Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Mart 2009, 23:20
arkadaşlar 2007 model gv 250 cuma günü geliyor deneme sürüşünde vites geçişlerinin çok sert olduğunu fark ettim özelliklede 1 vitesten 2 geçerken sıkıntıyı nasıl aşabilrim.
şimdilik aklıma gelen yağ ve filtresini değiştirmek. ve eksra olarak debriyaj bağlantılarını yağlamak geldi
başka bir fikri olan varmı?
Rüzgarımı bile yakalıyamazsın
Reklamlar
-
31 Mart 2009, 23:23
-
31 Mart 2009, 23:33
Arkadaşlar merhaba;
Koray Devrim 'de iki adet buji varmış, yeni alma Devrim 'deki fazla bujileri alır ilk fırsatta seninkilerle değiştiririz.
Devrim, buji tanımlamasında kullanılan ön ekler "HOT, NORMAL ve COLD" tam olarak ne anlam ifade ediyor açıkçası bilmiyorum.Fakat öğrenmek için araştırmaya başladım.Eğer farklı bir açıklama bulursam seninle paylaşırım.
Burak, sevgili artçım şimdi sana gaz veriyorum, vıııııınnnnnn vıııııııııınnnnnnnn yeterli oldumu?
Orhan motosiklet ile ilgili her konuda yardıma hazırım.Teknik bilgi yada beden gücü farketmez.
A.y.f.e.r merhaba, motosikletimi aldığımda boşa geçme ile ilgili sıkıntı yaşadım, bunu ıslak debriyajlı motosikletler (scooter olmayan, manual vitesli motosikletler) için üretilmiş motosiklet yağı alıp, yağ pompası filtresi ile beraber değiştirerek çözdüm, boşa geçmeme şehir içinde motoru çok sıkıştırıp, yorarsam zaman zaman yine yapıyor ama eski durumuna göre yok denecek kadar az.Senin sorununa yanıt vermek için motosiklet yağı ile birlikte debriyaj aksamınada bir göz atmak gerekir.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
01 Nisan 2009, 00:08
İlker kardeşim senin yazılarını görmeyi hakikaten özlemişim yahu. Kısmet olursa yakında yüzyüze de tanışırız inşallah.
mitmuallim, biraz daha sabretmeniz gerekecek sanırım, evet bu süreç biraz zor geçer hepimizde yaşadık ama geç olsun güç olmasın. Hayırlısıyla alırsın motorunu inşallah, bize de resimlerini gösterirsin artık topicten.
Murat sağol abi valla senin aramızda olduğunu bilmek güven veriyor bize.
Burak, mailine cevap gelirse bize de haber ver kardeş bende merak ettim.
A.Y.F.E.R, şimdiden hayırlı olsun diyelim motorun. Bazen bende de 1'den 2'ye geçerken zorlama oluyordu. Yağ ve filtreni değiştirirsen bir geçişlerde kolaylık olacaktır, birde debriyaj manetini ve telini de ayarlanan gerekiyor. Bunlarda benim kendimce bildiklerim.
-
01 Nisan 2009, 01:50
arkadaşlar son olarak merter bölgesine yakın bildiğiniz iyi bir usta varsa cuma günü motoru göstermek istiyorum
Rüzgarımı bile yakalıyamazsın
-
01 Nisan 2009, 02:34
arkadaslar herkese mrb motorumu satmaya karar verdim büyütmek istedigimden dolayı ilanım sahibinden.com da var bu arada izmirden bir arkadas vardı hyosung gv 250 almak isteyen eger isterse gelip görebilir bu hafta sonu izmirde olacagım
sahibinden.cm ilan no :13337362
-
01 Nisan 2009, 11:39
Merhaba arkadaşlar,
MEsajı az olan ama günün 18 saati siteye online olan bir kullanıcıyım. Supershadow forumundan beni bazı arkadaşlar tanır. Şöyle bir ilanım var aklınızda olsun... www.sahibinden.com/11666640 GV 250 almak istediğim motorların ilk tercihlerindendir..
