arkadaşlar nerdesiniz yarın hayırdır kimsecikler yok :(
yarın görüşmek üzere arkadaşlar
arkadaşlar nerdesiniz yarın hayırdır kimsecikler yok :(
yarın görüşmek üzere arkadaşlar
enjoy your ride and enjoy forever
tarkan dersi iptal edemem abi.. eğer bir aksilik olmazsa 2 motorcu arkadaşla gelicez 3 motor.. murattan haber yokmu...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
murattan hiç ses yok ama gelcem dediyse gelir
Ben Koray la konuştum yareın 10 da salı pazarındayım ;)
bizde avrupadan 3 motor geliyoruz saat 9 da vapurdayız haritayı getirmeyi unutma
Arkadaşlar merhaba;
Tarkan buradayım.Trabzon seyahatini erteledim bu geziye gelmek için.Kaçırırmıyım sanıyosun.....Gelicem elbette, sevgili artçım Burak 'la beraber.
Koray beraber gitsek ne güzel olurdu.İptal et yeteri kadar dersi, bak ben neler yaptım beraber olabilmek için.
Mrock paylaştığın bilgiler çok kıymetli, kendi adıma teşekkürler.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
umarım bende kaybolmam yollarda yok yok kaybolmam.. şaka yapıyorum.. yanlız değilim jinlunlu bir arkadaşım kesin gelecek.. murat geçen haftada aksilikler oldu.. işin ciddiyetini kaybetmesinden korkuyorum.. ancak 12 de çıkabilirim.. olmazsa beraber döneriz muratcım..
Selam arkadaşlar,
Yarın için sizlere keyifli ve güvenli sürüşler diliyorum. Gidin bir güzel gezinde gelin. Aman dikkatli olun emi, bol bol da resim isterim ona göre Benim içinde yol alın...
Emrah verdiğin bilgiler için çok teşekkürler Gerçekten merak edilen sorulara direk yanıt oldu.
..::.. GO ..::..
Alllah Alllaahh gizli gizli buluşuyorsunuz haaa..
İnsan bi davet göndermezmi ....
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
şile gezisi bugündü.. ama sizin nasıl haberiniz olmadı.. mt cruiser buluşması başlığı altındaydı.. üzüldüm şimdi.. ama neyse karar aldık sık sık yapacağız artık.. bir dahaki buluşmada tanışırız inşallah..
Organizasyon hatası görüyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
benim motor olayı yılan hikayesine dönecek gibi
nerdeyse ayrı başlık açılacak hal aldı
motoshow fuarında gördügüm regal raptor spyderda karar kılmıştım...ilk gördügümde parlak spot ışıklarının altında , standın üzerinde tüm ihtişamıyla öylece duruyodu ve gözümü aldı...o ilk anın bocalamasıyla çok fazla alıcı gözüyle bakmadım merak ettigim konuları yetkiliye sormadım bile...
geçtigimiz perşembe distributor firmaya gittim...bu sefer ciddi ciddi alıcı gözüyle bakmaya ve yetkililere aklımdaki soruları yöneltmek istiyodum...Arabamla Kartal'dan yola çıktım ve Güneşli'de bulunan yerlerini bikaç kolay tarif sayesinde elimle koymuş gibi buldum...motoru direk vitrinin önüne koymuşlar...aslında Emre LTD toptancı oldugu için vitrin konusunda çok fazla kaygı taşımalarıda gerekmiyo...motorları gelişi güzel yerleştirmişler işte...her neyse...
motoru tekrardan inceledim ama bu sefer gün ışığında...
gayet güzel al benisi olan bir motor...ellerinde bir adet kalmış daha doğrusu ellerinde sadece 1 adet var onuda fuara yetiştirmek için apar topar getirmişler...ilk parti malları mayıs ortasında gelicekmiş ve satışa o zaman başlıcaklarmış...bu ellerindekide teşhir ürünüymüş...dolayısıyla almaya karar verip parayı bastırsam bile alamayacaktım...hatta motoru satın almaya karar vermem durumunda teşhir ürünü olan motoru almak için teklifte bulundum...aslında bazı yerlerinde önemsenmeyecek kadar ufak tefek çizikler falan vardı...malum üzerine belki 500 kişi binmiştir fuarda...
tabi teşhir ürünü olduğu için bi parçada indirim istememde bi sakınca yoktu.. biraz kem küm ettiler ve satamayacaklarını söylediler...gerçi birazcık nakitle aşılmayacak sorun yok... ancak kararsızlığımı tam anlamıyla yenmek için bu sürenin iyi geleceğini düşündüm çünki bu motoru alma konusunda hala kararsızdım...
neyse merak ettiklerimide sordum ve çıktık ordan...
Daha öncede forumda bazı arkadaşlara bahsetmiştim...2. el Dragstar 650 ile sıfır km Regal Raptor Spyder arasında kararsız kalmıştım tabi birde Hyosung GV250 vardı aklımda...hatta bu başlıktaki sıcak arkadaşlık ortamını GV250 sayesinde keşfettim...
Emre ltd den ayrıldıktan sonra Emre Ltd'deki spyderı görmeyede beraber gittigim arkaşımla Bakırköy tarafında yemek yicek ve soluklancak bi yer ararken park halinde gördügüm bir dragstar 650 kararsızlığımı hat safhaya çıkardı...motorun etrafında dolandım elim çenemde farklı açılardan adeta bir ressam edasıyla her bir noktasını inceledim
motor sanki bana diyoduki ''tekrar düşün''
işte o an spyderı görmek için benimle gelen arkadaşımla göz göze geldik ve biribirimize o bakışımızla adeta ''kesinlikle dragstar'' dedik...
dragstar ilk aşık oldugum motordu ve ona en yakın alternatif spyder olmuştu...ancak spyder alırsam hep keşke dicegimi biliyodum...dolayısıyla tekrar dragstar arayışına girmiş bulunuyorum...ancak şu soru hala netlik kazanmadı tam olarak ;
---6.900 Tl ye sıfır km Regal Raptor Spyder 350 mi ?
---8.000-9000 TL civarına 2000 ve üstü model 8-10 yaşlarında bir Dragstar 650 mi?
bu iki soru arasında kalmıştım 1 hafta öncesine kadar ilk şık daha mantılklı geliyodu bana ancak şuan kesinlikle ilk aşık oldugum motor olan dragstar almanın daha duygusal ve mantıklı bir seçim oldugunu düşünüyorum...
içinde bulundugum durumu elimden geldigi kadar derli toplu anlatmaya çalıştım ancak çok karışık oldu...buna paralel olarak kafamın ne kadar karışık oldugunu tahmin edebiliyosunuzdur
bu konuda siz ne dersiniz arkadaşlar...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...04-2009-a.html PLAYLOUD ; bence dragstar..
saol koray bende öyle düşünüyorum...
arkadaşlar merhaba
bugün geldiğiniz için teşekkür ederim hepinizin tekerine sağlık daha iyi organizasyonlar gelecektir elbet bu ildi ve umarım sonrakiler dahada güzel olur biraz üşüdük ama olsun
çok güzel bir gündü resimleri buluşma topiğine atacağım haberiniz olsun
Şu an bu konu içerisinde 86 kullanıcı var. (0 üye ve 86 misafir)