Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    omersirin umarım güzel ve sorunsuz bir GV'ye sahip olursun sen de. Ben yeni sahip olduğum için pek bu konuda birşey diyemeyeceğim ama maşallah diyelim bizlere bir sorun çıkardığını daha pek duymadım GV'nin. Daha tecrübeli arkadaşlar gelince sana daha detaylı yorumlar yapacaklardır
    Arkadaşlar bu arada krom parlatma olayına girecekmiyiz? Ben yıkamadım bile motoru sizlerle yıkayıp parlatıcaz diye sakladım
    Ride hard or stay at home

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    omersirin, Burak'ında dediği gibi maşallah bizim motorlar daha bize sorun çıkarmadılar. Sende inşallah temiz bir GV 250 bulursun.

Burak diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim. Malum haftasonu yine evle ilgili işlerim var, servisi çağırıcam taktırmam gereken bir termosifon var

Bu arada bugün Küçükyalı Aydınevlerin orda (internetten bulmuştum) motor aksesuarları yapan bir atölyeye gidip koruma demirini sordum. Benim gibi 4-5 arkadaşım var koruma demiri istiyoruz kaça verirsiniz ve ne kadar zamanda yaparsınız dedim. Usta bir haftada 5 tane koruma demiri yaparım. Eğer metal üzeri nikelajlı isterseniz 175, krom isterseniz 250 olur dedi. Krom olana ömür boyu garanti veriyor kesinlikle paslanmazmış. Biraz daha pazarlıkla fiyatlarda aşağı indirme olabilir. Mesela 175'i 150 yaparız gibime geliyor. Ben 150 TL'ye yaparsa metal üzeri nikelajlı koruma demiri yaptırmak istiyorum. Sizler ne dersiniz?
    ..::.. GO ..::..

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    omersirin, Burak'ında dediği gibi maşallah bizim motorlar daha bize sorun çıkarmadılar. Sende inşallah temiz bir GV 250 bulursun.

Burak diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim. Malum haftasonu yine evle ilgili işlerim var, servisi çağırıcam taktırmam gereken bir termosifon var

Bu arada bugün Küçükyalı Aydınevlerin orda (internetten bulmuştum) motor aksesuarları yapan bir atölyeye gidip koruma demirini sordum. Benim gibi 4-5 arkadaşım var koruma demiri istiyoruz kaça verirsiniz ve ne kadar zamanda yaparsınız dedim. Usta bir haftada 5 tane koruma demiri yaparım. Eğer metal üzeri nikelajlı isterseniz 175, krom isterseniz 250 olur dedi. Krom olana ömür boyu garanti veriyor kesinlikle paslanmazmış. Biraz daha pazarlıkla fiyatlarda aşağı indirme olabilir. Mesela 175'i 150 yaparız gibime geliyor. Ben 150 TL'ye yaparsa metal üzeri nikelajlı koruma demiri yaptırmak istiyorum. Sizler ne dersiniz?
    İçi dolu olacaksa ömürlük olur, boş boru olacaksa daha da ucuz fiyat almaya çalışın...

Motosikleti
    -
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçi dolu olacaksa ömürlük olur, boş boru olacaksa daha da ucuz fiyat almaya çalışın...
    Devrim daha ucuza bulamadık daha Varmı bildiğin bir yer

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    Alıntı omersirin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar ben de GV 250 almayı düşünüyorum, ekonomik durumum ancak bu aralar ancak böyle bir şey almama imkan veriyor.GV ile ilgili sorunlarınız nelerdir acaba? teşekkür ederim.
    hoşgeldin.. umarım tez zamanda kavuşursun gv ne.. BURAK ; hafta sonu buluşalım parlatalım abi.. hava iyi olucak diyo.. ORHANIM GADAŞIM ; ben önce bi devrimin koruma demirine bakıcam.. o olmazsa senin aklına yatıyorsa sen nereye yaptırıcaksan bende aynısından yaptırırım.. devrimin söylediğinide sormak lazım içi dolumu? olacaksa ömürlük olsun.. bu arada ilk kez yağmura yakalandım heryerim ıslandı ilk defa yağmura yakalandım ama ne sağnak.. botun içine bi japon balığı atsan yaşardı yani 2. si aküm yine problem çıkardı.. yeni akü alıcam bu kez kararlıyım..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    içi boş demir 180 kg luk GV250 için iş görür.İçi dolu olursa kilosu fazla olur ve bilhassa depo doluyken ağılık merkezine ağırlık biner ve daha oturaklı yol alırsınız.Virajlar daha zevkli olur,karar sizin...

Benim GV250 nikelajlıydı ve suyu yiyince paslanmaya başlamıştı.Üstelik ben 60 TL ye mal etmiştim.Ama sonuçta karardı. koruma demirini takan kişi bu nikelaj kaplama olduğundan ıslandığında sürekli kurulaman lazım demişti.Bende öyle yaptım ama bazen yetişemediğim durumlarda kurulayamadım ve sonuç bağlantı yerlerinden yukarı doğru yavaş bir paslanma başlamıştı.Bence pazarlık yapın 80-90 fazla olsun krom olsun..
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    bilgiler için teşekkürler emrah.. senin problemide takip ediyorum.. inşallah yarın sorun tamamen çözülmür olur kardeşim.. eğer içi dolu olursa paslanma olmuyormu?

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    sağol abi.İçi dolu boş olması değilde krom olması önemli...

