Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    harbitürk evet hatta sen yanımdan geçtikten sonra kornaya falan bastın ben seni hatırladım ben eldiven giyiyordum kornaya basamadım
    enjoy your ride and enjoy forever

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    izmit buluşması için eğer cumartesi olursa 1 den sonra çıkabilirim eğer pazar olursa 3 ;30 dan sonra çıkabilirim.. eğer hava iyi olursa mutlaka gelirim.. biraz sonradan katılmış olurum ama olsun...
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    Hyosung GV250
    orko fotoğraflar şahaneymiş, çok kıskandım sizi. ne yazık ki haftasonu çalıştığım için ben dahil olamıyorum. :(

hazirandan sonra eğer buluşma olursa, ona dahil olup sizle tanışmak isterim.

bir de arkadaşlar, benim de krom kaplama yaptırmam gerekiyor egzos'a. maslakta yapan yer biliyor musunuz?

bi de sorayım, facebook'da falan gv250 grubunuz var mı arkadaşlaR?

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Orhan resimler çok hoş. Bende kıskandım vallahi.. Ama bu konuda güney batı Anadolu ile yarışmamanızı tavsiye ederim..
    Yok hoş resimler... İyi eğlenilmiş keyifli olmuş..

Alın bende de bir tane...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Eyvallah Selçuk, doğru söylüyorsun ben gidip göremedim ama ablam tüm Güneydoğuyu ve Güneybatı Anadoluyu gezmiş biri olarak sürekli söylüyor oraları git gör diye. İmkanım elverdiği bir zaman mutlaka gitmeyi düşünüyorum.

queequeg, Evet dün geziden sonra perioğlu (Muhterem Sarıoğlu) facebook'ta GV 250 grubu kurdu, bende dahil oldum gruba. Koray kardeşimin facebook hesabını bildiğimden ona davetiye gönderdim. Buradan duyurayım.

Arkadaşlar Facebook'ta GV250 grubu kurduk, katılmak isteyen tüm dostlara duyurulur. Listemde olmayanlara nasıl davetiye gönderilir bilmiyorum o yüzden beni listenize eklerseniz grup daveti atabilirim yada başka bir yolu var mı tam olarak bilmiyorum.

Orhan Yücal, olarak aratırsanız beni bulursunuz
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah Selçuk, doğru söylüyorsun ben gidip göremedim ama ablam tüm Güneydoğuyu ve Güneybatı Anadoluyu gezmiş biri olarak sürekli söylüyor oraları git gör diye. İmkanım elverdiği bir zaman mutlaka gitmeyi düşünüyorum.

queequeg, Evet dün geziden sonra perioğlu (Muhterem Sarıoğlu) facebook'ta GV 250 grubu kurdu, bende dahil oldum gruba. Koray kardeşimin facebook hesabını bildiğimden ona davetiye gönderdim. Buradan duyurayım.

Arkadaşlar Facebook'ta GV250 grubu kurduk, katılmak isteyen tüm dostlara duyurulur. Listemde olmayanlara nasıl davetiye gönderilir bilmiyorum o yüzden beni listenize eklerseniz grup daveti atabilirim yada başka bir yolu var mı tam olarak bilmiyorum.

Orhan Yücal, olarak aratırsanız beni bulursunuz
    ekledim abi seni facebook'da, grup daveti de yollarsan sevinirim

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Demek oluyor ki bu pazar İzmit yapıyoruz ( Niye izmit bilmiyorum )

Tamam sabah 09:00 da buluşalım.

Ufak ufak gideriz gelecek olan arkadaşlar Avrupa yakası Merter Migros Da buluşup 09:15 de yola çıkarız

Anadolu yakasından geçeceğimize göre oradaki yeri de siz söyleyin.

Gelin veya gelmeyin ben kesin çıkıyorum yola ( Hava muhalefeti herşeyin sonu olacaktır ) Ve Allahtan başka birşey olmazsa.

İki hafta önce karamürsel yapmıştım Feribottan bi foto koyayım Gezi temsili olsun

Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    gv250
    Alıntı queequeg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orko fotoğraflar şahaneymiş, çok kıskandım sizi. ne yazık ki haftasonu çalıştığım için ben dahil olamıyorum. :(

hazirandan sonra eğer buluşma olursa, ona dahil olup sizle tanışmak isterim.

bir de arkadaşlar, benim de krom kaplama yaptırmam gerekiyor egzos'a. maslakta yapan yer biliyor musunuz?

bi de sorayım, facebook'da falan gv250 grubunuz var mı arkadaşlaR?
    arkadaşım ben maslak atatürk oto sanayiindeyim tanıdıklarım var nikelaj,da kromaj,da yaptırabiiriz.http://www.facebook.com/photo.php?pi...id=71049883705
    aşk...

R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Akadaşlar merhaba;

Solmyr motosikletimi 5.000-8000 d/d arası kullanıyorum.Yolun düz/eğimli olması, rüzgar, artçı v.b. etkenler deviri sabit tutmanı engeller.Özetle yola ve yüke göre motorun sesinin rahat çıktığı, gaz verdiğinde hemen tepki alabileceğin bir devir seçersin.

Alomatik geçmiş olsun..Ne oluyor bize böyle, iki gün de iki atlatılmış kaza.Klişe olmaz umarım, bir uyarıda bulunacağım.Yeni motosiklete başlamış arkadaşlarım boş bir alanda kendinizi yeterli hissedene kadar panik fren çalışın lütfen.Ön ve arka frenlere aynı anda ama tekerlekleri kitlemeden durabileceğiniz en kısa mesafeyi defalarca deneyin, faydasını göreceksiniz.

