Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mart 2009, 17:58
Reklamlar
-
22 Mart 2009, 19:39
Ride hard or stay at home
-
22 Mart 2009, 19:57
koraycım garipçe gezisine büyük ihtimmalle giderim. yani ben kendimi işaretledim murat da işaretlemiş sende ve diğerleri gelirseniz tadından yenmez herkez olursa daha güzel olur tabikide.
burak 4 nisan a kesin gel alır birimiz seni arkasına
enjoy your ride
and enjoy forever
-
22 Mart 2009, 20:21
Tarkan eğer ben gitmeden bulabilirsen super olur, bende bakınıyorum hala belki denk gelirim...
Ne yazıkki öyle bakarak çizmek gibi bir yeteneğim yok, ya da varsa bile daha farkında diilim. Şimdiye kadar bakarak çizdiğim tek şey bir şişeydi. Ondada asimetrik bişi yok
-
22 Mart 2009, 20:54
oznür pazartesi soracağım arkadaştan inşallah vardiyası sabahtandır hemen eklerim siteye
enjoy your ride
and enjoy forever
-
22 Mart 2009, 22:47
-
22 Mart 2009, 22:58
Burak özel mesajını gördüm.Telefonlarınızı aldım ve benim tel. no.larımı gönderdim.Misafirlerim yeni gitti bugün ancak oturabildim bilgisayara.Şimdi teleskop için bilgi almaya çalışacağım.İlgine çok teşekkür ederim arkadaşım.Ehliyetini alana kadar tüm gezilere bana artçı olabilirsin.Seve seve kabul ederim.
Koray motosikletsiz geçen önceki yazdan sonra aradaki boşluğu kapatmak için ben hiç bir geziyi kaçırmam.Her geziye gelirim.Tüm gezi listelerini +R_E_B_E_L olarak düşünün.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
22 Mart 2009, 23:12
-
22 Mart 2009, 23:32
-
22 Mart 2009, 23:57
arkadaşlar ilk denemelerimi kasklar üzerinde yapacağım. o yüzden kim kaskının üzerine ne tarz bişi istiyosa düşünsün. karar versin yavaştan. bende en kolayından başlayıp devam etcem.
bide eski kasklarınız vs.. bişiler varsa onlarıda alabilirim denemeler için.
-
23 Mart 2009, 00:13
eski iki kask bende var.. sen öğren yeter yenge..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
23 Mart 2009, 00:16
Selam arkadaşlar,
Bugün sonunda kaba eşyaları hallettik, o kadar borca girdik ama bir o kadarda kafam rahat etti
Bu arada nişanlımla geziler hakkında konuştum biraz. 4'ündeki geziye büyük ihtimalle katılamayabilirim ama işlerimizi hafifletmiş olursak Garipçe gezisine giderim diye konuştuk. Dua edin dostlar acayip özledim km.yapmayı. İnşallah işlerimizi hafifletmiş olursak katılırım Garipçe gezisine.
-
23 Mart 2009, 00:17
emekkoray adlı üyeden alıntı
eski iki kask bende var.. sen öğren yeter yenge..
Sağol Koray Böylece benim kaskı acemilik denemelerinden kurtardın Şaka bi yana benim kask için tasarım siparişim hazır bile
Ben elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama sizlerin de destekleriye inanıyorum bir airbrush canavarımız olucak
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Bugün sonunda kaba eşyaları hallettik, o kadar borca girdik ama bir o kadarda kafam rahat etti
Bu arada nişanlımla geziler hakkında konuştum biraz. 4'ündeki geziye büyük ihtimalle katılamayabilirim ama işlerimizi hafifletmiş olursak Garipçe gezisine giderim diye konuştuk. Dua edin dostlar acayip özledim km.yapmayı. İnşallah işlerimizi hafifletmiş olursak katılırım Garipçe gezisine.
