Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mart 2009, 15:34
omersirin umarım güzel ve sorunsuz bir GV'ye sahip olursun sen de. Ben yeni sahip olduğum için pek bu konuda birşey diyemeyeceğim ama maşallah diyelim bizlere bir sorun çıkardığını daha pek duymadım GV'nin. Daha tecrübeli arkadaşlar gelince sana daha detaylı yorumlar yapacaklardır
Arkadaşlar bu arada krom parlatma olayına girecekmiyiz? Ben yıkamadım bile motoru sizlerle yıkayıp parlatıcaz diye sakladım
Ride hard or stay at home
Reklamlar
-
25 Mart 2009, 16:00
omersirin, Burak'ında dediği gibi maşallah bizim motorlar daha bize sorun çıkarmadılar. Sende inşallah temiz bir GV 250 bulursun.
Burak diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim. Malum haftasonu yine evle ilgili işlerim var, servisi çağırıcam taktırmam gereken bir termosifon var
Bu arada bugün Küçükyalı Aydınevlerin orda (internetten bulmuştum) motor aksesuarları yapan bir atölyeye gidip koruma demirini sordum. Benim gibi 4-5 arkadaşım var koruma demiri istiyoruz kaça verirsiniz ve ne kadar zamanda yaparsınız dedim. Usta bir haftada 5 tane koruma demiri yaparım. Eğer metal üzeri nikelajlı isterseniz 175, krom isterseniz 250 olur dedi. Krom olana ömür boyu garanti veriyor kesinlikle paslanmazmış. Biraz daha pazarlıkla fiyatlarda aşağı indirme olabilir. Mesela 175'i 150 yaparız gibime geliyor. Ben 150 TL'ye yaparsa metal üzeri nikelajlı koruma demiri yaptırmak istiyorum. Sizler ne dersiniz?
-
25 Mart 2009, 18:49
Orko_ye adlı üyeden alıntı
omersirin, Burak'ında dediği gibi maşallah bizim motorlar daha bize sorun çıkarmadılar. Sende inşallah temiz bir GV 250 bulursun.
Burak diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim. Malum haftasonu yine evle ilgili işlerim var, servisi çağırıcam taktırmam gereken bir termosifon var
Bu arada bugün Küçükyalı Aydınevlerin orda (internetten bulmuştum) motor aksesuarları yapan bir atölyeye gidip koruma demirini sordum. Benim gibi 4-5 arkadaşım var koruma demiri istiyoruz kaça verirsiniz ve ne kadar zamanda yaparsınız dedim. Usta bir haftada 5 tane koruma demiri yaparım. Eğer metal üzeri nikelajlı isterseniz 175, krom isterseniz 250 olur dedi. Krom olana ömür boyu garanti veriyor kesinlikle paslanmazmış. Biraz daha pazarlıkla fiyatlarda aşağı indirme olabilir. Mesela 175'i 150 yaparız gibime geliyor. Ben 150 TL'ye yaparsa metal üzeri nikelajlı koruma demiri yaptırmak istiyorum. Sizler ne dersiniz?
İçi dolu olacaksa ömürlük olur, boş boru olacaksa daha da ucuz fiyat almaya çalışın...
-
25 Mart 2009, 19:04
draggy adlı üyeden alıntı
İçi dolu olacaksa ömürlük olur, boş boru olacaksa daha da ucuz fiyat almaya çalışın...
Devrim daha ucuza bulamadık daha Varmı bildiğin bir yer
-
25 Mart 2009, 21:11
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
25 Mart 2009, 22:15
içi boş demir 180 kg luk GV250 için iş görür.İçi dolu olursa kilosu fazla olur ve bilhassa depo doluyken ağılık merkezine ağırlık biner ve daha oturaklı yol alırsınız.Virajlar daha zevkli olur,karar sizin...
Benim GV250 nikelajlıydı ve suyu yiyince paslanmaya başlamıştı.Üstelik ben 60 TL ye mal etmiştim.Ama sonuçta karardı. koruma demirini takan kişi bu nikelaj kaplama olduğundan ıslandığında sürekli kurulaman lazım demişti.Bende öyle yaptım ama bazen yetişemediğim durumlarda kurulayamadım ve sonuç bağlantı yerlerinden yukarı doğru yavaş bir paslanma başlamıştı.Bence pazarlık yapın 80-90 fazla olsun krom olsun..
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
25 Mart 2009, 22:19
bilgiler için teşekkürler emrah.. senin problemide takip ediyorum.. inşallah yarın sorun tamamen çözülmür olur kardeşim.. eğer içi dolu olursa paslanma olmuyormu?
-
25 Mart 2009, 22:25
sağol abi.İçi dolu boş olması değilde krom olması önemli...
