Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı perioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam çetin, bana yeni bir çanta geldi onu kullanmayı düşünüyorum eğer almayı düşünüyorsan benimkileri 2 hafta kullandım aynı duruyor benden alabilirsin
    fiyat bekliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 PM ----------

Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce motorla S&T kanuni servisine gittim...ve bişey yapılamayacağını söylediler...bu şekilde kullanmamı söylediler...

bende yol üstünde tesadüfen gördüğüm başka bi motosiklet servisine girdim ve durumu anlatırken usta leb demeden anladı...ve 30 TL'ye hallederiz dedi...

usta saat 3 gibi gel 1 saatlik işi var hallederiz dedi bakalım nolcak...
    30 noralmi böle bişiy için???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gv250
    [QUOTE=balbar;1597763]fiyat bekliyorum[COLOR="Silver"]

ben 130 a aldım feyizoğlundan, taktir senin bu arada yanlış anlama olmasın ben çok memnunum çantamdan ama 2 taneye gerek yok
    aşk...

Alıntı perioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [QUOTE

ben 130 a aldım feyizoğlundan, taktir senin bu arada yanlış anlama olmasın ben çok memnunum çantamdan ama 2 taneye gerek yok
    dur bi resimlere bakim bidaha facede

Motosikleti
    gv250
    Alıntı balbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dur bi resimlere bakim bidaha facede
    gelirsen pazar günü canlıda görebilirsin
    aşk...

o konu cumartesi netleşicek ya..ben sabahtan servise gitcem...öğleden sonra bi arkadaşa motor bakıcaz...eğer yarın bi karar vermiş olursa pazar günü boşa çıkıcam...he yok olmazsa pazar günüde onla motor bakmaya devam edicem(sürüncem)....sen bana telini yazsana olurki nete giremem ararım akşamdan seni geliyorum diye

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Muhterem pazar günü için buluşma yeri-zamanı nedir? Ne düşünüyorsun?

Alıntı balbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat bekliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 PM ----------

30 normalmi böle bişiy için???
    30 normalmi derken çok mu fazla yoksa çokmu az demek istediğini anlayamadım ama benimde hiçbir fikrim yok doğrusu...

çünki ;

yetkili servis pek ilgili davranmadı ve yapamayız olmaz diyip kestirip attı...yetkili servis olmaz diyince bende imkansız yada çok zor bir işlem olduğunu düşünürken yolumun üstünde tesadüfen görüp girdiğim bir motosiklet servisinde 30 liraya hallederiz diyince şaşırdım ve fiyat gayette makul geldi...birazdan gidip yaptırcam bakalım...gelişmeleri haber veririm...

Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 normalmi derken çok mu fazla yoksa çokmu az demek istediğini anlayamadım ama benimde hiçbir fikrim yok doğrusu...

çünki ;

yetkili servis pek ilgili davranmadı ve yapamayız olmaz diyip kestirip attı...yetkili servis olmaz diyince bende imkansız yada çok zor bir işlem olduğunu düşünürken yolumun üstünde tesadüfen görüp girdiğim bir motosiklet servisinde 30 liraya hallederiz diyince şaşırdım ve fiyat gayette makul geldi...birazdan gidip yaptırcam bakalım...gelişmeleri haber veririm...
    yo yo bende merak ettiğim için soruyorum benimde motorum daha 1 ay bile olmadı...bende yarın ilk kez servise götürcem bende...normalmi derken bilmediğimden sordum yani

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selam arkadaşlar.cem 30 lira gayet makul.yaptırırsan trafikte çok rahat edersin.

çetin bizim motorları bakımlarını düzenli yaptırdığın sürece ustalar ve servisle ancak bakımdan bakıma görüşürsünüz.bşrde yolunuz düşerse çayını içmek için

hani hep derler ya: yağını tuzunu eksik etme bin binebildiğin kadar.işte öle bişi bizim motorlar.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar.cem 30 lira gayet makul.yaptırırsan trafikte çok rahat edersin.

çetin bizim motorları bakımlarını düzenli yaptırdığın sürece ustalar ve servisle ancak bakımdan bakıma görüşürsünüz.bşrde yolunuz düşerse çayını içmek için

hani hep derler ya: yağını tuzunu eksik etme bin binebildiğin kadar.işte öle bişi bizim motorlar.
    mal canın yongası zaten...ben bakmaya doyamıyorum...silmekten kromajlar aşıncak bakıma henüz 1000km var daha 3000de...ama ben 3500de yaptırcam...

Motosikleti
    Hyosung GV250
    ya arkadaşlar selam, bayadır bi şeyler yazmıyorum ama takipteyim. okuyorum forumda yazılanları her gün.