Selka yaşadığın yere imreniyorum.Biz burada sanayinin bütün yükünü çekerken sen orada mis gibi tabiatta huzur buluyorsun.Yayınladığın resimdeki manzara çok hoş.Bana uygun biriş bul, bende Antalya 'da yaşamak istiyorum.....

Tarkan, Burak, Devrim, Orhan bu hafta İzmit' e mangala geliyorsunuz değilmi ?Perioğlu , Harbitürk ve Alomatik lütfen sizde gelin.Tanışmak için vesile olur.Mitmuallim sende katılırsan sevinirim.Eşli gelmekte sakınca olmaz, ben eşim daha mutlu oluruz.İzmit buluşması için Burak ve Koray 'ın mazereti dolayısıyla cumartesi günü daha uygun gibi gözüküyor.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

Motosikleti
    izmit çünkü murat ( rebel) mangal show yapacak harbiturk ama bak eğer ben gelmeden bitirmeyin herşeyi.. benim oraya gelmem 5 i bulur(eğer pazar günüyse).. lütfen erken dağılmayın..

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben cumartesi de uygunum Diğer arkadaşlarda bilgi verirse programı netleştiririz.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    -
    queequeg, ekledim seni ve davet gönderdim sana da

Arkadaşlar İzmit için söz veremiyorum ben ama elimden gelen tüm imkanları zorlayacağım inanın.

Bu arada şu koruma demiri işini Murat'la konuştuk ve Çağlayandaki yer ile konuşup orda yaptırmaya karar verdik. Çünkü şöyle bir hesap yaptık kendimiz yapmaya kalkınca 100 lira gibi bir hesap çıkıyor ortaya. Tabi bu hesap herhangi bir aksilik çıkmaması durumda oluyor. Diyoruz ki, kaç kişi almak istiyor bu koruma demirinden ona göre almak isteyenler için adamı arayıp pazarlık yapalım. Murat telefonda 150 liraya kadar çekmiş sayımız artarsa biraz daha indirim yaptırabiliriz sanırım.

Evet arkadaşlar koruma demiri yaptırmayı kimler istiyor? Bir sayı çıkarmak istiyorum ortaya

Motosikleti
    gadaşım valla yapabilsen ne güzel olur.. hep beraber olsak.. bide cumartesi lursa tadından yenmez benim için.. ama pazarda olsa gelmeye çalışıcam.. bu arada facebook taki gruba üye oldum hemen.. ne iyi etmişsiniz onu açmakla..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    bende eski GV250 ci olarak facebook GV250 fana üye oldum yaşasın mayısta toplu buluşma yapılsın hepinizle tek tek tanışmayı çok isterim.Makine uzun yol istiyooo kesmiyo artık kısa mesafeler.... gelicem yanınıza yaaa akşamüstü turlamaya çıktım az daha eskişehire giriyordum.15KM kalmıştı U atıp geri geldim

[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    -
    Emrah atla gel valla, hem tanışır hemde grup sürüşü yaparız

Eee senin gibi adamı kesmez şimdi şehiriçinde dolaşmak, hemde altında 650 cc varken

Motosikleti
    emrah ilk seninle tanışmıştık.. çok uzun zaman oldu özledim.. bencede gelmen lazım artık.. orhanın dediği gibi 650 yi kesmez minik turlar..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrah atla gel valla, hem tanışır hemde grup sürüşü yaparız

Eee senin gibi adamı kesmez şimdi şehiriçinde dolaşmak, hemde altında 650 cc varken
    walla orhan abi,koray abi böyle arada mesafe olunca ayrı gayrı olmuo aklım turlarınızda şu 43 plakayı 34 lü gruba katmayı çok isterim.Bu sitede GV formu çok sıcak çok içten
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    gv 650 topicide gv 250 topicide çok samimi.. ve ben bu topic olmasaydı ben motosiklet alamazdım.. beynimi çok hazırladı.. sonra seninle tanıştık aklımdaki herşeye cevap verdin adada.. cesaretlendirdin.. orhan olmasa ben gidip almayı bırak bakmaya bile gidemezdim.. bizim motordan olmayan arkadaşlar bile kendi sıkıntılarını bırakıp bize yardıma koşuyorlar bu topicte.. nazar değmesin çok konuştum dimi?

Motosikleti
    GV 250
    Arkadaşlar işlerim dolayısıyla uzun süredir forumu takip edemiyordum...Görüyorum ki keyifler yerinde...Emrah Eskişehir e gelirken haber verirsen karşılama yaparım tanışırız şu sıralar epey bi müsaitim...
    :mrgreen:

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    arkadaşlar buluşma cumartesi olursa gelebilirim ama 2.30 gibi ancak oralarda olurum.kız arkadaşımla gelmek istiyoruz.
    Pazar olursa malesef gelemeyeceğim inşallah cumartesi olurda yine hep beraber oluruz hem herkez gelebilir diye düşünüyorum...
    son durum nedir ???
    gerçi herkez anadolu yakasında ordan toplanıp gideceksiniz sanırım. ben geç gelirsem artık tek motor takılırım

harbitürk ben cumartesi sabahtan çok zor gelirim. avrupadada sadece sen ve ben varız şimdilik.

Bu arada murat diğerlerini çağıracakmısın???

perioğlu maslakta yücel motor var bildiğim peki sissibar yapan varmı???bilgin varsa bilgilendirirmisin???
    enjoy your ride and enjoy forever

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler