Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Nisan 2009, 20:54
Sanırım siz hala geziyorsunuzdur, bende bugün gittim motoru sildim temizledim parlattım tam servise bakıma gidicem motor çalışmadı :( vurdurdum yine yemedi yarın akümü alıp gidecem arkadaşların siteye yine motoru almaya, inşallah bu sefer olur da önce bakım sonra polisaj için maslak falan şu işleri halleder de aranıza katılırım, bu arada bir isim listesi gördüm, bende barış
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
18 Nisan 2009, 22:25
memnun oldum barış.ben de ilker eminim ki diğer arkadaşlar da memnun olmuşlardır.acaba ne yapıyolar şuanda?gezi ne alemde?fotoğraflar için sabırsızlanıyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
18 Nisan 2009, 23:05
Ben de memnun oldum Barış
Herkes geziden sonra temiz havadan bayılıp uyudu mu yoksa hala geziyo musunuz ?
Hani resimler gelemedik ama hani bana hani bana resimler derim ben
Ride hard or stay at home
-
18 Nisan 2009, 23:44
şimdi girdim eve.. ben geldim beyler ama bende foto yok.. ama bol bol foto ve video var.. keşke sizlerde olsaydınız çok keyifli idi.. en kısa zamanda sizlerinde olduğu bir buluşma yapmalıyız.. fotoğrafları bekliyoruz hepbirlikte.. barış memnun olduk tekrar.. bir sonraki buluşmada sende ol aramızda.. ilkerim sen uzak kaldın diye üzülme ben geliyorum oraya az kaldı..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
18 Nisan 2009, 23:46
Arkadaşlar dikkatli gidin, herşeyin başı dikkat.. Unutmayalım, bizler racing ci değiliz. Onlar için önemli olan varmaktır. Bizlerde felsefe tam tersidir. Bizler için yolda olmak önemlidir. Varınca işin espirisi kalmaz. Biz cruiser cılar işin eğlencesinde olan motosiklet severleriz o sebeble acele edene yol verin gitsin.
Önce güvenlik...
İyi eğlenceler.. Bu arada bu kadar gezinti-mesefa motorlarının toplu gıcır gıcır mikeleanjılı bol resimlerini sabirsizlıkla bekliyoruz....
TIKLAYIN VE SESİ SONUNA KADAR AÇINIZ..
http://www.harley-davidson.com/wcm/C...p?locale=en_US
BİZLERDE Kİ TEMEL DUYGU "İSYAN"DIR... HERŞEYE...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
19 Nisan 2009, 00:26
-
19 Nisan 2009, 00:32
-
19 Nisan 2009, 00:48
Hoşgeldiniz arkadaşlar, sevindim keyifli bir gün geçirdiğinize. Dönüşte kayıp mı ettiniz birbirinizi? Hep birlikte dönmediniz mi?
Tarkan geçmiş olsun kardeş, cana geleneceğine mala gelsin ki zaten önemli birşey değilmiş. Üzme canını, önce sağlık
İlker çok sağol dostum, görüşemeyeceğiz Antalya'da ama olsun birgün inşallah tanışırız. Birşey olursa ararım Antalya ile ilgili sağolasın.
Barış memnun oldum bende. Orhan benim adımda. Yakınız seninle aslında ama tanışmak daha nasip olmadı.
Eeee resimler kimde yahu
-
19 Nisan 2009, 00:58
orhanım gadaşım.. ya ne zaman denk gelicez ya.. bugün aklıma geldikçe boşluk hissettim.. burakta yoktu sende yoktun.. neyse yaparız daha nasıl olsa... bende bekliyorum fotoları.. bir kısmı muratta bir kısmı devrimde birkısmıda sinanda... video bile var
-
19 Nisan 2009, 01:03
emekkoray adlı üyeden alıntı
orhanım gadaşım.. ya ne zaman denk gelicez ya.. bugün aklıma geldikçe boşluk hissettim.. burakta yoktu sende yoktun.. neyse yaparız daha nasıl olsa... bende bekliyorum fotoları.. bir kısmı muratta bir kısmı devrimde birkısmıda sinanda... video bile var
Sorma Korayım bi denk gelemedi birlikte bir gezi. Ama olacak inşallah. Evet yahu eve gelip attınız mı kendinizi beyler yatağa yoksa Bi ses verin bakalım
-
19 Nisan 2009, 01:13
devrimler bayramoğluna uğradı belkide eve varmamışlardır.. yada uyumuşlardır.. ya gece 2 :15 oldu.. bir kare bifotoğraf atsaydınız..