şimdi bu sabah garaja giderken motosikletin anahtarını kaybettim. iki kere geçtiğim yolları tekrar gezdim ama anahtarı bulamadım aklım başımda değil son zamanlarda niyeyse

neyse ki yedek anahtar vardı da şirkete gitmekte sorun çekmedim. benim sormak istediğim, acaba bizim motorlarda kontak kilidi değişiyor mu? istanbul motor'a sordum, ama onlar da bizde kilit yok yapamayız, en iyisi anahtarı çoğalt dediler.

yani başka birinde motosikletimin anahtarının bulunması fikri canımı feci sıkıyor

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Alıntı queequeg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar selam, bayadır bi şeyler yazmıyorum ama takipteyim. okuyorum forumda yazılanları her gün.

şimdi bu sabah garaja giderken motosikletin anahtarını kaybettim. iki kere geçtiğim yolları tekrar gezdim ama anahtarı bulamadım aklım başımda değil son zamanlarda niyeyse

neyse ki yedek anahtar vardı da şirkete gitmekte sorun çekmedim. benim sormak istediğim, acaba bizim motorlarda kontak kilidi değişiyor mu?

yani başka birinde motosikletimin anahtarının bulunması fikri canımı feci sıkıyor
    Set olarak satılıyor, kontak-depo kapağı ve yan kapak kilidi. Geçen hafta verdim siparişini...
    http://www.richardhyosunggvgt.com/
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

neyse ki yedek anahtar vardı da şirkete gitmekte sorun çekmedim. benim sormak istediğim, acaba bizim motorlarda kontak kilidi değişiyor mu? istanbul motor'a sordum, ama onlar da bizde kilit yok yapamayız, en iyisi anahtarı çoğalt dediler.

https://www.kuralkan.net

buraya üye ol 2 dakkalık iş zaten...bütün parçaların fiyatları yazıyo...istanbul motorta olmayabilir...ama sen istediğin zaman sipariş edicek bir sürü servis var...siteyi incele bütün servislerde var zaten....

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Set olarak satılıyor, kontak-depo kapağı ve yan kapak kilidi. Geçen hafta verdim siparişini...
    http://www.richardhyosunggvgt.com/
    Canan verdiğin site çok güzelmiş, teşekkür ederim. paypal da kullanıyorlarmış, sevindim buna. peki bu set isim olarak tam olarka ne diye geçiyor?

balbar, kuralkan'a da bakıyorum şimdi. teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------

hah buldum, "Ignition cylinder sets" olarak geçiyor sitede. teşekkür ederim tekrardan.

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Canan verdiğin site çok güzelmiş, teşekkür ederim. paypal da kullanıyorlarmış, sevindim buna. peki bu set isim olarak tam olarka ne diye geçiyor?

balbar, kuralkan'a da bakıyorum şimdi. teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------

hah buldum, "Ignition cylinder sets" olarak geçiyor sitede. teşekkür ederim tekrardan.
    Doğrudur. Benim siparişim şu an Türkiye de, PTT depoda. Sanırım haftaya elimde olur.
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Doğrudur. Benim siparişim şu an Türkiye de, PTT depoda. Sanırım haftaya elimde olur.
    amerikadan, çinden bir sürü ıvır zıvır getirtiyorum ben. genellikle haftanın ilk günü veya ikinci günü ptt dağıtımı gerçekleştiriyor. yani eğer doğruysam, pazartesi ya da salı günü eline ulaşacaktır.

ben de şimdi mail attım, vereceği cevaba göre parayı yatıracağım ben de. ebay gibi bir sistem üzerinden çalışmıyor ama sanırım? tam olarak nasıl çalışıyor? parayı yatırıyorsun, para yatınca, oradan ürünü mü yolluyor?

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Evet, parayı yatırınca ürünleri kargolayıp gönderiyor ve EMS takip numarasını iletiyor. Sonrasında ise benim yaptığım gibi takip ediyorsun

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Evet, parayı yatırınca ürünleri kargolayıp gönderiyor ve EMS takip numarasını iletiyor. Sonrasında ise benim yaptığım gibi takip ediyorsun
    anladım, tekrar çok teşekkür ederim

mail attım, cevap verince ben de siparişi vereceğim sanırım. ön fren kolu da yamulmuştu benim. onun da siparişini vereceğim. bu aralar bir nazar var motosikletin üzerinde ya, dur bakalım

kanuni canlı geliyo piyasaha hadi hayırlısı

evet arkadaşlar debriyaj müşürüyle ilgili sorunum yaklaşık 1 saat süren operasyon ve 30 TL maliyetle çözüldü...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)

Bu Konudaki Etiketler