arkadaşlar merhebalar bayadır yazamıyorum buraya form aldı başını gitti.Bizim koca oğlanda arızalı vurdurarak çalışıyor şimdilik.GV250 nizin değerini bilin emi saygılar....
arkadaşlar merhebalar bayadır yazamıyorum buraya form aldı başını gitti.Bizim koca oğlanda arızalı vurdurarak çalışıyor şimdilik.GV250 nizin değerini bilin emi saygılar....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
emrah okudum elektrikle ilgili bir sorun varmış geçmiş olsun.. facebook taki video çok güzel olmuş.. arada uğra ihmal etme buraları yaza az kaldı bekle bizi ayvalık..
devrim beraberce gideriz.. sizlerde fikir verirsiniz.. daha güzel olur içime siner.. ben yanlız olunca çok çabuk kandırılabiliyorum.. tabi bide müsait zaman bulmak lazım bunun için.. hem size hem bana uyan..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Yasmin'i de götürelim pazarlık delisi olur kendileri
10 liraya motoru komple deri kaplatırız yasmin gelirse..
beyler benim oraya sabahtan gitmem gerek.. pazartesi bana tatil seçim sonrası okul temizleniyor ama siz çalışıyorsunuz.. nasıl ayarlayacağız bu işi.. burak fotoğraflara baktım adamlar işi biliyor gibiler.. bellimi olur yapabilirlerde.. ne zaman gidiyoruz? esenlerdeymiş..
Koray malum pazartesi iş var haftasonu açıklarmıymış sordun mu? Gerçi bu haftasonu da Öznur'u uğurlıycaz cumartesi Pazar da seçim var. Seni oralara yanlız yollamamak lazım ama
Ride hard or stay at home
yok yanlız gitmem gidemem.. kaybolurum..
Selam dostlar...
Korayım yalnız gitmeni bende istemem. Kaybolma sorunu değil ben sana haritadan işaretler gideceğin döneceğin güzergahları çıkartırdım ama yinede yalnız gitme yanında bizlerden biri olsun. Benim Nisan ayında haftaiçi izin günlerim olacak. Eğer o tarihe kadar gitmezsen birlikte gidebiliriz. Hem oraya koruma demirini de sorarız. Bu arada 2 yere koruma demiriyle ilgili mail attım. Cevap gelirse paylaşıcam sizlerle.
Bu arada İlker ne yapıyor 15 gün yokum demişti. Özledik yahu..
..::.. GO ..::..
yok gadaşım yanlız gidemem dediğin gibi.. biran önce yaptırmakta istiyorum.. 4 ündeki geziden önce.. ciddi ciddi kanıyor çünkü.. :( burada bir arkadaş var daha önce fotolarını atmıştım kavasaki 800 ü olan çocuk.. o da işten çıkmış boşum diyordu.. olmazsa onunla çıkarım.. ama siz olsanız daha iyi olur tabi.. hayırlısı bakalım.. bulucaz bi tarih.. :( devrim sağolun biliyorum yanlız bırakmazdınız beni ama iş işte napıcaksın.. haberleşiriz cumartesiye denk getirir gelirim..
Koray kardeşim seninle gelebilmeyi çok isterim gerçekten. Biranevvel çözülür şu sorun da rahat rahat gezmeye devam edersin inşallah
Olur da bu cumartesi falan benim gelemeyeceğim bir zaman giderseniz benim için de arka koltuk sormayı unutmayın
Ride hard or stay at home
beyler teşekkür ederim..yine haberleşiriz.burakçım arka koltuğu sormayı unutmam merak etme aklımda..
emekkoray , siteyi görünce hemen aklıma sen geldin umarım faydasını görürsün...adamlar özellikle sele konusunda çok iyi gibiler...
valla sitelerinde selenize yapabileceklerimiz hayal gücünüzle sınırlı diyolar...
50 ytl gibi bi fiyat çıkardıklarına göre fiyat konusundada gayet uygun gibiler...
valla nedir ne değildir bilemiyorum ama şu motor olayını bir halledeyim hele , büyük ihtimal bende zevkime göre keyfi bişeyler yaptırmak için orayı bi ziyaret edicem...
valla tüm kalbimle dua ediyorum gönlündeki motosiklete kavuşman için.. çok teşekkür ederim tekrar.. nasıl aklımı kurcalıyordu bir bilsen.. adamlara anlattım sağlık durumumu hemen yapabileceklerini söyledi.. gelmeden önce arayın dedi.. eğer kılıfı kurtarabilirsek 40 lira eğer olmazsa 60 lira dediler.. umarım işe yarar..
hayırlısı koraycım inşallah halledersinde rahatlarsın. biliyorum insan ne yaparsa yapsın herzaman rahatsız eden bir durum bu umarım rahat sürersin
hafta sonu yine yurt dışından müşterim geliyor ama zamanlama uyarsa bende sizle gelebilirim
enjoy your ride and enjoy forever
selamlar ben de GV 250 almayı düşünüyorum, ekonomik durumum ancak bu aralar ancak böyle bir şey almama imkan veriyor.GV ile ilgili sorunlarınız nelerdir acaba? teşekkür ederim.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)