GV650 kafayı yedi, banada yedirtecek.Marş basmıyor ve düğmeye dokunduğumda km sayacındaki dijital hız göstergesi saymaya başlıyor.Marşa uzun bastığımda hız sayacı 240KM/H kadar çıkıyor.Duruduğum yerde 240 yaptım ehu huehuehue
bugün vurdurarak çalıştırdım gene ve ustaya bıraktım motoru..Hayırlısı bakalım...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
25 Mart 2009, 22:30
İçi dolu dediğim, çelik çubuk üzerine kromaj kaplama. İçi boş olan ise hazır kromajlı profilden keserek ve eğim vererek yapıyorlar, Dragstarın orjinal koruma demiri 200 TL iken 170 bana fazla geldi, Koruma demirinde en iyi marka lindby dir ve süper sağlam içi dolu üretilirler. Benim eski demiri Koray kardeşe vereceğim, çizik ama kestirilirse belki GV ye uyar , pasta ve kromaj atılırsa çizikler de göz zevkini bozmaz.
Sevdiğim lindbyler :
-
25 Mart 2009, 22:34
-
25 Mart 2009, 22:36
Sisfarı durduğun yerde aküyü yer, eğer kapatabiliyorsan, motor çalışmıyorken aydınlatmasınlar.
-
25 Mart 2009, 22:44
o zaman yarın hemen bu işin çaresine baktırıyorum.. devrim o demirler süper görünüyor.. türkiyede varmı? fiyatları nasıl? yada bu modeli gösterip yaptırılamazmı?
-
25 Mart 2009, 22:48
Mamnaris adlı üyeden alıntı
nightshift yaz eldiveni olması lazım bende motor alıcam yaz eldivenleri havalandırmalı oluyor sanırım.
Birde matpcy S&T kanunilere çin demiş ama hyosung fabrikasında üretilip S&T kanuni adıyla ülkeye giriş yapıyor. Ayrıca S&T Kanuni, Kanuniden farklı bi marka olarak piyasada şuanda.
arkadaşa kesinlikle katılıyorum. ikisini birbirinden ayırmak lazım
-
25 Mart 2009, 22:57
emekkoray adlı üyeden alıntı
o zaman yarın hemen bu işin çaresine baktırıyorum.. devrim o demirler süper görünüyor.. türkiyede varmı? fiyatları nasıl? yada bu modeli gösterip yaptırılamazmı?
350 $ en ucuzu oda yurtdışında Türkiye'de allah bilir kaça satarlar, yapabilirlerse ama harika olur
-
25 Mart 2009, 23:05
-
25 Mart 2009, 23:07
Benim demir uymayacakta, kestirir yaptırırız, hiç olmazsa parça parasından kurtarırız
-
25 Mart 2009, 23:11
Arkadaşlar Merhabalar.... Yaklaşık 10 gündür İtalya'da resmi görevliyim.. Türkiye'yi ve ailemi çok özledim. Elbette sizleride... Umarım herşey yolundadır.. 5 Nisan'da Türkiye'deyim..
Kalın sağlıcakla...
Aman kazasız sürüşler...
Burada çok motosiklet var firrsat bulursam resimlerini çekeceğim...
RESİMDEKİ YER VATİKAN.. PAPANIN MEKANI..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
25 Mart 2009, 23:16
draggy adlı üyeden alıntı
Benim demir uymayacakta, kestirir yaptırırız, hiç olmazsa parça parasından kurtarırız
DEVRİM her hafta sonu bir işini yaptırmak istiyorum.. havalar bi düzelsin.. senin bildiğin bu işi yapabilecek usta varmı? burada yapabileceklerini sanmıyorum.. SELÇUK VE İLKER ; bi gittiniz dönmek bilmiyorsunuz.. hadi gelin artık.. ilkerden hiç ses bile yok.. dur ben yarın onu bi arayayım..
-
25 Mart 2009, 23:26
Selçuk, İlker hakikaten bi gittiniz ses çıkmıyo sizden. Allahtan Selçuk bir selam verdi.
Devrim iyi olur abi ya, senin demiri Koray'a verelim yaptıracağımız ustaya götürürüz bundan yapabilir misin? Yada işimizi görürmü? gibisinden sorarız. Demek demir üzeri nikelajdansa, hiç paslanmayacak krom yaptırmak daha iyi olur diyorsunuz. Ona 250 demişti adam ama onuda pazarlıkla 200'e indiririz tahminimce.
Arkadaşlar ben havalar iyice ısınmadan, birde vakit kaybetmeden koruma demirini yaptırmak istiyorum. Koray zaten yaptıracak benimle. Var mı başka yaptırmak isteyen, sonra bizi niye katmadınız demeyin İlker istiyordu ama o da yok burada yahu
-
25 Mart 2009, 23:43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)
Bu Konudaki Etiketler