Orhan hayırlı olsun inşallah mutlu huzurlu günler geçirirsiniz eşyalarınızla
Ride hard or stay at home
-
23 Mart 2009, 00:20
orhan gadaşım ben gelebilmen için değil dua, şimdi oturup hatim indiricem.. gel abi noolur ya... bak şileye bende 2 den sonra gidicem.. atlar gideriz beraber.. bak eşyalarıda halletmişsin şaka maka sevindim o işleri bitirdiğine bilirim ne kadar zor olduğunu karar vermenin.. BURAK; sonuna kadar arkanızdayız abi.. elimizden ne gelirse.. değil eski kasklar, kullandıklarımız motorlarımız feda olsun..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
23 Mart 2009, 00:23
Burak ,Koray bana iltifat etmiş.Motosiklet kullanmak doğru teknikleri ,kilometre yaptıkça uygulayarak öğrenilir.Benim ona yaptığım tek yardım tesadüfen o gün yanında olmam.Bunun dışında varsa elimden gelecek her yardımı yaparım.
Bu arada teleskop 11 kg. ve 30 pound civarı bir ücret karşılığında Türkiye 'ye gönderiyorlar.Bu konuda biraz daha araştırma yaptıktan sonra sipariş edeceğim.Sanırım Öznur 'u yormayacağım, direk sipariş edeceğim.Yardım teklifine çok teşekkür ederim.
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
23 Mart 2009, 00:27
Burak çok sağolasın dostum. Benimde kask için kafamda bir tasarım var zaten
Korayım kardeşim inşallah katılabilirim aranıza, 3 Nisan Cuma günü işyerinden izin alıp eşyaları getirticem, ertesi günde nişanlımın sınavı var onu götürmem lazım sınav yerine sonrasında da mutlaka bir iş çıkar diye tahmin ediyorum. Perdesiydi halısıydı felan. Şileye gelirsem Garipçe gezisine katılamayabilirim. Yani 4 Nisana işleri hafifletmem pek mümkün görünmüyor açıkcası. Ama biliyorsunuz bana kalsa tüm gezilere katılırım.
-
23 Mart 2009, 00:30
-
23 Mart 2009, 02:39
merhaba arkadaşlar...
bugün bende fuardaydım...hyosung gv 250 modelini ilk kez birebir inceleme fırsatı yakalamış oldum...bu motoru kağıt üzerindeki değerleri ve internette bulabildigim detaylı resimlerle araştırmıştım bugüne kadar...ancak motoru kanlı canlı karşımda görünce hemen yanaştım ve her bir detayını inceledim...işçilik anlamında kaliteli motor hacmine göre görünüşü oturaklı ve fiyat/fayda dengesi oldukça tatminkar bir motor kanımca...
ancak fuarda Regal Raptor standında bir motor vardıki benim ve diger herkesin dikkatini fazlasıyla çekmeyi başardı(Regal Raptor DD350 E-6 Spyder)...Motor ilk görünüşte diğer cruiserlara göre daha uzun gövdesi ve daha açılı ön çatalı , ''T'' gidonu ile sıra dışı çizgilere sahip yapısıyla ve adeta custom chopper havasında bir izlenim verdi ve hemen yanına sokuldum...epeyce inceledim işçilik fena degildi , 350 cc çift silindirli ancak ''V'' motor degildi...ve su soğutmalıydı...motoru test sürüşüne tabi tutmadan ve uzun vadede kullanmadıgım için gerçek anlamda artı yada eksilerini bilemeyecegim için sadece fiyat/görsellik/kağıt üzerindeki teknik veriler anlamında bir değerlendirme yaptıgımda gerçekten fiyatının oldukça uygun oldugunu düşündüm...6.900 TL
Fuara gidenlerden bu motoru görüpte inceleyen varsa yorumunu esirgemezse sevinirim...
Yeni bir motor almayı düşündügüm şu günlerde siz dostlarımında konuyla ilgili görüşlerini almak benim için çok faydalı olacaktır...
özellikle bu başlığı tercih ettim...çünki önce GV250 almayı düşünürken sonradan dragstar 650 fikri oluştu kafamda (dragstar 650 konusunda sevgili Draggy (Devrim) çok yardımcı oldu ve bilgilendirdi beni sağolsun)...ayrıca GV250 hakkında bilgi ve tecrüblerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
dragstar çok yakışıklı klasikleşmiş ve sağlam bir motor ve bende dragstarda karar kılmıştım ancak bugün fuarda bahsettigim regali görünce inanılmaz derecede kararsızlığa düştüm...''0'' km ve görüntüsüyle nerdeyse en az dragstar kadar göz dolduran 6.900 TL ye regal raptor mu? yoksa 10.000 TL civarına 2. el 2002-2004 model bir dragstarmı ?
fuar görüntüleri gerçekten çok hoş...umarım bende en kısa zamanda sizlere katılırım...
