Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Alkadras merhaba;

http://www.sahibinden.com/bu_motoru_...XQQdisplayitem

Ben de motosikletimi 2-3 ay önce aldım.İstanbul 'daki satıcı, satın aldığım motosikletin fiyatını son anda indirmeseydi gidip bu motosiklete bakacaktım.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alkadras ikinci motor sanki benim motor ararken baktığım bir motor. Konuştun mu ilan sahibiyle? Mesleği neymiş ona göre sana kesin bir bilgi vereyim
    Arkadaşlar bu arada sabah emniyete gittim 8de ve işlemlerimi hallettim Önümüzdeki hafta bugün ehliyetim elimde olacak sonunda Artık son bir hafta bekleme
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Burak hadi hayırlısı bakalım.

Bu arada hafta sonu için ne düşünüyorsunuz?

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    alkadras hoşgeldin.. 1. linkteki arkadaş bu topicte yazmıştı daha önce.. ve kısaa zamanda sahibindene koymuştu ilanı.. ama nicki neydi hatırlamıyorum.. 2. ilandakinin km si gayet iyi fiyatına göre.. şimdiden hayırlı olsun.. BURAK: tez zamanda cebine girerde rahatlarsın inşallah.. ya hafta sonu gelemeyeceğimi düşününce içim sıkılıyor.. :(
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Merhaba arkadaşlar ben de artık ciddi ciddi CBF150'yi satıp GV250 almayı düşünüyorum. Hyosung bayisinden 2007 sıfır veya ikinci el olucak. 2.el olursa nelere dikkat etmek gerekir? Özel olarak GV250lilerde bakılacak neler var?
    Aldıktan sonra arkaya topcase ve yanlara sert çanta takmak istiyorum. Yan çanta için ayrıca aparat gerekiyor mu yoksa yan tarafa direk bağlanabiliyor mu? Ayrıca geniş ayaklık, orta sehpa, motor koruma demiri de olsun istiyorum. Aksesuarları baya maliyetli oluyor galiba.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Herkese merhabalar, 1 haftadır yoğunluktan buraya göz atamadım hiç.

Öncelikler orko_ye allah mesud etsin, bir yastıkta kocatsın.

Dün Keeway'imi sonunda satarak elimden çıkarabildim. Bugünde GV'm 1000 km olduğu için ilk bakımı için İstanbul Motor'a götürdüm. Aklıma takılan 1-2 şeyi de ustaya sorarak öğrenmiş oldum. Yağ-filtre değişti. 57 TL tuttu (İşçilik almadılar).

Motosikleti
    gv250
    arkadaşlar pazargünkü geziye katılacak kimse yokmu neden kimse bişey yazmıyor.murat gezi güzergahı hakkında bişey yazmadın güzergah ve duraklıyacak gezilecek yerleri felan yaz hadi aşka getir şu miskinleri )))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------

Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alkadras hoşgeldin.. 1. linkteki arkadaş bu topicte yazmıştı daha önce.. ve kısaa zamanda sahibindene koymuştu ilanı.. ama nicki neydi hatırlamıyorum.. 2. ilandakinin km si gayet iyi fiyatına göre.. şimdiden hayırlı olsun.. BURAK: tez zamanda cebine girerde rahatlarsın inşallah.. ya hafta sonu gelemeyeceğimi düşününce içim sıkılıyor.. :(
    koray pazargün gelemiyecek olman beni senden daha çok üzdü ya kardeş hiç ümut yokmu yahu :(
    aşk...

