Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ayaklık müşüründendir.. ayaklık açık sanıyordur motor
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Cem bir araya geldiğimizde bakalım motosikletine.Doğruyu söylemek gerekirse, olması gerektiğini düşünüyorum.Orjinalinde varsa ve sonradan iptal edildiyse, atla deve değil herhangibir motosikletçi tekrar eski haline getirebilir merak etme.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

hmm Koraylada konuştukda acaba diyorumki ayaklık müşüründemi bir arıza var...

yani ayak kapalı durumdayken bile ayak açıkmış gibi motorun çalışmasına izin vermiyo ve bu yüzden sadece boşta çalışıyo olabilirmi ???

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Koray ayak müşüründen olsa vitese her alındığında, yan ayaklık açık diye stop etmesi gerekir.

Motosikleti
    evet abi o da doğru..

çok enteresan değilmi bu fark

Motosikleti
    gv250
    CEM pazar günü gelirsin artık bizimle geziye gerçi rotayıda tam çizmedik ama büyük garipçe,fener,demirci köy ,kilyos civarı olacak
    aşk...

Motosikleti
    ya nasıl gelicem ben taaaaa karşıya? bir daha asla pazar gününe ders koymayacağım seneye..

Motosikleti
    gv250
    koray,cım sana ilişmiyoruz zaten sen devam eğitim şart.hadi hadi ,es,do,re,re,re, do,re,mi, mi,re,do

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------

sinan video bir harika olnuş ellerine sağlık yalnız o videoyu facebook,a da yüklesen ulaşım daha kolay olur vaktin olursa orayada atarmısın?
    aşk...

Motosikleti
    evet evet.. hatta eski gezi videosunuda atarmısın sinan facedeki yerimize..

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Selam arkadaşlar...

Cem motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız nice km.lere inşallah. Fırsat bulduğunda resimlerini çekte görelim motorunu.

Selçuk iyi yolculuklar diliyorum, gezi dönüşü raporunu merakla bekliyoruz. Aman dikkatli gidin abi.

Muhterem, Murat pazar günü güzel bir rota planlamışsınız, eşimin haftasonu sınavları var hem daha ekipmanda almadık kendisine. Kısmetse ya bu hafta sınavdan sonra, yada önümüzdeki haftaiçi akşam alıcaz kask-mont ve diğerlerini. Ondan sonra hep birlikte gezeriz inşallah.

Arkadaşlar evde net olmadığından biraz geriden takip ediyorum konuları kusuruma bakmayın.
    ..::.. GO ..::..

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    arkadaşlar günaydın.öncelikle iyi niyetiniz için ve gönlümü almaya çalışmanız ve beni şımarttığınız için çok teşekkürler ben cidden çok seviyorum bu gv ailesini.

ama koray abiye küstüm ben

selçuk abi yolunuz açık olsun kazaız belasız gidin gelin inşallah.resimleri bekliyoruz.

orhancım sana da kolay gelsin.bende tatbikat sonu vardiyadayım.yatıyorum evde

cem hayırlı olsun motorun.güle güle kullan.tekerin hep düz bassın.

murat daha iyi bilir ama bence ayaklık müşürü ile alakası yok.debriyaj müşürü ile ilgili bir durum bence.ama çok büyütülecek birşey değil sanırım.yani kolaylık giderilebilicek bir sorun öyle değilmi?cem tekrar hayırlı olsun.

az kalsın unutuyordum.burak size iyi tatiller yengemize ve bebişe iyi bak.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Muhterem pazar günü için işyerinden arkadaşımı misafir getirebilirmiyim ? CBF 150 ' si var.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Cem motorun hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Murat telefonlaşırız pazar günü için. Tuzla'da bizim evde toplanıp soluklandıkdan sonra devam ederiz yola.

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar bugün itibariyle bende bir gv250 sahibiyim...

Muhterem'e ve yardımcı olan diğer tüm arkadaşlara ilgi ve alakarı için tekrar çok teşekkür ederim...
    Hayırlı olsun Cem. Güle güle kullan, tekerin düz bassın
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

güzel dilkeleriniz hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... cümlemize...

Allah hiçbirimize kaza bela göstermesin...

bu arada bana yakın bir Hyosung servisi var birazdan oraya gidicem bakalım şu boşa almadan çalışmama olayına bi çözüm bulabileceklermi... olmadı bu şekilde devam...

balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel dilkeleriniz hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... cümlemize...

Allah hiçbirimize kaza bela göstermesin...

bu arada bana yakın bir Hyosung servisi var birazdan oraya gidicem bakalım şu boşa almadan çalışmama olayına bi çözüm bulabileceklermi... olmadı bu şekilde devam...
    cem hyrlı uğurlu olsun allah kaza bela elem vermesin...çok sevindim senin adına...pedalada çok takılma olursa olur...

Motosikleti
    gv250
    Alıntı balbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harika gezi olmuş...özellikle yollar çok güzelmiş...bu arada muhteremin deri çantalarınıda çok beğendim ben geçen hafta onlardan baktım ama egsoza deyiyodu diğer modellerde pek hoşuma gitmedi...
    selam çetin, bana yeni bir çanta geldi onu kullanmayı düşünüyorum eğer almayı düşünüyorsan benimkileri 2 hafta kullandım aynı duruyor benden alabilirsin
    aşk...

az önce motorla S&T kanuni servisine gittim...ve bişey yapılamayacağını söylediler...bu şekilde kullanmamı söylediler...

bende yol üstünde tesadüfen gördüğüm başka bi motosiklet servisine girdim ve durumu anlatırken usta leb demeden anladı...ve 30 TL'ye hallederiz dedi...

bu arada benim motorda debriyaj müşürü hiç yok yeri bile açık değil...bu durum benimde dikkatimi çekti... müşür sonradan iptal edilmiş gibi değilde sanki fabrikadan müşürsüz çıkmış gibi... çünki müşür yeri ve motora giden kablo falan hiçbişey yok ortada

usta saat 3 gibi gel 1 saatlik işi var hallederiz dedi bakalım nolcak...

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Murat telefonlaşırız pazar günü için. Tuzla'da bizim evde toplanıp soluklandıkdan sonra devam ederiz yola.
    Tamamdır Aytek.Pazar günü görüşürüz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)

Bu Konudaki Etiketler