Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Devrim yorumların için teşekkür ederim...

ancak 8-9 bin tl ye 2005 model bir dragstar 650 bulmak nerdeyse imkansız...evet bencede normali o ama ilanlara bakıyorumda bu dragstar sahipleri uçmuş durumda...2000 modele 9.500-10.000 civarı para isteyenler bile var bazıları o kadar saçma fiyat istiyoki garip karşılamakla birlikte komik buluyorum gülüyorum artık...belkide satmaya gönlü olmayanlar yapıyodur bunu zaten bu şekilde kesinlikle alıcı bulacaklarınıda sanmıyorum...ve pazarlığa kesinlikle yanaşmıyolar en fazla indirim yapan satıcı diretmeme rağmen fiyatı sadece 250 TL düşürdü anca acil paraya ihtiyacı olan biri denk gelmesi gerekiyo... kısaca dragstar 2. el piyasası kadar saçma bi piyasa görmedim...

valla benim acelem yok beklemedeyim ve araştırıyorum ama bi yandan sabırsızlanmıyoda değilim lakin 2000 model bir dragstarada 9.000-10.000 TL verecek kadarda değil...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    PlayLoud, dostum birde Suzuki C800'lere bakmayı düşündün mü? Ben onlarıda çok beğeniyorum
    ..::.. GO ..::..

orko_ye tavsiyen için teşekkür ederim dostum...göz önünde bulundurucam...

ancak dragstar uzun araştırmalarım sonucunda her anlamda bana yetecek bir motor olarak kafama çok fazlasıyla yattı...yani istedigim motora karar verdim ancak piyasa o kadar dengesizki insan kendini her an kazık yiyecekmiş gibi hissediyo... bu yüzden hemen bir motorda karar kılamıyorum ve şuan sadece piyasayı izlemekle yetiniyorum... şöyle modeli 2001 veya üstü temiz ve bütçeme uygun bir dragstar bulursam hemen alıcam bakalım bekliyoruz artık...hayırlısı olsun...

Motosikleti
    -
    Hayırlı olur inşallah senin için

O hissi bilirim hepimizin az çok başına geliyor, bende motor alırken öyle hissetmiştim acaba fazla mı bunun fiyatı kazık mı yiyorum diye. Hatta her alışverişte geçerli bu. Mesela 2 hafta önce Praktikerden masa ve sandalye seti aldım 109 TL'ye, bir sonraki hafta bi gittim 79 liraya düşmüş. Acayip kötü oldum. Bu hafta tekrar gittim yine 109 lira olmuş, rahatladım biraz psikolojik olarak İnsanoğlu işte acayip oluyoruz bazen

Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olur inşallah senin için

O hissi bilirim hepimizin az çok başına geliyor, bende motor alırken öyle hissetmiştim acaba fazla mı bunun fiyatı kazık mı yiyorum diye. Hatta her alışverişte geçerli bu. Mesela 2 hafta önce Praktikerden masa ve sandalye seti aldım 109 TL'ye, bir sonraki hafta bi gittim 79 liraya düşmüş. Acayip kötü oldum. Bu hafta tekrar gittim yine 109 lira olmuş, rahatladım biraz psikolojik olarak İnsanoğlu işte acayip oluyoruz bazen
    aynen valla...

bu arada bende Kartal'da oturuyorum praktikerede giderim arada bir..yakınız galiba...

R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Arkadaşlar merhaba;

