hocam ozama soriym sürüş rhatlığı yedek parça rahatlığı ve kalite açısından
suzuki vl250 mi? hysung gv250 mi?
hocam ozama soriym sürüş rhatlığı yedek parça rahatlığı ve kalite açısından
suzuki vl250 mi? hysung gv250 mi?
suzuki 11.000 ytl gv250 7300 ytl diyelim.Aradaki fark önemli değilse elbette suzuki.Ama o fiyata 2. el honda vt750 shadow almak varken....O halde bu işler tamamen maddi olanak ve özel zevk meselesi.Amacı doğru belirlemek ise en önemlisi!
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ben kütahyada yaşıyorum ve servis falan yok ve binlerce km sorunsuz gidiyorum.motorun son kmsi 18800 oldu artık 20000 ne kaldı ki :D tüm sarf malzemelerini kargo yoluyla evime kadar geliyor. filtreler+balatalar+aksesuarlar.... far çerçevwsinden,km saatine kadar uygun fiyatta elinize gelir merak etmeyin.ama krank,piston gibi zor arızalanan malzemelere ihtiyaç olursa biraz vakit alabilir. ama suzikidede aynısını yaşarsınız sonuçta...
maksimum hız hakkında bir ipucu olsun dedim ve bu fotoyu koydum.9500 devirdeyken hız 130km/h oluyor(fotoda artçım var) .heleki tek başınıza zorlanmadan 140a ulaşmanız çok basit.140 tan sonra gazı uzatmanız lazım ki 145 e falan gelsin ama benim işim olmaz 130 ve üzerinde.sizde hangi motor olursa olsun dijital devir saatindeki kırmızı bölgeye(1200 devir ve üzerine) hiç çıkmayın.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
viceroy'un dediği gibi cebin ne kadar geniş bu önemli ama benim gördüğüm kadarıyla 7000 civarında alınabilecek en mantıklı ve çin malı olmayan sağlam motorlardan biri.ben şahsen motora 10000 ytl ve üstü vermem o kadar tutkunu olamadım daha.o kadar parayla otomobilimi yenilemek daha mantıklı geliyor bu sıralar.belki ileride bu fikrim değişebilir ama sonuç olarak gv250 mrock'da da gördüğün üzere sağlam ve kolay kolay arıza çıkarmayacak bir makine.mrock kardeşim daha nice kilometreleri kazasız gitmen dileğiyle...
merhaba arkadaşlar cevrenizde bu gv 250 nin tek egzoslusunu kullanan yada sesini duymuş kimse varmı burda bayiiler (adana) isterseniz getirriz diyor ama işin aslı tek egzos kaba gibi ama motora artısı varsa düşünülebilir. görüşlerinizi bekliyorum.
birde VİCEROY dostum ekipmanı 300 400 ytl taksitle halledersin yazmışsın ben ehliyet ve motor alma aşamasında olarak nerden nasıl yada hangi markalar(mont ,kask,eldiven yada senin önerecegin başka ekipman) alabilirim bana bu konuda bilgi verirsen sevinirim.
Shark marka montlar 160 ytl,armode dizlik 30 ytl,eldiven korumalı 25 ytl,korumalı bot 125 ytl,Mersin devlet hastanesi karşısında dinamik motor da mevcut.100 km/h hıza kadar yatırdığınızda koruduğunu klüpteki arkadaşlarda gördük.Heın gerıcke montlarımı mezitli kale yolu kavşağında samm motordan 220 ytl den aldım,.(Almanyadan özel dost hesabı getirdiler TR fiyatlarını bilirsiniz)gv 250 gri var düşünürseniz. Mersinde olanın alası Adana'da bulunuyordur bence.
Eksoz olarak üstündeki yakışıyor.Ben gv650 ye de çift eksoz arıyorum.
pazar günü yakaladığım bir kaç güzel kareyi burda paylaşmak istedim....
biraz kendimize ve motora enduro ruhu aşıladık ve asvalt dışında kumda ve arazide yol aldık.Kumdayken motorun kıç tarafı o kadar güzel salınıyor ki anlatamam
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
Dostum senin gibi birkaç tane daha gv250 kullanıcısı olsa bu sayfalara doyum olmaz. Eline sağlık.
viceroy dostum gri gv250 sıfırmı 2.elmi bide fiyatı nekadar acaba?
sıfır 7750 bayi fiyatı ama peşin almak istersen selamımı söylemen yeterli 500 ytl indirim yaptırırım.Biner dönersin.
marka hyosung mu st kanunimi çünki burda st kanuni 7465 liste fiyatı. birde senin söyledigin indirimli fiyatta plaka varmı?
