Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    alomatik, benim çantalar Armode marka, fakat ilk sahibi nereden alıp taktırmış bilemiyorum. İnşallah birgün tanışır görüşürüz o ara yakından incelersin çantaları. Benimkilerde gerçek deri değil sanırım o yüzden çok pahalı olacağını sanmıyorum.

Korayım kardeşim bu resim hakikaten güzel olmuş be, cep telefonuyla çektik ama yinede hakkını verelim. (Tabi bunda benim yeteneğimi de göz ardı etmeyelim )
    ..::.. GO ..::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alomatik, benim çantalar Armode marka, fakat ilk sahibi nereden alıp taktırmış bilemiyorum. İnşallah birgün tanışır görüşürüz o ara yakından incelersin çantaları. Benimkilerde gerçek deri değil sanırım o yüzden çok pahalı olacağını sanmıyorum.
    Selam arkadaşlar,
    Armode markası Tümoparsan a aittir. Yeri sirkecidedir. Birde merkezleri var ama o nerde bilmiyorum.

Armode gerçek deri ama çok kalite bir deri değil. Geçen yıl heybe+sosis+sisybar arkasına toplam 4 çanta ve elcik püskülü almıştım yanılmıyorsam toplam 170tl gibi bir rakam tutmuştu.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1483444 Benim motorumdaki çantalara buradan bakabilirsiniz.
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Arkadaşlar merhaba;

Yoğun iş temposu içerisinde olduğum şu son haftada sizlerden uzak kaldım.Koray arkadaşım sonunda rahat edebileceğin bir koltuğa kavuşacaksın sanırım.Düşündüğün değişikliği yaptır yoksa geziler senin için çekilmez bir hal alacak.

Orhan düğün hazırlıklarında sona doğru yaklaşıyorsun.Allah kolaylık versin.Bu arada ne zaman senin düğün?

Alomatik hoşgeldin.Motosikletin hayırlı olsun.Kazasız, bol keyifli sürüşler dilerim sana.

PlayLoud sende hoşgeldin.

Devrim ne güzel aksesuarlar buluyorsun motosikletine.İmreniyorum sana.

Burak parlatma işine VARIM DİYORUUUM.Benide yazın bi kenara

Motosiklet koruma demiri için bugün aşağıdaki linkteki imalatçı/satıcı ile konuştum.Malzemenin tamamen paslanmaz ürün olduğunu ve montajını kendisinin yapacağını söyledi.Elinde bir tane kalmış.Fiyatı 175 TL.Eğer 4-5 kişi olursak 10 günde imal edebileceğini ve 150 TL ye verebileceğini konuştuk.Bu ürünü yaptırmak isterseniz kısa zaman içinde haberleşelim.Ben 4 nisan 'daki buluşma akşamı motosikletime bu koruma demirinden yaptıracağım.

http://www.sahibinden.com/hyosung_gv...XQQdisplayitem
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

Motosikleti
    -
    Alıntı Rakun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,
    Armode markası Tümoparsan a aittir. Yeri sirkecidedir. Birde merkezleri var ama o nerde bilmiyorum.

Armode gerçek deri ama çok kalite bir deri değil. Geçen yıl heybe+sosis+sisybar arkasına toplam 4 çanta ve elcik püskülü almıştım yanılmıyorsam toplam 170tl gibi bir rakam tutmuştu.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1483444 Benim motorumdaki çantalara buradan bakabilirsiniz.
    Rakun, benim çantalarda seninkinin bir boy genişi, sağolasın verdiğin bilgiler için. Evet beyler bakın benim çantaların yeri Sirkecideymiş almak isteyenlere duyurulur...

Murat benim nikah 10 Mayısta, Maltepe Evlendirme Dairesinde, Küçükyalı sahilde kalıyor. Zaten duyuru yapıcam düğüne doğru
    Ayrıca o verdiğin linkteki satıcıyla konuşmuştum ben yaklaşık 2-3 ay önce, birisi yaptırıp almaya gelmemiş o yüzden elinde 1 tane bulunduğunu söylemişti. Fiyatı da aynı benim dün aldığım fiyatı vermiş. Bu adamın yeri Çağlayanda oraya yaptırmaktansa bize yakın olan Küçükyalıda yaptıralım derim ben. Ama daha metal üzeri nikelajmı, yoksa tamamen krom mu yaptırayım karar veremiyorum bende. Bir ara tekrar uğramam lazım adama krom için son ne fiyat verirsin diyi sorucam. 200'e krom yaparsa yaptırmayı düşünüyorum ben.

