Sanırım pazar daha ıyı olacak olmadı bir hafta erteleyelım derim
Sanırım pazar daha ıyı olacak olmadı bir hafta erteleyelım derim
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
perioğlu teşekkürler
Maslak sanayide yücel motorr var onların bildiği bir yer varmış aynı sanayide ama adamlar harleylere yapıyorlarmış sisibar koruma demiri filan ama sanırım fiyat da ona göre bu da işime gelmez:(
yücel motor eski hyosung servisidir bilginiz olsun...
adamlar en iyilerineden biriymiş biraz araştırma yaptımda. umarım sisibarı halledebilirim çok sıkıntılı oluyor böyle sevgilimi alıp bi gezemedim daha :(
bu arada arkadaşlar ben 13,5 litre benzin koydum fullendi.
330km yapmışım o günden beri ve gösterge kırmızıya yaklaştı. sanırım bi 50 daha giderim daha hiç denemedim nereye kadar gider diye ama bakalım???
bu arada gazlamalar da yaptım. sizinkiler rodajda olduğu için şu an çok yakıyordur yavaş yavaş toparlar arkadaşlar
enjoy your ride and enjoy forever
Herkese merhabalar. Siteyi uzun süredir takip ediyordum. Sonunda üye olabildim. Şu an Keeway Superlight kullanıyorum. Yaklaşık 2 aydır motoru büyütmeyi düşünüyordum. En sonunda GV250 almaya karar verdim ve bugün bayiye giderek GV250 siparişimi verdim. Cuma veya pazartesi yeni motoruma kavuşacağım bir aksilik olmazsa. Gezi ve organizasyonlarda görüşmek üzere.
merhaba thin lizzy
hayırlı olsun yeni motorun eminim pişman olmayacaksın seni mutlu edecek güzel bir karar vermişsin
kazasız belasız kullanman dileğiyle tabi korumaların tam olsun kask mont vs.
istanbulun neresinden???
ben avcılardayım adım tarkan
thin lizzy, hoşgeldin...
İyi bir tercih yapmışsın seni üzmeyecektir emin olabilirsin. Motorun şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Motoruna kavuşunca mutlaka buluşmalarda görüşür tanışırız. İstanbul'un neresindensin? Kaç yaşındasın? Ne iş yaparsın? biraz kendinden bahset tanıyalım seni
..::.. GO ..::..
ikinize de çok teşekkür ederim. yaşım 29. bostancı'da oturuyorum. beyoğlu'nda çalışıyorum. elektrik-aydınlatma üzerine.
hayırlı olsun thin lizzy, inşallah kazasız belasız kullanırsın.
nightshift, abi ben de sisi bar yaptırmak istiyorum. eğer uygun fiyatlı bulabilirsen aklında bulunsun, ikimiz yaptırınca belki fiyatta biraz indirim yaparlar.
thin lizzy hoşgeldin.. buluşmalarda tanışırız artık.. gv 250'n hayırlı uğurlu olsun..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
thin lizzy hoşgeldin, motosikletin hayırlı olsun.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
thinlizzy sende bu sitenin cazibesine katılanlardansın anlaşılan ben de 15 gün önce gv 250 sahibi oldum . Hayırlı olsun doğru ve isbetli bir karar diye düşünüyorum. Sağlık ve mutluluklar içinde binlerce km ler yapman dileğim ile..
allah kaza bela göstermesin cümlemize..
Aranızda sigorta yaptıran varmı yakınlarda
Trafik sigortası yaptırdım 2005 model Hasarsızlık indirimli.
48 TL.
Viceroy gv650 için 27 TL dedi Sağlam bir kazık yedim galiba İsviçre Sigorta
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Tarkan ben sizi dört gözle bekliyorum.Benim anladığım cumartesi günü çoğunluğa daha uygun.Evet Burak bizi unuttu gibi gözüküyor.
Bu arada Öznur 'u gördüm sanki on-line listesinde.
eğer okeyse ben geliyorum ama yanlız geleceğim sevgilim malesef yine gelemeyecek. bu arada şile gezisinden kutay okan murat ve mehmete haber gönderdim ama ses çıkmadı henüz haberin olsun olmazsa yarın telefon açarım senin için mahsuru yoksa
Hayır kesinlikle bir sakıncası yok.Buradan yayınladığımıza göre bu açık bir davettir ve okuyan her arkadaşım davetlidir.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)