Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mayıs 2009, 09:42
Reklamlar
-
22 Mayıs 2009, 09:48
beyler okudum yazdıklarınızı.
en son kararı verin ona göre hareket edelim banada en son haber verirsiniz. Almanyaya gitmeden önce mutlaka görmek istiyorum sizleri...
sinan süper olmuş çok sevindim dostum hayırlı olsun abi
enjoy your ride
and enjoy forever
-
22 Mayıs 2009, 12:24
ee ne diyorsunuz arkadaşlar fiat biscileri seyretmeye
pazar günü kayınvalidem geliyor ve bu sayede ben katılabilicem gibi gözükmekte
bu arada bugün çıkardım sonunda siyah incimi ataşehir sınırları dışına ve işe onla geldim
Koray bis olayının saati günü belli mi ?
Ride hard or stay at home
-
22 Mayıs 2009, 13:42
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Playloud sana yardımcı olmak isterim.Ben Kocaeli' nde ikamet ediyorum, sen yakınmısın bana.
R_E_B_E_L , çok teşşekür ederim...valla yardım etmiş kadar oldun çok saol...ben İstanbul'da ikamet ediyorum bana uzaksın ikimiz içinde zahmetli olur...İstanbul'dan yardımcı olacak bir arkadaş çıkmazsa irtibata geçeriz bi şekilde mesafe sorununu hallederiz tabi müsait olursan.
tekrar tekrar saol...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 PM ----------
emekkoray adlı üyeden alıntı
tarkan ne esmişsin abi öyle
dersleri iptal edesim geldi valla..
kızma kardeşim benim.. uymayabiliyor herkese.. ama bu hafta sonu inşallah buluşabiliriz.. playloud benimde zamanım uygun olursa bende gelirim ama ben çok tazeyim daha gv konusunda.. msn den görüşürüz.. murat napıyoruz? bu arada bu hafta sonu fiat bis çiler darıcada toplanacaklarmış onlaramı takılsak
Koray , çok teşekkür ederim saol...
2. el alacağım için tereddütlüyüm...GV250 konusunda çok taze olman sorun değil ben hiç bir şey bilmiyorum hiç bir fikrim yok , şöyle bir sağına soluna bakarsın bir tur atarsın ve kendi motorunla kıyaslarsın falan sorunlu yönleri varsa kendini belli eder zaten yeterli olur...
Tabi uzun süredir GV250 kullanan bir arkadaş bu motor hakkında daha tecrübeli olduğu için daha dikkatli olacaktır...yardımınızı bekliyorum arkadaşlar...
hepinize ilginiz için teşekkür ederim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:36 PM ----------
perioğlu adlı üyeden alıntı
.arkadaşım istanbulun neresindesin bilmiyorum amaben maslak atatürk oto sanayisitesindeyim yakınsan buralara gelbenim motora bak eksozları açıkbenim motorun gaz kesme olayı gerçekten sorun galiba muratın motorunda var ilk aldığımda benimkindede vardı amaşuaun düzeldi
perioğlu , teşşekür ederim...
ben istanbul kartaldayım , eğer özelden irtibat bilgilerini verirsen gelmeden önce alo derim müsait olursan yanına uğrarım...açık egsozlu bir GV250 nin sesini çok merak ediyorum doğrusu...
-
22 Mayıs 2009, 20:24
arkadaşlar merhabalar. bu hafta işlerin yoğunluğundan nete hiç bakma fırsatım olmadı. hafta içi iki sefer izmite gidip gelmem gerekti. cumartesi aslan ustaya uğryıp koruma demirini taktırmayı istiyorum artık. 2 cumartesidir gidemiyorum bir türlü.
pazar günü için de gezi olursa benim gelmem imkansız gibi. hafta içi arkadaşlar ile pazar günkü maça gitmek için program yaptık, bilet aldırdım.
-
22 Mayıs 2009, 22:38
Arkadaşlar merhaba;
iki haftadır yapmaya çalıştığımız fakat başarılı olamadığımız Adapazarı/Kazımpaşa köfte turu vakit kalırsa İzmit-Bahçecik-Soğuksu çay faslı ve dönüşte Gebze-Koray buluşması için varım diyenler aşağıdaki listeye adını yazsın.Yokum diyenler kaderine küssün.