Orhan koruma demiri için senin fiyat alacağın bir yer vardı, senden haber bekliyoruz.Bu yüzden Çağlayan 'daki koruma demirini beklemeye aldım.Bu arada seninle bu gün konuştuğumuz gibi, elimizde bir tane numune olsa çoğaltabiliriz.İlgilenen olursa oturup konuşalım, olmazsa Çağlayan 'dakini seninle ortak alıp bunu yine ortaklaşa bir tane daha çoğaltırız ve böylece ikimiz içinde daha ucuza malolur.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    koruma demiri olayından bizide haberdar edersiniz değilmi ? BİDE TEKNİK BİR KONUDA YARDIM İSTİYORUM ; HEP MSN MUHABBETİ OLMASIN HADİ YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR.. BİZİM EGZOSTLARIN ÜZERİNDEKİ 4 VİDA VARYA.. HANİ BAĞLANTI NOKTALARINI ÖRTEN... O 4 VİDAYI BURADAKİ HERYERDE VE TUZLADA ARADIM AMA BULAMADIM.. EĞER BULABİLİRSEM DİĞER BULUŞMADA KAFANIZI ŞİŞİREN O SESTEN KURTULACAKSINIZ.. ORJİNALLERİNİ TAKACAĞIM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koruma demiri olayından bizide haberdar edersiniz değilmi ? BİDE TEKNİK BİR KONUDA YARDIM İSTİYORUM ; HEP MSN MUHABBETİ OLMASIN HADİ YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR.. BİZİM EGZOSTLARIN ÜZERİNDEKİ 4 VİDA VARYA.. HANİ BAĞLANTI NOKTALARINI ÖRTEN... O 4 VİDAYI BURADAKİ HERYERDE VE TUZLADA ARADIM AMA BULAMADIM.. EĞER BULABİLİRSEM DİĞER BULUŞMADA KAFANIZI ŞİŞİREN O SESTEN KURTULACAKSINIZ.. ORJİNALLERİNİ TAKACAĞIM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR..
    Koray sen de benim gibi Kanuni'den iste bir ay bekle Şaka bir yana onların elinde olabilir olmazsa İstanbul Motor'a bir sormak lazım ellerinde olabilir parça
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    burak yolunun üzerimi orası? sanırım orjinalleri krom değilmiş hafif paslanmış.. ama önemli değil eğer oralardan geçersen sorarmısın?

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Koray kardeşim bu haftaiçi bir gün uğrar sorarım mutlak cadde tarafına gittiğimde

Motosikleti
    burakçım teşekkür ederim.. yol kenarındaki arabaların alarmlarını öttürmekten bıktım değiştireyim şu egzostları..

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Koray olsun sen en azından tadına vardın değişik egzosun Bizim baksana pek müdahale şansımız yokmuş

Motosikleti
    -
    Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen valla...

bu arada bende Kartal'da oturuyorum praktikerede giderim arada bir..yakınız galiba...
    Evet arkadaşım bende Kartal tamirhanede oturuyorum. Gezmeyede genelde rahmanlar ve maltepe sahili arasında takılırım. Yakınız görüşürüz mutlaka

Alıntı R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba;

Orhan koruma demiri için senin fiyat alacağın bir yer vardı, senden haber bekliyoruz.Bu yüzden Çağlayan 'daki koruma demirini beklemeye aldım.Bu arada seninle bu gün konuştuğumuz gibi, elimizde bir tane numune olsa çoğaltabiliriz.İlgilenen olursa oturup konuşalım, olmazsa Çağlayan 'dakini seninle ortak alıp bunu yine ortaklaşa bir tane daha çoğaltırız ve böylece ikimiz içinde daha ucuza malolur.
    Murat dostum, bencede öyle yapalım. Ortak alalım Çağlayandaki koruma demirini sonra isteyen arkadaşlar (Koray-Burak-Tarkan ve daha aklıma gelmeyenlerde olabilir) olarak onlarada çoğaltırız. Sonra ortak bir hesap çıkarır adam başına böleriz.

Evet arkadaşlar sezon açılıyor, kimler ortak koruma demiri alıyor bizimle

Motosikleti
    en güzeli orjinali.. 250cc bir motosikletin bu konuda çok üstüne gitmemek lazım.. orjinallerinin en arkasındaki tıpaları söktüğümdeki hali en güzeli idi.. hem sade hemde hafif patırtılı.. kimseyide rahatsız etmiyodum.. bu hafta içi değiştiricem zaman bulursam bide hava müsade ederse.. burak tekrar teşekkür ederim.. GADAŞIM ; ben yatıyorum sen yeni geldin.. koruma demiri için +1.. en azından devriminkileri bile alsam sizin yaptırdığınız yerde ayarlatırım.. ben kaçtım..