Marka hyosung.Normalde indirim yok.Olsada bu kadar astronomik olmazdı,amaç size yardımcı olabilmek.Plaka,ruhsat ve sigorta tüm markalarda ayrı tutulmaktadır.Bayii aynı zamanda sigorta işlerine de bakıyor,yardımcı olacaktır.
sagol dostum bi düsünecem karar verirsem senle irtibata gececem birkac hyosung bayisi artık üretilmeyecek dedi bu isimde o yuzden yeni tip mi eski tipmi bi karar verecem zaten tek ekzosuda ondan sormuştum s&tler tek ekz bakalım hayırlısı. önerilerin için teşekkürler.
mrock dostum seni ne kadar takdir etsem azdır gibi görünüyor ya çok süper fotolar.teşekkür ederim paylaşımın için.
arkadaşlar ben şuan tatil için antalya'ya geldim.buradaki hyo bayiilerine de uğramayı düşünyorum bir terslik olmazsa.en büyük hayalim bir gün gv250'm ile izmir'den antalya'ya gitmek.bakalım hayırlısı.herkese iyi günler..
Aşka geldim bir resimde ben koyayım
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
günaydın herkese bu yaz motorum olmadan çıkmak zorunda kaldım tatile :( otomobilimle karadeniz turuna başladım dün itibariyle.bugün çorum'dayım. öğleden sonra samsunda olacağım ve tüm karadeniz sahilini tek tek dolaşmak istiyorum.inşallah birgün motorumla yaparım bunu.herkese iyi günler
Yörük,amaç ve hedefi doğru belirlemek çok önemlidir. Amacın aldığın motosikletle Türkiye turu atmaksa seçimin son derece yanlış!
chooper ve ya cruser da oturuş itibarıyla ayaklar ileride,kollar havadadır. 200 km üstü yolculuklarda bu tarz el bileklerini,kollarını ve özellikle belini yorar.Rüzgarı çok alır.Aerodinamik yapısından dolayı 100 km/h üstü hızlarda sallanır ve rüzgar tokat gibi yüzünde patlar. Bu tarz gerek şehir içinde gerekse 300 km yi geçmeden günlük gezilerde,gösterişli,krom aksamları parlayan dikkatleri mıknatıs gibi çeken bir tarzdır.Yıkamayı ve elinden bez düşürmemeyi de seviyor olmayı gerektirir.Bindiğinde gazı kıvırıp yorulmadan uzun geziler yapacaksanız tartışmasız ENDURO doğru seçimdir.
viceroy,günaydın arkadaşım.uzun yollar için enduro tarzı motorlar gerektiğini biliyorum.cruiser tarzı motorların oturuş konumu itibariyle belli bir zamandan sonra yorduğunu da biliyorum.benim amacım baştan başa Türkiye turu yapmak değil zaten.İzmir'de yaşıyorum ve memleketim Antalya.senede 2 hafta kadar kendime vakit ayırıyorum ve en fazla gideceğim yol izmir-antalya olur.mesafe yaklaşık 580-600 km.ve hiç durmadan bu yolu almayacağım zaten.150-200 km de bir mola vererek ve kesinlikle 100 km/s civarında seyrederek keyif ala ala acele etmeden yolun tadını çıkarmak istiyorum.yada ne bileyim izmir'den çıkıp sahilden dolaşa dolaşa balıkesir tarafına gitmek mesela.onun dışında şuan otomobilimle yaptığım gibi bir geziyi motorla yapamam zaten.umarım anlatabilmişimdir derdimi.
birde sırası gelmişken arkadaşım,; kymco venox250 ile gv250'yi tercübelerin ve bilgilerin dahilinde karşılaştırabilir misin?bu konuda bana mrock da yardım ederse çok sevinirim.gv250 konusunda kararlıyım ama bir arakdaşım venox da kore malı bir de ona bak istersen deyince merak ettim.şimdiden teşekkürler..
Kymco Venox 250 sınıfının en iyileri arasında,katılıyorum.
silindir başına düşen 2 emme, 2 egsoz ,4 süpap,çift egzantirk,dohc motor daha ne olsun!
Fakat 10.000 ytl ve üstünü buna bağlarken,çok daha ciddi bir seçenek çıkıyor karşına…
Global-s&t işleri çözüldüğü an 16.000 ytl den aşağı gitmez. Zarar etmezsin.Üstündeki motor dl650-sv650 kopyası.Hiçbir kullanıcısından,hiçbir şikayetin duyulmadığı,trafikte çok seri,frenlemesi mükemmel bir motosiklet.
http://www.sahibinden.com/inanilmaz_...Qdispl ayitem
Tüm araştırma sonuçlarımı bu sayfadan değerlendirebilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...li-test-6.html
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)