Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Tarkan mangal daveti herkese açık ve anladığım kadarıyla cumartesi günü olacak gibi gözüküyor.Burak ile Koray 'da yaklaşık senin saatinde çıkabilecekler gibi, gelecek diğer arkadaşlarda kendine uygun zamanı ifade ederlerse ortak bir ortak bir buluşma saati çıkacak gibi.

Devrim sizin durumunuz nedir?Geleceksiniz değilmi?Gelirken ön cam bağlantı parçalarınıda getirebilirmisin

Motor koruma demirini benim yaptırmam için bir numune ve 2-3 iş gününe ihtiyacım var ve her ikisinide bulamıyorum.Orhan ile dün konuştuk ve 150 TL ye yaparsa Çağlayan 'daki ustaya demirleri yaptırmayı düşünüyoruz.Şu anda Orhan ve ben iki kişiyiz. Katılmak isteyen varsa bugün haber versin, akşama telefon edip pazarlık ve siparişi konuşacağım.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Devrim yine döktürüyorsun abi aksesuar konusunda

Arkadaşlar benim gelebilmem biraz zor gibi gözüküyor İzmit'e cumartesiye, karşıya geçmemiz lazım nişanlımla alışveriş için. Size iyi eğlenceler diliyorum bir sonraki sefere inşallah ben ve eşimde katılırız size.

Evet arkadaşlar koruma demirini yaptırmak isteyen varmı başka? Ben ve Murat varız şuanda Koray'da bize katılacaktır, ona göre bir sayı çıkarılım ki akşam Murat adamla pazarlık yapacak.
    ..::.. GO ..::..

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    murat cumartesi olursa kesin gelirim ama +1 olucam bu sefer inşallah. bu arada ben önce sisibarı halletmem lazım koruma demirine daha sonra bakacağım
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    -
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim aksesuar gani gani oldu da bazıları ABD ye özel v-star serisi için yapılmış bazıları olmuyor, bir de onları monte edeceğim zamanı ve yeri bulabilsem Mayıs sonunda komple revizyondan geçireceğim motoru Edirne de, vidalar dahil bir çok şeyi değiştireceğim Bu arada Orhan pazar günü müsaitsen eşinle beraber Çamlıcaya gel misafir edelim bizim tesislerde Eşleri de tanıştırmış oluruz
    Devrim söz vermiyim ama gelmeye çalışırız, teklifin için çok teşekkürler iyi olur eşleri tanıştırırız dediğin gibi. Gelebilirsek ararım seni telefonla yerin tarifi için

UMITU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Selçuk,

Çok büyük geçmiş olsun. Umarım şimdi herşey yolundadır. Tekrar hoşgeldin (tekrar, çünkü daha sen gelmeden henüz önceki sayfalardan birinde söylemiştim) Fotoğrafı çektiğin tam lokasyon neresi büyükçakıl gibi görünüyor ama tam emin olamadım.
    Emrah fotoğrafın çok hoş olmuş.
    arkadaşlar,bir de şu 4 nisan tarihli gezinizin fotoğraflarına nereden/nasıl bakabileceğimi tarif ederseniz sevinirim. tşekkürler

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    UMITU link bu arkadaşım

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...04-2009-a.html

devrim sizdemi geç yola çıkacaksınız arkadaşım???
    ben biraz erken saatte İstanbul motora uğramayı düşünüyorum ve sisibar taktırabilirim? napiyim artık gerekirse bayılcaz parayı...
    enjoy your ride and enjoy forever

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    merhabaaaa... devrim ; eski avcılardanımdır ben.. av etine bayılırım.. bu arada koruma demiri için önce devrimin koruma demirini deneyeceğim.. bu gün 40 liraya öncam buldum ama tam uymadı :( orhanım ; üzüldüm gelememene ama son güne kadar bir umut bekliyorum senden haber.. bi türlü tam kadro olamıyoruz... ama ne yapacaksın hayat... az kaldı gadaşım düğünede ben bile heyecanlandım şimdi.. BEYLER ; ben ancak 1 gibi yola çıkabilirim sonradan katılırım size.. umarım hava güzel olur cumartesi.. BU ARADA ; bu gün gebzede bir güzel arkadaşla daha tanıştım tesadüfen m.t den.. nicki: ARBETUS.. cruiserci o da..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    -
    Koray'ım kardeşim dediğim gibi gelemeyeceğim ama aklım sizde olacak emin olun. Koruma demiri için senin adına da pazarlık yapalım demiştim aslında, Murat bu akşam adamı arayacaktı, fiyatı biraz daha aşağıya indirebilmek için.

