[QUOTE=balbar;1597763]fiyat bekliyorum[COLOR="Silver"]
ben 130 a aldım feyizoğlundan, taktir senin bu arada yanlış anlama olmasın ben çok memnunum çantamdan ama 2 taneye gerek yok
aşk...
o konu cumartesi netleşicek ya..ben sabahtan servise gitcem...öğleden sonra bi arkadaşa motor bakıcaz...eğer yarın bi karar vermiş olursa pazar günü boşa çıkıcam...he yok olmazsa pazar günüde onla motor bakmaya devam edicem(sürüncem)....sen bana telini yazsana olurki nete giremem ararım akşamdan seni geliyorum diye
Muhterem pazar günü için buluşma yeri-zamanı nedir? Ne düşünüyorsun?
30 normalmi derken çok mu fazla yoksa çokmu az demek istediğini anlayamadım ama benimde hiçbir fikrim yok doğrusu...
çünki ;
yetkili servis pek ilgili davranmadı ve yapamayız olmaz diyip kestirip attı...yetkili servis olmaz diyince bende imkansız yada çok zor bir işlem olduğunu düşünürken yolumun üstünde tesadüfen görüp girdiğim bir motosiklet servisinde 30 liraya hallederiz diyince şaşırdım ve fiyat gayette makul geldi...birazdan gidip yaptırcam bakalım...gelişmeleri haber veririm...
selam arkadaşlar.cem 30 lira gayet makul.yaptırırsan trafikte çok rahat edersin.
çetin bizim motorları bakımlarını düzenli yaptırdığın sürece ustalar ve servisle ancak bakımdan bakıma görüşürsünüz.bşrde yolunuz düşerse çayını içmek için
hani hep derler ya: yağını tuzunu eksik etme bin binebildiğin kadar.işte öle bişi bizim motorlar.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
ya arkadaşlar selam, bayadır bi şeyler yazmıyorum ama takipteyim. okuyorum forumda yazılanları her gün.
şimdi bu sabah garaja giderken motosikletin anahtarını kaybettim. iki kere geçtiğim yolları tekrar gezdim ama anahtarı bulamadım aklım başımda değil son zamanlarda niyeyse
neyse ki yedek anahtar vardı da şirkete gitmekte sorun çekmedim. benim sormak istediğim, acaba bizim motorlarda kontak kilidi değişiyor mu? istanbul motor'a sordum, ama onlar da bizde kilit yok yapamayız, en iyisi anahtarı çoğalt dediler.
yani başka birinde motosikletimin anahtarının bulunması fikri canımı feci sıkıyor
Set olarak satılıyor, kontak-depo kapağı ve yan kapak kilidi. Geçen hafta verdim siparişini...
http://www.richardhyosunggvgt.com/
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
https://www.kuralkan.net
buraya üye ol 2 dakkalık iş zaten...bütün parçaların fiyatları yazıyo...istanbul motorta olmayabilir...ama sen istediğin zaman sipariş edicek bir sürü servis var...siteyi incele bütün servislerde var zaten....
Canan verdiğin site çok güzelmiş, teşekkür ederim. paypal da kullanıyorlarmış, sevindim buna. peki bu set isim olarak tam olarka ne diye geçiyor?
balbar, kuralkan'a da bakıyorum şimdi. teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------
hah buldum, "Ignition cylinder sets" olarak geçiyor sitede. teşekkür ederim tekrardan.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
amerikadan, çinden bir sürü ıvır zıvır getirtiyorum ben. genellikle haftanın ilk günü veya ikinci günü ptt dağıtımı gerçekleştiriyor. yani eğer doğruysam, pazartesi ya da salı günü eline ulaşacaktır.
ben de şimdi mail attım, vereceği cevaba göre parayı yatıracağım ben de. ebay gibi bir sistem üzerinden çalışmıyor ama sanırım? tam olarak nasıl çalışıyor? parayı yatırıyorsun, para yatınca, oradan ürünü mü yolluyor?
Evet, parayı yatırınca ürünleri kargolayıp gönderiyor ve EMS takip numarasını iletiyor. Sonrasında ise benim yaptığım gibi takip ediyorsun
kanuni canlı geliyo piyasaha hadi hayırlısı
evet arkadaşlar debriyaj müşürüyle ilgili sorunum yaklaşık 1 saat süren operasyon ve 30 TL maliyetle çözüldü...
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)