Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Nisan 2009, 00:06
sissy bar için bugün istanbul motor ile konuştum, hyosung'un orijinal sissy bar'ını 300 liraya takıyorlarmış. istanbul motor da kadıköyde, fenerbahçe stadyumunun çaprazında bir yer.
bir de adamlara koruma demiri sordum, gv250'ye koruma demiri takmıyoruz, onun yerine ayak pad'i takıyoruz. o koruma işini de hallediyor dediler. bilmiyorum ne kadar doğru.
Reklamlar
-
29 Nisan 2009, 00:18
mitmuallim hocam ,queequeg, alomatik.. ne zaman tanışıyoruz ? bu hafta sonu yokmu bir buluşma?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
29 Nisan 2009, 00:27
Murat, Korkut 250, Viceroy... Çok teşekkürler arkadaşlar, iyi dilekleriniz için.
Alomatik hayırlı olsun koruma demirin, o demiri yapan usta zaten İstanbul Motora kendisi yapıyormuş koruma demirini. Yani İstanbul Motor koruma demirini bizim yaptırdığımız ustadan alıyormuş.
Ayak peglerinin o işleyi göreceğini pek sanmıyorum ben. Belki biraz koruma sağlar ama motorun bacağının üzerine düşmesine engel olmaz diye düşünüyorum.
Bu arada bugün bizim Cevizli Tamirhane Caddesinden aşağıya inerken bir GV250 gördüm bizim siteden olabilir mi? Yada bu topici okuyan birisi olabilir mi?
-
29 Nisan 2009, 00:35
Koray hocam, bunca bilgi birikiminden sonra o da olacak inşaallah.Bu hafta sonu benim eksesuarları taktırmak işim var istanblda.İşim erken biter havada müsait olursa darıca sahilinde kısa bir çay molası verebilirim diye düşünüyorum.
Gerci hava durumuda sağanak yağışlı gösteriyor ama... yinede cuma akşamına kadar kesin bir şey söyleyemem.
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
29 Nisan 2009, 00:35
Rebel kardeşim piyango biletini bilmem ama benim düğün 20 Mayıs 2001'de idi.. 1 gün fark var... Ne diyim.. Git bilet al en azından amorti garanti galiba...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
29 Nisan 2009, 00:38
queequeg, ayak padi eğer geniş ayaklıksa onlar da katlanıyor normal ayaklıklar gibi. katlanmasa bile bacağı koruyacağını sanmıyorum.
Emekkoray, 3 mayıs gündüzü boşum ama uzun yol olursa yolun ortasında 1000km için servise gitmem gerekebilir. 800 de şu anda. pazara kadar son 100-150km yi de yaparsam aradan çıkartırım. kartala yol zaten 50km.
Orko_ye nice mutluluklar dilerim. Geç oldu özür dilerim.
-
29 Nisan 2009, 00:41
tamam o zaman hafta sonuna doğru tekrar açarız bu konuyu
-
29 Nisan 2009, 00:44
valla istanbul motordakiler beni yemişler o zaman, koruma demiri işlevi görüyor diye.
koruma demirini ben de çağlayandan yaptıracağım çok büyük ihtimalle de, önce sissy barı halletmek istiyorum. sissy bar konusunda da kararsız kaldım. küçükyalıdaki yerde mi yaptırsam, yoksa istanbul motorda orijinal sissy bar mı taktırsam diye.
bir de hazirana kadar haftasonları çalıştığım için buluşmalara pek dahil olamıyorum ne yazık ki. ama ondan sonra ben de gezilere katılıp, sizlerle tanışmak isterim.
-
29 Nisan 2009, 00:45
Alomatik sağol arkadaşım evli misin bilmiyorum bekarsan darısı başına diyip seni de yakayım bari
-
29 Nisan 2009, 01:28
emekkoray adlı üyeden alıntı
tamam o zaman hafta sonuna doğru tekrar açarız bu konuyu
Valla ne diyeyim ilk kez birlikte olmamıza rağmen yeni tanışmış olmamıza rağmen grubu özledim Herkesle tekrar tekrar görüşmek isterim.