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    yaw çoşmuşsunuz arkadaşlar bu aralar ne gündüzleri ne de akşamları size katılamıyorum acayip iş trafiği var :(

katılan yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
    umarım tez zamanda tanışmak nasip olur.

krom parlatma olayına çok ama çok gelmek isterim ama sanırım bu haftasonuda yurtdışından gelen müşterilerimi gezdirmek zorunda kalacağım. eğer bir değişiklik olursa ararım sizi zaten ama pek umutlu değilim.

bu arada devrim makinan çok hoş duruyor

Orhancım sende artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sayılır 10 mayısa ne kaldı ki şunun şurasında.
    ALLAH sonunu hayırlarla getirsin inşallah.
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    -
    Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhancım sende artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sayılır 10 mayısa ne kaldı ki şunun şurasında.
    ALLAH sonunu hayırlarla getirsin inşallah.
    Eyvallah Tarkancım, valla öyle az kaldı

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı Alomatik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk arkadaşlar. Üsküdarda Doğancılarda oturuyorum. Çiçekçilerdeki insanlarla tanıştık zaten nedense hep insanların önünde stop ederek beni rezil etti motorum (motorun günahını almiyim aslında benim yeteneksizliğimdi ) eğitimi gelişimde yaptım eğitmenin adını almadım ne yazıkki. ehliyetim, kaskım ve motorum tamam. kaskımı nakit ödememe rağmen 1 ay sonunda alabildim iyiki önceden almaya çalışmışım. (kafam büyük xxl ancak bulmuşlar) mont olarak deri bir paltom var köpek ısırdıktan sonra artık kazada yırtılsa bile pek üzülmiyceğimi farkederek onu motor montuna çevirdim. deri eldivenler, kask, mont ve motor hepsi siyah. sanırım sırtıma reflektif bant yada parlayan birşeyler giymem gerekecek akşamları. ayrıca emekkoray geyikler gayet güzeldi okumaktan gayet zevk aldım.

bu arada aksesuar olarak sissy bar, yanlara heybe çanta ve motor koruma demiri düşünüyorum. sissy bar ı sanırım motosaydan alıcam. motor koruma demirini de imes yada benzer bir sanayiden yaptıracam. ama deri çantayı nereden alacağım konusunda bir nokta belirleyemedim. eğer püskülsüz, deri yada deri gibi görünen, büyük ve ucuz bir heybe tavsiye ederseniz çok memnun kalırım. şimdiden teşekkürler.
    Alomatik hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun tekerin hep düz bassın
    Bizim siyah inciden sonra ikinci 2009 model oldu aramıza katılan senin GV Senin motor ne renk ama biz foto isteriz öyle kuru kuruya olmaz bu işler Sen de benim gibi kask konusunda baya bir sorun yaşadın galiba, ben de beğendiğim kaskları alamamıştım bir türlü boyut yüzünden Bu arada benim eski memlekettensin sen ben doğma büyüme Salacaklı'yım sen neresindensin Doğancılar'ın Mis gibi yakınsın da sahile
    Murat bekliyoruz abi parlatmaya seni de yazdık Devrim senden bir ses çıkmadı ??
    Orhan kardeşim baya az kalmış senin de yakında panik panik stres stres moduna girersin sen de Baya bir yaratık oluveriyosun bir bakmışsın kendini bile tanıyamıyosun stresten yani en azından ben öyle olmuştum
    Ride hard or stay at home

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel motor gv250...

koray özellikle koydugun resim kararsızlığımı dahada hat safhaya çıkardı...

allah iyiliğini versin...
    ben motorumu aldıktan sonra bile bir süre ekran koruyucum buydu gadaşımın motorunun ayrı bir havası var.. pazartesi bir aksilik olmazsa verdiğin adrese gidip yaptırıcam koltuğu.. tekrar teşekkür ederim.. MURAT ; biraz bekle abi koruma demiri için.. istediğimiz modeli yapacak biryerlere yaptıralım bikaç kuruş fazlasına.. devrimin koyduğu resimlere baktıktan sonra koruma demirine bakışım değişti.. çok şık bir tasarım.. resmini veririz yaparlar olmazmı? bu arada benim koltuğu yaptıracağım adamlar fuarda senin çantayı bıraktığımız adamlar galiba..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı PlayLoud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel motor gv250...

koray özellikle koydugun resim kararsızlığımı dahada hat safhaya çıkardı...

allah iyiliğini versin...
    PlayLoud sen bizimle takılmaya devam et biz senin aklını çeleriz hiç merak etme

Motosikleti
    burakcım az kaldı krom parlatmaya.. hazırladınmı kremleri bezleri.. PLAYLOUD keşke fırsatın olsada bütün kafandaki motorları kullanabilsen.. hangisinde daha mutlusun bi değerlendirsen.. inşallah seni çok mutlu eden bir motosikletin olur..

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Koray koruma demiri olmaması beni ürkütüyor.Acelem bu yüzden.