Motosikleti
    olur gadaşım benide sayın.. olmadı 2 tane koruma demirim olur

Motosikleti
    devrim bu gün ustaya sordum dragstar demirini uydurabilirmiyiz diye görmem lazım ama yaparız dedi.. e sen nasıl getireceksin onları..? özledim hepinizi .. artık havalar düzeliyor ya.. her hafta sonu yapsak şu buluşmaları..

Motosikleti
    neyseki sağ salim gittiniz geldiniz .. tecrübe oldu bakalım denk gelecekmi demir merak ettim.. cruiserci diğer arkadaşlarada haber verseydik izmit buluşmasını.. belki onlarda gelir...

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    İstanbul'lular bu kadar gezi muhabbeti döndürdünüz 7 tane GV'yi yanyana koyamadınız yahu!
    Bu arada umarım çok katılımlı bir gezi yaparsınız da resimlerinize zevkle bakarız..
    Topic başdöndürücü yahu, 1 gün bakma en az 4 konu kaçıyor...
    Facebook da bende üye olmak isterim. Selçuk Kaya diye çıkıyor. Davet bekliyorum..
    UMITU teşekkür ederim. Orası Kekova-Finike arası bir yer muhteşem. Deniz akvaryum gibi. Etraf ve plaj bembeyaz çakıllar ile dolu. 10 metreden su altı gözlüksüz cam gibi. Tek kelime ile sessiz dalgasız bir koy..
    Arkadaşlar bugün kü gezimden sizlere bahs etmek isterim ancak resim yok. Eşimle 200 km kadar yol aldık. Antalya-Karacaören-Bucak-Antalya yaptık. Oldukça keyifli ve eğlenceli idi. Bu arada toplamda 255 km ile tam 10 litre yakıt yaktım. Yani 10/2,55= 3,92 lt/100 km de demek oluyor. Ama hiç uslu durmadım. Karacaören'e kadar 120 yi dayadım. Sadece Karacaörenden Bucak'a geçerken Toros Dağları zirve yaptım. İŞte o ara yaklaşık 50 km sabit 80-90 km lik hızım oldu. Ama Bucak- Antalya arası dümdüz kitap gibi bir bölünmüş yol var. Gene 120 dayandı. Artçılı ve en az ekstra 15 kg yük ile yakıt 3,92lt çıktı. O da km de 11,725 Ykrş yapar ki bence çok değil.
    Ayrıca bence ekonomik mode ile sürekli 90km de artçısız 3.50 lt çok rahat elde edilebilir.
    Ne diyeyim ki; GV250 mi çok seviyorum; bugün eşimle beni çok eğlendirdi yakıtta cabası...
    Hadi İstanbulluar bekliyorum toplu en az 10 GV li resimlerinizi bekletmeyin..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

crazy0911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam motorlara karşı bir sempatim var ve bu gerçege çevirmek istiyorum bunun içinde 4000 tl gibi bir bütce ayırdım ve motor konusunda acemiyim şimdi acemi biri olarak bana maxsi motorlardan hangisini önerirsini ve ikinci el düşünüyorum nexus 250 ve burmang 400 ler ilgimi çekiyor yalnız bu paraya fazla km yapmışlar var bir motorum ömrü nedir her yönden şimdi heves vardedik alınca arızalardan dolayı motordan sogumak istemiyorum cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Motosikleti
    selçuk doğru söylüyorsun birtürlü toplanamadık.. ama herkes yoğun çalışıyor ve aynı anda müsait olamıyoruz.. umarım bu hafta sonu çoğunluk toplanır.. benim amcam antalyada öğretmendi emekli oldu.. onunlada konuştuk bugün hava iyiymiş azıcık atıştırmış.. burada yaşayan herkes antalyayı ve sesin gezileri kıskanıyor..

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    crazy0911 ben 7 ay önce sıfır Hyosung GV250 aldım. Şu an 5250 km deyim. Hiçbir sorun yaşamadım. Bazen konu olan gaz kesmeler hariç ki; ben o kadar rahatsız olmadım. Motosiklet tecrübem bana önce senin neye ihtiyacın var onu belirlemen gerektiğini söylüyor. Gerisi kolay..
    Bence araziye giderim dere tepe bayır tarla der isen; CROSS
    Yok ben hem asflat hem arazi dersen; ENDURO
    Yok ben asfaltıçıyım asfalttan inmem birazda gösteriş, biraz ehli- keyf dersen; CRUISER
    Yok trafik beni bezdirdi bıktım park sorunundan dersen; mini scooter
    Tamamen keyf ve rahatlık dersen; MAKSİ SCOOTER derim.
    Ben senin yerinde olsam eğer Cruıser cı isen o bütçe ile GV250 derim. Maksi scooter cı isen; Suzuki BURGMAN 400cc ama 15000 km yi ben geçmem.. Endurocu isem RAMZEY QY200cc ler oldukça iyi o bütçe ile üstüne en az 1500 lirada para kalır..