-
19 Nisan 2009, 11:37
herkese günaydın arkadaşlarım.evet devrimin fotoğrafından başka fotoğraf yok.bekliyoruz hala.koray abi valla ben tek başıma kaldım ama bekliyorum yazı..
tarkan çok geçmiş olsun.memlekette çok öküz var yapacak bişi yok arkadaşım.daha kötüsü de olabilirdi.boşver.sağlık olsun.
murat arkadaşlarım gibi bende sana teşekkür edeyim o zaman.aranızda yoktum ama güzel bir misafirperverlik yapmışsın.tebrikler.
orhancım evet tanışamayacağız ama sağlık olsun.sen bir durum olursa haberleşelim.elimden gelen yardımı düşünmeden yaparım kardeşim.
ayrıca diğer arkadaşlara da günaydın.
yaw bu arada benim sorum havada kaldı.kimse sorumla ilgilenmemiş.
birde başlığın ismi değişmiş.hyosung gv250 kullanıcıları idi şimdi hyosung/S&T kanuni gv250 kullanıcıları olmuş.dikkat ettiniz mi?
-
19 Nisan 2009, 12:13
Yörük hemşehrim merhabalar.... İzmir nasıl? Umarım herşey yolundadır.. Tarkan kardeşim kaza olacak ise böyle olsun. Hiç önemli değil.. Nazarlık olur.. Olmadı canını çok sıkarsa parası ile değil mi? Verirsin parasını sıfır çamurluk takarsın. Mühim olan sağlığa bi'şey olmasın. Sonuçta para kazanılır.. Büyük geçmiş olsun..
Koraycığım dikkatli sürüş ve jandarma teşekkürü ne diyim.. Bravo.. Sonuçta bu sayfadaki herkesin biribirine karşı sorumluluğu var diye düşünüyorum. Düşünsenize içimizden birisine motosiklet üzerinde ciddi bi'şey olsa hepimizin tadı kaçar..
Bu arada resimleri bekliyorum..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
19 Nisan 2009, 12:45
selçuk abi daha öncede demiştim ama tekrar diyim.hoşgeldin memleketimize ve evine abi.izmir sıkıcı ve yoğun bu sıralar.antalya'yı hiç bu kadar özlediğimi hatırlamıyorum.haziran gibi gelmeyi planlıyorum o zaman bir terslik olmazsa ve sende müsait olursan yanına muhakkkak uğrayacağım.
yaw nerdesiniz millet uyuyormusunuz yoksa dışarılarda mısınız?ben sırf muhabbet ederiz diye evde kalayım dedim ama şimdi çıkıcam akşama artık.fotoğraflar hala bekleniyor haberiniz ola..
-
19 Nisan 2009, 17:54
nasıl yani? hala fotoğraflar yokmu?
-
19 Nisan 2009, 18:17
-
19 Nisan 2009, 18:19
Selam arkadaşlar. Güneşiniz ve keyfiniz bol olsun.
Sezonun güzelliği resimlere yansımış.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
19 Nisan 2009, 18:42
serden hocam teşekkür ederiz.. daha fotolar yok akşam atar arkadaşlar.. çok keyifli bir cumartesi yaşadık.. umarım sizinde olduğunuz buluşmalarda sohbet etme imkanımız olur..
-
19 Nisan 2009, 19:09
Koray hocam merhaba inşallah bu kışa kadar bir motor alacağım o zaman bende gelirim buluşmalara...Görüyorumki motora alışmışsın
Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche
-
19 Nisan 2009, 22:26
ya ben niye yokum aranızda yaa çok içim gidiyo yaaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler