Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    İyisiniz ne diyim.. Gezi üzerine gezi planları OHHH.
    İstanbullu olmanın avantajları...
    Arkadaşlar bence bir liste yapın. Alt alta gelenler diye isimleri buluşma saatini ve gezi yerini not edin. Gelmek isteyende o listeyi alıp adını eklesin. Böylece bir bakışta kaç kişi olmuşsunuz kimler gelicek 2 sn .de belli olur..
    Ne diyim; allah tekerinize taş değdirtmesin.. Eğlenceli geziler ama fotoraf makinasını unutmayın ki; bizlerde gezmiş kadar olalım...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyisiniz ne diyim.. Gezi üzerine gezi planları OHHH.
    İstanbullu olmanın avantajları...
    Arkadaşlar bence bir liste yapın. Alt alta gelenler diye isimleri buluşma saatini ve gezi yerini not edin. Gelmek isteyende o listeyi alıp adını eklesin. Böylece bir bakışta kaç kişi olmuşsunuz kimler gelicek 2 sn .de belli olur..
    Ne diyim; allah tekerinize taş değdirtmesin.. Eğlenceli geziler ama fotoraf makinasını unutmayın ki; bizlerde gezmiş kadar olalım...
    Selka üzdün şimdi beni. Birdahaki Rota orta nokta olsun ne dersin.

Antalya izmir ve çevre iller toplansanız Bi balıkesir mi olur Bursamı Olur Çanakkalemi olur be bileyim Bişekilde toplansak süper olur.

Ayrıca teklifin harika belki ilk olarak kendi ismimi yazıyorum gelmek isteyen listeye eklensin.

1. Harbiturk - Avrupa yakası
    2. ?
    3. ?
    4. ?
    5. ?
    6. ?
    7. ?
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    2.emekkoray
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.emekkoray
    Bütün listeyi kopyalayıp kendi adını ilave edeceksin ki karışıklık olmasın .

2. emrekoray - Balıkesir
    3. ?
    4. ?
    5. ?
    6. ?
    7. ?

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    2. emekkoray - Darıca
    3. Draggy ve Yasmin , Acıbadem
    4. nightshift-Avrupa
    5. ?
    6. ?
    7. ?

draggy ben alabilirim dostum aslında
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bugun sirkecide çanta sordum

mrockun motorundaki çantalara çok benziyordu.

Sadece arka çanta 60 ytl idi 35-40-45 olan çantalarda vardı ve cok beğendim.

Yan çantalarda 50 civarı.

Sanırım 100 ytl ye takim çanta alınır iki yan ve bir arka

sosis de 30 ytl

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Harbi türk gv 250 yeni olduğu için 23 tl seyhan 150 c 2004 model 27 tl Şİmdi tekrar baktım policelere ...

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harbi türk gv 250 yeni olduğu için 23 tl seyhan 150 c 2004 model 27 tl Şİmdi tekrar baktım policelere ...
    Hayır yeni değil 2005 model.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Benim gv yeni 23 tl, seninki de 2005 model olduğu için 27 tl olması gerekirdi.Benim Seyhan la kıyaslandığında..
    Sigortalar özelliştikten sonra fiyat karmaşası devam ediyor aynı sigorta şirketi bile olsa farklı acentelarda farklı fiyatlar olabiliyor serbest piyasa mantığı yani
    kısaca uyanık olmak lazım..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    şöyle haftasonu balıkkkesir,bursa falan yaklaşsanız gelecem walla
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    gv250
    Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim gv yeni 23 tl, seninki de 2005 model olduğu için 27 tl olması gerekirdi.Benim Seyhan la kıyaslandığında..
    Sigortalar özelliştikten sonra fiyat karmaşası devam ediyor aynı sigorta şirketi bile olsa farklı acentelarda farklı fiyatlar olabiliyor serbest piyasa mantığı yani
    kısaca uyanık olmak lazım..
    bende gvyi yeni aldığım için sigortayı yeni yaptırdım 2hafta önce 49tl 25model motorun fiyatıyla aakalı zaten modeliyle değil
    aşk...

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şöyle haftasonu balıkkkesir,bursa falan yaklaşsanız gelecem walla
    Bencede rotayı biraz bursaa balıkesir tarafına değiştirsek izmir bölgeside gelir manyak güzel bir toplantı olur derim .

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    izmit gezisine gelebilmeyi çok isterdim ama az önce telefon geldi bayiden. motor bugün gelmiş ama ruhsat işlemleri pazartesi öğleden sonrasına kaldı dediler. akşam iş çıkışı gidip bakacağım motora.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Arkadaşlar Cumartesi gezide hepinize iyi eğlenceler ben maalesef gelemiyorum :( Cumartesi motorun temizliği, bakımı, egsoz için polisaj vb yöntemleri iyice araştırmak için maslak ziyareti, kurs ... birsürü işim var
    Dilekçeyle başvurdum cumartesi günü 24 değil 30 saate uzatılsın diye çünkü yetmeyecek bana :D:D
    İleride gezilerde kesin aranızdayım, bu seferlik fotoğrafları bekliyorum
    [B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung GV250
    arkadaşlar, nedir benim bu motosikletten çektiğim bilmiyorum. daha önce de dediğim gibi. benden önceki sahibi hiç mi hiç bakmamış; acısını ben çekiyorum.

buradan ikinci el motosiklet alacak bütün arkadaşlara, satın almadan önce iyi bir ustaya göstermelerini tavsiye ediyorum. yoksa benim gibi uğraşır durursunuz.

bakmayın böyle şikayet ettiğime, bir yandan da motosikletle uğraşmaktan büyük keyif alıyorum. ;)

şimdi size bir sorum daha olacak, geçen hafta aküm bitmiş olarak buldum motosikletimi. söktüm aküyü götürdüm şarj ettirmeye. sonra taktım aküyü, ışıkları falan her şey çok güzel çalışıyordu.

beş altı gün geçti üzerinden, bugün havaların şahane olması ile ilk defa motosiklete binip sezonu açayım dedim. fakat motosikletin aküsü tamamen bitmiş yine, hiçbir tepki vermiyor alet. ne ışıklar yanıyor, ne de başka bi şey.

şarj ettirdiğim yere sordum, tekrar şarj etsek tutmayabilir dedi. ben de yücel motoru aradım, orijinal akü fiyatı sordum. 180-190 lira fiyat verdiler. aküyü şarj ettirdiğim yerde de 120 lira civarında akü fiyatları.

ben nereden akü alayım, hangisi daha sağlıklı olur?

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    devrim tırlamı geleceksin
    bence muratta vardır mangal nede olsa anadolunun en hızlı mangalcısıdır kendisi

bu arada ben yarın saat 10,00 da eminönü arabalı vapurda olacağım harbi türk istersen sende sahile ak 9,30 gibi yolda buluşur dewam ederiz istersen göz hastanesi (galeria) nın ordaki benzincide.
    Ordan istanbul motora geçicem sisibar taktırcam artık, 11-11,30 gibi yola çıkarım devrim senlede bostancı köprüsünün altında buluşuruz ordan dewam ederiz...
    burakcım sen napcan teklifim hala geçerli eğer benimle geleceksen senide kozyatağı e-5 den alırım

ha bu arada kimse içecek birşey almasın içecekler benden
    itiraz istemem ona göre

Motosikleti
    queequeg ben aldığım akünün markasını bile bilmiyorum.. 50 liraya aldım ustam önerdi.. ama benim içimde yuasa 12-9 akü kaldı.. buna bişey olursa ondan alıcam yaptığım araştırmalar sonucu en iyisi yuasa gibi geldi.. İSTANBULLU ARKADAŞLAR ; gebzeden kaç civarı geçeceksiniz?

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    queequeg ben aldığım akünün markasını bile bilmiyorum.. 50 liraya aldım ustam önerdi.. ama benim içimde yuasa 12-9 akü kaldı.. buna bişey olursa ondan alıcam yaptığım araştırmalar sonucu en iyisi yuasa gibi geldi.. İSTANBULLU ARKADAŞLAR ; gebzeden kaç civarı geçeceksiniz?
    abi yücel motordan almış benim arkadaş da, yuasa vermişler aküyü. sanırım ben de yarın alacağım oradan

Motosikleti
    hayırlı olsun şimdiden benim motorda aynısını yaptı.. şarj ettikten 6 gün sonra tekrar bitti.. yeni olanı taktığımdan beri problem yok.. orjinali 12-8 di.. ben 12-9 taktım.. ustanın önerisi..

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    koraycım sanırım saat 13,00 gibi geçeriz ordan ama evdeki hesap çarşıya uymaz pek ama biz bostancıdan yola çıkarken sana mesaj atarız ya da ararız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler