iyi geceler millet.ben biraz önce tatbikattan geldim yine.yatacağım birazdan.
orhancım.davetiyen çok tatlı olmuş.hayırlı olsun şimdiden.kardeşim marmara bölgesinin herhangi bir yerinde olsaydım hatta tatbikat falan bitmiş olsaydı emin ol gelirdim yanına.ama buradan çok fazla iyi niyetlerimi göndermekten başka yapabileceğim bişi yok.allah bir yastıkta kocatır umarım.darısı da devrim ve benim başıma inşallah.
koray abi koyduğun resimdeki gv nin rengi gerçekten hoşmuş.selenin rengi bile özel gibi.
selçuk abi,murat abiyle nerdeyse aynı tarihler.çok ilginç gerçekten
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
İlkercim çok sağol abi, darısı dediğin gibi senin ve Devrim'in başına artık
Koray bu renk çok farklı duruyor, gerçi alırmıydın bu rengi dersen, sanırım almazdım benim motorun renginden gayet memnunum Yalnız bu modelde hava filtresinin kapağı farklı geldi gözüme, yoksa artık tüm yeni modellerinki böyle mi acaba?
..::.. GO ..::..
Koray benim baya hoşuma gitti renk özellikle depo ve koltuk kısmı
Gerçi benim depo ile ilgili çok daha hoş planlarım var
Haftasonu için plan var mı bu arada??
Ride hard or stay at home
Brody, kasko çok yüksek fiyatlarda yıllık 800 falandı sorduğumda ben. ama bikaç yerden fiyat alabilirsin. yada içine gps/cep telefonu yerleştirip çalınırsa yerini bulabilirsin. sissy barın içine ikisi de sığar.
Bu arada o 30. yıl için yapılmış özel yapım rengi. gv250nin rengini beğenmedim şahsen ama gv650 çok çok hoşuma gitti:
Sanırım sadece 1000 tane üretilmiş. resmen direk alasım geldi gördüğümde. keşke sınırlı olmasaydı da seneye falan yükselteceğim zaman alırdım düşünmeden.
günaydın arkadaşlar.nasılsınız?yav baya gerilere düşmüş bizim başlık.bulmakta zorluk çektim.neyse ben birazdan antalyaya gidiyorum.haftasonu gidip gelicem.kendinize iyi bakın diye yazmak istedim.herkese keyifli haftasonları
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Arkadaşlar merhaba;
Selka piyango biletini aldım.Büyük ikramiye için kimse niyetlenmesin, kesin bende.
GV 'ciler (olmayanlarda dinlesin)Mayıs ayının 15 'ine kadar yağmurların aralıklarla devam edeceği söyleniyor.16-17 mayıs yada 23-24 mayıs cumartesi veya pazar şöyle uzun bir gezi yapsak, mesela Abant' a gitsek ne dersiniz.Çoğunluğun uyacağı başka teklifler de olabilir tabii.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
İşte Murat bu güzel bir teklif çünkü ben o zaman ehliyeti almış olucam
17sinde MT'nin bir gezisi var Yuvacık ona katılabiliriz ya da kendi gezimizi planlayabiliriz
Ride hard or stay at home
Hyosung (Global) ilk 1000 bakımı için İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz servis/ustalar var mıdır?
Rebel Hadi hayırlısı.... Çıkarsa yarısı benim...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
herkes yoğun bu aralar sanırım.. topic yavaşladı.. ilker antalyadan bol bol foto bekliyorum.. murat hayırlı olsun.. bişey istemiyorum bi mangal yeter
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Arkadaşlar merhaba;
Burak ehliyet ne zaman elinde oluyor.Ehliyeti alda ıslatalım şunu bir güzel.Yuvacık gezisinden önce yada sonra orta uzunlukta bir gezi yapsak güzel olacak.Mrock ile buluşabileceğimiz bir yere gitsek diye de düşünmüyor değilim.
Selka çıkarmı dersin, ah nerde.
Koray sağmısın sen.Nerdeyse kayıp ilanı verecektim MT grubuna.İhmal etme bizi böyle.......Gezi için sen ne dersin??
Bu gün, daha önceden Orhan ve Koray ile beraber aldığımız Motor Koruma Demirini bende monte ettim.Özenli bir işçilikle yapılmış.Beğendim ve yakıştığını düşünüyorum
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
murat hayırlı olsun koruma demirin.. sene sonu konserleri yaklaştı.. çok yoğunum bu ara.. ama mayısın 12 sinden sonra rahatlarım biraz.. gezi konusundada ;SİZİNLE HERŞEYE VARIM BEN diyorum
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
İyi geceler arkadaşlar,
Motorumun zincirini değiştireceğim. Konu burada daha önce konuşulmuş. Ben de araştırmalarım sonucunda D.İ.D markasında karar kıldım.
Motorumu henüz yeni aldım, araştırdığım ve öğrendiğim kadarı ile 116 baklalı bir zinciri var. Fakat D.İ.D de 116 baklalı birden fazla zincir tipi var (480 , 530 vesaire...). Bunların anlamı nedir? Ya da hangisi bizim GV250 lere uygun olanıdır?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)