biri kebapmı istedi.. ne atıyım abi ? çok güzel beytim var haftaya pazar günü 4 ten sonra bende gelirim nereye gidecekseniz..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Arkadaşlar merhaba;
Bu pazar günü buluşma yokmu? Hadi yapalım bişeyler.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
az önce aldığım habere göre saat 15:30 ve akşam 22:00 a kadar müsaitim bişeyler yapacaksak..
Koray ikimiz varız galiba.Hereke nasıl olur o saatlerde?
devrimde geldi amaaaaan gidiyoruz galiba.. hereke süper biyer ve çok güzel olur..
sinaaaaaaaan orhaaaaaan buraaaaaaak tarkaaaaaaan
Devrim 'de varsa onunda tavsiyesini alalım.
yarın siz beni beklemeden gidin bu defa.. yakın nasıl olsa.. grup sürüşüde içimde kalmaz dönerken beraber döneriz.. hatta vakitli kalkarsak eskihisarda kahve ısmarlarım size.. 1 taş iki kuş.. sonraki haftada bana mangala gelirsiniz abi..
Koray yarınki buluşmaya ben varım.Şimdi yatmaya gidiyorum.Sabah yazılanları okurum, gerekirse telefonlaşırız.
Yaw arkadaşlar yarın olmaz
yarın hava kötü
Fena soğuk olacak
Çok isterdim gelmeyi Ben zaten yarın anadolu yakasına geçeceğim
Bence sizde uzun yola çıkmayın
Hava akşam kötü fene oluyor
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
sinan dün gece yazmışsın zaten abi şimdi kalkar kalkmaz dışarı baktım.. kamera şakası gibi dün nasıldı bugün nasıl.. :(
ders olmasa bende gelirdim merak ediyorum o pazarı.. endere çok selam et bizden.. haftaya yaparız bir program artık..
Kötü baya Devrim gerçekten Koray'ın da dediği dün nasıldı bi de bugünkü havaya bak Eh artık bugünü evi toparlama günü ilan ediyorum kendi kendime kaşındım gideyim Öznur'a haber edeyim Devrim dünkü ev sahipliğin için tekrar çok çok teşekkürler çok güzeldi Çamlıca içimiz açıldı yeşillik çimler bol güneş bol gıda Güzel muhabbeti söylemeye bile gerek yok
Arkadaşlar önümüzdeki hafta ben aile ziyareti için Çınarcık'ta olucam ama Pazar'a Eskihisar taraflarında bir organizasyon falan diyorsanız dönüşü erken Yalova'dan geçip arabalı vapurla falan yapıp yanınıza gelebiliriz Gerçi arabasız gidicez ama bu dediğim yol çok zor olmaz heralde
Ride hard or stay at home
teşekkür ediyorum,aruvman sağbolasın(emekkoray).ben bu motoru gördüğümde beğendim ve deneme sürüşü yapıp hemen aldım 2005 Ocak.Şimdiye kadar da keyifle kullandım.Kuvvetli ve gösterişli bir motor dediğim gibi sürene keyif veriyor,yakıt olarakta uygun. aksesuarlarını da seçerek alırsanız dahada hacim katıyorsunuz.bilgisayar başına fazla oturabilen birisi değilim ama bu site ve sizlerle birlikte olabilmek için elimden geleni yapacağım. görüşmek üzere arkadaşlar,saygılar.
topice bak herkes online ama topic in cin çift kale sinan gittinizmi pazara? ben dersten çıktım 5 gibi sonra buradaki ustam ve onun bir arkadaşıyla eskihisara gittik.. yani toplam 250 metre motor kullandım ama olsun.. hiç yoktan iyidir..
ooooooooo baya kalabalıkmış iyiki gelmemişim ehehehehe sakin olduğunda gideriz.. haftaya hava böyle olmaz inşallah.. ve buluşabiliriz tüm topic.. bu arada söylemeyi unuttum.. youtube daki videolara isim eklemişsin süper olmuş.. kardeşim aradı bütün ofis çok özenmişler bize
Bu arada söylemeyi unutmiyim haftaya plan olması durumunda bana telefonla haber ederseniz çok sevinirim Çınarcıkta internetten uzak bir ortamda olucam bir terslik olmazsa Cuma'dan itibaren Bayağı yoruldum şu son bir buçuk aydır 3 gün güzel bir dinlenmeyi düşünüyorum bir terslik olmazsa
Ride hard or stay at home
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)