Tekeriniz düz bassın.
-
01 Nisan 2009, 13:21
mrock,rebel ve selka sizlere gerçekten çok teşekkürler. Çünkü forumu msn formatına çevirmeden bilgi paylaşımında bulunuyorsunuz. Örneğin mitmuallim bey de muhtemelen bu forumdaki yazıların da ışık tutmasıyla bir karara ulaştı.(Hayırlı olsun) Ben diğer tüm arkadaşların da paylaştığı teknik bilgilerin değerli olduğunu biliyorum ve faydalanıyorum. Ama eğer msn adreslerimizi karşılıklı paylaşırsak forumu daha etkin kullanabiliriz,ne dersiniz. Çünkü birkaç sayfa önce sirin(veya benzer nickli) bir arkadaşımıza çok sınırlı yardımcı olabildik.(aralarında yine mrock vardı) Bu konuyu tekrar gözden geçirmemizde sanırım sakınca yoktur. Geziler(elbette fotoğraflarla),deneyimlerimiz ve motorumuzda yaşadığımız teknik veya değil ayrıntılar karşılıklı bilgilerimizi arttırmaya ve bunların ışığında karar vermek isteyen arkadaşlara da fayda sağlayacaktır. Hepinize keyifli ve kazasız yolculuklar.
-
01 Nisan 2009, 13:57
umıtu mehaba.. bu yazdıklarını ben modlara bu konuda yazdığım msjdan önce okusaydım çok üzülebilirdim.. ama ben elimden geleni yaparak ; gv 250 cilerin sohbet mekanı gibi bir topic açmayı önerdim herkese.. özellikle senin dediğin msn muhabbetini ben yaparım bu topicte.. ve kralını yaparım.. verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.. dikkat ederiz bundan sonra sen sıkma canını.. sen aramıza katıl.. buradaki güzel dostluğu yaşa yeter.. hoşgeldin.. (SUSTUM)
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
01 Nisan 2009, 16:35
Sevgili Koray, özellikle seçmemize rağmen kelimeler bazen istemediğimiz anlamlar çıkmasına sebep olabiliyor. Amacım kimseyi hedef almak ve eleştirmek değil. (Hassasiyetin de güzel ayrıca) Kimsenin üzülmesini de istemem. Amacım daha fazla deneyimler paylaşalım, gezilerden ve gezi planlarından haberdar olalım,sorunlarımızı (motorumuzla ilgili olanları) ve çözümlerimizi paylaşalım ki daha etkin bir gv 250 platformu oluşsun diye düşündüm ve önerdim. Öte yandan hoşgeldin için de teşekkürler (ama zaten iki yıla yakındır buradayım ve hoşbulduğum için bunca zamandır düzenli takip ediyorum,sadece bir kez 2007 de yorum yazmıştım galiba 10 veya 11. sayfada) Ben buraya üye olmadan evvel GV sahibiydim. Burayı da fan zone gibi algılıyor ve sıkça ziyaret ediyorum.
Selçuk Kaya'nın eşi ile yaptığı seyahatten paylaşımları örneğin ben de çevremdeki insanları ikna etmede kullanıyorum ve bir hayli etkisini de gördüm. Mrock zaten bir tecrübe hazinesi. Rebel'den de teknik paylaşımlar geliyor ve gerçekten forumu büyük bir kazanç ortamına çeviriyor. Benim arzum bunu daha da artıracak katkılar koyabilmek. Kendimi bu konuda yeterli hissettiğimde ben de daha fazla yorumlarda bulunacağım. Ama eğer aramızda A.L.P.E.R. arkadaşımıza servis bulmada ve bahsettiği sorunun çözümü ile ilgili katkı sağlayabilecek arkadaşımız varsa hemen yardım etsin lütfen. İşte o zaman bu platform tam da istediğimiz/beklediğimiz/gereken seviyeyi yakalama yoluna girecektir.
