Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2009, 11:22
Playloud selam,
Ben de Orhan gibi fuara gitmediğimden Regal hakkında yorum yapamayacağım Ama GV dersen bizler burda sana tavsiye ederiz. Benim ilk motorum ve çok keyif alıyorum. Dragstar hakkında en güzel yorumları Draggy yapıcaktır ama kalitesi tartışılmaz orası doğru
Umarım alacağın motoru uzun süre keyif içerisinde sürersin ve tekerin hep düz basar
Ride hard or stay at home
Reklamlar
-
23 Mart 2009, 13:43
Regal class modeli, uzun yıllardır dedikodusu yapılıyordu, işçiliği güzel geldi bana ama fiyatı biraz fazla gibi, Üzerine oturdum rahattı ama geniş rake açısı İstanbul trafiğinde zorluyabilir, görünüş dersen çok hoş, ayak pedalları ıvır zıvırı kromajlı, v motor olsa tadından yenmezmiş, Johnny Pag tasarımcısı buradan sitesine ulaşabilirsin, http://www.johnnypag.com/motorcycles...r300/index.php ama biraz kullanıcısı artsın, ondan sonra yorumları almak gerekir bence, henüz denenmemiş bir motor yerine GV 250 yi öneririm sana.
-
23 Mart 2009, 20:07
draggy adlı üyeden alıntı
Regal class modeli, uzun yıllardır dedikodusu yapılıyordu, işçiliği güzel geldi bana ama fiyatı biraz fazla gibi, Üzerine oturdum rahattı ama geniş rake açısı İstanbul trafiğinde zorluyabilir, görünüş dersen çok hoş, ayak pedalları ıvır zıvırı kromajlı, v motor olsa tadından yenmezmiş, Johnny Pag tasarımcısı buradan sitesine ulaşabilirsin,
http://www.johnnypag.com/motorcycles...r300/index.php ama biraz kullanıcısı artsın, ondan sonra yorumları almak gerekir bence, henüz denenmemiş bir motor yerine GV 250 yi öneririm sana.
Evet Devrim haklı, bu motoru henüz kullanan yok, görüntü olarak bende beğendim ama ne bileyim kullanılsın biraz, kronik bir arızası varmı, trafikte kullanması zorlar mı sürücüyü..vs etkenler olabilir. Belki de hiç olmayabilir süper bir motor olabilir ama hepsi şu anda bir tahmin ve öngörü. Ama GV dersen burada oturup sana sayfalarca anlatılacak şeyler söyleyebiliriz. Hatta olurda arkadaşlarla toplandığımızda aramıza katılırsan yüzyüzede anlatırız. Hangi motoru alırsan al burada deneyimlerini ve ilk izlenimlerini öğrenmek isteriz
-
23 Mart 2009, 20:10
harıl harıl gv 250 bakıyorum fakat fiyat uygun olunca kıllanıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım :D
-
23 Mart 2009, 20:15
[..] adlı üyeden alıntı
harıl harıl gv 250 bakıyorum fakat fiyat uygun olunca kıllanıyorum
nasıl olacak bu iş anlamadım :D
Paran hazırsa git bak arkadaşım, resimlerden anlaşılmıyor pek fazla. Mesela Koray'a motor bakarken resimlerini çok beğendiğimiz bir motor vardı, görmeye gittiğimizde bayağı döküntü olduğunu görmüştük. O yüzden tavsiyem gidip canlı canlı görmen. Kafana yatan bir motor illaki olacaktır
-
23 Mart 2009, 20:18
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Paran hazırsa git bak arkadaşım, resimlerden anlaşılmıyor pek fazla. Mesela Koray'a motor bakarken resimlerini çok beğendiğimiz bir motor vardı, görmeye gittiğimizde bayağı döküntü olduğunu görmüştük. O yüzden tavsiyem gidip canlı canlı görmen. Kafana yatan bir motor illaki olacaktır
para tam hazır değil fakat tamamlayabilecek gibiyim.Ama satılıkların çoğu istanbulda.Yakınlarda denk gelse gidip bakacağım.İstanbuldan getirmekte masraflı olacak sanki.Biraz daha beklersem sezona gireceğiz fiyatlar artacak.Yazdan sonraya kaydırmam gerekecek.Sanırımda bu şekilde olacak.
-
24 Mart 2009, 00:06
regal 350 güzel gerçekten.. benim gördüğüm tek eksik v motor olmayışı.. ama denilenler çok doğru.. denenmemiş olması riskli.. gerçi tüm ikitekerler güzeldir ama içine hangisi daha çok sinerse onu al.. şimdiden hayırlı olsun.. İKİNOKTA arkadaş ucuzlardan kıllanman normal ama piyasa düşük zaten.. yani bir problemi olmayabilir uygun fiyatlı motorların.. gadaşım özledim şimdiden hepinizi.. hadi gelsin şu buluşmalar..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
24 Mart 2009, 00:10
Bende özledim Korayım valla. Havalarda güzel olurda inşallah şu gezilerden birine katılabilelim. Kardeşim özelden mesaj gönderdim sana.
-
24 Mart 2009, 01:45
ilginiz ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
sormak istedigim diger bir konuda regalden yola çıkarak genel olarak motorların yapısıyla ilgili...
-regalin çift silindirli olan modelleri var ancak V motor değiller...V motor olup olmaması nasıl bir avantaj yada dezavantaj barındırır??
-yüksek devir ve hızda meydana gelen ''titreşim sorunu'' çift silindirlemi yoksa V motor olmasıyla alakalı olan bir durummudur???
