Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Arkadaşlar kusura bakmayın. Yine plansız bir gezi daha yaparak ... kuruçeşme taraflarına 3 motor kahvaltıya çıktık Sonrasında kendimizi Rumeli fenerinin ilerisindeki kalede bulduk... Ateşte sucuk ekmek olayına girdik.Dönüşte orman yolundan gezerek geldik. Kurtluyum duramıyorum Birisi evde otur ders çalış desin
    İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
    http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ya pazar günü olursa ben 4 ten sonra gelebilirim.. ve darıca olursa nasıl ev sahipliği yapıcam? cumartesi olursa ben gelemem diyen varmı?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya pazar günü olursa ben 4 ten sonra gelebilirim.. ve darıca olursa nasıl ev sahipliği yapıcam? cumartesi olursa ben gelemem diyen varmı?
    Ben Cuma gidip Cumartesi dönersem annem kesin kafamda bişey kırar benim Çok uzun zaman önceden söz verdiğim için Çınarcık için arkadaşlar siz plan yapın ben sonra ceee süpriz diye kalkar gelebilirim
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    o zaman haftaya hereke yapalım pazar günü.. 10 mayıs konserimiz geçsin sonra izin alırım pazar günü o zamanda ben ağırlarım sizi..

Alıntı player77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın. Yine plansız bir gezi daha yaparak ... kuruçeşme taraflarına 3 motor kahvaltıya çıktık Sonrasında kendimizi Rumeli fenerinin ilerisindeki kalede bulduk... Ateşte sucuk ekmek olayına girdik.Dönüşte orman yolundan gezerek geldik. Kurtluyum duramıyorum Birisi evde otur ders çalış desin
    oh gezmiş bide anlatıyor ehehe tamam o zaman söylüyorum ; otur abi ders çalış.. sen çalışmazsan kim çalışacak o dersleri

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Selam arkadaşlar. Dün çeyiz götürme muhabbeti ve ev işleriyle uğraşmaktan siteye yazamadım.

Ohhh haftasonları planları yapın bakalım, valla özeniyorum bu halinize.

Koraycım 10 Mayıs ne konseri var? Benim nikah var 10 Mayısta unutmadın inşallah Yarın davetiye topici açıcam zaten, görebildiğim arkadaşlara davetiyelerini elden vereceğim.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    gv250
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gelemem biz gelemeyiz :((

Alıntı player77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar topiğe fazla giremiyorum ve takip edemiyorum pzargünü olan bütün gezilere katılırız bizde ve özellikle fener tarafı bizim mekanımız bir haber verin yahuuu
    aşk...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    gvciler şu ilandaki motora dikkat bence uygun fiyat ve temizlikte...

http://www.motosiklet.net/forum/satm...tml#post689568
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    -
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gvciler şu ilandaki motora dikkat bence uygun fiyat ve temizlikte...

http://www.motosiklet.net/forum/satm...tml#post689568
    Metehan, bu çoktan satılmamışmıdır 2007 yılında açılan bi topic bu.

Motosikleti
    -
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizde tişört bakmaya çıktık, sonra kendimizi mobilyacılarda bulduk Sandığımdan zor olacak seçme işi
    Abi hiç sorma ben atlattım darısı senin başına Dediğin gibi o seçme işleri yokmu epey zorluyor (özellikle erkekleri )

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Bizde tişört bakmaya çıktık, sonra kendimizi mobilyacılarda bulduk Sandığımdan zor olacak seçme işi
    Daha dur Devrim herşey yeni başlıyor Ama zevkler uyuştuktan sonra keyifli de oluyor Sizi hele bir komşu yapalım biz gerisi kolay

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Abi belli bir süre sonra yani belli saatler boyunca gezdikten sonra herşey gözüne güzel gelmeye başlıyor. Misal bir ara bütün perdeler bana güzel gelmeye başlamıştı en son

Motosikleti
    -
    Bu arada buradaki tüm dostlarıma açık davetim var...

10 Mayıs Pazar günü 17:30'da Küçükyalı Sahilyolu Maltepe Kültür Merkezindeki nikah törenime katılmak isteyen herkesi bekliyorum. CBF Sitesinden arkadaşlarım o gün motorlarıyla konvoy yapacaklar. Motoruyla gelmek ve konvoya katılmak isterseniz çok güzel olacaktır.

Darısı tüm bekarların başına diyorum... ve herkesi nikahıma bekliyorum

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada buradaki tüm dostlarıma açık davetim var...

10 Mayıs Pazar günü 17:30'da Küçükyalı Sahilyolu Maltepe Kültür Merkezindeki nikah törenime katılmak isteyen herkesi bekliyorum. CBF Sitesinden arkadaşlarım o gün motorlarıyla konvoy yapacaklar. Motoruyla gelmek ve konvoya katılmak isterseniz çok güzel olacaktır.

