Bende de Hyosung GV250 var, geçen sene tüm bakımlarını çok bilinen bir yerde yaptırdım ve sadece yağını filtresini değiştirip gönderdiler ve yaşadığım sorunların hiçbirini çözemediler, bu sene pazar günü bakıma gittiğimde allah tan o çok bilinen yer kapalıydı ve başka bir serviste bakımı yaptırdım, adam motoru baştan aşağıya söktü, tüm ayarlarını mükemmel yaptı ve çok sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım, yani motordan çok servisin önemli bence
Ayrıca birkaç parça gerektiğinde usta bu parçaları kore den fabrikasından sipariş etti, ben kanuni den alabiliriz dediğimde de kanuni tüm parçaları çinde üretiliyor ve kalitesiz ben orjinal parçalarını getirteceğim demişti
Son dipnot da 9000 deviri geçmemeye çalış krankı eline alma tavsiyesinde bulundu
Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama bu motorlara uzun süredir bakım yapan bir insanın görüşleri olduğu için paylaşmak istedim, gerçi ben 9000 deviri daha önce çok geçtim ve problem yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına da gelmez
Sonuçta iyi bir servis seçip biraz dikkatli kullanınca sorun yaşanmaz gibi geliyor bana, yani gönlünde yatan motor hangisiyse onu al, ama alırken yok krank kırarmıyım, vites geçmezse ne yaparım.... kafanı çok bulandırıyorsa alma, sorun yaşayınca da bize küfür etme sonra
İçin rahatsa git al keyfini çıkart ve acele et festival sezonu başlamak üzere