Koray adres tarifi mesajını gönderdim.Bir bak bakalım anlaşılır olmuşmu?
Koray adres tarifi mesajını gönderdim.Bir bak bakalım anlaşılır olmuşmu?
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
evet yaklaşık 15 sayfa okudum ve geldim murat denetlemeler bitti rahatladım ama mayıs sonunda büyük bir tatbikat olacak.cumhurbaşkanı başbakan bakanlar genkur.başkanı ve kuvvet komutanları yani aklına gelebilecek herkes izlemeye gelecek.şimdi de onun telaşı var.ah bir de o bitse ondan sonra allaaaaahh kendimi nasıl bırakacağım,nasıl rahatlayacağım anlatamam.
bu arada yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgelmişler.
koruma demiri olayını da yakından takip ediyorum.fiyat konusu belli olsun bende haber vericem size.
koray abi nasıl gidiyo?
orhan kardeşim sana da kolay gelsin.belek'e geliyormuşsun balayı için.oralar benim memleket.hangi otelde rezevasyon yaptrıdın?serik'te yaşıyor bizimkiler de.ya tatbikat olmasa sırf tanışmak için basar giderdim antalya ya ama elim kolum bağlandı kıpırdayamıyorum.hatunla düğün tarihini bile ayarlamakta güçlük çekiyoruz..neyse hayırlısı bakalım.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Yörük ben askerdeyken EFES2000 tatbikatına er olarak katılmıştım ve emin ol ki askerlik süresi boyunca kefif aldığım tek zamandı.Sen tatbikat deyince aklıma geldi birden.
İLKER ; İYİYİM NAAPİİM BİZDE 23 NİSAN TATBİKATINDAYIZ ŞİMDİ TATBİKAT 23 NİSANDA SAVAŞ şaka bir yana çalışmalar provalar....
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
evet devrim o dediğin parçalardı
Koray tamamen doğru.Misafir gelebilir tabiki.Bu arada arkadaşlar çok geç kalmayın.Mangaldan sonra gezmek için vakit kalsın.
ben koray rebel=murat yörük=ilker draggy=devrim orkoye= orhan selka=selçuk herunolweo=burak nightshift=tarkan ozzone=öznur mrock=emrah perioğlu=muhterem harbiturk=sinan
İyi eğlenceler arkadaşlar.Haftasonu ders çalışma gibi planlarım olduğundan! katılamıyorum.Tekeriniz düz bassın. E5 'e pek çıkmayın .Tehlikeli .Yolda kamyonların açtığı oluklara dikkat edin. Şeytandan uzak durun.. Resimlerinizi bekliyoruz.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
TARİH 18.04.2009
Sıcaklık (°C)
En Düşük En Yüksek
18 Nisan Cumartesi 7 20
19 Nisan Pazar 11 21
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
rüzgarda olmazsa tadından yenmez orhan gadaşım hoşgeldin
Selam dostlar. Biraz önce geldim eve ve okumadığım yazılarınızı okudum. Nasıl içim gitti bi bilseniz. Ne çok isterdim yarın sizinle birlikte İzmit'e yol almayı. Ama napalım daha sonraki geziye inşallah.
Beyler lütfen dikkatli gidin olur mu. Bol bol da resim çektirin, dedim bak resimsiz İstanbul sınırından geçemezsiniz dönüşte
İlker kardeşim hoşgeldin tekrar, bir görünüp bir kayboluyorsun. Neyseki denetlemelerin bitiyormuş, bitince tam gaz seni topicte bekliyoruz.
Evet abi balayına Antalya-Belek'e gidiyoruz 11 Mayıs'ta. Otelin adı Cornelia Diamond Golf Resort mu neydi galiba. Valla gelirsen tanışmış oluruz. Ben ilk defa Antalya'ya gidicem mutlaka bir gün şehire ineriz eşimle, o ara tanışma fırsatımız olur inşallah.
Ben yatayım artık arkadaşlar. Hepinize keyifli sürüşler, ve bol eğlenceler diliyorum. Mangalın kokusu gelmeye başladı sanki burnuma Yarın ararım sizleri... Görüşmek dileğiyle...
..::.. GO ..::..
Devrim söz vermeyeyim ama fırsatım olursa gelirim abi. Ararım gelme durumum olursa seni. Aksilikler çıkıyor o yüzden planlar aksıyor. Mesela dün avizelerin takılması lazımdı adam gelmedi bu akşama kaldı, bi sandalye bekliyorum 2 gündür gelecek güya hala bekliyorum. Yemek odasının eksikleri için 3 kere geldi adamlar hala tamamlayamadılar. Neyse sizinde kafanızı şişirmiyim gece gece. Böyle aptal aptal aksaklıklar olduğundan tüm zamanım ölüyor maalesef. Ama dediğim gibi fırsatını bulursam gelirim Devrim.
..::.. GO ..::..
sensiz eksik olacak orhan..
izmit yolcuları günaydın.. burak ve orhan bütün gece sizle uğraştım rüyamda.. son anda gelmeye karar vermiştiniz.. yoksa süprizmi yapacaksınız? valla çok kötü oluyo ya birimiz bile eksik olunca.. inşallah birdahakine..
devrim umarım bekletmem sizi çok.. beklemeyin demeyeceğim birlikte gitmeyince tadı olmuyor acıktım mı ne? bende evden çıkıyorum şimdi derse.. görüşürüz...
günaydın arkadaşlar.ben dün bilgisayarın başında uyuyakalmışım.
murat abi senin askerlik zamanında katıldığın efes tatbikatı olacak efes 2009.bir o kaldı.o da bitince kuş gibi özgür olacağım.
evet bugün büyük gün.bol bol resim çekmeden gelmeyin.birde herşeyden önce güvenlik.en başta bu abilerim kardeşlerim.merakla resimleri ve yorumlarınızı bekliyorum.
birde sorum olacak...yolda giderken debriyaj telimiz koparsa debriyajsız nasıl devam ederiz yola?bilgisi olan arkadaşlarımızın paylaşımlarını bekliyorum.görüşmek üzere.
orhancım o tarihlerde ben antalyada olamayacağım.çok üzgünüm.ben en erken haziran başı gibi gidebilirim ancak antalyaya.malum tatbikat hazırlıkları.ama güzel kardeşim ve güzel yengem sizlere iyi eğlenceler şimdiden.gezilecek yerler konusunda fikir verebilirim.ayrıca herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız yine muhattabınız olurum.kardeşlikler bugünler için vardır dimi?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)