Devrim güle güle kullan ama yazlık korumasız gezme abi ya
Koray senin şu kursun bir iptal olsun ben söz seni sahile ulaştırıcam
Hangi arada bu saat 12 oldu onu anlamadım ben İyi geceler herkeslere...
Devrim güle güle kullan ama yazlık korumasız gezme abi ya
Koray senin şu kursun bir iptal olsun ben söz seni sahile ulaştırıcam
Hangi arada bu saat 12 oldu onu anlamadım ben İyi geceler herkeslere...
Ride hard or stay at home
ben daha yazın hiç motor kullanmadım.. umarım kapalı eldiven çok yakmaz.. kemandan dolayı korkuyorum parmaklardan.. ben yine full korumalı alırım sanırım.. bu arada alınacaklar bitmeyecek hiç sanırım liste uzadıkça uzayacak burak kurs iptal olsun.. hava güzel olsun.. önce parlatalım sonra balık ekmek yaptırıp sahilde yiyelim..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Tarkan yardımın için tekrar çok sağol, ilk ne zaman teşekkür ettinki diyosan özeline bak
Foruma motorları yada hayalleri ile yeni katılan tum arkadaşlara da selamlar
Gitmeden herkesle bi helalleşeyim dedim. Umarım döndüğümde sizi göremememin tek sebebi, ılık nisan güneşinin altında parıldayan kromajlarınız olur
iyi yolculuklar.. git gel ve depomuzun üstünde kocaman airbruslarımızla gezelim.. bol bol fotoğraf çek..
Öznur güle güle git, gel bizler buradayız. Döndüğünde elinde airbrush tabancasıyla görmek isteriz seni
Korayım tam yaz sıcağında bende motor kullanmadım ama yine eldiven şart gibi. Senin eldivenle yazın kullanılmaz kardeşim. Ben Held'in yazlık eldivenini almıştım 40 lira civarı bişeydi onun gibi bişey alabilirsin sende yaz için.
Devrim seninde yeni eldiven hayırlı olsun, yazın parmaksız ve korumasız eldiven sakat olmaz mı abicim ya.
..::.. GO ..::..
Koray balık çekmiş senin canın galiba Balık seviyosan ben yazın Çınarcık'tan taze taze getiririm balıkları sonra mangalda kendileriyle ilgileniriz Haftasonu benim eldivenlere bir bak istersen ben çok memnunum baya rahat fiyat biraz tuzlu gelmişti bana ama korumaları falan çok güzel. Benim ele uygun bir tek bunlar vardı İstersen bir Motomax uğraması da yaparız daha makul eldivenler vardı hem yeni malzemeler de gelmişti
Bu mesaja sadece diyebiliyorum. Ama merak etme sen yokken parlatma işiyle uğraşıcaz bol bol
devrimden tüyoları ala ala sonunda aküyü aldım.. markasını tam bilmiyorum bakıcam tekrar.. 12-9 ytx9-bs tipi kuru akü.. 50 lira.. taktım çalıştırdım.. devrim teşekkür ederim bide uykundan uyandırdık seni.. kusura bakma..
devrim hiç bilmiyorum.. nereden bakılır onların amperine? kelepçeyi ölçmeye çalıştım.. yumuşak mezure yoktu ama baş parmakla işaret parmağın tam kavrıyor.. komşumuza sorucam yumuşak mezure ile ölçücem..
Senin amper olayını araştırırken çok fazla bilgi ile karşılaştım, sis farının watt düzeyi çok yüksekse çok amper çektiği ve marş motorunun ihtiyaç duyduğu amperi karşılayamadığını öğrendim, yani senin sis farları için anahtar şart; Motor giderken akü kendini besliyeceği ve farlar için dinamadon elektrik alacağı için sorun yok ama ilk çalıştırma da marş motorunun ihtiyaç duyduğu akımı sömürüyor olabilir. Bu adreste sis farları için düğme yapımını ve montajını buldum gayet güzel açıklamış, yapan arkadaşın ellerine sağlık
http://www.motoaktuel.com/blog/index...ambasi-montaji
5cm lik yeter o halde buldum bir kaç tane kaçırmadan alayım, bi de afilli bir anahtar bulursam alırım kardeşime
Arkadaşlar merhaba;
Öznur iyi yolculuklar dilerim sana.Ne kadar duygu dolu bir veda mesajı yazmışsın öyle yav.Okuduğumdan bu yana ağlıyorum ;))
Burak yarın Maltepe 70 evlerde ,öğlen iş arkadaşlarımın birinin kız kardeşinin cenaze törenine katılacağım.Haliyle cumartesi işlerimi pazara aktarmak zorunda kalıyorum.Üzülerek ifade ediyorumki pazar günü hem seçim hem haftanın işleri yüzünden parlatma/gezme buluşmasına gelemeyeceğim.Ama Koray kardeşim müsaitse yarın onun başına bela olabilirim.
Koray sis farının gücü ambalajında, farın dış gövdesi üzerinde eğer hiç biri yoksa sis farı ampülünün üzerinde yazar.Dikkatlice ampülün (AKP değil) üzerine bakarsan görebileceğini umuyorum.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
Yere yatmak zor geliyor bünyeye kaldırıma çıkartıp çömelerek yapmak çok daha kolay oluyor
Murat kardeş başınız sağolsun...
Bizim anayol tarafında var kaldırım ama otoparkın orda yok. Otopark önü sakin mekan parlatmalık
Burak , Devrim dostlar sağolsun.
Devrim yağ tahliye tıpasını sökmek için mi yere yatman gerekiyor.
Devrim beraber vakit geçiremediğimize daha çok üzüldüm şimdi.Ne güzel beraber yapardık senin motosikletin bakımınıda.Çok hoşlanırım bu tür işlerden
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
Muratcım başınız sağolsun...
Bende yarın 1'e kadar boşum sabah erken kalkıp motorla turlamak istiyorum. Bu taraflarda olursan haberim olsun takılır 1-2 saat görüşürüz..
Orhan sen de bu taraflara gelirsen ses et çıkabilirsem uğrarım Fazla çıkamam ama Öznur gidiyo yarın malum
Tamam Burakçım, o tarafa doğru gelirsem bi ses ederim sanaa Benimde zaten fazla vaktim yok, biraz turlayıp eve motoru bıraktıktan sonra saat 13.de tuttuğum evde olmam lazım.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)