PlayLoud bak buda benim motosikletim;

Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burakcım az kaldı krom parlatmaya.. hazırladınmı kremleri bezleri.. PLAYLOUD keşke fırsatın olsada bütün kafandaki motorları kullanabilsen.. hangisinde daha mutlusun bi değerlendirsen.. inşallah seni çok mutlu eden bir motosikletin olur..
    Koray hazırladım hazırlamam mı bezle parlatıcı yanyana bekliyor aşağıda da kova ön parlatama için görevine hazır ve de nazır

Alıntı R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray koruma demiri olmaması beni ürkütüyor.Acelem bu yüzden.

PlayLoud bak buda benim motosikletim;

PlayLoud ben sana demiştim di mi
    Bak bu da bizim motorumuz ve bendeniz

Motosikleti
    haklısın murat aslında kısa zamanda yapmak lazım.. bende 200 liracivarı vericez bu sıkışıklıkta..içimize sinen böyle değişik şık bişey olsun diyorum.. bikere yaptırıcaz tam olsun.. ama çoğunluğa uyarım.. orhanda bir sorsun bakalım ne kadar indirtebilecek..

bu araya bi nazar boncuğu şart oldu

Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Koray tamamdır .Orhandan haber bekliyelim.

Motosikleti
    muratcım şunun güzelliğine baksana bi abi

Motosikleti
    -
    Korayım hakikaten güzel tasarımmış, ama buna asıl havayı veren üst kısımdaki siyah kauçuk şeritler. Onlar olmasa çok basit durur. Her ustada yapamaz zaten bence böyle birşeyi. Ben orjinal demirinden yaptırmak istiyorum. Bugün dışarı çıkamadım ama yarın çıkarsam ustaya gidip sorucam.

Burak öyle abi sona yaklaştıkça hafiften telaşlar ve koşturmalar hızlanıyor

Koraycım sen bugün çıkacaktın dışarı, şu sesli flaşörü de soracaktın. Ne yaptın kardeşim çıkabildin mi?

Motosikleti
    GV250 2009
    Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alomatik hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun tekerin hep düz bassın
    Bizim siyah inciden sonra ikinci 2009 model oldu aramıza katılan senin GV Senin motor ne renk ama biz foto isteriz öyle kuru kuruya olmaz bu işler Sen de benim gibi kask konusunda baya bir sorun yaşadın galiba, ben de beğendiğim kaskları alamamıştım bir türlü boyut yüzünden Bu arada benim eski memlekettensin sen ben doğma büyüme Salacaklı'yım sen neresindensin Doğancılar'ın Mis gibi yakınsın da sahile
    Hoşbulduk. Siyah benimki. Paşakapısının altınki sokakta oturuyorum. çiçekçilere git gel yapa yapa öğrencem diyodum ama çiçekçilerin ara sokaklarını öğrenmem lazım sanırım öncelikle. fotoğrafı da arkadaş yada kuzen falan geldiğinde ben üzerindeyken çekmesini istiycem. yani yarın falan. bugün 4km bindim 2 kere stop etti ama bir tanesi 6-7 kişi önünde oldu dünkü insanların toplamı bi arada oldu yani. birde ilk açarken bi anda 6000 devire fırladı direk kapattım bikaç kere daha denedim aynı şey oldu sonra aldığım yeri aradım bana gaz kablosunu kontrol etmemi sölediler biraz çektim falan onu düzeldi. ama sonradan stop edince tekrar çalıştırdığımda tekrar oldu ve bugünkü 2. stop etmemin nedeni bu sebepden olduğunu düşünmeme neden oldu. akşama doğru haremde kız kulesi manzarasında boş ve düz bir yolda baya bir pratik yapmayı düşünüyorum.
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43879 feyizoğlundaki bu çanta hoşuma gitti ama gidip görmek lazım.

Motosikleti
    -
    Alomatik, bu çanta sissybar arkasına takınlardan, sende bağlantı aparatları var mı?

Motosikleti
    GV250 2009
    daha sissy barım bile yok ama arkasına çanta takmayı düşünmüyorum sadece yanlara. bu linkteki çanta arkaya gibi gözüküyo hatta bende önceden baktığımda o yüzden umursamadım ama ismine ve 2. resme bakarsan heybe olduğu gözüküyo.

Motosikleti
    -
    Alıntı Alomatik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha sissy barım bile yok ama arkasına çanta takmayı düşünmüyorum sadece yanlara. bu linkteki çanta arkaya gibi gözüküyo hatta bende önceden baktığımda o yüzden umursamadım ama ismine ve 2. resme bakarsan heybe olduğu gözüküyo.
    Haklısın Alomatik, yan heybeymiş bunlar Ben ilk resme bakmıştım açıklamalarını okumamıştım. Genelde arka çantalar bu tarz oluyorda

İnşallah en kısa zamanda alırsın motorunun aksesuarlarını

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)

Bu Konudaki Etiketler