Darısı tüm bekarların başına diyorum... ve herkesi nikahıma bekliyorum

Allah bir yastıkta kocatsın orko

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Orhan kardeşim Allah bir yastıkta kocatsın. Bir aksilik olmazsa orada olacağız
    Sana bir tavsiye daha vereyim o günün programını mutlaka yap saat saat nerde olacaksın kaçta nerden gelini alacaksın vb. Kafan rahat olsun ve mutlaka yanılma paylarını ekle. Trafik için mesela zaman koy ki o gün panik olma Nikah dairesine de erken gidersen sen de bizim gibi yanında Pinhan'da çay içersin damatlık ve gelinlikle Çok keyifli oluyo Bir de yanında panik halinde sakinleşmek için minik bir parça içki bulundur istersen İnan o da işe yarıyor

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Offf davetiyeside var işin di mi Orhan kardeş hayırlı olsun, mutlaka orada olmaya çalışacağım
    daha neleri var sen gel ben hepsini anlatıcam Davetiyesi var nikah şekeri var hele ki nikah şekeri ne dertti yahu en son gidip şekerciyi gırtlaklıycaktım durmadan bişeyler çıkarınca

Motosikleti
    -
    Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhan kardeşim Allah bir yastıkta kocatsın. Bir aksilik olmazsa orada olacağız
    Sana bir tavsiye daha vereyim o günün programını mutlaka yap saat saat nerde olacaksın kaçta nerden gelini alacaksın vb. Kafan rahat olsun ve mutlaka yanılma paylarını ekle. Trafik için mesela zaman koy ki o gün panik olma Nikah dairesine de erken gidersen sen de bizim gibi yanında Pinhan'da çay içersin damatlık ve gelinlikle Çok keyifli oluyo Bir de yanında panik halinde sakinleşmek için minik bir parça içki bulundur istersen İnan o da işe yarıyor
    queequeg, teşekkür ederim iyi dileklerin için

Sağolasın deneyimli kardeşim Beklerim seni ve eşini orada görmek isterim. Tavsiyeler aklımda Burakcım zaten benim nişan aynı düğün gibi olduğundan onda da aynı programı yapmıştım dediğin gibi plan yapmayınca işler karışabilir.

Devrimcim daha sayamam valla bi sürü iş var, bir gününü ayırırsan bana neler yapılması lazım anlatabilirim Yok yok gözün korkmasın o kadar tamam yoğun ve yorucu bi sürü işler var ama halloluyor bir şekilde

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    orhancım davetiye süper olmuş allah sonunu erdirsin inşallah. kısmetse bizde geliriz bu mutlu gününde

arkadaşlar haftasonu için bi plan yapıldımı ne oldu valla uzak kaldım yaa...

ama çok güzel yollar keşfettim sizin için eğer canınız sağı solu orman yol kenarında cıvıl cıvıl kuşların öttüğü güzel bir mangalbaşı ziyafeti çekmek gibi bir isteğiniz varsa bunu yapabileceğimiz güzel bir yer var. bu haftasonu ordaydım Yağmurla (kız arkadaşım). voleyboll topu getiren olursa voleybol bile oynayabilirz yemyeşil bir yer yemek sonrası kilyosa uzanış ordan zaman kaırsa ormana giriş filan ... bunu bu haftasonu yapmak zorunda değiliz tabiki fikir benimki çok güzel stres atılıyor...

acelesi yok eğer plan darıca tarafıysa ben malesef gelemem, gezilere artık sadece pazar günleri katılabilirim.
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    gadaşım yok unutmadım o gün gündüz çalıştığım yerin konseri var ama nikah saatine kadar biter.. abi ne çabuk geldi tarih.. gerçi sana sormak lazım nasıl geçti diye neyse telefonlaşırız gadaşım.. VAY BE GADAŞIM EVLENİYOR ALLAH MESUT ETSİN HUZUR DOLU BİR YUVANIZ OLSUN.....

Motosikleti
    Hyosung GV250
    night, abi sen sissy bar yaptıracaktın galiba, ne oldu o? halledebildin mi?

Motosikleti
    -
    Tarkan sağolasın dostum darısı başına artık Beklerim seni ve Yağmur'u da.

Korayım kardeşim, sorma abicim ya nasıl geçti bende anlamadım inan. Bir ara uzun gibi gelmişti ama sona yaklaşınca iş iyice heyecan yaptırıyor insana. Tamam süper o zaman nikaha yetişebiliyorsun yani

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)

Bu Konudaki Etiketler