Koray buralar gerçekten çok hoş... Umarım hayalim inşallah İstanbulda toplanıp buralarda toplu sürüş yapar bende rehberiniz olurum... Yaw.. Hayali bile muhteşem koraycığım..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    -
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Facebook da bende üye olmak isterim. Selçuk Kaya diye çıkıyor. Davet bekliyorum..
    Selçuk ekledim seni, kabul edince grup davetini de göndereceğim.

Bu arada bahsettiğin İstanbul'dan Antalya'ya grup şürüş fikri bile muhteşem gerçekten. Bu arada bende 11 Mayıs'ta balayına Antalya Belek'e geliyorum. İnşallah tanışırız Antalya'da olursan sende o tarihte.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Selçuk bey sizizin yakıt ve bilgilendiri deneyimlerinizden istifade ettiğimi bir kez daha ifade ederek henüz 14 günlük olan motorumla hem rodajı tamamlamak hemde ne yaktığını mrak ettiğim için şehir içi ve şehir dışı olmak üzere iki kez depoyu doldurdum
    Sonuç: ilk depo o-250 km arasında şehir içinde durkalk ve kıs amesafeli sürüşlerde 248 km de 11 lt yani 4,32 lt/100 km
    ikinci depo izmit- kandıra - ağva ve geri dönüş oradan gölçük-izmit toplam 250 km 9,14 lt benzin yani 3,65 lt / 100 km
    veriler şimdilik kalbüratörlü ile enjeksiyonlu arasında pek fark yok gibi gösteriyor.
    Keyifle yol almak ve tatlı bir haz almak da cabası
    kalın sağlıcakla..

crazy0911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    crazy0911 ben 7 ay önce sıfır Hyosung GV250 aldım. Şu an 5250 km deyim. Hiçbir sorun yaşamadım. Bazen konu olan gaz kesmeler hariç ki; ben o kadar rahatsız olmadım. Motosiklet tecrübem bana önce senin neye ihtiyacın var onu belirlemen gerektiğini söylüyor. Gerisi kolay..
    Bence araziye giderim dere tepe bayır tarla der isen; CROSS
    Yok ben hem asflat hem arazi dersen; ENDURO
    Yok ben asfaltıçıyım asfalttan inmem birazda gösteriş, biraz ehli- keyf dersen; CRUISER
    Yok trafik beni bezdirdi bıktım park sorunundan dersen; mini scooter
    Tamamen keyf ve rahatlık dersen; MAKSİ SCOOTER derim.
    Ben senin yerinde olsam eğer Cruıser cı isen o bütçe ile GV250 derim. Maksi scooter cı isen; Suzuki BURGMAN 400cc ama 15000 km yi ben geçmem.. Endurocu isem RAMZEY QY200cc ler oldukça iyi o bütçe ile üstüne en az 1500 lirada para kalır..

Koray buralar gerçekten çok hoş... Umarım hayalim inşallah İstanbulda toplanıp buralarda toplu sürüş yapar bende rehberiniz olurum... Yaw.. Hayali bile muhteşem koraycığım..
    selam teşekürler bende maxsi düşünüyorum dag tepeyle işim olmaz şimdilik kartal üsküdar kadiköy gidecegim yerler gillera nexus 250 ler çok hoşuma gidiyor ama fiyatları uçuk

Motosikleti
    GV250 2009
    bende bir sorun var o zaman bugün benzin doldurdum 179km de 9 litre falan olmuştu. rodaj bitsin bir an önce götüriyim.

Motosikleti
    gv250
    Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar buluşma cumartesi olursa gelebilirim ama 2.30 gibi ancak oralarda olurum.kız arkadaşımla gelmek istiyoruz.
    Pazar olursa malesef gelemeyeceğim inşallah cumartesi olurda yine hep beraber oluruz hem herkez gelebilir diye düşünüyorum...
    son durum nedir ???
    gerçi herkez anadolu yakasında ordan toplanıp gideceksiniz sanırım. ben geç gelirsem artık tek motor takılırım

harbitürk ben cumartesi sabahtan çok zor gelirim. avrupadada sadece sen ve ben varız şimdilik.

Bu arada murat diğerlerini çağıracakmısın???

perioğlu maslakta yücel motor var bildiğim peki sissibar yapan varmı???bilgin varsa bilgilendirirmisin???
    merhaba arkadaşım bitane yer var çok kaliteli malzeme kullanıyorlar ve çok pahaı iş yapıyorlar ben çanta diktirecekim 500 istediler ama hakiki deri.oto sanayiinde sarıyer börekçisinin üstünde yer
    aşk...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)

Bu Konudaki Etiketler