1-R_E_B_E_L
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
22 Mayıs 2009, 22:47
1-r_e_b_e_l[/quote]
2-emekkoray ( 4 ten sonra )
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
22 Mayıs 2009, 22:55
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba;
iki haftadır yapmaya çalıştığımız fakat başarılı olamadığımız Adapazarı/Kazımpaşa köfte turu vakit kalırsa İzmit-Bahçecik-Soğuksu çay faslı ve dönüşte Gebze-Koray buluşması için varım diyenler aşağıdaki listeye adını yazsın.Yokum diyenler kaderine küssün.
1-R_E_B_E_L
emekkoray adlı üyeden alıntı
1-r_e_b_e_l
2-emekkoray ( 4 ten sonra )[/QUOTE]
Pazar sabah 9:00 da İstanbuldan çıkıyorum Ender de buyuk ihtimalle gelecek Tarkan Da Sanırım katılır. Benim için şu an bir aksilik yok.
Gelecek kişi en son yazılan listeyi kopyalayıp ismini yazdıktan sonra yayınlasın.
1.Sinan
2.
3.
4.
5.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
22 Mayıs 2009, 22:57
1-r_e_b_e_l[/quote]
3-nightshift + 1 ( ancak erken dönmem gerekebilir çünkü hem yağmur var hemde akşam dönüş avcılara kadar zor oluyor okadar yoldan sonra keşke herkez gelebilse)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 PM ----------
liste bendeki liste onu kopyala
enjoy your ride
and enjoy forever
-
22 Mayıs 2009, 22:58
-
22 Mayıs 2009, 23:10
Tarkan'ın dönüş yolunun uzun olduğu ve erken ayrılmak zorunda kalacağı düşünülürse, beraber daha fazla vakit geçirebilmek için İzmit' e varma saatinizi 12.00 olarak planlamanızda fayda var.
Draggy nerdesin.Sesin soluğun kesildi.Yaaa evlilik (hazırlığı bile) böyle yapar işte....
-
22 Mayıs 2009, 23:27
harbiturk adlı üyeden alıntı
1-r_e_b_e_l
3-nightshift + 1 ( ancak erken dönmem gerekebilir çünkü hem yağmur var hemde akşam dönüş avcılara kadar zor oluyor okadar yoldan sonra keşke herkez gelebilse)[COLOR="Silver"]
4-Sinan
5- Ender
6_perioğlu +1
-
22 Mayıs 2009, 23:31
-
22 Mayıs 2009, 23:42
biz sabah erkenden yola çıkarız 8,30 gibi
enjoy your ride
and enjoy forever
-
23 Mayıs 2009, 00:43
nightshift adlı üyeden alıntı
biz sabah erkenden yola çıkarız 8,30 gibi
bizde avrupa yakasından gideceğiz birlikte gideriz
-
23 Mayıs 2009, 01:12
TARKAN; bir öğretmen arkadaşım var bu siteden nici ; GALİLEO. o da gelmek istiyordu. haberleşeyim onunla eğer gelecekse beraber çıkarsınız olurmu?
-
23 Mayıs 2009, 02:29
-
23 Mayıs 2009, 02:58
herkese selamlar ben forumunuza yeni üye oldum ve gerçek bir motorsiklet hastasıyım su an motorum yok bir süredir 250 cc lik modeller arasında kararsız kararsız dolaşıyorum burdaki yorumlardan hyosung gv250 nin 1 adım önde olduğu düsüncesine sahip oldum ama kafama takılan bişey var motorun servis ağı ve yedek parçalarının fiyatları nasıl beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
-
23 Mayıs 2009, 11:27
Legend Hero hoşgeldin.Motosikletin bakımlarını kendim yapıyorum.Bakımların maliyeti ile ilgili geçmiş sayfalarda konular var.Hem de nasıl yapılacağı ile ilgili resimli anlatımlı.Yedek parçaları www.kuralkan.net internet sayfasından sipariş veriyorum.Burada her parça teknik çizim, açıklama ve fiyat olarak ayrıntılı anlatılmış.
Benim fikrim başlangıç seviyesinde fiyat / performans oranı en uygun motosiklettir.Görüşmek dileğiyle.
-
23 Mayıs 2009, 14:52
R_E_B_E_L sen Kocaeli'nin neresindesin dostum...
bi tane motor buldum ama dedigim gibi ben tereddüteyim ve bu motoru kullanan birinin şöyle bi sağına soluna bakması incelemesi çok daha iyi olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)
Bu Konudaki Etiketler