-çift silindirli ancak V olmayan motorlar hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...forumda arama yaptım ancak konuyla ilgili net bilgiler bulamadım...
yani bir motoru tabiki kullanmadan ve test etmeden fikir sahibi olamayız ancak tek silindirli motorlarda yüksek devirlerde titreşim sorunu yaşandıgını biliyoruz...
genelde çift silindirli motorlar V motor oldugundan acaba titreşimin motorun yapısıylamı yoksa silindir sayısıylamı ilgili oldugunu merak ediyorum...
her yerde doğru yanlış bilgilere rastlamak mümkün...mesela geçenlerde nerde okudugumu hatırlayamadım ama internette bir yorum gördüm GV250 nin üzerinde V twin yazmasına rağmen aslında gerçek anlamda V twin motora sahip değilmiş...vs...
bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar...
emekkoray ,
dostum sağlık sorununla ilgili olarak selede yapmak istedigin
değişiklerde sana yardımı dokunabilecegini düşündügüm bir siteye rastladım...
yerleri İstanbul Esenler ' de ve sitede tüm iletişim bilgileride mevcut...
tamamen istegine bağlı şekilde sele yapabiliyolar...sitede bir çok örnek işçilikleri görebilirsin...
www.motosay.com
-
24 Mart 2009, 01:57
-
24 Mart 2009, 15:51
-
24 Mart 2009, 16:02
-
24 Mart 2009, 16:13
Hava çok güzel işe gelmek istemedim ya
-
24 Mart 2009, 16:16
draggy adlı üyeden alıntı
Hava çok güzel işe gelmek istemedim ya
Sorma Devrim sabah sürünerek çıktım evden hatta ben işe gitmek istemiyoruuuum diye dolandım evin içinde
Şimdi de burda gidip gidip kedi gibi camdan bakıyorum dışarıya
Ride hard or stay at home
-
24 Mart 2009, 17:09
Evet beyler biraz önce SSK'ya gittim arabayla etrafta gezinen motorları gördükçe, üzerimdeki takım elbiseleri yırtıp motora atlamak geldi içimden
Yarın yine yağış varmış ama haftasonuna doğru tekrar düzelecekmiş sanırım havalar.
Evet yaa Koray kesin güzel havayı kaçırmayıp atlamıştır motoruna. Akşam alırız haberlerini
-
24 Mart 2009, 17:24
ya kuzular ne güzel dizilmiş valla içim gitti keşke bende orada olabilseydim.
orhanla da tanışmış olurdum
neyse bi dahaki sefere
ya valla artık yağmur yağıp durdu bu sene akşamlarıda acayip soğuk oluyor. kullanmak zevkten çok acıya dönüşüyor bazen. ama olsun artık düzeliyor gibi galiba.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
24 Mart 2009, 17:33
nightshift adlı üyeden alıntı
ya kuzular ne güzel dizilmiş valla içim gitti keşke bende orada olabilseydim.
orhanla da tanışmış olurdum
neyse bi dahaki sefere
ya valla artık yağmur yağıp durdu bu sene akşamlarıda acayip soğuk oluyor. kullanmak zevkten çok acıya dönüşüyor bazen. ama olsun artık düzeliyor gibi galiba.
Evet Tarkan sende olsaydın Sirkecide tanışırdık hiç olmadı. Napalım kısmet artık. 4 Nisan'a söz veremiyorum ama işlerimi yoluna koyabilirsem Garipçe gezisine katılabilirim belki.
Bu sene acayip oldu gerçekten, bize inatmıdır nedir habire yağmur, habire soğuklar... Neyseki bitiyor artık, yalnız yarında yağacakmış, hemde gök gürültülü yağacakmış Motorun üzerindeyken gök gürültüsünden tırsmayın şimdiden uyarayım
-
24 Mart 2009, 18:57
emekkoray ,
tamamen istegine bağlı şekilde sele yapabiliyolar...sitede bir çok örnek işçilikleri görebilirsin...
www.motosay.com[/QUOTE]
çok teşekkür ederim valla bu harika oldu işte.. ya ne olur gidelim oraya ve halletsinler şu koltuğu nasıl mutlu olurum varya... umarım çok pahalı şeyler değillerdir.. GADAŞIM ; fotoğraflar çok güzel.. ellerine sağlık.. orhanım gidermiyiz bi ara karşıya senin işler sakinleyince şu koltuğu halletsinler.. ŞİMDİ KONUŞTUM ADAMLARLA ; getirin yapalım dediler ve ortalama 50 liraya yapacaklarını söylediler..
-
24 Mart 2009, 19:13
emekkoray adlı üyeden alıntı
emekkoray ,
www.motosay.com
çok teşekkür ederim valla bu harika oldu işte.. ya ne olur gidelim oraya ve halletsinler şu koltuğu nasıl mutlu olurum varya... umarım çok pahalı şeyler değillerdir.. GADAŞIM ; fotoğraflar çok güzel.. ellerine sağlık.. orhanım gidermiyiz bi ara karşıya senin işler sakinleyince şu koltuğu halletsinler.. ŞİMDİ KONUŞTUM ADAMLARLA ; getirin yapalım dediler ve ortalama 50 liraya yapacaklarını söylediler..[/QUOTE]
Gerçek deride kaplat dostum, bi de yakma desen ama artı para verme memnun kalırsam yaptıracağım arkadaşlar var de
-
24 Mart 2009, 19:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)
Bu Konudaki Etiketler