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Pazar günü için ikili gezi yapalım diyorum.Eğer erken gelebilirseniz önce eski İstanbul yolunu kullanarak Adapazarı 'na bağlı Kazımpaşa 'da meşhur Kazımpaşa Köftesi yeriz.Daha sonrada İzmit 'e geri dönüp Bahçecik Beldesi 'nde Soğuksu mevkiinde çaylarımızı içeriz.Bahçecik Soğuksu, İzmit 'in Terası diye adlandırılır ve müthiş bir manzaraya sahiptir.
    Muhterem bunlara ek olarak ; İstanbul 'dan gelenler için ilk mola yeri haliyle İzmit'te bizim ev olacaktır.Birer çaydan sonra yola çıkar Kazımpaşa'ya gideriz.Kazımpaşa ve Bahçecik/Soğuksu çok uzak yerler değil.Arada başka mola vermeden gidilebilir.Her iki görülecek yerde doğal güzellikleri ile sizi şaşırtacaktır.

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selam arkadaşlar.nasılsınız?ben koşturuyorum iş güç.siz de öylesinizdir muhakkak neyse burakcım ehliyetin şimdiden hayırlı olsun.ben pendikten almıştım ehliyetlerimi hem b hem a2.a2'yi emniyetten 3 gün içinde almıştım.şansıma denk geldi herhalde ama senden çabuk alıyorsun.çok iyi bu.bir arkadaşım bir aydan fazla bekledi motor ehliyeti için.

murat nasılsın abi?herşey yolundadır umarım.

koray abimin de sesi soluğu çıkmaz oldu eskisi gibi değil sanki hoş haftasonu da kayın valide gelicek tamdan sessiz kalırsın artık koray abi

ya bu arada devrimin sesi soluğu çıkmıyor bu aralar..?umarım iyidir.herşey yolundadır.

alkadras gv 250'den şaşma.kilometresi az olan motor iyi göründü bana.ama muratın gösterdiği de aksesuarlı.artık karar senin.regale göre gv250 kesinlikle çok farklı ve gv250 daha kaliteli.ama regalde de farklı bir tarz ve hava var ama uzun yolda gv250'de daha rahat edersin.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Arkadaşlar selam,

Yine iki gündür deli dumrul yoğun günler yaşıyorum iş yerinde. Arada fırsat buldum yazıyorum hemen Ehliyetle ilgili güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Pazar günü için de yarın sizlere haber vericem sanırım. Öznur'un ayağında iki gündür bir problem var o yüzden söz vermek istemiyorum. Düzelirse geliriz ikimiz de ama yoksa evde onunla kalıcam.
    Ride hard or stay at home

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    burak geçmiş olsun kardeşim.. muhterem; küçük bir ihtimal var aslında.. ama olsa bile en erken buradan çıkışım 2 yi bulur.. inşallah kaçabilirim.. ilker doğru söylüyorsun valla dicek bişey yok.. şu konser muhabbetleri bir bitse seminerler başlasa o zaman rahatlayacağım..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    gv250
    merhaba arkadaşlar. pazargünü düşündüğümüz gezi olayı hayal oluyor galiba içimdeki heyecan öldü katılım listesini boş görmekten murat,cım ben seni istanbulda ağarlasam nasıl olur özlemin arkadaşlarıda ömerli barajına mangala davet edip duruyor olmadı oraya katılalım uyarmı sana?
    aşk...

Motosikleti
    GV250 2009
    Merhaba Arkadaşlar.
    Bugün koruma demirinin gerçekten işe yaradığını gördüm. beykozdan üsküdara dönerken paşabahçede kaza yaptım ve koruma demiri sayesinde bacağıma bişey olmadı. trafikte normal giderken önümde araç varsa şeridin en sağından giderim çünkü önümdeki araç ani fren yaparsa durmak için boş yerim olsun direk kendimi sağa atiyim. neyse kırmızı bi arabanın yanından geçmeme 3-4 metre kalmışken bir anda yola çıkmak için önüme atladı ve ben onun tamponuna çarptım. direk ön frene bastım ve mümkün olduğunca dengeli bir şekilde durdum. neyseki birde düşürmedim. sağ topuğum motora çarptı onun dışında bana birşey olmadı. motordaki hasar ise: kemerim dolayısıyla boyanın çizilmesi, koruma demirinin yamulması, sağ ön ayak koyma yerinin kağuçuğu ve asıl sorun öndeki radyatör koruma demiri yamulurken hasar gördü. kısacası koruma demiri olmasaydı büyük ihtimal bacağımın dizden altda kalan kısmı motorla araba arasında kalıcaktı.
    neyse şimdi topuğa buz koyuyorum yarında servise götürüp baktırcam ve düzelttircem. inşallah 1 gün içerisinde yapılır ve koruma demirini düzeltmeyi de orda yaparlar.