-
23 Mart 2009, 09:32
PlayLoud, hoşgeldin aramıza.
Ben bu fuara gidemediğim için bahsettiğin Regal Raptoru yakından inceleyemedim, fakat Koray'ın (emekkoray) telefonda bahsettiği ve benimde internetten resimlerine baktığım kadarıyla söylediğin gibi custom chopper bir havası var. İşçilik ve malzeme kalitesi açısından bir yorum yapamıyorum. Ama kendi motorum diye demiyorum GV250 bizi (bu forumdaki arkadaşları) hiç üzmedi şimdiye kadar sağolsun. Dragstara gelince zaten kendini ispatlamış bir model. Fakat motora yeni başlayacaksan 650'likle başlama bence. Bende GV'mi almadan önce Dragstar 250'liğe bakmıştım ama artık Türkiye'ye gelmediğinden ve modeli eski olduğundan vazgeçip GV almıştım. İyi ki de öyle yapmışım
Allah gönlüne göre istediğin bir motora kavuşmanı sağlar inşallah.
-
23 Mart 2009, 10:33
Orko_ye , öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
motora ilk kez başlamıyorum...çok uzun süreli motor kullanmadım ancak daha önce trafikte kısa sürelide olsa defalarca motor kullanmışlığım oldu tabiki bunlar ufak hacimli motorlardı....zaten yaklaşık 10 yıla yakın bir süredir İstanbul trafiğinde otomobil kullanmışlığım var ve dolayısıyla trafiğe yabancı biriside değilim...Artık biraz daha büyük hacimli ve şık görünüşlü oturaklı bir motor sahibi olmak istiyorum...
Dragstar kendini ispatlamış bir motor bunun bilincindeyim ancak 2. el piyasası çok dengesiz...yaşına göre fazla pahalı piyasası var ve bende 7-8 yaşındaki bir dragstara 10.000 ytl civarında para vermektense ilk olarak dün gördügüm ve beni inanılmaz kararsızlığa sürükleyen regalin ''0'' km 350 cc lik spyder modeline 6,900 TL vermenin sanki daha mantıklı olduğunu düşündüm...yada yanılıyorum...
İtiraf etmeliyimki motor konusunda çok fazla bilgili değilim ancak kaliteyi her konuda (özelliklede motorlu araçlar) nerde görsem fark edebilirim...işçilik , duruş , tarz vs. bu gibi etkenlere çok dikkat ederim...(özelliklede trafikte kullancağım motorlu bir araçsa)...Beni Dragstara yönelten ilk etken sağlamlığı kenndini ispat etmesinin yanısıra bahsettiğim bu duruş ve kalitesiylede çok güzel bir motor olmasıydı...Ancak dün fuarda gördügüm regal raptorun motoru regalden hiçte beklemedigim bi şekilde beni etkilemeyi başardı...
Yukarda bahsettigim bu harman önemli ''duruş/sağlamlık/kalite/fiyat'' dengesi...
Çin malı bir motosiklet almayı kesinlikle düşünmüyordum çünki seçici olmamdan dolayı bugune kadar hiçbir çin malı motor görünüş , işçilik , kalite itibariyle beni etkilemeyi başaramamıştı...Taki dün regalin motorunu görene kadar...Bu motor Türkiye'ye henüz yeni giriş yaptığı için kullanan hiçkimse yok gibi bişey ve bu yüzden tecrübe anlamında kimseyle paylaşımda bulunamadım....bu yüzden bu motor her ne kadar güzelde görünse çin malı oldugu için şüphelerim var ve hala kararsızlığım üstesinden gelebilmiş değilim...
sanırım bu durumda yapılacabilecek tek şey kumar oynamak...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)
Bu Konudaki Etiketler