Amaaaaaa ben motorumu sattım :( yarın devrini vereceğim 1 hafta kadar motorsuzum artık burdan gelen biri sevabına beni artcı yaparsa ne ala olmadı gelenleri misafir ederiz artık...
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
29 Nisan 2009, 01:32
gerçi biliyordum satacağını ama duyunca şaşırdım birden.. hayırlısı olsun sinan.. inşallah gönlünden geçenin en temizine kavuşursun tez zamanda.. cesaret edersen ben alırım abicim artçı olarak..
-
29 Nisan 2009, 01:39
-
29 Nisan 2009, 01:48
-
29 Nisan 2009, 09:43
-
29 Nisan 2009, 09:50
3-4 gündür bakamıyordum buralara. dün akşam sonunda motoruma kavuşabildim sonunda. akşam eve gittim sabah işe geldim. 50 km yaptım. ısınma faslındayız birbirimize dün kağıthane'deki ustayı arayıp koruma demiri sipariş verdim. cumartesiye kadar gidip taktıracağım bir aksilik çıkmazsa.
-
29 Nisan 2009, 10:55
thin lizzy adlı üyeden alıntı
3-4 gündür bakamıyordum buralara. dün akşam sonunda motoruma kavuşabildim sonunda. akşam eve gittim sabah işe geldim. 50 km yaptım. ısınma faslındayız birbirimize
dün kağıthane'deki ustayı arayıp koruma demiri sipariş verdim. cumartesiye kadar gidip taktıracağım bir aksilik çıkmazsa.
hayırlı olsun lizzy, kazasız belasız kullanırsın umarım.
arkadaşlar, okuduğum ve sizleri tanıdığım kadarıyla motorlarınıza çok değer veriyorsunuz. kendinize de en az motosikletlerimiz kadar değer veriyoruzdur umarım. motor üzerinde hangi koruma ekipmanları taktığınızı sorabilir miyim?
hangi markaları tercih ediyorsunuz bi de?
-
29 Nisan 2009, 14:26
teşekkürler queequeg.
harbiturk adlı üyeden alıntı
Ben daha önce orya yürüyerek gelmiştim :D Sanırım yine yapabilirim
Teşekkürederim nazik teklifin için.
Valla cok ani oldu bilmiyordum bukadar çabuk satılacağını. şimdiden pişmanlık duymaya başladım.
GV 650 Alamazsam GV 250 ye dönerim düşünmeden.
Hayırlısı bakalım Yarın parayı bi cebimize koyalım.
harbiturk, 3-4 gündür senin motoru yerinde göremiyordum zaten. hayırlı olsun.
-
29 Nisan 2009, 14:44
Arkadaşlar motoruna kasko yaptıran var mı? Ne kadar tutuyor?
-
29 Nisan 2009, 15:50
queequeg adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun lizzy, kazasız belasız kullanırsın umarım.
arkadaşlar, okuduğum ve sizleri tanıdığım kadarıyla motorlarınıza çok değer veriyorsunuz. kendinize de en az motosikletlerimiz kadar değer veriyoruzdur umarım.
motor üzerinde hangi koruma ekipmanları taktığınızı sorabilir miyim?
hangi markaları tercih ediyorsunuz bi de?
Ben kask-mont-eldiven ve dizliksiz asla kullanmıyorum. Bazen çok kısa (150-200 mt) lik yere gideceksem dizlik takmıyorum ama takmak lazım.
Marka konusunda ise, Kaskım Shoei Multitec, mont Revit Focus, dizlik Ufo mafsallı, eldiven yazlık Held, kışlık Zen...
-
29 Nisan 2009, 21:50
thin lizzy adlı üyeden alıntı
teşekkürler queequeg.
harbiturk, 3-4 gündür senin motoru yerinde göremiyordum zaten. hayırlı olsun.
Sorma Çok pişmanım.
Şimdi oturdum kara kara ne alsam diye düşünüyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)
Bu Konudaki Etiketler