ayaklık müşüründendir.. ayaklık açık sanıyordur motor
ayaklık müşüründendir.. ayaklık açık sanıyordur motor
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Cem bir araya geldiğimizde bakalım motosikletine.Doğruyu söylemek gerekirse, olması gerektiğini düşünüyorum.Orjinalinde varsa ve sonradan iptal edildiyse, atla deve değil herhangibir motosikletçi tekrar eski haline getirebilir merak etme.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
hmm Koraylada konuştukda acaba diyorumki ayaklık müşüründemi bir arıza var...
yani ayak kapalı durumdayken bile ayak açıkmış gibi motorun çalışmasına izin vermiyo ve bu yüzden sadece boşta çalışıyo olabilirmi ???
Koray ayak müşüründen olsa vitese her alındığında, yan ayaklık açık diye stop etmesi gerekir.
evet abi o da doğru..
çok enteresan değilmi bu fark
CEM pazar günü gelirsin artık bizimle geziye gerçi rotayıda tam çizmedik ama büyük garipçe,fener,demirci köy ,kilyos civarı olacak
aşk...
ya nasıl gelicem ben taaaaa karşıya? bir daha asla pazar gününe ders koymayacağım seneye..
koray,cım sana ilişmiyoruz zaten sen devam eğitim şart.hadi hadi ,es,do,re,re,re, do,re,mi, mi,re,do
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------
sinan video bir harika olnuş ellerine sağlık yalnız o videoyu facebook,a da yüklesen ulaşım daha kolay olur vaktin olursa orayada atarmısın?
aşk...
evet evet.. hatta eski gezi videosunuda atarmısın sinan facedeki yerimize..
Selam arkadaşlar...
Cem motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız nice km.lere inşallah. Fırsat bulduğunda resimlerini çekte görelim motorunu.
Selçuk iyi yolculuklar diliyorum, gezi dönüşü raporunu merakla bekliyoruz. Aman dikkatli gidin abi.
Muhterem, Murat pazar günü güzel bir rota planlamışsınız, eşimin haftasonu sınavları var hem daha ekipmanda almadık kendisine. Kısmetse ya bu hafta sınavdan sonra, yada önümüzdeki haftaiçi akşam alıcaz kask-mont ve diğerlerini. Ondan sonra hep birlikte gezeriz inşallah.
Arkadaşlar evde net olmadığından biraz geriden takip ediyorum konuları kusuruma bakmayın.
..::.. GO ..::..
arkadaşlar günaydın.öncelikle iyi niyetiniz için ve gönlümü almaya çalışmanız ve beni şımarttığınız için çok teşekkürler ben cidden çok seviyorum bu gv ailesini.
ama koray abiye küstüm ben
selçuk abi yolunuz açık olsun kazaız belasız gidin gelin inşallah.resimleri bekliyoruz.
orhancım sana da kolay gelsin.bende tatbikat sonu vardiyadayım.yatıyorum evde
cem hayırlı olsun motorun.güle güle kullan.tekerin hep düz bassın.
murat daha iyi bilir ama bence ayaklık müşürü ile alakası yok.debriyaj müşürü ile ilgili bir durum bence.ama çok büyütülecek birşey değil sanırım.yani kolaylık giderilebilicek bir sorun öyle değilmi?cem tekrar hayırlı olsun.
az kalsın unutuyordum.burak size iyi tatiller yengemize ve bebişe iyi bak.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Muhterem pazar günü için işyerinden arkadaşımı misafir getirebilirmiyim ? CBF 150 ' si var.
Cem motorun hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Murat telefonlaşırız pazar günü için. Tuzla'da bizim evde toplanıp soluklandıkdan sonra devam ederiz yola.
güzel dilkeleriniz hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... cümlemize...
Allah hiçbirimize kaza bela göstermesin...
bu arada bana yakın bir Hyosung servisi var birazdan oraya gidicem bakalım şu boşa almadan çalışmama olayına bi çözüm bulabileceklermi... olmadı bu şekilde devam...
az önce motorla S&T kanuni servisine gittim...ve bişey yapılamayacağını söylediler...bu şekilde kullanmamı söylediler...
bende yol üstünde tesadüfen gördüğüm başka bi motosiklet servisine girdim ve durumu anlatırken usta leb demeden anladı...ve 30 TL'ye hallederiz dedi...
bu arada benim motorda debriyaj müşürü hiç yok yeri bile açık değil...bu durum benimde dikkatimi çekti... müşür sonradan iptal edilmiş gibi değilde sanki fabrikadan müşürsüz çıkmış gibi... çünki müşür yeri ve motora giden kablo falan hiçbişey yok ortada
usta saat 3 gibi gel 1 saatlik işi var hallederiz dedi bakalım nolcak...
Tamamdır Aytek.Pazar günü görüşürüz.Murat telefonlaşırız pazar günü için. Tuzla'da bizim evde toplanıp soluklandıkdan sonra devam ederiz yola.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)