GV650 kafayı yedi, banada yedirtecek.Marş basmıyor ve düğmeye dokunduğumda km sayacındaki dijital hız göstergesi saymaya başlıyor.Marşa uzun bastığımda hız sayacı 240KM/H kadar çıkıyor.Duruduğum yerde 240 yaptım ehu huehuehue

bugün vurdurarak çalıştırdım gene ve ustaya bıraktım motoru..Hayırlısı bakalım...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    Dragstar 650
    İçi dolu dediğim, çelik çubuk üzerine kromaj kaplama. İçi boş olan ise hazır kromajlı profilden keserek ve eğim vererek yapıyorlar, Dragstarın orjinal koruma demiri 200 TL iken 170 bana fazla geldi, Koruma demirinde en iyi marka lindby dir ve süper sağlam içi dolu üretilirler. Benim eski demiri Koray kardeşe vereceğim, çizik ama kestirilirse belki GV ye uyar , pasta ve kromaj atılırsa çizikler de göz zevkini bozmaz.

Sevdiğim lindbyler :

Motosikleti
    okudum emrahcım 650 topicinde..inşallah hallolur.. makina durduğu yerde 240 yapıyor daha ne isterki bir insan benimde akü su koyverdi yine.. şarjın ömrü bu kadar demek.. ama bana kalırsa bu sis farları biraz fazla elektrik harcatıyor.. ya tamamen iptal edicem yada yapılabiliyorsa daha önce arkadaşların söylediği gibi sviç taktırıcam.. DEVRİİİİİİİİİİİM NE GÜZEL BİŞEY BU... fiyatları nasıl bunların ki? yada bunu örnek göstersek yapamazlarmıki?

Motosikleti
    Dragstar 650
    Sisfarı durduğun yerde aküyü yer, eğer kapatabiliyorsan, motor çalışmıyorken aydınlatmasınlar.

Motosikleti
    o zaman yarın hemen bu işin çaresine baktırıyorum.. devrim o demirler süper görünüyor.. türkiyede varmı? fiyatları nasıl? yada bu modeli gösterip yaptırılamazmı?

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    Alıntı Mamnaris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nightshift yaz eldiveni olması lazım bende motor alıcam yaz eldivenleri havalandırmalı oluyor sanırım.

Birde matpcy S&T kanunilere çin demiş ama hyosung fabrikasında üretilip S&T kanuni adıyla ülkeye giriş yapıyor. Ayrıca S&T Kanuni, Kanuniden farklı bi marka olarak piyasada şuanda.
    arkadaşa kesinlikle katılıyorum. ikisini birbirinden ayırmak lazım

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman yarın hemen bu işin çaresine baktırıyorum.. devrim o demirler süper görünüyor.. türkiyede varmı? fiyatları nasıl? yada bu modeli gösterip yaptırılamazmı?
    350 $ en ucuzu oda yurtdışında Türkiye'de allah bilir kaça satarlar, yapabilirlerse ama harika olur

Motosikleti
    çok şıklar gerçekten.. motorun üzerinde nasıl durur hayal bile edemiyorum.. 350 dolar çok sevimli bi rakam deneriz şansımızı.. belkide yaptırılabilir.. inşallah senin demir uyar.. uymazsa bu modele kasarız kendimizi

Motosikleti
    Dragstar 650
    Benim demir uymayacakta, kestirir yaptırırız, hiç olmazsa parça parasından kurtarırız

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar Merhabalar.... Yaklaşık 10 gündür İtalya'da resmi görevliyim.. Türkiye'yi ve ailemi çok özledim. Elbette sizleride... Umarım herşey yolundadır.. 5 Nisan'da Türkiye'deyim..

Kalın sağlıcakla...
    Aman kazasız sürüşler...

Burada çok motosiklet var firrsat bulursam resimlerini çekeceğim...

RESİMDEKİ YER VATİKAN.. PAPANIN MEKANI..

SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim demir uymayacakta, kestirir yaptırırız, hiç olmazsa parça parasından kurtarırız
    DEVRİM her hafta sonu bir işini yaptırmak istiyorum.. havalar bi düzelsin.. senin bildiğin bu işi yapabilecek usta varmı? burada yapabileceklerini sanmıyorum.. SELÇUK VE İLKER ; bi gittiniz dönmek bilmiyorsunuz.. hadi gelin artık.. ilkerden hiç ses bile yok.. dur ben yarın onu bi arayayım..

Motosikleti
    -
    Selçuk, İlker hakikaten bi gittiniz ses çıkmıyo sizden. Allahtan Selçuk bir selam verdi.

Devrim iyi olur abi ya, senin demiri Koray'a verelim yaptıracağımız ustaya götürürüz bundan yapabilir misin? Yada işimizi görürmü? gibisinden sorarız. Demek demir üzeri nikelajdansa, hiç paslanmayacak krom yaptırmak daha iyi olur diyorsunuz. Ona 250 demişti adam ama onuda pazarlıkla 200'e indiririz tahminimce.

Arkadaşlar ben havalar iyice ısınmadan, birde vakit kaybetmeden koruma demirini yaptırmak istiyorum. Koray zaten yaptıracak benimle. Var mı başka yaptırmak isteyen, sonra bizi niye katmadınız demeyin İlker istiyordu ama o da yok burada yahu

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Orhan koruma demiri ben de istiyorum ama bizim önceliğimiz malum arka koltuk
    Emrah geçmiş olsun inşallah biranevvel düzelir sorunun
    Devrim bu arada yeni avatar resmi pek hoş duruyo sabahtan beri söyliycem unutuyorum
    Koray pazar dersin var mı ne dersin oy kullanma sonrası krom parlatmaya Var mı eşlik eden
    Ride hard or stay at home

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)

Bu Konudaki Etiketler