Motosikleti
    -
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en güzeli orjinali.. 250cc bir motosikletin bu konuda çok üstüne gitmemek lazım.. orjinallerinin en arkasındaki tıpaları söktüğümdeki hali en güzeli idi.. hem sade hemde hafif patırtılı.. kimseyide rahatsız etmiyodum.. bu hafta içi değiştiricem zaman bulursam bide hava müsade ederse.. burak tekrar teşekkür ederim.. GADAŞIM ; ben yatıyorum sen yeni geldin.. koruma demiri için +1.. en azından devriminkileri bile alsam sizin yaptırdığınız yerde ayarlatırım.. ben kaçtım..
    Tamam Korayım senide bizim listeye ekliyorum. Murat-Koray ve ben varız, varmı başka isteyen arkadaşlar?

UMITU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili playloud,
    suzuki c800'ü iyice araştır.Orko'nun önerisini şiddetle göz önünde bulundurmalısın. uzun araştırmalar yaptığını yazmışsın ama yine de ben c800 hakkında detaylı bilgi edinirsen dragstar konusunda bu kadar emin olmayabilirsin diyorum. Piyasada harcı alem ve basmakalıp sözlerle konuya yaklaşan çok insan var. Hele motor konusunda önyargısız olanına nerdeyse hiç rastlamadım. Bu yüzden C800'ü mutlaka derinlemesine bir araştır,motorun yanına git üzerine bir otur,mümkünse sesini (doğal sesini)bir dinle derim. Elbette demek istediğim Dragstar iyi değildir falan gibi birşey değil. Dikkat edersen c800 le ilgili de şöyle iyi böyle kötü falan demiyorum.Hiç yorum yapmadan sadece iyi incele ve emin ol derim. Ben gerçekten uzun araştırmalar yaptım bu konuda excel tabloları bile oluşturmuştum. (Honda shadow 650,shadow 750,dragstar 650,kawasaki vn 800-ki şimdi üretimden kalktı yenisi 900 olarak çıkartılıyor,artı suzuki c800 karşılaştırmalı tablolar oluşturmuştum) İnan çok farklı şeyler keşfedebilirsin böyle bir araştırmadan sonuç olarak.

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi gözün aydın Burak
    Sağol Orhan Artık en azından krom çıtalarımı takıp gezicem
    Devrim hani benim linklerim

Motosikleti
    Hyosung GV250
    arkadaşlar selam, yeni üye oldum ben.

geçen yazın başında ben de bir gv250 sahibi oldum. yanlız benden önceki sahibi çok hor kullanmış. 2006 motorun, 2008 yazında ne akü suyu vardı, ne yağı değiştirilmişti, ne de hava filtresi.

neyse geçen yaz bakıma soktum pırıl pırıl oldu. yanlız çözemediğim bir problem var. kronik mi yoksa benim motosikletimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. problem motosiklet bir kaç gün çalışmamışsa, çalıştırmayı deneyince gazı almıyor.

yani motor çalışıyor jikle ile. jikleyi kapatınca stop ediyor. jikleyi kapatıp gidondan gaz vermeye çalışınca o gazı almıyor yine stop ediyor. nedendir acaba? sizde oluyor mu böyle bir şey?

bir de, 180 sayfanın tamamını okuyamadım, kusura bakmayın daha önce yazılmışsa. istanbul zincirlikuyu civarlarında uygun fiyata sissy bar nerede yaptırabiliriz?

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    hoş geldiniz.Rolanti ayarınızı biraz yükseltin bujinizi ve aldığınız benzinin yerini değiştirin.Olmadı karbüratörünüzü gözden geçirin.Mutlaka birisinde hallolacak
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    -
    queequeg, hoşgeldin.

Mrock, Gv 250 konusunda epey bilgilidir, dediklerini bir kontrol ettir. Sissy bar konusunda Fatihte bir yer biliyorum istersen özelden adresini atabilirim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)

Bu Konudaki Etiketler