-
01 Nisan 2009, 17:02
-
01 Nisan 2009, 17:50
Amperi tutuyorsa neden olmasın, ben da havalı istiyorum şöyle şekilli filan trompet şeklinde ama çok büyük bazıları sırıtıyor motorda
-
01 Nisan 2009, 17:55
bu konuda haklısın.. bunun rahatsızlığını duyduğumu daha öncede söyledim.. bende emrah ve selçukun yazılarıyla teknik konuda yeterliliğini öğrendim gv nin.. ben 2 aydır motosiklet tutkusunu yaşıyorum.. toplam 15 kere falan kullandım aldığımdan beri.. 30 yaşından sonra bu tutkuya kapılınca ve yağmur yüzünden sadece rüyalarında motor kullanınca insan en azından motosiklet hakkında konuşarak içini rahatlatmak istiyor.. ilk zamanlarını düşün sende öyle hissetmişsindir.. şimdi teklifimi yineliyorum.. GV 250 SOHBET TOPİCİ AÇALIMMI? teknik konular burada olsun sohbet diğerinde.. A.Y.F.E.R hoşgeldin benim motoru aldığım arkadaşa msj attım.. cevap geldiğinde buraya yazacağım..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
01 Nisan 2009, 18:24
arkadaşlar sohbet gerçekten çok hoş oluyo ve illaki teknik konuların konuşulmasıda gerekmiyo...
ayrıca sadece gv 250 sohbet alanı olmasıda şart degil...
çünkü başlığı takip eden farklı motor sahibi yada farklı motor almayı düşünen arkadaşlarda var benim gibi...ben burdaki özellikle sıcak sohbetleri ve arkadaşlıkları gördügüm için takip ediyorum bu başlığı...
ayrıca hertürlü paylaşımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim...
-
01 Nisan 2009, 18:36
burdaki herkez motor ayrımı yapmadan başkasının motorunu kendi motoru gibi sahiplenen arkadaşlarla dolu
bu yüzden sohbet topiği açmak gerekmez. benim fikrim bu. teknik bir şey aklınıza takıldığında sorarlar ve buradaki herkez sohbeti bırakır o sorunu çözmeye çalışır burası böyle bir yer.
bilmem anlatabildimmi????
korna olayına bende katılıyorum ya değiştirelim kornaları gerçekten çok az ses var güzel korna nerden bulabiliriz ???
feyizoğlunda sanki yoktu yaa....
enjoy your ride
and enjoy forever
-
01 Nisan 2009, 18:43
ya bu arada sanırım ben regal raptorde karar kılıcam al benisi çok fazla adeta cezbetti beni...en sorunsuz çinli diyolar umarım başımızı fazla ağrıtmaz...
ve umarım en kısa zamanda hepinizle tanışma fırsatıda bulurum...
fakat bi sorun var gezilere regal raptor kabul ediyomusunuz...???
-
01 Nisan 2009, 19:11
-
01 Nisan 2009, 19:23
-
01 Nisan 2009, 19:26
HeruNolweo adlı üyeden alıntı
Playloud hayırlı olsun şimdiden motorun
Önemli olan üstündeyken en mutlu olacağın motoru seçmen bence
Tabii ki gezilerimiz herkeslere açık
Devrim süper resimler bulmuşsun yine
Kırmızı zemin üzerinde olan hoşuma gitti benim acaba bizim motorlara uyar mı ?
Kornaların hepsi tüm motorlara uyar, + - kablo var üzerinde, yeterki amper çekme seviyesi anormal olmasın, sonuçta 2 vida ile tutturuluyor hepsi, fargo kornası takan mobileti hatırlıyorum küçükken voooooooot vooooootttt
-
01 Nisan 2009, 19:35
ilk resimdeki korna çok şık duruyo...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler