model olan benim motosikletimde de var.iki ay öncesine kadar CDİ unitesini değiştirmeyi düşünüyordum ama artık alıştım ve vazgeçtim gibi.Bu konuda araştırma yaparken alternatif olarak şunuda bulmuştum.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007-...hippingPayment
Hatta o sıralarda Çin' de direk üretim yapan yeri buldum fakat perakende olarak bana 1 adet gönderemeyeceklerini ilettiler.E-bay' daki kargosu ile birlikte yaklaşık 100 $' a maloluyor.Bilgilerin işine yarayacağını umarım.
-
01 Haziran 2009, 14:27
Evet rebel saol Aslında ben de alıstım ama bi taraftan da yaptırabilir miyim diye aklımın bir kosesinde duruyor cok masraflı olmayacaksa neden olmasın? normalde 400 tl civarı diye biliyorum, 150 tl ye cozulebilecekse dusunebilirim...
-
01 Haziran 2009, 14:31
Bu hafta sonu buluşma olursa sende gel hem tanışalım hemde oturup konuşalım.Belki değiştirmeyi düşünebilirim.
-
01 Haziran 2009, 15:06
Dünkü resimleri bilgisayara attım. Bugün yarın atacağım nete birer ikişer.
-
01 Haziran 2009, 15:38
Rebel bu haftasonu istanbul dısındayım ama daha sonraki bir gun bulumayı isterim.
-
01 Haziran 2009, 22:45
bteo hoşgeldin.. buluşmalarda tanışırız umarım kısa zamanda.. orhanım gadaşım gerçekten bu hafta sonu olsan ne kadar sevinirim.. herkes olsun ama.. tüm kadro.. devrim yok burak yok.. sen yok.. tam kadro bi toplansak..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
01 Haziran 2009, 23:54
toplanın toplanın.tam kadro toplanın hem de eksik olmasın..
bteo hoşgeldin aramıza.benim motorum 2007 model ve bende de var aynı sorun.ben garanti kağıdını bulamadım.o yüzden garantiden değiştirme işi olmadı.zaten global de tükenmiş durumda.o yüzden alışığım ve memnunum.bu arada benim motor sadece 3.viesteyken 6000 ile 7000 devir arasında yapıyor.o da sürekli değil,10 kullanımda 1 defa falan anca başıma geliyor ve sıkıntı çekmiyorum,alıştım.
bu arada izmirdeki chopper/cruiser fuarına gelecek olan yok mu?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
02 Haziran 2009, 00:15
ilker bende alıştım abi o olaya.. bide dediğin gibi çok nadir yapıyor ilk 1 saat içinde sonra olmuyor.. az kaldı ilkerim 1 ay sonra yanındayım abi..
-
02 Haziran 2009, 00:55
evet motor ısındıktan sonrada nadir olan bu durum iyiden iyiye kayboluyor gibi oluyor.benim hala tek sıkıntım boşa alma durumu.hareket halindeyken çok kolay boşa alıyorum motoru ama durunca motoru boşa almak için en az 2-3 dk uğraşıyorum.yağ değişiminden sonra biraz daha rahatlayacağını umuyorum ama bakalım.
koray abi hayırlısıyla bu yaz görüşelim.ben izin alabilirse hatunla gelmeyi düşünüyorum ayvalığa.yazın gezmek güzel olacak.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
02 Haziran 2009, 01:58
bu adamları kıskandırmamız lazım egeden fotoğraflarla ilker..
-
02 Haziran 2009, 09:28
gaz kesme olayı bendede nadiren oluyo...motor hala garanti kapsamında ama globalden olduğu için garantiden değiştirmezler sanırım
-
02 Haziran 2009, 09:31
-
02 Haziran 2009, 10:48
merhaba arkadaslar 3 yıldır gv 250 kullanıyorum.askerlik ve okul yüzünden istanbul da pek bulunamıyordum. sorunları aştığımdan dolayı artık aktif bir kullanıcı oldum yakın zamanda gezilerde görüşmek üzere tekeriniz yere düz bassın.
-
02 Haziran 2009, 10:56
Hoşgeldin kimyacı_23, inşallah gezilerde ve buluşmalarda seni de görürüz aramızda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)
Bu Konudaki Etiketler