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    alomatik geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm ALLAH beterinden saklasın sana bişi olmamış ya önemli olan o

bu arada arkadaşlar program durumu nedir pazar olacakmı birşeyler yoksa iptalmi???

eğer iptal olursa ben polonezköye gitmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla
    eğer olacaksa biran evvel birşeyler söyleyin ona göre plan yapalım
    enjoy your ride and enjoy forever

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    aLOMATİK Kardeşim ; Büyük geçmiş olsun.... Allah beterinden hepimizi korusun...

Bu arada arkadaşalar...

6100 KM HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM... BRAVO GV'İME..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    alomatik geçmiş olsun yaz geldi ,ortalık hareketli biz biraz daha dikkatli olmakla beraber her şey bizden de kaynaklanmıyor maalisef.Koruma demiri genelde moto5ru korusada bu gibi durumlarda dizdan aşağı ayağı koruduğuda onaylanmış oldu.
    175 tl verdik aslan ustaya ama bu gibi durumlarda insdanın gözü görmüyor verdiği parayı..
    Ucuz -pahalı tartışmasıda ayrı bir konu üzernde düşünülüp yorum yapılabilir..
    kalın sağlıcakla..
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

Motosikleti
    GV250 2009
    Teşekkürler arkadaşlar. deponun üstündeki çizik çok da kötü değil ama insanı yinede rahatsız ediyo. acaba diyorum ki boyama olayını yazdan sonraya falan atsam da, üstünü deri bir depo pad'i ile kapatsam mı. zaten kgs kartını, cep telefonunu vs. çıkartmak ve yerine koymak eldivenlerle sorun oluyordu ve bir depo üstü çanta istiyordum. Feyizoğlundakiler hem soft hemde çok büyük. Buradaki model 18 gibi birşey mi alsam. Çok az daha büyük olanı var mıdır bunun? ve kullanan var mı nasıldır? fiyatları nedir?

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    iyi akşamlar arkadaşlar.

alomatik geçmiş olsun arkadaşım.allah daha kötülerinden saklasın.allah hiçbirimize kaza ve kötü an yaşatmasın.sadece keyfini yaşatsın.

devrim nerlerdesin abi ya sesin soluğun çıkmıyo?istediniz mi yengeyi?nasıl durumlar
    herşey yolundadır umarım abi..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Alomatik geçmiş olsun arkadaşım.Ucuz atlatmışsın, senin adına sevindim.

Muhterem Gezi iptal olmaz diye düşünüyorum.Burak 'tan haber bekliyelim.Tarkan 'da gelirim diyor.Ama aksilik olursa senin teklifini düşünebilirim.

Alomatik pazar gününe İzmit gezisi yapmayı düşünüyoruz.Gelebilirmisin sende.Tanışıp kaynaşırız bahaneyle.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 AM ----------

İlker merhaba.Sende olmasan topik sessiz kalacak iyice.Dürt bizi böyle, boş bırakma.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

Devrim nedir son durum abi sahi.Nasıl gitti kız isteme.

Motosikleti
    gv250
    merhaba murat,pazargünn geziyi inşallah iptal etmek zorunda kalmayız çok heveslenmiştim bu geziye ama ilgi sıfır:( neyse sağlık olsun,tarkan kız arkadaşıyla gelecek olan arkadaştı demi! neyapalım bizde onunla geliriz oralardada 3 gv gezeriz olmadı dediğim gibi sen gelirsin bu tarafa misafirimiz olursun tarkana ulaşabilirsen kesin bir cvp alalımki onagöre planımızı yapalım.
    aşk...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler